fbpx

Wat als deze theorie klopt en jij je dus niet meer druk hoeft te maken?

door | mei 27, 2024 | Blog | 0 Reacties

Ik was in november in Engeland. Bij The Arthur Findlay College om precies te zijn, het instituut voor mediumschap in de wereld.

Ik was daar om mij een week onder te dompelen in mediumschap en te leren van the best of the best. And i did…

Op een van de dagen zaten we met onze basis groep in een kring met de tutor, Shelley. En zoals dat gaat bij vrouwen, werd er natuurlijk wel wat afgeklept 😉. Shelley was (is) een ontzettend leuke Engelse dame, die mij qua spraak deed denken aan oude Mary Poppins films. Zo heerlijk plat Engels.

Shelley mochten we alles vragen.

En zo kwam het dat ik op dag 4 aan haar vroeg hoe zij dacht over gidsen en spirit teams. Want dat vond ik in het begin wel ingewikkeld.

Een gids is namelijk bijna nooit een overleden dierbare van je.

(auw..)

Een gids kan een ‘iemand’ zijn, maar ook een ‘iets’. En daar wordt het soms rete ingewikkeld, want dan moeten veel mensen nog een barriere over. Dat er namelijk in de “ongeziene wereld” nog meer te vinden is, dan alleen wij mensen-overblijfselen van energie.

Anyway, back to my topic.

Ik stelde de vraag aan Shelley, omdat ik net een privé reading had gehad van een van de andere tutors (Penny). Die vertelde mij een aantal dingen over mijn pad, maar ook over mijn 2 gidsen die ik bij mij heb. En hoe kan het ook anders, dat zijn:

  1. Een ‘pagan’ lady, oftewel een kruidenvrouw uit vroegere tijden (lees: middeleeuwen of eerder). Zij helpt met het stuk toepassing van kruiden en planten, olien etc.
  2. En een ‘magician type of man’, die mij helpt met het stukje magie.

Toen Penny dat mij in dit private reading vertelde, rolden mijn ogen bijna uit mijn hoofd. Want deze vrouw wist niks van mij, maar vertelde ook allemaal dingen die niet op mijn Instagram staan, zeg maar.

Hey, je gaat naar Engeland voor the best of the best of niet 😉.

En zo kwam het dat ik diezelfde middag mijn vraag aan Shelley stelde, hoe zij dacht over gidsen. Waarom waren het mensen/ ‘ietsen’ die je niet kent? Hoe zit dat dan?

Nou besef ik mij terdege dat er helemaal niemand is die 100% sluitend feitelijk antwoord kan geven op deze vragen. Maar als ik ze dan ergens moet stellen, leek het mij daar wel de juiste plek.

Shelley begon geheimzinnig te glimlachen en zei:

Hoe het precies zit, weet ik niet’ (bummer…)

Maar stel je nou eens voor, dat die gidsen een onderdeel zijn van jou. In een andere tijd of dimensie. En dat die kennis en antwoorden, die zij jou doorgeven, eigenlijk de antwoorden zijn die jij jezelf geeft.’

Ik besefte me na 10 seconden dat ik haar nogal schaapachtig met open mond had zitten aankijken, voor ik haar bedankte voor haar antwoord.

Ik was flabbergasted!

Want dat zou nog best wel eens een hele goede theorie zijn!

Toen ik eenmaal weer goed en wel thuis was, begon het normale leven weer. Je snapt dat je na zo’n week even moet ‘landen 2.0’ thuis. Maar na 48 uur is alles weer zoals het was, like always.

Tot ik steeds vaker kleine hints kreeg, dat de theorie van Shelley weleens helemaal zou kunnen kloppen.

Want zo vertelde een van mijn klanten dat er iets vreemd gebeurde bij haar. Zij was een eindje lopen in een mooie omgeving en zij WIST gewoon instinctief welke plant er groeide en wat de werking was. Ze was er zelf ook helemaal beduusd van, want dit had ze niet zien aankomen.

Alsof de oude kennis ineens weer ingegeven werd, alleen maar omdat ze zich er weer voor opengesteld had. Want dat was precies waar we in de samenwerking middenin zaten: een deel van haar naar buiten brengen, wat ze nog niet eerder naar buiten toe gecommuniceerd had.

(spiri-wiri wazige shizzle-schaduwkantje hier en daar, herkenbaar?)

Toen zij meer en meer de energie opende om te gaan staan voor dat stuk van zichzelf, kreeg ze dus letterlijk ook meer informatie.

Oké, met dit voorbeeld alleen snap ik dat we niet kunnen zeggen dat die theorie van Shelley dan klopt. Maar zo waren er nog allemaal kleine dingetjes die staafden dat dit met die gidsen dus misschien wel anders werkt dan jij en ik denken.

Ik ben trouwens wel benieuwd of jij weleens iets gehoord hebt over jouw gidsen? Wie of wat dat zijn. Ik zou het leuk vinden als je dat met mij deelt. Mag als mail, maar ook even dmmen op Insta ofzo. Ik hou van dit soort gesprekken met mensen.

Even afsluitend nog op deze mail, als jij ook toe bent om te gaan staan voor wie jij bent en wat jij hier werkelijk te doen hebt op deze aarde? Dan geef ik 10 juni om 10:00 de gratis masterclass “Staan voor wie je bent” (nah, die naam verwacht je toch niet hè? 😊).

In deze masterclass deel ik 5 cruciale zaken die jij moet weten om inzicht te krijgen hoe je de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf. Zodat je focus krijgt en echte vrijheid en succes gaat ervaren.

En gaat doen, waarvoor jij bedoeld bent.

Je kunt je hier gratis aanmelden en dan ontvang je de link naar de live, online masterclass.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This