fbpx

Wat als jij met 2 zinnen een nieuwe klant hebt, terwijl je ondertussen gezellig staat te kletsen met een bak koffie?

door | okt 16, 2023 | Blog | 0 Reacties

Wat een herkenning kreeg ik in mijn inbox en mijn DM, toen Mona en ik onze “Perfect pitch on stage” livetraining gingen promoten. Zoveel vrouwelijke ondernemers die precies voelden hoe ackward zo’n pitch-moment is, wanneer iemand aan je vraagt: ‘Goh en wat doe jij eigenlijk in het dagelijks leven?’

Jij herkent dat moment vast ook wel. Je bent lekker op een event of netwerkbijeenkomst. En daar sta je geanimeerd te praten tijdens de koffiepauze. Je voelt aan alles dat dit weleens iemand zou kunnen zijn die past bij wat jij doet en klant zou kunnen worden.

Ojee, daar is de vraag al.

En dan moet je gaan vertellen wat je doet…….

Je voelt ineens een enorme resonantie met Eminem in de film 8Mile, die daar met een mic in zijn hand moet rappen en er komt niks. Een hoop boe-geroep en levenslang trauma tot gevolg.

De meeste van ons, ondernemers met een groot hart die mensen willen helpen, stikken in hun woorden als het gaat om van een gesprekspartner een converterende lead te maken.

Het lijkt wel alsof in die 5 seconden je jouw levenswerk praktisch moet vertalen en verkopen, zodat de ander meteen de portemonnee trekt of roept: where can i sign?!

De grap is allereerst, dat de “deal” nooit ter plekke gebeurt. Dat is altijd middels een belletje of een gesprek op een ander moment. So chill the F out.

Laat je overigens door deze zin niet tegenhouden om de deal wel ter plekke te sluiten, maar als je een beetje op mijn ideale klant lijkt dan acht ik de kans klein dat die deal voorlopig überhaupt gaat gebeuren.

Mijn ideale klant wil heel graag mensen helpen (heel graag).

Dus ze verkloot het moment op zo’n live bijeenkomst door bijvoorbeeld te wollig taalgebruik te gebruiken, waardoor haar gesprekspartner heel langzaam uitzoomt (want wat je doet, begrijpt en voelt ze nog steeds niet).

Of, en die gebeurt vaker dan je denkt, ze staat er zoveel tips en adviezen weg te geven dat de ander EN overvoerd raakt EN gewoon denkt dat die wel even zelf verder kan.

Thanks to your tips.

Jouw grote hart en drive om een verschil te maken zijn het grootste cadeau aan talenten wat jij mee kon krijgen. Thank you Universe.

En als ondernemer is het je grootste bottleneck. G*dver…

Take it from someone who knows 😉

Want als iemand graag wil helpen, dan ben ik het wel. En er is bijna geen ervaring die ik niet heb opgedaan, waarmee ik er keihard mee op mijn bek ben gegaan. Omdat ik zooooo graag wilde ‘hellepen’.

Waardoor ik de ander uiteindelijk helemaal niet eens hielp…..

Dus wil jij graag anderen helpen en gewoon een goed aanbod kunnen doen, waar ze ja op kunnen zeggen? Zorg er dan voor dat je in woord en daad in staat bent om ze geïnteresseerd voor je neus te krijgen om dat aanbod te kunnen doen.

Mona Schuitemaker en ik gaan op 27 november nogmaals de live training doen “Perfect pitch on stage”. Je krijgt er de zinnen die je nodig hebt om van jouw gesprekspartner een converterende lead te maken. En het zelfvertrouwen en uitstraling om dat in de juiste vibe te doen.

Check hier wat het deze vrouwen opgeleverd heeft om aan deze training mee te doen

Myriam Zwerver

Bianca van Vlijmen

We zetten je op het podium, in een veilige (en toffe) setting. Je wordt volledig verzorgd middels een lekker lunch en Mona en ik zullen de groep (van maximaal 12 vrouwelijke ondernemers) de gehele dag trainen in de perfecte pitch voor jou.

Plus, we hebben nog een paar toffe extra’s voor je 😉

Paar dingen, want mogelijk vind je het (net als de vrouwen die al een ticket hebben gekocht) rete spannend allemaal. Er is tenslotte een reden dat we je niet zo vaak op een podium tegenkomen, n’est-ce pas?

En dat snappen wij als geen ander.

Daarom ook deze dag voor jou, want laat het nu voor eens en voor altijd niet meer spannend zijn! Zodat je veel meer mensen kunt gaan helpen met wat jij te brengen hebt in de wereld. Gewoon door stevig te staan als vrouwelijke ondernemer die mensen verder wil helpen.

Lees er alles over via deze link en bestel direct jouw ticket, nu nog met early bird korting. Er is plek voor maximaal 12 vrouwen en de helft van de plekken is al vergeven (dus mocht je hem voelen, wacht dan niet te lang)

Wil jij met zelfvertrouwen en de juiste woorden gewoon heel goed kunnen vertellen wat je voor de ander kunt betekenen? Dan mag je deze dag niet missen.

(vanaf 1 november gaat de prijs van 147,- ex btw early bird naar 197,00, dus ik zou sowieso niet langer wachten!)

Ik wil er bij zijn

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This