fbpx

We zijn vaak niet tevreden, maar hebben ons tevreden gesteld (Brecht Arnaert)

door | jun 27, 2022 | Blog | 0 Reacties

 

Ik luisterde laatst een gave podcast. Van Jorn Luka met Brecht Arnaert. Een grappige, maar vooral wijze, Belgische meneer die over onderwerpen praat die voor nu niet zo relevant zijn. Maar hij noemde een zinnetje en die bleef hangen. En dan ken je mij, dan krijg jij er weer een blog over 😉. (Beluister die podcast trouwens, na het uitlezen van dit blog, hier

Hij zei namelijk het volgende: ‘We ZIJN vaak niet tevreden, maar hebben ons tevreden GESTELD’. En dat is iets dat ik ook al een aantal jaar constateer om mij heen.

Voordat ik met ondernemers ging werken, draaide ik een life-coaching programma met een groep vrouwen. Het credo was ‘concessieloos jouw eigen leven leiden en je niet meer druk maken om wat anderen ergens van vinden’. Zo gaaf om te doen!
In die online groep zaten 25 vrouwen en allemaal voelden zij: dit is het niet voor mij, ik ben niet tevreden met mijn leven en ik wil het anders. Met prachtige resultaten tot gevolg.

Zo vaak gedragen we ons “tevreden”. Willen we niet zeuren (joe schaduwkantje?). Zeggen we dingen als: ‘Kindjes in Afrika…’
Of die zijn inmiddels ingehaald door kinderen in Oekraïne, want die zijn vaker op tv.

Maar we ZIJN niet tevreden, we hebben ons tevreden gesteld met wat is. En voor een groot deel is dat super. Kijk vooral eens naar wat je wel al hebt!

Maar voor het overige deel nodig ik je uit om uit het leven (en jouw bedrijf) te komen halen waar je recht op hebt. Want er is veel meer.
En zoals altijd gaat niemand het vóór je doen. Noch je zomaar de weg wijzen naar het goud.
Mag ik jou vragen, waar ben jij je tevreden aan het stellen? In jouw bedrijf? Met jouw relatie? In de vriendschappen die je hebt?

Waar zijn de kreukels die jij graag wil gladstrijken, maar die keer op keer terugkomen en alleen zichtbaar zijn voor jou?

Wat zou jij, als je eens ECHT eerlijk bent tegen jezelf, vandaag nog het liefst anders zien?

En wat zou dan de eerste stap zijn die je vandaag nog kunt zetten?

(Stap 1, niet stap 19. Want daar ben je goed in, grote stappen nemen. En daarom lukt het allemaal niet)

In september (de 16e welteverstaan) geef ik weer mijn livedag “Ondernemen vanuit jouw hart”. Duurt nog even, maar ik heb een geweldige actie voor iedereen die deze week al een ticket koopt. Je krijgt namelijk een bonus coachcall bij jouw ticket, die je na de livedag mag inzetten om nog even 1-op-1 puntjes op de i te zetten met mij online. Zodat je dat wat op de livedag naar boven gaat komen voor je (en daar gebeuren altijd magische dingen!) door kunt pakken samen met mij.

Een extra cadeautje bij jouw ticket dus!

Lees hier meer over de livedag en bestel direct jouw ticket met bonus coachcall.

Let op, alleen deze week nog te krijgen.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This