fbpx

Wees eens heel eerlijk: hoe voel je je nu?

door | dec 13, 2021 | Blog | 0 Reacties

Hoe gaat het met je?” 

Het is een veelgehoorde vraag en volgens mij de vraag waar het meest over gelogen wordt. De sociaal wenselijke antwoorden zijn altijd: goed, druk, prima, etc. 

Ik geloof trouwens dat de meeste mensen oprecht niet eens doorhebben dat ze een onjuist antwoord staan te geven. Want er zijn maar heel weinig mensen die echt goed weten hoe het eigenlijk met hen gaat.

Mijn klanten leren het voelen tijdens hun traject. Misschien klinkt dit als een verrassing, maar wil je stappen kunnen zetten, dan zal je moeten weten hoe het met je gesteld is. Dat is namelijk je uitgangspunt en vandaar uit ga je stappen zetten en manifesteren. En we weten allemaal wat er met die manifestatie gebeurt als daar de verkeerde emotie onder ligt. 

Ben je dan manifestatie-coach?” Nee, natuurlijk niet. Maar de wet van de aantrekking is iets dat in het werken met mijn klanten heel belangrijk is. Het maakt het bouwen van die succesvolle business, die je vanuit je tenen voelt, zoveel makkelijker. En ik ben wel de coach die gaat voor: met minder hard werken méér resultaat. 

Het is daarom belangrijk dat er een aantal dingen vol in your face, in dat bewustzijn terechtkomen. En een daarvan is: hoe voel je je?

Het meest eerlijke antwoord op die vraag komt natuurlijk uit je lijf. Maar waarschijnlijk (nee, niet ‘waarschijnlijk’ 😉) beantwoord jij die vraag altijd uit je hoofd. Die zwevende bol van waaruit jij jouw leven bestuurd. Moeder Natuur had dat lijf gewoon weg kunnen laten, toch? 

Ga jij maar eens zitten met jezelf. Op een stoel, voetjes plat op de grond, hoek van 90 graden. Ogen dicht, 3x even heel diep inademen door je neus, hoorbaar uitademen door je mond. En dan daal je af naar beneden met je aandacht. Tot je bij je voeten bent. 

En daar stel je de vraag nog een keer: hoe gaat het met mij? 

Ik durf te wedden dat de onderkant van jouw lijf een heel ander antwoord geeft dan jouw brein. En laat dat nou een van de grootste problemen zijn die jij in jouw business hebt.

Graag gedaan 🙃

Ik deed vorige week trouwens een toffe winactie. Je kon namelijk (jammerdepammer als je het gemist hebt) een SuperSessie met mij winnen. Een coaching 1-op-1 met mij om keiharde stappen te gaan zetten naar een succesvol bedrijf, dat je vanuit je tenen voelt. 

Heb je het om wat voor reden gemist, of durfde je je niet aan te melden en heb je spijt? Dit is jouw teken om een matchcall te boeken met mij, zodat jij en ik samen gaan kijken of we de match made in heaven zijn om samen te werken en dat bedrijf van jou naar het volgende level te tillen. 

En zal ik je een geheimpje verklappen? Maken we er stiekem ook nog even een coaching sessie van, zodat je direct al een stap in de juiste richting kunt zetten. My treat. 

Boek hier nu direct een van de laatste matchcalls van dit jaar

PS: Even een paar reviews delen waarom je dit met mij zou moeten willen? Nou vooruit

Madelon wist mij altijd de juiste vragen te stellen (zoals velen in dit vakgebied waarschijnlijk goed kunnen), maar wat deze vrouw zo bijzonder maakt is dat zij de ballen heeft om je te confronteren met juist datgene wat je op dat moment nodig hebt. Hierdoor helpt zij je op de snelste manier groeien naar je einddoel’ (Manon)

13 12 2

Madelon wist precies wat er speelde in mijn hoofd, zonder dat ik dat aan haar verteld had of dit zelf zo scherp had. Het gevoel dat ze je gedachten kan lezen en je er niet meer onderuit komt.(Sanne)

Ken je dat? Iemand die precies de vinger op de zere plek weet te leggen terwijl je niet eens wist dat daar een zere plek zat? Dat is Madelon ten voeten uit.’ (Channa)

13 12

‘Ze is een geweldige zielentovenaar op de meest eerlijke, nuchtere en hilarische manier die je kan bedenken.’ (Willemijn)

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This