fbpx

Wat doe je, jouw hele leven staat stil en je hebt een bedrijf te runnen?

door | feb 19, 2024 | Blog | 0 Reacties

Jouw hele leven staat stil…

Je hebt het misschien al meegekregen via social media. Maar wij hebben onlangs een ferme klap te verwerken gekregen. Life hits you in the face, when you least expect it.

Moos (onze Bullmastiff “pup” van 10 maanden en 55 kilo) blijkt een dubbele aangeboren hartafwijking met een slechte prognose als het gaat om zijn levensverwachting. Als hij nog een half jaar klachtenvrij blijft, mogen we onze handjes dichtknijpen werd er gezegd.

Goed.

Bam.

En nu?

Aan Moos merk je gelukkig niks, dus dat geeft ons wat meer ademruimte om onszelf weer bij elkaar te rapen.

Maar dit is wat er ook is. Naast al die bliss, joy, zielsmissies, ondernemen en geld verdienen. Plus bezig zijn met je eigen journey op allerlei gebieden.

En dan heb ik het nog niet eens over de struggle met mijn kind, waar ik zo af en toe iets over deel….

Nu ben ik natuurlijk schoolvoorbeeld van keuzes durven maken. Ik laat zo los wat niet meer dient of verander wat mij niet bevalt (zo was ik trouwens vroeger helemaal niet, dus dat kun jij ook prima leren).

Mijn bedrijf run ik op een manier die mij, tot nu toe, best prima beviel.

Maar nu is het perspectief veranderd…..

Nu zijn de verlangens die ik dacht te hebben veranderd….

Want nu wil ik nog meer tijd en ruimte.

Tijd om met mijn lieve vriendje Moos door te brengen, zo lang als we hem bij ons mogen hebben. Of dat nou een half jaar is of 2 jaar.

Ik wil tijd.

En, dat betekent dat er ook geld mag komen. Want die twee dingen bestaan naast elkaar.

Dus er komt een shift in mijn business en daar heb ik een hele gave dag voor gehad met een marketing strateeg. Die mij een aanbod presenteerde waar ik direct helemaal blij van werd om te gaan neerzetten. En die mij de weg wees naar tijd met Moos ,terwijl de business oneindig kan opschalen.

Want voor jezelf heb je ALTIJD een dikke blinde vlek in de hoe-dan. Zoek je naar houvast en kan je die soms even nergens vinden in je uppie.

Elke dag mag jij een andere keuze maken. In je business, maar ook privé. Besluiten dat je klaar bent met die relatie die nergens heen gaat. Dat je stopt met Instagram posts, omdat het niks oplevert. Dat je niet meer die ene soort klant wilt helpen, maar alleen nog maar…..

Elke minuut van de dag kun je besluiten een andere koers te varen.

Maar, lieve vrouw, wacht niet tot het leven je de keuzes ontneemt. Want dan zijn deze besluiten nog een stukje zwaarder om te nemen.

Wil jij meer vrijheid en tijd in jouw leven? Niet meer beperkt zijn in alles, maar ZELF beslissen wat je doet, met wie en waarom? Omdat jij dat zo wilt?

Stay tuned. Good things are coming.

12 april geef ik mijn masterclass “Staan voor wie je bent”. In een nieuw jasje. Omdat ik een nieuw jasje heb aangetrokken.

Ben jij erbij? Lees er hier meer over en meld je direct gratis aan, zodat jij straks precies weet wat er nodig is om jouw bedrijf te runnen op JOUW voorwaarden.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This