fbpx

Business on your Terms Groepsprogramma

Ben jij klaar met jezelf klein houden en toe aan de business en het leven, dat je werkelijk van binnen voelt?

MADELON RIJKERS 179

Business on your Terms Groepsprogramma

Ben jij klaar met jezelf klein houden en toe aan de business en het leven, dat je werkelijk van binnen voelt?

Dan is mijn “Business on your Terms” groepsprogramma voor jou de plek om de komende maanden te zijn.

Speciaal voor de vrouwelijk ondernemer die al weet dat er meer te halen is uit haar bedrijf (en leven), maar niet goed toekomt aan die volgende stap. 

Te druk.
Teveel ‘hoe dan’s’ die rond blijven zingen als losse eindjes.
Teveel stemmetjes in dat hoofd die jou tegenhouden om echt te gaan staan voor wie je bent en wat jij hier komt brengen (want wie zit er op mij te wachten? Kan ik dat wel? Hoe dan?! Dat is niet voor mij weggelegd. Doe maar normaal….)

In dit programma gaan we ervoor zorgen dat jij staat als een huis met jouw bedrijf EN in jouw privéleven. Zodat je kunt manifesteren wat je diep van binnen in je voelt. We gaan het in dit programma uit jou naar boven halen, er ruimte voor maken en naar buiten brengen 😃.

Testimonial Karlijn Bluijs
Testimonial Celestial Ceremonies

Voor wie is dit?

Deze groep is geschikt voor vrouwelijke ondernemers met (wat) ervaring in het ondernemen en zal voornamelijk in het teken staan van intuïtie echt leren volgen en durven vertrouwen (jaja, dat doe je nog te weinig trust me), daadwerkelijk manifesteren in het hier en nu, grenzen stellen thuis en in je business, je uitspreken vanuit jouw ware kern en komen halen uit het leven (en de business) waar je recht op hebt. Oftewel: we gaan harder aan jou werken dan aan de business itself.

Terwijl het juist om die resultaten gaat daar, waar je stiekem zo naar verlangt. We pakken alleen een route er naar toe die jij niet kunt bedenken, maar die voor mijn klanten altijd werkt in klanten, omzet en vrijheid….

Ik weet uit mijn jarenlange ervaring in het werken met mijn klanten, dat jouw grootste groei niet altijd zit in een funnel, betere video’s maken of strakkere strategie, let maar op 😉.

Wat denk jij nu?

Ik weet dat je misschien denkt: ‘ja, maar een groep is niks voor mij’. Of:’ ik doe er dan toch niks mee en haal niet alles eruit’. 

Wanneer je je aanmeldt voor deze groep GA je engaged zijn. WIL je meedoen. Omdat je precies gaat krijgen wat jij nodig hebt. En dus ook niet bang hoeft te zijn dat er in zo’n groep te weinig aandacht voor jouw individuele situatie gaat zijn of dat je er half ladidaah bij hangt.

Hé, het is de groep van Madelon Rijkers 😉 Mijn ervaring met groepen draaien als coach maakt dat ik precies weet wat jij als deelnemer nodig hebt.

In dit programma komen ambitieuze ondernemers met een groot hart bij elkaar om te groeien en stappen te gaan zetten naar de business die zij werkelijk van binnen voelen. We gaan tijd en ruimte oprekken (ook thuis), overtuigingen tackelen, en meer klanten helpen. Zonder dat je daar harder voor hoeft te werken. Waardoor je gaat voelen dat je vliegt. Flow 2.0.

Op een manier die echt bij jou past.
Want dit is geen ‘one-size-fits-all modelletje’.
Jij gaat vanuit vertrouwen en plezier staan waar jij werkelijk hoort te staan in jouw markt.

Testimonial Mirjam de Jong
review

Jezelf klein houden (ook thuis) stopt na deelname aan dit programma…..

Mijn visie is dat, hoe eerder we met de juiste mensen de juiste dingen gaan doen, hoe eerder onze kinderen opgroeien en een liefdevollere en bewustere wereld. 
Hallo ascentie naar die 5e dimensie!

Deze groep is geschikt voor jou als je houdt van doorpakken en impact maken met jouw mooie bedrijf. Meer wilt gaan zeggen wat je werkelijk van binnen voelt. Meer mensen wilt helpen, terwijl je zelf zielsgelukkig het naar je zin zit te hebben met de mensen van wie jij houdt. 

Je moet van humor houden (harde eis), (beetje) spiritueel zijn (ook al ben je nog niet ‘uit de kast’ als stiekeme heks) en een diepe drive voelen om een verschil te maken in de wereld. 

Het is de ultieme combi van wazige shizzle en praktisch doorpakken in je bedrijf. Online en live.

De groep is een vaste groep. Met een vaste start-, en einddatum. Dus je weet precies met wie jij dit avontuur aan gaat de komende maanden. Ik weet uit ervaring hoe waardevol een vaste groep kan zijn. Ik heb er zelf ooit connecties for life uitgehaald (business-vriendinnen die ik anders nooit had ontmoet). 

En ik sta menig maal op een podium of plop op in een podcast, omdat ik zoveel mensen ken. 
Allemaal door groepsconnecties uit programma’s die ik zelf ooit volgde 😉.

Wat houdt dit programma praktisch in?

Wanneer jij besluit om mee te doen aan dit Business on your Terms 3 maanden programma, is dit wat jij krijgt:

R

24/7 toegang tot de online besloten groep, waarin je vragen kunt stellen, elkaar kunt supporten, elkaar helpt groeien. Maar ook praktische businessvragen voor kunt leggen aan mij (van wat is handig in ‘een masterclass geven’ en ‘leads genereren’ tot: ‘hoe pak jij dat aan met een partner die niet naar je wil luisteren’)

R

2 keer een livedag op locatie met de gehele groep.

R

Elke maand een live Q&A via Zoom met de groep, waarin ook ruimte is voor ‘on the spot’ coaching door mij

R

Elke week een “online inloop-spreekuur” via Zoom om persoonlijk jouw vraag aan mij te kunnen stellen (of iets voor kunt leggen als je de vraag niet precies weet) en weer snel door kunt in je werkweek met het antwoord op jouw vraagstuk

R

(gast)masterclasses en workshops van andere toffe ondernemers die expert zijn in hun vakgebied. Met belangrijke topics (denk o.a. aan ademwerk, healings, hypnoses, etc, maar ook toffe nieuwe ontwikkelingen in de markt) die jouw ondernemerschap en leven een stuk leuker en makkelijker gaan maken

R

“Lifetime” toegang tot de online training “Business on your terms Bullet Speed” (geen idee wanneer ik doodga, dus die term is een beetje over-dramatic, maar je snapt wat ik bedoel: je kunt er heul lang bij). Dat zijn tien modules over:

$

mijn 3 stappen naar de juiste antwoorden voor jouw bedrijf, waarin jij beperkende overtuigingen opspeurt

$

jouw ideale klant the Madelon Rijkers’ way

$

jouw aanbod (wat zijn nu o.a. de resultaten voor jouw klant? Het zijn er namelijk veel meer dan dat je denkt)

$

marketing (basis en strategie, maak het leuk voor jezelf zodat het werkt)

$

salesgesprekken voeren (laat het krampachtige script maar los, ik ga je laten zien waar het werkelijk om draait)

$

video’s opnemen, wat zijn dan de juiste dingen om te doen?

$

pitchen (geen horror meer als je op een netwerk-event de gevreesde vraag moet beantwoorden: en wat doe jij in het dagelijks leven?

$

team uitbreiden (waar moet je op letten als je aan een VA wilt beginnen? (wedden dat het iets heel anders is dan waar jij aan denkt?)

Wat kun je er allemaal vinden?

De modules bevatten o.a. helpende documenten en downloadbare audio (om onderweg ook een helende visualisatie te kunnen doen als je die nodig hebt 😉).
In deze online training zitten ook: 12 sessies/masterclasses over onderwerpen als Schaduwwerk, intuïtie, Wet van de Aantrekking en de mening van anderen naast je neer leren leggen. Maar ook over bloggen en hoe je jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk in kunt richten. Gegeven door de best of the best in hun vakgebied. Dat, en nog veel meer. En daar kun jij de komende jaren 24/7 bij om eruit te halen wat jij op dat moment nodig hebt. Geen nood dat je er ‘nu niet in 3 maanden alles uit kunt halen’ dus

De investering voor dit groepsprogramma is 1497,- ex btw. Die je natuurlijk ook in 3 termijnen van 500,- kunt voldoen. En als het goed is, kun je dit bedrag ook nog als “studiekosten” van de belasting af trekken (check dat even bij jouw boekhouder, maar bij mijn accountant kan dat als ondernemer).

Testimonial 5 Maandelijks Madelon
Testimonial Esther Foppen

Niet denken maar DOEN

Ik zou er niet te lang over nadenken of je het wel of niet moet doen. Je vóélt dit aanbod meer dan dat je het hoeft te bedenken. Geef jezelf daarin niet teveel ruimte. Omdat het niet goed is voor het brein om zolang te soebatten over een besluit. 

Met max 2 nachtjes slapen weet jij echt wel of je mee wilt doen en langer ermee rondtobben gaat jou niet verder helpen (ook niet de Human Design-lovers onder ons). Ik houd van snel bewuste besluiten nemen, die gaan jou helpen om nog succesvoller te ondernemen.

Voel jij een ja? Tof! Welkom alvast. Het wordt epic. Dan druk je op de rode knop hieronder en kiest of je in 1x of in termijnen wilt betalen. Daarna ontvang je automatisch een mail met de bevestiging en alle info direct in jouw mailbox en krijg je direct toegang.

FAQ

Hieronder beantwoord ik wat vragen die ik kreeg over dit programma. Misschien twijfel jij nog over deelname en zit het antwoord op jouw vraag er toevallig bij 😉. En wellicht wil je nog even horen wat andere klanten over de samenwerking met mij te vertellen hebben, voordat je een besluit neemt. 

Wanneer begint deze groep?

We starten deze ronde officieel op maandag 5 juni. Na aankoop krijg jij wel alvast direct toegang tot de online training en kun je, als je wilt, alvast aan de slag.

Is het online?

Ja en nee! Alle Q&A’s en masterclasses enzo gaan via de online groep. Ook alle “doordeweekse communicaties”. Je kunt elke dag online vragen stellen en we zien elkaar regelmatig in de Zoom-room voor coaching en Q&A’s. We gaan elkaar natuurlijk ook op de livedagen zien (op een locatie centraal in Nederland). Lekker een hele dag deepdiven met z’n allen, waarbij we elkaar mooi fysiek kunnen ontmoeten (ooooh ik heb er zo’n zin in 😃). Een livedag bij het begin en eentje wanneer we de groep gaan afsluiten. Hoe mooi is dat?!

Welke vragen mag ik stellen?

Eigenlijk alle vragen die ervoor gaan zorgen dat jij verder komt in jouw groei als ondernemer, maar ook als mens. In dit programma ligt de focus op jou als persoon en vandaaruit als ondernemer. Om blokkades en overtuigingen te tackelen, zodat je veel beter in staat bent om de juiste antwoorden voor jouw bedrijf te voelen. Je mag dus relatie-issues met partner, moeder of opvoeding van de kinderen voorleggen, als dat is waar jij tegenaan loopt en hulp bij wil.

Tegelijkertijd kun je ook gewoon de praktische vragen stellen over leads genereren, salesgesprekken, klant-issues en wat een handige strategie kan zijn voor bijvoorbeeld het doen van jouw aanbod. En weet je niet zo goed welke vraag je aan mij moet stellen, waardoor je bang bent dat je niet alles uit deze groep kunt halen? No worries, als jij voelt dat je tegen iets aan loopt dan deel je dat met mij. En ik weet wel welke vraag jij hebt (it’s a gift people 😆).

Is er wel aandacht genoeg voor mijn individuele situatie?

Absoluut. Sowieso krijg jij de bonus 1-op-1 coachcall met mij en tijdens dit programma zie ik elk van mijn klanten. Je hoeft niet bang te zijn dat je wegzakt in de groep, ik ben als een moederkloek die haar kuikens in de gaten houdt (oké slechte metafoor, maar dan voel je wel hoe het is 😆). Geloof me dat ik je bij ‘de les houdt’ en ervoor zorg dat we er alles aan doen om jou daar te krijgen waar jij gewoon hoort met jouw bedrijf.

Ik ben bang dat ik er niet alles uit ga halen

Dat kan bij mij in de groep bijna niet. En ik zeg bijna, omdat ik het niet vóór je kan doen. Ik zorg er aan mijn kant voor dat je alles krijgt wat je nodig hebt. Het enige dat jij hoeft te doen is op te komen dagen en de acties uit te zetten in jouw bedrijf (en leven) wat je van binnen gaat voelen dat juist is om te doen. Je mag erop vertrouwen dat ik je help om dat op de juiste manier voor jou te kunnen doen.

Maar dat vraagt wel jouw commitment aan dit programma. Voor de online training en alle video’s geldt: je hebt “lifetime toegang”, want in ieder geval betekent dat je er de komende jaaaaren nog in kunt. Op welk moment van de dag ook. Dus je hoeft niet bang te zijn dat je er niet aan toekomt, het staat er gewoon voor je als jij het nodig hebt.

Hoeveel ervaring moet ik hebben als ondernemer voor dit programma?

Dit programma is niet geschikt voor je, wanneer je net van de KvK komt en nog geen klant hebt gehad. Ik kan er geen omzet, of ervaring in jaren, aanhangen. Want daarmee denk jij misschien dat het niks is voor jou. Terwijl het JUIST de plek voor jou had kunnen zijn. Twijfel je erover of het de juiste stap is voor jou? Mail dan even naar support@madelonrijkers.nl en we kijken met liefde even met jou mee. Mocht het niet de plek zijn voor jou, krijg je altijd een verwijzing naar een plek die wel beter aansluit bij wat jij nu nodig hebt.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Natuurlijk kan dat. Je voldoet dan nu bijvoorbeeld de eerste termijn en krijgt de andere twee termijnen gewoon netjes per maand in jouw mailbox. De termijnbetalingen zijn 500,- ex btw per keer en in totaal 3 facturen. Als het goed is kun je dit zelfs als “studiekosten” nog van de belasting aftrekken (check dat vooral even met jouw eigen boekhouder, maar bij mijn accountant kan dat).

Wat gaat dit programma opleveren als ik besluit mee te doen?

Dit programma is ontwikkeld op basis van de jarenlange ervaring die ik heb met mijn klanten. Stuk voor stuk zijn ze zich meer gaan uiten thuis, waardoor zij veel diepere connecties hebben met de mensen om hen heen (ouders, partners, vrienden). Zich significant minder schuldig voelen als moeder, als dochter, als vrouw. Geen last meer hebben van moeilijke situaties, omdat ze weten wat ze letterlijk kunnen doen om het om te buigen. 

Jij gaat je niet meer klein houden na dit programma, niet meer INhouden. Jij gaat voelen wat je hier te doen hebt en gaat het ook doen. Dat innerlijk vuur gaat eruit komen en niks houdt jou meer tegen om te gaan staan voor wie je bent. Met ALLES wat dat betekent. En bovenal ga je veel meer vanuit gevoel en vertrouwen ondernemen, terwijl je nog steeds lekker in de actie-modus kunt. Maar vanuit een fijne manifestatie-energie. 

Mijn klanten ervaren stuk voor stuk veel meer rust en vertrouwen in het ondernemerschap en in hun relaties thuis. En daarbij komen klanten en omzet bijna als vanzelf 😉 Goh het lijkt wel magie wat we doen.

(toch niet geheel zeker van mij als coach aan jouw zijde? Lees hier wat anderen over de samenwerking met mij zeiden)  https://madelonrijkers.nl/testimonials/ 

Kan ik ook 1-op-1 met jou aan de slag?

Uiteraard kan dat ook. Mocht jij om wat voor reden dan ook voelen dat jij iets anders nodig hebt dan dit programma, kun je een matchcall met mij boeken. Jij en ik gaan dan samen kijken welke samenwerking het beste bij jouw situatie en vraag past. Die matchcall kun je boeken door hier te klikken https://madelonrijkers.nl/call/ en verplicht je uiteraard tot niets. 

Heb jij een andere vraag over het aanbod en staat die hier niet bij? Mail jouw vraag dan even naar support@madelonrijkers.nl en wij beantwoorden hem graag voor je. 

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This