fbpx

Online Masterclass

‘Staan voor wie je bent’

DE masterclass voor jou wanneer jij klaar bent met jezelf klein houden als ondernemer en vrij wilt zijn in het maken van jouw eigen keuzes. Met focus en succes in jouw business als logisch gevolg.

MADELON RIJKERS 27

Online Masterclass

‘Staan voor wie je bent’

DE masterclass voor jou wanneer jij klaar bent met jezelf klein houden als ondernemer en vrij wilt zijn in het maken van jouw eigen keuzes. Met focus en succes in jouw business als logisch gevolg.

Zie jij jezelf al staan? 

Helemaal dáár met jouw bedrijf. Toffe omzet, leukste klanten en iedereen die jouw naam kent als DE expert in jouw vakgebied. Ondertussen heb je een heerlijk leven thuis. Kun je doen wat je wilt, hoef je je niet druk te maken over geld of tijd. Heb je genoeg ontspanning en heb je een fijne relatie met de mensen om je heen. 

To do lijstje afgewerkt aan het einde van de dag, consistent zichtbaar op social media en goede focus op een lekker lopende promotie strategie.

En jouw partner laat op elk feestje of elke familie-bijeenkomst weer vallen hoe trots hij op jou is. Jouw moeder er glunderend van trots naast.

Happy!

Realiteit is

Dat jij je vaak zit in te houden….

  R

  Wanneer jij een super goed idee krijgt en het al sneuvelt, voordat de eerste letters ooit op papier komen om het goed uit te werken 

  R

  Wanneer jij eigenlijk graag die mails wil afmaken, maar toch jezelf opzij schuift omdat er een of andere sch**t-verjaardag is waar je heen moet

  R

  Wanneer jij moet gaan zeggen hoe goed je bent…. want je twijfelt altijd enorm aan jouw eigen expertise en je hebt een hekel aan die roeptoeter-types op Instagram

  R

  Of wanneer je het toch nog een beetje spannend vindt om een schurende mening te delen op social media en daardoor een post (die al langer in je hoofd ronddwaalt) niet schrijft. Omdat je bang bent dat je kop eraf gehakt wordt (want een mening, die heb je wel vrouw 😉).

  Maar ook houd jij je in… 

  R

  Wanneer jouw partner weer een stomme grap maakt over de inhoud van jouw werk en jij op je tong moet bijten om niet van leer te trekken (we moeten zo nog aan tafel met de kinderen, mensen…) Het kwetst je tot in je kern dat je niet serieus genomen wordt

  R

  Wanneer jouw moeder tijdens de thee zit te klagen over het feit dat jij altijd zo snel weer weg moet. Terwijl je een gezin te runnen hebt, een business met klanten moet draaien, de was nog moet doen en gewoon niet zoveel tijd hebt (en hoezo zit ze te zeuren?! Je zit toch nu tegenover haar?! Is het dan weer niet genoeg??)

  Het kost je letterlijk klanten en omzet

  Je bent al zover gekomen dat je uit het juk gebroken bent van ‘hoe het heurt’ en de sprong maakte naar de vrijheid van het ondernemerschap.

  In de praktijk ben je helemaal niet vrij!

  Vrijheid? Ja, je hebt geen baas meer. Maar soms dacht je er nog weleens aan dat het toch ook z’n voordelen had… loondienst. Want het is best wel hard werken voor die paar centen. En er zijn van die weken dat iedereen aan je lijkt te trekken. Allemaal tegelijk willen ze iets van je thuis. En tegelijkertijd raak je zakelijk in de overwhelm van de zakelijke to do. Maar met deze agenda is er ook gewoon weinig ruimte voor verandering. Want waar haal je de tijd vandaan om het anders in te gaan doen?

  Hmm, vrijheid? My *ss……

  Je bent al best goedgebekt in het dagelijks leven 

  Maar toch, maar toch. Nog te vaak gaat iets of iemand voor op wat het beste is voor jou Want doordat je je niet uitspreekt op sommige vlakken, blijven anderen bijvoorbeeld over jouw grens gaan (damn die moeders..), wat energie vreet. 

  Nee zeggen tegen anderen is niet jouw hobby. 

  Blijven de taken op jouw privé to-do lijst ook maar groeien, doordat “men” er van uit gaat dat jij dat wel even doet (het is potdomme nooit af!). Blijf jij met een onbevredigd gevoel zitten, wanneer jouw partner je niet geeft wat je graag zou willen (ondanks alle stille hints en passief-agressief met keukenkastjes slaan en hopen dat die eindelijk snapt wat je van hem of haar wilt). 

  En dit alles heeft directe gevolgen voor de energie waarmee jij in je business staat elke dag. Jij loopt achter jouw feiten aan in plaats van dat je de CEO van jouw bedrijf bent.

  In deze masterclass neem ik je mee naar verandering in focus

  Want dit bovenstaande verhaal kost je tijd, geld en een hoop energie vrouw. En daarmee kun je niet de verandering in de wereld brengen die je wel van binnen voelt. 

  Niet alleen gaan we het belang van de zakelijke kant van voor jezelf gaan staan behandelen, want daar is nog meer mee gemoeid dan jij nu denkt.

  Maar ook het belang van de persoonlijke kant. 

  Omdat die MINSTENS net zo belangrijk is en vaak wordt vergeten mee te nemen in het uitzetten van jouw business-strategie. Wil jij als ondernemer echt succesvol zijn EN het thuis een beetje lekker voor elkaar hebben, dan zal je stappen moeten gaan zetten om jouw speelruimte op te rekken. Grenzen moeten stellen. Nee leren zeggen op meer vlakken dan dat je nu doet. 

  En ik weet dat jij gewend bent om sh*t alleen aan te pakken. En alleen kom je nu geen steek verder met jouw ondernemerschap. En werkt wat je altijd deed maar tot hier….

  U need help my dear.

  Je gaat o.a. ontdekken

  R

  Hoe jij meer voor jezelf durft te gaan kiezen (zonder dat de hele familie gillend bij je wegloopt).

  R

  Wat er voor nodig is om succesvol te kunnen groeien naar 50K, 100K …..etc

  R

  Wat er voor nodig is, zodat jouw to-do lijst aan het einde van de dag af is zonder zweet in je bilnaad (ontspanning 2.0).

  R

  Wat er voor nodig is om meer focus te kunnen houden op jouw business

  Plus, ik deel met jou een hele handige tip op het gebied van communicatie die ik mijn klanten altijd meegeef, zodat jouw NEE voor altijd voor de ander volstaat. 

  En ja, ik heb ook een heel gaaf aanbod aan het einde van deze masterclass. Want met 1 masterclass volgen ben jij niet in een keer van je probleem af. 

  Over Madelon

  Als je mij vroeger had verteld hoe mijn leven er uit zou zien, had ik je vierkant uitgelachen. Ik leefde mijn leven voornamelijk naar de verwachting van anderen. Was onzeker, durfde niet te zeggen wat IK wilde. Niet tegen mijn familie, niet tegen mijn partner, niet tegen mijzelf. Terwijl ik wel voelde dat ik iets anders te doen wilde uit het leven. 

  En nog een grote bek had ook, maar die niet durfde in te zetten wanneer het om mijzelf en mijn verlangens ging. 

  Dat veranderde allemaal toen het aanpassen naar de maatstaven van anderen bijna mijn ondergang werd. 

  Vanaf het moment dat ik voor mijzelf durfde te gaan kiezen, begon alles om mij heen te veranderen. Inmiddels run ik al jaren een succesvol, steady coach-bedrijf, heb lieve familie en vrienden om mij heen.

  En heb ik de afgelopen jaren al duizenden mensen mogen inspireren om zelf uit de kaders te breken en te komen halen uit het leven waar zij recht op hebben. 

  Met succes 😉.

  Het is mijn missie hier op aarde dat iedereen het recht heeft om te zijn wie hij of zij is. No matter what anyone thinks. En daarvoor zet ik mij elke dag in. Zodat de wereld er steeds mooier uit komt te zien, omdat iedereen doet waar hij/zij voor bedoeld is. En zij er zelf ook nog gelukkig van worden. #winwin

   Wat anderen over Madelon zeggen:

   review 1
   review 3
   review 2

   Even lekker praktisch

   Wanneer: maandag 8 april 2024, dinsdag 9 april 2024 én vrijdag 12 april 2024

   Hoe laat: 09:30-11:00

   Waar: lekker online (schuif aan in pyjama, zou ik zeggen)

   Kosten: gratis

   heb jij me al gevonden op social media?

   Pin It on Pinterest

   Share This