fbpx

Wat zou er gebeuren wanneer jij een andere keuze maakt?

door | aug 8, 2022 | Blog | 0 Reacties

Mijn klanten roepen altijd, wanneer ik hen voor het eerst spreek, dat ze niet weten wat ze moeten doen.
En dat is bijna nooit waar. 

Want al tijdens de eerste keer dat ik ze spreek, de zogenoemde matchcall waarin we gaan kijken wat er nodig is en of wij moeten gaan samenwerken, filter ik er al uit wat de bedoeling is. 

Zij weten vaak allang wat ze willen. Waar het heen mag. Ze zien een grootse droom voor zich, maar ze durven niet. 

Want die stap is veel te groot vanaf het punt waarop zij staan. 

Ze struikelen over de Hoe Dan-vraag en dat is niet zo gek.

Ik vergelijk dit vaak met een hond die een bot eet. Ik weet niet of je een hond hebt, of er ooit weleens een gezien hebt die een bot at. Maar ze stouwen dat ding niet verticaal in 1x naar binnen. 

Ze beginnen dat bot te nibbelen aan 1 kant. En werken vanaf daar toe naar de andere kant. Hapje voor hapje.

Oké, de metafoor van de honden die hun bot eerst begraven zou ik voor de vorm ook moeten noemen. Want dat is wat jij nu aan het doen bent. Je begraaft jouw droom. Jouw verlangen. 

Maar wat als je zou weten wat jouw eerste hapje/stapje zou zijn? Dat die Hoe Dan-vraag opgedeeld wordt in allemaal kleine “Hoe dan nu verder”-vragen. Zodat je niet stikt in dat bot, maar het hapje voor hapje, stapje voor stapje, aanpakt. En het probleem dat er nu tussen jou en dat verlangen of die droom in kleine beetjes verslaat.

Laatst zei iemand tegen mij: ‘Ik zoek iemand die mij helpt bij het realiseren van dat doel’.
Waarop ik tegen haar zei: ‘Ik zou ik jouw geval kijken wat er tussen jou en dat doel instaat en daar hulp voor zoeken.’

Zo vaak hoor ik mensen zeggen dat ze niet bij hun droom komen. Zelfs niet met hulp. Maar dat komt, omdat je de oplossing in de verkeerde hoek aan het zoeken bent. 

Heb jij nou al jouw kaartje voor de livedag op 16 september? De gastenlijst begint al lekker vol te lopen en ik kan je beloven dat daar al een paar hele bijzondere vrouwen op staan. Voor een belachelijke prijs van 77,- ex btw gaan we met deze prachtige groep deepdiven in je ziel. Volledig verzorgd op een plek tussen het groen. Lees hier meer over de inhoud en de praktische details en bestel snel jouw kaartje voor die early bird prijs van 77,-.  

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This