fbpx

Wist jij over mij dat?

door | dec 19, 2022 | Blog | 0 Reacties

Wist je over mij dat:

Ik ga janken van doedelzakken, omdat het zo diep iets in mij raakt. Had ik als klein meisje al, als mijn moeder met mij op de Dam in Amsterdam ging kijken naar zo’n groep “Schotten”.

Ik al Engels sprak, toen ik nog maar 3 jaar oud was (Duits ook, want ik vertaalde voor mijn moeder). Als kind hele weekenden voor de Fun Factory op Sky Channel, waar gewoon geen ondertiteling was.

Ik geen mayo bovenop mijn patat wil, maar ernáást. Dat moet ik zelf bepalen hoeveel mayonaise ik per frietje wil. Maar mijn patat stoofvlees moet helemaal doorweekt moet zijn van de saus, dat alle patat slap is geworden en doorweekt (don’t ask).

Ik vroeger op het schoolplein al een soort “lieve Mona” was en iedereen voorzag van advies. Maar ook dat oudere mensen altijd hun hele levensverhaal aan mij vertelden tijdens wachten op de bus. Nooit aan een van de andere mensen die er stonden. #storyofmylife

Ik een groot Harry Potter-fan ben. En zelfs een tattoo heb van de Tijdverdrijver op mijn rechterarm.

Ik in totaal wel 7 tattoos heb… 8 als je mijn wenkbrauwen meerekent 😉. Waarvan je de meesten nooit op social media ziet.

Ik eigenlijk een enorme taalnazi ben. En er al helemaal niet tegen kan wanneer ik zelf een spelfout maak.

Dat ik mij buitenshuis altijd omringd voel met incompetente mensen en geen geduld heb met mensen die niet willen leren van hun fouten, of open staan voor verbetering (working on it…).

Ik absoluut niet van kou houd en het liefst de winter voorbij kijk, zodat ik weer lekker zonder jas naar buiten kan.

Ik enigst kind ben. Wij waren het merendeel met zijn tweeën thuis vroeger, mijn moeder en ik.

Ik dol was op Barbies en een hele bak vol had. Die hadden dan vroeger levens waar veel relatie problemen in voorkwamen (ik had maar 1 Ken mensen…)

Ik dol ben op joodse muziek (klezmer). Voelt als thuiskomen.

Ik altijd op het podium stond te playbacken met de weeksluiting op de basisschool, terwijl de meeste kinderen gewoon het liefst in het publiek bleven zitten. Salt ’N Pepa, Whitney Houston, Madonna? Been there, done that!

Ik vroeger vaker óp de bar dan áán de bar te vinden was tijdens het uitgaan (dan drink/dronk nog een bouwvakker onder tafel ook! Lever met goede genen… ja, of niet 😉).

Ik 85 kilo weeg, terwijl ik maar 1.68 lang ben. Tsja.. iets met die wijn en frietjes ben ik bang. Zie je ook niet echt op social media, maar het is wel zo.

Ik altijd meer “zag” vroeger, dan een kind hoorde te zien. Volwassenen altijd feilloos doorhad op de bullsh*t, ook al kon ik het niet helemaal begrijpen.

Ik altijd sliep met de dekens over mijn hoofd (krijg het er nog benauwd van als ik er aan denk). En mijn knuffels, de minstens 6 die er in bed lagen, op magische wijze om mij heen legde om mij maar enigszins veilig te voelen. Tegen wat? Kon ik nooit zien. Wel voelen….

Mijn lieveling getal 8 is. En pas sinds een paar jaar iets weet over numerologie en nu snap waarom 😃.

Ik een generator 6-2 ben, met emotioneel centrum (wist mijn man allang, zei hij…).

Ik ooit een lijk gevonden heb tijdens mijn werk, nota bene op Halloween! Eentje die al 6 weken dood op bed lag, waarvan de patholoog anatoom aan de beestjes uit zijn hoofd kon achterhalen dat het al 6 weken was.

Ik ooit opgesloten zat met collega’s op kantoor, toen ik in de psychiatrie werkte. Omdat een blote patiënt met een bezem ons bedreigde (oooo, heb ik zelfs nog een artikel mee gehaald. Kun je hier lezen dat verhaal.

Er 3 categorieën mensen zijn als het gaat om de naam Madelon: madelón, mâddelon, máádelon. Zelf ben ik meer van categorie 1.

Ik vroeger als accountmanager kwam bij therapeuten die ik wazig vond, in de tijd dat ik bij VSM werkte (je weet wel, die van de homeopathie). Nu is het gewoon onderdeel van mijn doelgroep en sta ik er niet meer van te kijken als er klankschaal-healing gegeven wordt.

Sterker nog, ik geef zelf energetische healings aan klanten!

Vandaag daag ik je uit om 1 gek weetje over jezelf op je social media te zetten. Iets dat we nog niet van jou wisten. Zo leuk om te doen! En tag me even voor meer bereik, dan deel ik het ook voor je 😉 Laat jezelf aan de wereld zien!

(By the way, 18+19+20 januari geef ik een hele gave gratis driedaagse training: “Doe lekker ff niet normaal”. Kun jij bij zijn. Ik ga je 3 dagen lang meenemen via een dagelijkse live masterclass naar een hele toffe wereld binnen handbereik. Heb ik moeilijke vragen voor je waar je hoofd van gaat tollen en je pen van blijft schrijven met allemaal bruikbare nieuwe informatie. Ga ik je uitdagen om dieper te gaan, besluiten te nemen in jouw bedrijf, jouw relatie, jouw klanten en wat zich nog meer aandient in die 3 dagen. Je gaat hoe dan ook stappen te zetten naar een bedrijf dat jij werkelijk te leiden hebt en jezelf laten zien zoals je werkelijk bent. Meld je hier snel aan en doe mee!

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This