fbpx

Zoek jij een leuk cadeau voor jezelf of iemand die jij lief hebt? Dan heb ik iets super unieks voor je! 😃

door | jul 18, 2022 | Blog | 0 Reacties

 

Je weet misschien dat ik veel doe met etherische oliën. 

Niet? 

Dan heb ik daar te weinig over gedeeld hier. My bad! Ik ben een echt Instagram-type en dagelijks aanwezig in mijn stories.

Anyway, ik ben een ware energetische apotheker geworden met mijn koffertje vol flesjes. Voel mij tien keer beter sinds ik dat ‘spul’ gebruik. Ik word intens gelukkig van het zoeken naar de juiste mengsels voor mijn klanten om ze te helpen met het doorbreken van allerlei energetische thema’s (bijvoorbeeld omgaan met afwijzing of het doorvoelen van verdriet om zo door te kunnen pakken op andere gebieden in hun leven).

Kortom, in mijn olie-element dus. En daar doe ik iets heel gaafs mee sinds afgelopen week. Kom ik zo op, neem ik je eerst even mee in het bizarre verhaal van die olie. 

Want daar is voor mij iets geks mee. 

Alweer een hele tijd geleden kwam ik met de olie in aanraking door iemand die met mij in dezelfde groep zat bij mijn coach. Ik noemde dat ik ergens last van had thuis en zij stuurde zomaar een paar flesjes op die mij zouden kunnen helpen met mijn probleem. And they did! 

Ik was verkocht. 

Het was alsof een deel in mij wakker was geworden. Zich herinnerde dat ze hier altijd al mee bezig is geweest. Niet alleen in dit leven. Er werd iets heel ouds in mijn opgeroepen. Iets sacreds. Alsof tijd en plaats één werd en ik ineens weer de energie voelde van “spelen”. 

Je weet wel, als je vroeger met je speelgoed aan het spelen was en er niks anders leek te bestaan. Dat gevoel.

Voor mij is dat mijn olie. 

We hebben het hier overigens niet van die chemische rommel (voor onder een tientje) die de meeste mensen kopen bij die ene winkel waar je van alles koopt dat je niet nodig hebt hè? Maar over hoogwaardige oliën die echt heel bijzonder en puur zijn. 

(Mocht je nu denken: wat heb ik dan staan?? Check dan even je flesje op van die waarschuwingsstickers. Je weet wel: rode kruizen dat je er van alles NIET mee mag. Wegflikkeren die rotzooi!)

Ik leerde van alles over etherische olie en energie. En mag mijzelf sinds een paar maanden ook officieel “Aromatherapeut” noemen. Gediplomeerd en wel/ Weet ik, deel ik te weinig over met je. Maar dat komt, omdat ik zocht naar de vorm die bij mij past (goh, verrassing zeker?). En ik geloof dat dit steeds meer vorm krijgt. 

Goed, dat leuke en unieke cadeau waar ik het over had. Want dat kwam zo uit mijn tenen!! Vol plezier de ether in geslingerd en al tientallen vrouwen gingen je afgelopen week voor (sorry! Moet je de stories op Insta maar volgen). 

Ik maak dus nu “Sterrenbeeld-olie”. Want voor elk sterrenbeeld bestaat een specifiek aantal oliën, die speciaal bij dat sterrenbeeld passen. Dat betekent dat je een afgestemde olie in een flesje (grootte naar keuze, zie foto) krijgt, op basis van jouw sterrenbeeld. 

Of die van iemand anders, wanneer je een origineel cadeau zoekt voor jouw moeder of een dierbare vriendin. Compleet met de beschrijving waar elke olie energetisch voor staat en waar hij bij ondersteunt. 

In het flesje doe ik ook een stukje rozenkwarts. Deze edelsteen is van oudsher het symbool voor liefde, de hoogste frequentie. Het helpt de frequentie van de oliën verhogen, waardoor deze nog beter jou kan ondersteunen in wie jij bent hier op aarde en wat voor jou bedoeld is.

Deze Sterrenbeeld-olie is te verkrijgen in 2 maten en hebben beiden een handige rollerdop voor gebruik overal en altijd:

Klein (2ml) 25,- inclusief btw & verzenden
Groot (10 ml) 100,- inclusief btw & verzenden

image1 11

Sommige van mijn oliën behoren tot de duurste op de wereld. Zo zijn er een aantal sterrenbeelden die o.a. rozenolie in de samenstelling hebben (ik ben Waterman en dat is er natuurlijk een van). Rozenolie wordt ook wel de “Koningen der oliën” genoemd. En niet zonder reden, want deze olie is de hoogste frequentie die er is. 

Wist jij dat 1 flesje rozenolie van 5 ml 400,00 kost?! Dat komt, omdat de roos maar 30 dagen per jaar bloeit, rondom mei /juni. En elk bloemblaadje wordt met de hand geplukt, vroeg in de ochtend. Want als de zon op komt, verliezen de bladeren hun geurige olie. Dan snap je wel dat het een kostbaar geheel is om te maken. 

Je snapt dat ik deze olie in huis MOEST hebben, hè? 😉

Je krijgt bij jouw Sterrenbeeld-olie ook de unieke beschrijving, waar elke olie energetisch/emotioneel voor dient. Plus hoe je het kunt gebruiken. 

Toen ik met dit idee begon, gaf ik een klanten-livedag. En het leek mij tof een sterrenbeeld-olie in de goodiebag te doen. Zo persoonlijk! Zo werk ik het liefst en wil ik als klant ook behandeld worden. 

Ik werkte elk mengsel per persoon uit en was helemaal onder de indruk van de accuratie van elk mengsel bij elke specifieke klant! Zo is dit idee geboren, zoals goede ideeën geboren horen te worden.

Uit het hart!

Wil jij ook zo’n Sterrenbeeld-olie bestellen? Mail dan naar madelon@madelonrijkers.nl jouw naam, adresgegevens, e-mailadres en sterrenbeeld en ik maak het in orde voor je.  Bestel je het voor iemand anders als cadeau? Vermeld dit dan duidelijk, geef hun sterrenbeeld door en laat dit eventueel direct naar die persoon toe sturen middels hun adresgegevens. 

(By the way, volg je mij nog niet op Instagram? Doe dat dan gauw hier en mis niks)

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This