fbpx

Wat wil je? Een medaille??

door | jan 2, 2023 | Blog | 0 Reacties

Zo! Gelukkig nieuwjaar 😃! Want laten we daar alsjeblieft mee beginnen, met gelukkig zijn. Oliebollen allemaal naar binnen gewerkt? Stiekem gedacht aan die ton(nen) omzet op 31 december 2023? Lege flessen-walk-of-shame al gehad?

Dan ben je klaar voor deze mail.

Ik weet dat jij denkt dat je dat al bent, gelukkig. Dat je al een heul eind op weg bent in persoonlijke en zelfs spirituele groei.

Menig training, oefening, meditatie of visualisatie heb je vast gedaan.  Weet hoe het zit met die Wet van de Aantrekkingskracht.

Hé, misschien ben je zelfs wel een heel weekend van huis geweest afgelopen jaar om met een groepje andere vrouwen te gaan zitten ademen, zweten, huilen of trippen op paddo’s.

En ondertussen voelt dat allemaal heel lekker. De bedoeling. Oude wijsheid die je weer toe gaat passen. Verbonden zijn met elkaar, jezelf en de natuur.

Maar er is iets heel belangrijks dat ik jou daarover moet vertellen.
Want ik ben er achter gekomen dat veel van mijn klanten het volgende doen….

Mijn klant is een vrouw die haar mannetje staat. Ze komt van ver als het gaat om zelfliefde. Niet dat ze zichzelf niet leuk vindt hoor, integendeel.
Maar ze heeft het altijd gered op pure wilskracht en doorzettingsvermogen.
Niet zeiken en door, was altijd het credo.
Geen tijd om te groeien als ziel.

Toen kwam ze op het pad van ontspannen. Manifesteren. Flow. En ging ze daar hard aan het werk. Hard werken om dat onder de knie te krijgen. Aard van het beestje…

Ze is de uitdagingen van het leven gaan zien als een persoonlijke wedstrijd. Eentje, waarin zij keer op keer kan laten zien wat zij kan. Wat zij al weet. Kan turven hoeveel schaduwkanten zij al aangekeken heeft. Hoeveel generaties zij al terug is gegaan om trauma’s te laten healen.

Met ease and grace gaat zij geen uitdaging uit de weg. Alles gaat zij aan.

‘Kijk eens wat ik kan!’

En daarmee zit ze in een spirituele “loop”. Een hamsterrad waar ze niet uit komt. En ze ziet het zelf niet.

De neiging om steeds maar alle pijnstukken en discomfort aan te gaan, kan werken als een verslaving. Niet dat ik tegen helen ben. Integendeel. Maar bij mijn klant wordt het al snel de vervanging van het ‘oude stukje’.

Dat stukje van jou dat maar doorging vroeger. Niks zei wanneer iemand jou vervelend behandelde. Jij kon het aan en het was vast niet zo bedoeld.

Niet opstond en wegging als een relatie niet goed voor jou zorgde. Jij kon het aan en het veranderen.

Die zorgde voor iedereen, ook al was ze zelf doodmoe.

Jij kon het aan….

Want we gaan niet zitten zeiken.

Als jij dit herkent hang jij ook in de “spiritual loop”. De continue bewijsdrang naar jezelf dat je alles aankan. En ik weet eigenlijk niet eens of het de bewijsdrang naar jezelf is of misschien toch naar iemand anders. Daar mag je maar even op kauwen vandaag (deel je het antwoord nog eens met me?).

Punt is, stop ermee. Je weet wat je kan, wat je waard bent. Je hoeft je niet meer te bewijzen. Ook niet spiritueel. Je hoeft niet in elke situatie te springen om schaduwen aan te kijken. Alles weg te zweten, huilen of ademen.

Degene te zijn die alles vanuit het perspectief van de ander kan bekijken en de meest liefdevolle keuze maakt, omdat je een soort coach 360-graden bewustzijn hebt.

Soms is het gewoon kaa…uu…tee. En zijn andere mensen gewoon *ssholes.

Van mij krijg je in gedachten een medaille.

Je hebt de wedstrijd al lang gewonnen.

You’re the best.

En ga dan nu even ontspannen en vanuit die energie op een andere manier jouw nieuwe 2023 jaar in. Gelukkig zijn. Het naar je zin hebben.

En daarmee succesvol zijn.

Want dat is wat de wereld van jou nodig heeft.

PS: ik geef 18, 19 en 20 januari de gratis driedaagse live online training “Doe lekker ff niet normaal”. Ik ga je 3 dagen lang meenemen via een dagelijkse live masterclass naar een hele toffe wereld binnen handbereik.

Heb ik moeilijke vragen voor je waar je hoofd van gaat tollen en je pen van blijft schrijven met allemaal bruikbare nieuwe informatie.

Ga ik je uitdagen om dieper te gaan, besluiten te nemen in jouw bedrijf, jouw relatie, jouw klanten en wat zich nog meer aandient in die 3 dagen. Je gaat hoe dan ook stappen te zetten naar een bedrijf dat jij werkelijk te leiden hebt.  It’s gonna be magic. Touch of zweverig, druppeltje magie en a whole lot of praktische toepassing.

Lees er hier alles over en meld je direct gratis aan.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This