fbpx
foto 1 community scaled

Dit zeggen anderen over onze samenwerking.

Lees hier de ervaringen van de klanten die je voor gingen.

review katinka reiss
marieke
1 2
Bianca van Vlijmen
mona schuitemaker
Testimonial Karlijn Bluijs

Soms lijkt het wel alsof Madelon in mijn hoofd kan kijken. Ze weet precies wat ik nodig heb en waar zij mij mee kan helpen. Vaak nog voor ik het zelf aan haar heb uitgelegd. Aangezien ik soms vastloop, maar het zelf niet uit kan leggen waar ik precies moeite mee heb. Waar andere coaches een concrete vraag nodig hebben om mij te helpen, helpt Madelon mij gewoon gelijk verder.

Fiona Spit

Door Madelon heb ik mezelf weer teruggevonden in mijn praktijk en word ik weer blij van wat ik doe en mee bezig ben. Madelon leert je namelijk dat je het niet hoeft te doen zoals het hoort of zoals anderen het doen. Ze helpt je te ondernemen op een manier die bij jou past, waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt…ondernemen op “eigenwijze”

Esther Meulman

Madelon wist mij altijd de juiste vragen te stellen (zoals velen in dit vakgebied waarschijnlijk goed kunnen), maar wat deze vrouw zo bijzonder maakt is dat zij de ballen heeft om je te confronteren met juist datgene wat je op dat moment nodig hebt. Hierdoor helpt zij je op de snelste manier groeien naar jouw einddoel.

Manon Teunissen

Door Madelon ben ik heel dicht terug bij mezelf gekomen. Ik weet wat ik wil en wat míjn waarheid is, en durf daar achter te staan. Ik heb meer zelfvertrouwen, en neem mezelf serieus. Ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat Madelon de persoon in mijn leven is die de meeste positieve invloed op mij heeft gehad. Het is super persoonlijke en super praktische coaching op maat voor mij en mijn situatie. Madelon zorgt er voor dat ik ook echt dóe, waardoor ik hele grote stappen heb kunnen zetten en in een flow ben. Ik ben je echt oneindig dankbaar lieve Madelon!’

Anne Laout

4 1
Review bullet
Testimonial 1 Maandelijks Madelon
Testimonial Celestial Ceremonies
Review 2 homepage
2 1
jessica bril

Elke dag voel ik me niet alleen meer mezelf maar ben ik dat ook. Niet altijd lief en aardig, wel hoe ik me voel. Niet altijd makkelijk, wel oprecht. En het voelt zo goed. Ik ben nu 3 maanden bezig en het heeft me nu al, veel meer gebracht dan gehoopt. Vooral omdat de praktische, recht door zee aanpak van Madelon zo bij me past. En omdat het meer is dan een standaardprogramma. Madelon is er voor je als je haar nodig hebt. Ik ben er zo blij mee.

Mirjan Kleijn

Ik ben door jou meer open gaan staan, waardoor mijn blikveld verruimde en ik meer keuzemogelijkheden kreeg.

Daphne Wiebing

Het grootste resultaat dat ik meeneem uit onze samenwerking is, dat ik voor mezelf mag kiezen en vooral ook kan kiezen. Ik moet mijn gevoel volgen. Ik heb geleerd mezelf op nummer 1 te zetten. Ik kan iedereen aanraden met Madelon te werken. Ik heb genoten van onze rechtdoorzee gesprekken, die soms ietwat confronterend waren. Madelon is een eerlijk, vrolijk en vooral blij mens. Ik vind dat ze een groot voorbeeld is voor iedereen en dat de wereld een beetje mooier wordt met het werk wat ze doet!

Ymare van Halen

Ik leefde een leven voor anderen. Deed concessies vanuit niet helpende overtuigingen, waardoor ik de ruimte niet vond voor mijzelf om te doen wat ík wil. Ik wist niet eens wat ik wilde en welke kant ik op moest. Ik weet nu wie ik écht ben, wat ik wil en wat ik daar zelf voor moet doen. Ik heb de ruimte ingenomen die mij toekomt en die ik verdien.  

Ik zou Madelon aanraden aan iedereen die zonder concessies zichzelf wil zijn. Als alles je maar overkomt en voor je bepaald wordt, ga dan samen werken met Madelon. Ze is een geweldige zielentovenaar op de meest eerlijke, nuchtere en hilarische manier die je kan bedenken

Willemijn Wolters

Testimonial Esther Foppen
image8
9
Review Maandelijks Madelon Mentoring
3 1
image4

Madelon wist echt heel snel te vertellen waar ik op vastliep, waardoor ik met nieuwe inzichten direct aan de slag kon. Waar een psycholoog wel 10 sessies voor nodig zou hebben gehad!

Esther de Jong

Het allergrootste cadeau dat Madelon mij heeft gegeven, zijn de lessen om minder in mijn hoofd te zitten. Daardoor is er geen continue stroom van gedachten meer. Wat maakt dat er meer rust is, minder onrust, met gevolg geen stress meer. Ik ben een tevredener mens dan voor onze fijne samenwerking. Werken met Madelon heeft mij levenslange persoonlijke groei opgeleverd.

Hetty Hompe

Wauw wat breng jij de dingen in taal zoals ze zijn. Klaar als een klontje. Heerlijk open en met beide voeten op de grond.  

Hè hè, iemand die het gewoon zegt. Hatsekidee.  

En hoe recht voor z’n raap het ook is, er schijnt liefde, respect en begrip doorheen. 

Inspirerend. Kan niet anders zeggen.

Sanne Jaspers

Testimonial Mirjam de Jong
15
14
image6
Testimonial 4 Maandelijks Madelon
Testimonial 5 Maandelijks Madelon

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This