fbpx

Gratis Online Masterclass

‘Staan voor wie je bent’

5 cruciale zaken die jij moet weten om inzicht te krijgen hoe je de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf. Zodat je focus krijgt en echte vrijheid en succes gaat ervaren

MADELON RIJKERS 27

Gratis Online Masterclass

‘Staan voor wie je bent’

5 cruciale zaken die jij moet weten om inzicht te krijgen hoe je de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf. Zodat je focus krijgt en echte vrijheid en succes gaat ervaren

Daar sta je dan, met je goeie gedrag.

Je bent al een tijdje aan het ondernemen en je voelt aan alles: er zit zoveel meer voor mij in het vat. 

Maar hoe je uit dat vat kan gaan tappen? Dat blijft een mysterie.

Je komt echt niet net kijken en weet al lang hoe ondernemen werkt. Dat het niet 100% altijd voor jou werkt, dat is weer een andere zaak. Maar je bent wel klaar met dat hak-op-de-tak ondernemen. Je wilt gewoon lekker verdienen, de leukste klanten aantrekken en je vrijheid behouden. 

Je weet ook dat je jezelf ontzettend klein zit te houden. Ondanks dat je geen rookie meer bent in ondernemersland, trek je ook niet vol zelfvertrouwen die expert-jas aan. 

Plus, je wil wel dat ‘eigen pad’ gaan lopen en ondernemen op jouw manier. Maar het ontbreekt je aan alle kanten aan tijd en ruimte in je agenda (en hoofd 😉) om daar nou eens echt voor te gaan zitten. 

Terwijl je ergens voelt dat die antwoorden er wel zijn. Maar hoe tover je ze naar boven?

In deze masterclass ga je o.a. ontdekken

  R

  Hoe jij meer voor jezelf durft te gaan kiezen (zonder dat de hele familie gillend bij je wegloopt).

  R

  Wat de werkelijke weg is naar succesvol kunnen groeien naar 100K- 200K etc

  R

  Wat er voor nodig is, zodat jouw to-do lijst aan het einde van de dag af is zonder zweet in je bilnaad (ontspanning 2.0).

  R

  Wat er voor nodig is om meer focus te kunnen houden op jouw business

  MC Review Larissa

  Plus, ik deel met jou een hele handige tip op het gebied van communicatie die ik mijn klanten altijd meegeef, zodat jouw NEE voor altijd voor de ander volstaat.

  Weet je wat het is vrouw? Het kost je letterlijk klanten en omzet

  Je bent al zover gekomen dat je uit het juk gebroken bent van ‘hoe het heurt’ en de sprong maakte naar de vrijheid van het ondernemerschap. Good for you man! Met jouw mindset kom je er wel!

  In de praktijk ben je helemaal niet vrij!

  Vrijheid? Ja, je hebt geen baas meer. Maar soms denk je er nog weleens aan dat het toch ook zo z’n voordelen had… loondienst.

  Want het is best wel hard werken voor die paar centen. 

  En er zijn van die weken dat iedereen aan je lijkt te trekken. Allemaal tegelijk willen ze iets van je thuis. En tegelijkertijd raak je in een halve psychose als je probeert te bedenken wat je zakelijk allemaal nog moet doen.

  Hmm, vrijheid? My *ss…

  Je bent al best goedgebekt in het dagelijks leven

  Heel eerlijk? Ondanks dat je al tot hier gekomen bent als ondernemer, en je echt niet op je bekkie gevallen bent, gaan er nog veel te veel dingen voor op jouw eigen wensen en behoeftes.

  Want doordat je je niet uitspreekt op wat jij werkelijk wilt, blijven anderen over jouw grens gaan (damn die familie….), sta je weer iets te doen waar je al geen zin in had. Wat energie vreet.

  Nee zeggen tegen anderen is niet jouw hobby.

  En dit alles heeft directe gevolgen voor de energie waarmee jij in je business staat elke dag.

  Ernstige gevolgen…

   MC Review Louise

   In deze masterclass neem ik je mee van overwhelm naar focus

   Want dit bovenstaande verhaal kost je tijd, geld en een hoop energie. En daarmee kun je niet de verandering in de wereld brengen die je wel van binnen voelt. 

   Niet alleen gaan we het belang van de zakelijke kant van voor jezelf gaan staan behandelen, maar ook het belang van de persoonlijke kant. Omdat die MINSTENS net zo belangrijk is en vaak wordt vergeten mee te nemen in het uitzetten van jouw business-strategie.

   Wil jij als ondernemer echt consistent succesvol zijn EN het thuis een beetje lekker voor elkaar hebben, dan zal je stappen moeten gaan zetten om jouw speelruimte op te rekken. 

   En ik weet dat jij gewend bent om sh*t alleen aan te pakken. En alleen kom je nu geen steek verder met jouw bedrijf. Ondanks al jouw kennis en ervaring…

   Sh*tzooi.

   U need help my dear 😉

   MC Review Janneke
   MC Review Sabine

   Over Madelon

   Als je mij vroeger had verteld hoe mijn leven er uit zou zien, had ik je vierkant uitgelachen. Ik leefde mijn leven voornamelijk naar de verwachting van anderen. Was onzeker, durfde niet te zeggen wat IK wilde.

   Niet tegen mijn familie, niet tegen mijn partner, niet tegen mijzelf. Terwijl ik wel voelde dat ik iets anders te doen wilde halen uit het leven, dan ik op dat moment deed.

   En ik had best een grote bek ook, maar durfde die niet in te zetten wanneer het om mijzelf en mijn verlangens in het leven ging. 

   Dat veranderde allemaal toen het aanpassen naar de maatstaven van anderen bijna mijn ondergang werd (geen gein…).

   Vanaf het moment dat ik voor mijzelf durfde te gaan kiezen, begon alles om mij heen te veranderen. Inmiddels run ik al jaren een succesvol, steady coach-bedrijf, heb lieve familie en vrienden om mij heen. Mensen, waarmee ik WIL zijn.

   En heb ik de afgelopen jaren al duizenden mensen mogen inspireren om zelf uit de kaders te breken en te komen halen uit het leven waar zij recht op hebben.

   Met succes 😉.

   Het is mijn missie hier op aarde dat iedereen het recht heeft om te zijn wie hij of zij is. No matter what anyone thinks. En daarvoor zet ik mij elke dag in. Zodat de wereld er steeds mooier uit komt te zien, omdat iedereen doet waar hij/zij voor bedoeld is. En zij er zelf ook nog gelukkig van worden. #winwin

    MC Review Kathleen

    Even lekker praktisch

    Wanneer: maandag 10 juni 2024

    Hoe laat: 10:00-11:00

    Waar: lekker online (schuif aan in pyjama, zou ik zeggen)

    Kosten: gratis

    heb jij me al gevonden op social media?

    Pin It on Pinterest

    Share This