fbpx

Waar ontleen jij jouw waarde nou aan als coach? (warning, trigger alert 😉)

door | nov 20, 2023 | Blog | 0 Reacties

Wat is jouw waarde?

Welke waarde voeg ik toe?

Welke prijzen mag ik vragen?

Ben ik wel goed genoeg?

Zijn mijn klanten wel tevreden?

Manman, als er iets is dat veel headspace vraagt van een diepgewortelde MensenHelper-ondernemer.. dan zijn het wel deze thema’s.

En ik wilde daar iets met je over delen.

Want ik ben in 8 jaar ondernemerschap al van alles tegengekomen als het gaat om waarde. Prijzen die gaan van enkele tientjes tot ver in de 5-cijferige investeringen. Slechte coaches, goede coaches. Zij die tientjes vragen en briljante transformaties brachten. Tot de ondernemers die tot de categorie ‘5 cijfers’ behoren en meer kapot maken dan je lief is.

 

“Ik ben niet goed genoeg”

Een overtuiging waar iedereen tegenaan loopt in ondernemersland is: ik ben niet goed genoeg (waarbij dit helaas voor een aantal ook waar is, maar dat is nooit de categorie die zich er druk om lijkt te maken).

Het is niet zo moeilijk om dit statement te maken, als je weet dat 90% van de mensheid met dit diepgewortelde geloof over zichzelf rondloopt.

Ik begon ooit als ondernemer. En laat ik het zo zeggen, die eerste 2 jaar hoeven we het niet over te hebben. tot ik het ondernemerschap in de vingers kreeg.

Mijn bedrijf begon te groeien en voor ik het wist draaide ik allemaal 1:1 trajecten en had ik 25 vrouwen in een toffe online groep.

 

Mijn toegevoegde waarde…

Mijn toegevoegde waarde heb ik vroeger altijd ontleend aan omzet. Hoeveel omzet er binnenkwam stond synoniem voor ‘hoe goed ik het deed’.

Tot ik uit die illusie met mijzelf stapte….

En laat ik er heel duidelijk over zijn: ik heb geen stichting. Mijn bedrijf wordt getoets op omzet. Dat is de praktische graadmeter, plus die van de Belasting.

Maar voor mij, als mens, als ziel, is er iets anders zoveel belangrijker geworden. Waar ik zoveel meer informatie uit kan aflezen. En dat zijn allereerst de returning clients.

Mensen die keer op keer bijtekenen, totdat we voelen: het is goed zo. En dan zijn ze toe aan een andere vervolgstap. Maar returning clients zegt iets over de mate waarin zij zich geholpen voelen door mij. En dat is waarde leveren.

Er is nog een tweede aspect heel belangrijk voor mij. En dat zijn de mensen die nooit klant zullen worden. Maar die wel de content lezen, luisteren of bekijken en daar iets mee doen. de berichtjes die ik af en toe krijg, wanneer iemand een bepaalde podcast heeft geluisterd en daardoor een moeilijk gesprek met een vriendin heeft durven voeren. De euforie wanneer ze deelt hoe dat de angel uit een ruzie heeft kunnen halen.

DAT is waar ik het werkelijk voor doe.

 

Maak een verschil!

Want je maakt een verschil. Als je maar op komt dagen. Mensen kijken en lezen met jou mee. En hoe meer mensen je bereikt, hoe groter jouw impact is. Al vertaalt het zich niet altijd naar jouw bankrekening.

Hoe zou het voor je zijn, wanneer je vol zelfvertrouwen aan iedereen zou durven vertellen wat je voor hen kan betekenen? In duidelijke, heldere bewoordingen (ook in je content!) zou kunnen zeggen: mijn naam is…. en ik help …

Mona Schuitemaker en ik geven op 27 november voorlopig voor het laatst de Perfect Pitch on Stage livetraining. jij gaat een hele dag werken aan jouw perfecte pitch. Je krijgt de woorden die je nodig hebt om klanten te maken (waar je ook bent). En je gaat de energie voelen die mensen nodig hebben van jou om direct van jou onder de indruk te zijn en klant te willen worden.

Plus, je krijgt een heel tof podium in het theater tot jouw beschikking (in een veilige setting) om voor een selecte groep vrouwen lekker te oefenen en te finetunen. Podiumtraining er direct bij dus. En dat podium betreed je meerdere keren op 1 dag, want wij geloven dat je er met een keer oefenen niet bent.

Aan het einde van deze dag sta jij met zelfvertrouwen op het podium en weet je precies wat je moet zeggen om van jouw gesprekspartner een enthousiaste potentiële klant te maken.

Klik hier om nog snel jouw ticket met early bird korting aan te schaffen, nu nog tijdelijk voor maar 147,- (inclusief lunch). Let op: de helft van de plekken is al gevuld. Dus wacht niet te lang als je voelt dat dit voor jou is.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This