fbpx

Wat als er een plek was, waar jij schaamteloos jezelf kon zijn?

door | jan 23, 2023 | Blog | 0 Reacties

Wat als er een plek was, waar je anderen ontmoet die dezelfde vragen hebben en antwoorden zoeken in ondernemerschap en het leven?

Zodat je je niet meer dom voelt of alleen, maar juist begrepen en gesteund.

Een plek waar je mag uitspreken wat je WERKELIJK zou willen in jouw bedrijf…

In jouw relatie.
In jouw leven.

En die ook nog voelt als thuis, omdat je omringt wordt door gelijkgestemden. En die jou helpt om (naast de juiste antwoorden voor jouw bedrijf, relatie en noemhetmaarop) ook de motivatie, steun en inspiratie te vinden om steeds weer een volgende stap te durven zetten als ondernemer.

Jij bent een echte “mensenhelper”.
Groot hart en grote ambities.

En meer dan eens heb je je neus gestoten, omdat die combinatie niet voor je werkte. Teveel gratis weggegeven aan klanten en familie. Te vaak je schuldig gevoeld, omdat je geld verdiende met datzelfde ‘mensen helpen’. Moeite (gehad) met salesgesprekken.

Gelukkig ligt die tijd een beetje achter je en ben je gekomen waar je nu staat. Een mooi bedrijf dat een leuke omzet draait met tevreden klanten die mooie reviews achterlaten op google.

En je hebt het idee alsof je al aardig uit de kaders gebroken bent die jou vroeger klein hielden. Er is tegen jou vast ook vaak gezegd vroeger: doe nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg.

Maar ondanks dat je daar op deze leeftijd steeds minder gehoor aan geeft, zit het je toch nog in de weg in het najagen van jouw echte dromen.

Jij wil meer dan dit. Meer omzet, meer vrijheid. Meer jij in jouw bedrijf.
Je bent er nog niet.

Je merkt het aan dat knagende gevoel in je buik. De gedachten in jouw hoofd die een tof idee geven, maar het meteen weer dooddenken. Dat stemmetje dat tettert in jouw oor: wie denk jij wel niet dat je bent??

Je voelt al langer ergens dat je toe bent aan verdieping in jouw aanbod. Een andere ideale klant bedienen of jouw businessmodel omgooien. Misschien wil jij die spirituele kant nog meer omarmen en naar buiten durven brengen.

Of wil je zelfs een totaal ander bedrijf gaan runnen.

Maar je bent bang.
Stelt besluiten uit, in je business en privé. Omdat ze consequenties gaan hebben. Niet “doorgaans” zijn.

Misschien wordt het geen succes als je jouw aanbod verandert.
Misschien gaat het te lang duren, voordat die nieuwe ideale klant op de stoep staat en heb je een geldprobleem. Je weet wat je nu hebt, niet wat je ervoor terug krijgt.

En misschien word je uitgelachen….

Omdat je laat zien hoe intuïtief jij eigenlijk bent. Hoe spiritueel. En word je uitgelachen door jouw familie. Door jouw partner. Door jouw vrienden. En ben je bang dat niemand meer iets bij jou koopt en iedereen bij jou wegloopt, omdat ze je te “zweverig” vinden.

Of houdt jouw relatie op te bestaan, omdat je je partner nu echt ontgroeid bent als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en jullie elkaar niet meer begrijpen…

Maar wat als dat nu precies de bedoeling is?

Dat je lekker wat zweveriger mag worden en daarmee mag leunen op de energie van het Universum?
Dat het de bedoeling is dat je andere klanten gaat bedienen, omdat je jezelf klein zit te houden in jouw huidige doelgroep?
Dat je tonnen omzet mag ontvangen, omdat je zulk goed werk doet?

Wat als het de bedoeling is, dat alles op zijn plek gaat vallen wanneer jij de juiste dingen gaat doen in jouw bedrijf.

En… in jouw leven.
Want die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Die plek, die voelt als thuiskomen? Die is er nu.

Welkom in de Community voor Ambitieuze Mensenhelpers.

De community voor ondernemers die voelen dat ze hier op aarde zijn voor meer. Meer mensen helpen, maar ook om meer verdieping en verrijking in hun eigen leven ervaren.
Dit is de plek waar jij jouw gelijkgestemden vindt. Waar ondernemers met elkaar verbinden en groeien. Waar je geholpen wordt door middel van inspirerende en waardevolle masterclasses, zowel op het gebied van zakelijke als persoonlijke groei.

Waar je steeds opnieuw praktische vragen kunt stellen zoals ‘Hoe doe jij dat?’. Aan een expert die jou al voor is gegaan.

En waar je gesteund voelt door zoveel anderen die jou wel begrijpen. En met je mee groeien naar dat volgende level, terwijl zij elkaar helpen naar boven.

En dat alles voor maar €47,- ex btw per maand…

Ik doe mee met deze community

Wat gaan we in deze community doen?

Aan het begin van de week zorg ik er persoonlijk voor dat je de week in gaat met motivatie, inspiratie of een hele belangrijke vraag die jij jezelf niet stelt (en wel zou moeten stellen). Zodat je de informatie kunt vinden in jezelf en jouw bedrijf om stappen te gaan zetten naar jouw werkelijke doel (en dat doel hoeft niet eens glashelder te zijn 😉).

Aan het einde van de week vieren we alle successen. Klein, groot, middelmatig. Alles. Om samen de frequentie hoog te houden en vooral te leren wat onze successen eigenlijk zijn. Ik kan je namelijk nu al verklappen dat het zoveel meer is dan een nieuwe klant maken of jouw omzet van deze maand halen. Waardoor je in een hele andere vibe gaat handelen en daardoor andere (betere) zaken gaat aantrekken.

Iedere maand is er een Q & A. Waarbij jij jouw vraag mag stellen aan mij en je daardoor geholpen kan worden in het nemen van een besluit, het uitvoeren van een actie. Of om simpele tips te krijgen die je direct praktisch toe kunt passen in jouw bedrijf (en dagelijks leven).

Ook kun je rekenen op (gast) masterclasses en sessies van mij en andere experts in hun vakgebied (oooo ik heb al een paar toffe namen geregeld hoor!). Gericht op zakelijke, maar ook persoonlijke ontwikkeling. Zodat je als bedrijf, als ondernemer, als mens en vooral als ziel kunt groeien.

Ik doe mee met deze community

Misschien heb je er nog wat vragen over en hieronder zal ik alvast wat vragen beantwoorden.

Waar is deze community te vinden?
Je krijgt na aanmelding een link naar de besloten (Facebook) groep. Daar wordt de community gedraaid. Ook krijg je een linkje naar mijn eigen community-systeem waar je kunt inloggen, die als back up fungeert. Mocht Facebook onverhoopt storing hebben, kan ik je toch gewoon blijven helpen 😉.

Kunnen andere mensen zien wat ik plaats in de groep?
Alleen leden van deze betaalde community kunnen zien wat jij deelt. Het is niet toegestaan om informatie uit deze groep met andere mensen buiten deze community te delen. Daar ben ik heel streng in. Ik wil zorgen voor een veilige groep, waar jij vrij kunt delen met anderen. Daar zit ik bovenop.

Kan ik de masterclasses en Q & A’s terugkijken?
Ja, wij zorgen voor een replay.

Wanneer zijn de masterclasses en Q & A’s?
Wanneer je in de community komt, vind je daar een overzicht van alle Q&A-data. Kun je alvast vooruit plannen. De masterclasses zullen “pop-up” stijl zijn, maar die data communiceren wij ruim van te voren. Ook zal je toegang hebben tot de replay, mocht je er onverhoopt niet bij kunnen zijn.

Kan ik ook vragen stellen?
Zeker mag jij vragen stellen. Daar heb ik het speciale Q&A moment voor. Kleine sidenote: dit is een laagdrempelige community, waarin ik niet heel diep kan coachen op allerlei diepe trauma’s of meekijken in welke businessstrategie voor jou het beste is. Mocht je wel geïnteresseerd zijn in persoonlijke coaching op maat, dan kun je even bij mijn Maandelijks Madelon abonnement kijken.

Kan ik ook weer opzeggen?
Jazeker kan dat. Wanneer je voelt dat je eraan toe bent de groep te verlaten (ook als dat na 1 maand al is), mag je ons 2 weken voor jouw volgende betalingsdatum laten weten dat je er uit wilt. Wij zorgen ervoor dat het administratief geregeld wordt.

Mag ik ook weer terug als ik opgezegd heb?
Ja natuurlijk mag je ook weer terug. Enige aandachtspunt is, dat je het dan geldende bedrag gaat betalen. Dat kan dus hoger liggen dan dat jij van ons gewend was. Het actuele maandbedrag vind je altijd terug op de website.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan de community?
In de community mag je zijn zoveel je wilt. Hoewel ik denk dat je druk genoeg bent met jouw bedrijf. Maar ik ben wel voorstander van het geleerde ook daadwerkelijk direct in de praktijk toe gaan passen. Aan alleen kennis heb je niet genoeg. Q&A’s duren gemiddeld 1-1,5 uur in de maand. Wanneer er een (gast)masterclass is moet je ook een uur rekenen. Ik zorg elke week, aan het begin van de week, dat ik je help met de juiste energie en informatie in ongeveer een kwartiertje. En verder is het aan jou wat je er verder uit wilt halen 😉

Ik doe mee met deze community

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This