fbpx

Podcast

Aflevering 42: Wat als het allemaal gewoon niet waar is?!

In deze podcast deel ik met jou een paar mindblowing inzichten die ik had n.a.v. het lezen van het boek ‘Jezus en de Essenen’ (Dolores Cannon). 

Dolores Cannon was een beroemd hypnotherapeute en heeft meerdere boeken geschreven. Haar subjecten zijn onder hypnose en delen dus hun ervaringen uit bijvoorbeeld vorige levens. Zo ook in dit boek. En wat daar uit ontstaat is goud waard.

Want, wat als het net even anders in elkaar steekt allemaal? Wat als ‘waarheid’ meerdere perspectieven heeft? 

Wat zou dit kunnen betekenen voor jou, voor jouw bedrijf, voor jouw hele leven?

Anyway, ik deel het met je. 

En ik zou het super tof vinden als jij jouw take-aways uit deze podcast met mij deelt. Dat kun je gewoon hieronder doen. 

PS: En je zou mij nog een groot plezier willen doen? Of je mijn podcast op iTunes een review zou willen geven. Hoe? Even naar mijn podcast-programma en naar beneden scrollen om te kunnen beoordelen. Mijn dank is groot!!

 

 

laat een bericht voor me achter

4 Reacties

 1. Inge

  Ik moest in het begin even aan je wennen, maar ik vind je verhaal sterk en hoe je het brengt prachtig. Luid en duidelijk, geen omwegen maar to the point. Wat ik fijn vind is dat je gewoon ook toegeeft dat het niet altijd lukt en dus niet belerend bent. Ben zelf op de goede weg en vooral blij door de herkenning. Vooral je 1/3 verhaal draag ik mee en heb elke dag de fuck-it kalender die niet door jou gemaakt is maar ik hoor jou hem voorlezen op dat pittige toontje. Dank en ik blijf je af en toe volgen.

  Antwoord
 2. Suzanne

  Sorry Madelon, deze keer haak ik af tijdens jouw podcast. Ik snap de boodschap maar t is nogal warrig hoe je t brengt. Normaal ben je heel duidelijk en ga je recht op de boodschap af. T is een beetje wazig vandaag.

  Antwoord
  • Madelon Rijkers

   Dat is helemaal oké vrouw! Wedden dat er binnenkort weer een is die weer helemaal voor jou is?

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This