fbpx

Podcast

Aflevering 60: Wat “moeiteloos ondernemen” werkelijk betekent

Jaja, we zijn weer terug naar met de normale, oude podcast. Het No Sales event is voorbij en het is weer tijd voor andere zaken. Mijn eigen welteverstaan. 

In deze podcast (die ik al eerder heb opgenomen om de draad moeiteloos weer op te kunnen pakken na al die NSE-heisa) neem ik je mee in het begrip “moeiteloosheid” en dat dit niet betekent dat er niks gebeuren moet.

Het klinkt altijd zo mooi en ik bezig die term ook weleens. Maar je zal energie moeten geven om er iets anders voor terug te krijgen.

Of je er hard voor moet werken, dat is de vraag. Ik neem je er even in mee tijdens mijn autorit die ik deed, toen ik terugkwam van demonstreren voor onze vrijheid… 

Ga jij voor jezelf nu eens helder krijgen wat jij verstaat onder hard werken en hoe jij het eigenlijk het liefst zou willen hebben. Dan heb je in ieder geval iets om in die moeiteloosheid naartoe te kunnen werken.

 

 

 

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This