fbpx

Gratis “Houvast Bord”

Een jaar lang focus in jouw bedrijf, zodat je eindelijk kunt genieten van wat meer omzet jou oplevert

Houvast bord 11 e1710087902603

Gratis “Houvast Bord”

Een jaar lang focus in jouw bedrijf, zodat je eindelijk kunt genieten van wat meer omzet jou oplevert

Mis jij vaak de focus in jouw bedrijf om plannen goed uit te werken?

Zou jij meer willen ondernemen vanuit inspired action, maar neemt de waan van de dag je steeds mee?

Ben je het zat dat je altijd beperkt wordt door die agenda en to do-lijst en niet toekomt aan wat je werkelijk zou willen doen?

Plus, weegt de status van jouw bankrekening niet op tegen de input die je op dit moment moet leveren?

Ben je er wel klaar mee, met dat geneuzel van hierboven? Dan wordt dit eindelijk echt jouw jaar….(*tromgeroffel*)

Want met dit Houvast bord houd jij een jaar lang focus op wat jij werkelijk wilt doen met jouw bedrijf. En niet alleen dat, ook wat jij privé graag voor jezelf zou willen. 

Jij snakt naar meer tijd

Ik weet namelijk dat je snakt naar meer tijd voor jezelf, meer doen van wat jij wil. En, vrijheid.

Geen baalmomenten meer als je aan het einde van de maand de balans opmaakt en ziet dat je aan de helft van jouw creatieve ideeën niet bent toegekomen. 

Geen tijd meer kwijt zijn aan zaken die jouw eigen verlangens niet ondersteunen en vreten aan jouw energie elke dag.

Geen gevoel van beperking meer, terwijl je alleen maar de vrijheid wil om te ondernemen op JOUW manier.

Met dit Houvast bord pak jij de regie over jouw business (en leven!) weer terug.

(nice to know: je kunt direct aan de slag met het Houvast-bord, op welk moment in het jaar je hem ook besluit aan te vragen 😉)

Pijl 2
blur foto bord weggever
marieke
Testimonial Celestial Ceremonies

Wat kun je met dit Houvast-bord?

R

je houdt focus op jouw business doelen, waardoor jouw idee of project eindelijk die goede kans van slagen heeft die je diep van binnen voelt (en omzet kan genereren voor je!)

R

je houdt focus op jouw persoonlijke wensen en verlangens, waardoor je jezelf niet meer vergeet in de waan van de dag (en met voldoening trots op jezelf in je bed stapt)

R

je raakt niet meer in de overwhelm, omdat je keuzes kunt maken die in alignment zijn met wat JIJ wil voor jezelf en jouw bedrijf (niet zoveel meer denken in dat hoofd, maar je weer meer laten leiden door jouw intuïtie)

R

je kunt je spiri-wiri zelf kwijt in jouw jaarplanning, door meer vanuit intentie en inspired action te gaan ondernemen (oooo die innerlijke bosheks van jou gaat zo gelukkig zijn!)

Haai, leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Madelon Rijkers, van origine een hulpverlener in hart en nieren en met een enorm groot hart voor mijn klanten. Amsterdamse van origine, geëmigreerd naar het Friese platteland.  

Al jaren help ik mensgerichte, vrouwelijke ondernemers met het bouwen van een bedrijf dat ècht bij hen past. Niet door te kijken naar strategische stappen, maar vooral door het opheffen van blokkades en te zorgen dat de energie klopt. En dat vervolgens down to earth te vertalen naar -> oké, hoe gaan we dit varkentje eens even praktisch wassen?  

Tikkie spiritueel, mega aards, zwart gevoel voor humor en praktisch as a mofo. That’s me.

Ik geloof heel erg in energie en begeleiding vanuit de Bron. En tegelijkertijd wéét ik dat we het als mens gewoon hier en nu op aarde moeten neerzetten. Ik ben geen “Licht & Liefde”-type (alhoewel ik beiden op mijn manier zoveel mogelijk wil verspreiden), maar sta stevig met mijn poten in de klei.

1001 taken, overtuigingen en stemmetjes

Met mijn jarenlange ervaring als ondernemer weet ik als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om focus te houden op wat je moet doen. 1001 taken die alleen maar meer lijken te worden naarmate je verder komt met jouw onderneming. 

En dan hebben we het nog niet eens over die 1001 overtuigingen en stemmetjes die je het leven ondertussen zuur kunnen maken. 

Wanneer je jezelf niet op nummer 1 zet (gaat staan voor wie jij bent en wat jij te brengen hebt) en vandaaruit jouw agenda indeelt….. 

ga je jouw droomomzet niet realiseren (*insert zielig muziekje*). 

Ik weet dat jij er niet in zit voor het geld. Maar ik weet ook dat je stiekem heel graag die ton of meer wil verdienen. Ik geloof met heel mijn hart dat deze tool jou gaat helpen om in ieder 

geval de focus te foto 4   kunnen houden op wat JIJ wil in het leven en je business. Waardoor die droomomzet weer een stap dichterbij kan komen. 

Met dit Houvast bord help ik jou om gemanifesteerd te krijgen wat het precies is dat jij wilt realiseren. En om dat super simpel en praktisch te kunnen bijhouden, het hele jaar, zodat jouw wensen en verlangens niet weer ergens blijven liggen onderweg. Want als je een beetje op mijn ideale klant lijkt, heb je waarschijnlijk een to do lijst van hier tot Tokyo. Waar niet alleen maar ondernemersdingen op staan. 

Wil je niks liever dan vanuit alignment en inspired action een succesvol bedrijf uit jouw hart runnen, maar loop je in de praktijk heel aards lekker achter de feiten aan elke dag?

Dan is dit bord voor jou. 

review 5
Scherm­afbeelding 2023 10 05 om 06.15.45

Ik geloof dat je jouw dagelijkse agenda super simpel in alignment kunt brengen met wat werkelijk de bedoeling is voor jou. Namelijk, een bedrijf bouwen waarmee je ontzettend veel mensen kunt gaan helpen. 

Maar dan moet er wel focus komen. 

Vraag hier het houvast-bord aan en ga direct aan de slag

Testimonial Esther Foppen

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This