fbpx

Total reset-visualisatie

Ik had een E-book kunnen schrijven. Of een template. Of iets anders businessy.

Maar het gaat jou niet helpen.

Hoe ik dat weet?

Jarenlange ervaring en ik zie JOU, niet alleen jouw bedrijf.Jij mag even terug naar de basis

 

Total reset-visualisatie

Ik had een E-book kunnen schrijven. Of een template. Of iets anders businessy.

Maar het gaat jou niet helpen.

Hoe ik dat weet?

Jarenlange ervaring en ik zie JOU, niet alleen jouw bedrijf.En jij mag even terug naar de basis.

 

Toen ik in mijn vorige succesvolle bedrijf wilde doorgroeien naar het volgende level, liep ik tegen een plafond aan. En misschien herken je dat wel. Als ambitieuze mensen-helper wil je NIETS LIEVER dan slagen met jouw bedrijf. Jouw diepgewortelde “missie”.

Maar als je heel eerlijk bent, ligt het er nu gewoon vanaf. Ben je dus niet meer vanuit je hart aan het ondernemen, maar meer als hamster in een rad.

Als je een keer de tijd zou hebben om even lekker te “zijn” en te ontspannen (bloody h*ll hoe doen andere succesvolle mensen dat toch in hun agenda??), dan weet je dat jouw radartjes echt wel gaan werken om antwoorden te vinden op de Hoe Dan-vraag. Waar je inmiddels al een tijdje mee loopt.

Want eigenlijk ben je hartstikke intuïtief, alleen maak je er veel te weinig gebruik van.

Dus dit mag even eerst. 

Als je heel eerlijk bent, zou je het wel anders willen. Met dat mooie bedrijf van jou. Voel je al een tijdje iets aan je trekken om andere keuzes te gaan maken. Meer te gaan staan voor jouw waarheid. Voor wie jij bent en wat bij jou past. Om makkelijker klanten aan te trekken, andere klanten. Die veel beter bij jou passen en bedoeld zijn om met jou te werken. Je ruikt het succes binnen handbereik. Je voelt het met vlagen door je buik gaan.

En daar blijft het dus ook hangen en je kunt er net niet bij.

Maar wat als ik je vertel dat de eerste stap naar next level doorgroeien even totale reset is en terug naar de basis? En dat ik dat in 8 minuten in deze gratis audio-visualisatie voor jou kan doen (hé ik hou van efficiënt met tijd omgaan, jij?). 

In 8 minuten laat ik jou zien hoe makkelijk je de waan van de dag even achter je kunt laten om in die mijmerstand te komen. Die zo belangrijk is bij het doorgroeien naar jouw next level bedrijf dat er al langer in jou borrelt, omdat je meer voelt dan hoeft te bedenken.

Jij mag alles bij mij neerleggen tijdens deze visualisatie, want je bent er altijd voor iedereen. En laat mij er nu even voor jou zijn.

Weg met wat niet dient.

Misschien is dat bij jou wel jouw huidige doelgroep. Of gaat het verder dan dat, is het mogelijk jouw relatie. Weg met wat jou moe maakt (die ene zeikende klant waar je hoofdpijn van krijgt).

Weg met wat stress oplevert, zoals die overvolle agenda met niet alleen werk, maar ook alle clubjes, vriendinnen-dates en taakjes die ervan jou verwacht worden.

 Jij en ik terug naar de basis.

Waardoor je veel beter daarna de vragen kunt beantwoorden: Hoe gaat het met me? Wat wil ik nou echt? En HOE DAN?!

Gooi jij maar even alles bij mij in mijn schoot, dan ben je er voor nu lekker vanaf. Dan ontstaat er ruimte in je lijf en in je brein voor de volgende stap en die ga ik je geven nadat je deze stap hebt genomen.

Let op: deze visualisatie is NIET bedoeld om te doen, vlak voordat je gaat slapen. Maar helemaal bedoeld om altijd en overal in te kunnen zetten. Kort, bondig en efficiënt. Hou ik van.

 

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de gratis visualisatie:

Pin It on Pinterest

Share This