fbpx

Wat zou jij doen als alles kon (*let op: irritatiewaarschuwing!)

door | feb 1, 2021 | Blog | 0 Reacties

Stel je nou voor dat alles mogelijk was.
Jaja, ik zie je al sceptisch die lippen tuiten. De eeuwige “coach”- vraag
Maar doe effe mee. Ik heb een punt hiermee. Let op. 

Wat nou als ik je zei, dat jij morgen helemaal zelf mocht bepalen wat je deed. Wat zou je dan doen? 

Ik doe even een wilde gok dat je in eerste instantie denkt: dat kan niet, dus what’s the bloody point? Maar dat zelfs jij (wanneer je er echt even aandacht aan besteedt) wel wat leuke dingen kan bedenken. 
Wat houdt jou tegen om dat morgen te gaan doen? 

Ha, ja corona-maatregelen. Die snap ik zelf ook wel. Maar wat nog meer? Kom maar met je tegenwerpingen. Want voordat deze pandemie er was, deed je het ook niet. Dus de maatregelen zijn een mooi excuus, maar daar trap ik niet in.
Ik zeg dat het allemaal je reinste bullcrap is namelijk. 

Allemaal excuses, omdat eigenlijk alles wel kan. ALS JE BEREID BENT om te doen wat nodig is. Als je in staat bent om over je eigen ego heen te stappen en te durven krijgen wat je wil. Zeker tot vorig jaar was dat no problem. Maar wel voor jou. 

Weet je, jouw echte wens zal vast niet zo super groots en onhaalbaar zijn. Tenzij je graag de prinses van Spanje wil zijn met een residentie op Ibiza. Dan is hij een tikkie groots. Ik kan niet door je beeldscherm heen kijken, dus ik weet niet precies wat je morgen zou willen doen met je dag. Maar je mag het altijd met mij delen. 

Of durf je dat niet? Uit angst dat ik al je argumenten zo snel onderuit heb, dat er niks anders op zit om het gewoon te gaan doen? (am i right, am i right, am i right?)
Maak je niet druk, zo’n vaart zal het niet lopen. En ik ga niet op je inzoomen. Nu nog niet 😉.

Ik ga wel iets gaafs doen. Waar jij, met een heuleboel andere mensen, bij mag zijn. 

Van 8 t/m 11 februari ga ik namelijk de ‘Jouw leven, jouw regels’-challenge doen. Ik ga je leren hoe je zelf de regels bepaalt, zodat je de dag van morgen (oké, na de challenge dan) weet in te vullen op een manier die JIJ wil.

Meld je hier snel even gratis aan en ontvang alle info

We gaan 4 dagen lang online samen inzoomen op waar jij direct stappen kunt zetten om alles in jouw leven ZELLUF te bepalen. Omdat het jouw geboorterecht is om jouw eigen leven invulling te geven, op een manier die bij jou past. 
En daarvoor zal jij andere regels moeten gaan hanteren. Jouw regels. Niet die van iedereen om jou heen, want daar word je ongelukkig van. Dat weet je inmiddels wel. 

Lol hebben en stoppen met conformeren aan ‘hoe het heurt’. Jij bepaalt hoe het eruit ziet. En nee, dat hoeft niet 7 dagen in de week. Dat doe ik ook niet. Dat zou tof zijn als dat kon, maar er zijn ook concessies die ik doe. Maar alleen omdat ik die wil doen. En niet omdat het van mij verwacht wordt. Ik bepaal hoe mijn morgen eruit ziet.

En ik kan je zeggen: it brings a smile upon my face

Zie ik je bij de challenge? 

Meld je hier snel even gratis aan en ontvang alle info

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This