fbpx

Podcast

Aflevering 71: Wanneer geef je teveel weg en hoe houd je een gezonde balans?

Ik deel met jou een aantal hele concrete voorbeelden van geven vs ontvangen. Hoe zorg je er nou voor dat je je oké voelt met wat je weggeeft en dat er genoeg is voor jou om te ontvangen? Ik deel mijn manier en stel een aantal vragen waar jij mee verder kan. Want dat grote hart dat ik heb, heb jij ook en dat kan een valkuil zijn als je even niet oplet.

Maar dat grote hart verdient de ruimte en daarom heb ik besloten om elke maand 2 SuperSessies weg te geven. Een uur coaching kun je winnen met mij. In deze podcast deel ik een aantal resultaten.

Geef je hier snel op en wie weet zit jij er bij deze maand! www.madelonrijkers.nl/supersessie

 

 

 

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This