fbpx

Weet jij niet met wat voor origineel cadeau je dit jaar aan moet komen? Dan is deze mail voor jou 😃

door | nov 14, 2022 | Blog | 0 Reacties

 

Ik ga even een off topic mail naar je sturen. Omdat ik iets heb waar ik zelf zo enthousiast over ben! En aangezien ons aller Klaas weer in het land is, ik al vloekend en tierend bezig ben met een surprise knutselen (god gaf mij andere talenten), is dit een uitgelezen moment om jou te vertellen over de Sterrenbeeld-olie.

Want, zoals je weet, ben ik alweer 1,5 jaar bezig met mijn etherische oliën. Ik werk er met klanten op energetisch niveau mee om sneller door emotionele blokkades heen te kunnen. Maar sinds kort heb ik ook een fysiek product dat gekocht kan worden, zonder dat je in de coaching bij mij gaat.

En zo werd dus de Sterrenbeeld-olie geboren.

Uit pure liefde voor de mens en mijn oliën ben ik aan de slag gegaan, toen ik leerde dat er bij elk sterrenbeeld een bepaald aantal oliën horen. Die op hun beurt jou ondersteunen in het leven naar wie je werkelijk bent. Dat leek mij nou bij uitstek een item dat iedereen thuis zou moeten hebben, aangezien ik inmiddels weet hoe krachtig de werking is op de energie. En ik mijn leven in dienst stel van mensen helpen zijn wie zij werkelijk zijn.

Elke olie dat in een mengsel zit (en dat is dus verschillend per sterrenbeeld welke er in zitten) staat voor een energetisch thema. Sommige sterrenbeelden hebben we meer dan 6 verschillende oliën in het flesje. Door met de olie aan de slag te gaan, verhoog jij jouw eigen frequentie door de inzet van deze krachtige planten en bloemen.

Als je mijn masterclass weleens gezien hebt, weet je ook precies hoe dit werkt in jouw brein 😉.

Want dat zijn het, bloemen en planten. Etherische olie is de krachtige, werkzame olie verkregen uit allerlei plantdelen. Wist je dat het al in het Egyptische Rijk werd gebruikt, juist om deze heilzame krachten? Ik vraag me nog steeds af, what happened met al die oude kennis (ja, dat weten we wel….. #bigpharma)

Je bent waarschijnlijk wel wat bekend met geur-olietjes enzo. Lavendel ken je misschien het beste. En vaak wordt die geassocieerd met ontspanning. (Kleine kanttekening: zorg dat je altijd hoogwaardige kwaliteit hebt, anders zit je eigenlijk alleen maar chemicaliën in te ademen en zo relaxed is dat niet)

Maar wist je ook van lavendel dat zij je helpt jezelf verbaal makkelijker te kunnen uiten? En het kalmeert natuurlijk jouw geest en in het bijzonder de onzekerheden die je voelt wanneer je jouw echte gedachten en gevoelens, JOUW waarheid zou willen uitspreken.

Laat nou het je-uitspreken (en nog en plein publique ook) voor de meeste mensen een “dingetje” zijn. Een uitstekende olie om te gebruiken dus! En terug te vinden in veel van de sterrenbeeld-combinaties.

Maar goed, terug naar de aankomende feestdagen-madness.

Ik doe standaard ook een klein stukje rozenkwarts in het flesje. Het zuivert namelijk het hart en opent het op alle niveaus, waardoor het zorgt voor innerlijke heling en zelfliefde. Klinkt lekker mooshy-mooshy 😜. Het wekt daarnaast nog zelfvertrouwen en een gevoel van eigenwaarde op. Ook fijn in het leven, toch?

Je kunt de Sterrenbeeld-olie voor jezelf bestellen, maar ook aangeven of het een cadeau voor iemand anders is en er zelfs een speciale boodschap bij laten verzenden. Ik zorg ervoor dat het bij de desbetreffende persoon aankomt in een mooie verpakking.

Er is keuze uit een 2 ML versie en een 10 ML versie. Maar heel eerlijk? Met die 2 ML doe je eigenlijk al heel lang.

Dit cadeau is een must-have voor iedereen. Maar vooral een onvergetelijk cadeau dat jij in kunt zetten voor jouw loved ones deze feestmaand. En denk ook aan jezelf. Want jij bent het net zo waard.

Bestel hier direct jouw Sterrenbeeld-olie of geef het cadeau aan iemand die haar goed kan gebruiken

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This