fbpx

Waar kijk jij op terug?

door | dec 29, 2019 | Blog | 0 Reacties

We naderen langzaam 31 december 2019 23:59. Anderen vinden dat dat snel gaat. Vliegt de tijd als je lol hebt? Of vliegt de tijd in zijn algemeenheid?

Hoeveel tijd hebben we nog over?

Nee, maak je niet druk. We gaan die kant niet op. Maar luchtig houden op zulke momenten voelt voor mij ook verkeerd. Het is bij uitstek de tijd om terug te kijken op het jaar. Maar misschien moet jij voor jezelf zelfs nog even wat verder terug. 

Want, waar kijk jij op terug? 

Nu kom je vast met de standaard-antwoorden en that pisses me off. Wij kennen elkaar beter dan dit. Ik wil dat je eens even goed duikt in dat terugkijken en werkelijk ziet wáár jij op terugkijkt. Want dit jaar gaan we de middelmatigheid voorbij en my guess is dat jij bijna een middelmatig, standaard antwoord gaf op mijn vraag hierboven. En ik wil je leren groter te worden dan dat. 

Natuurlijk mag je ook standaard doen

Natuurlijk mag je trots terugkijken op de standaard. Met dankbaarheid en al dat soort dingen is niks mis. Maar jij wil meer dan middelmatig. Jij wil geen grijs, jij wil goud. Jij wil de touwtjes in handen en zelf bepalen wat je doet. Meer lol in je leven. En zelfs heel misschien… van grote betekenis voor de wereld worden. Maar die laatste is niet voor al mijn klanten van toepassing. 

Maar het kan allemaal. 

Als jij bereid bent om oprecht terug te kijken en te zien wat er van het afgelopen jaar anders kan in het volgende. 

Je krijgt de hulp nog deze week in jouw mailbox

Je krijgt van mij op 1 januari de nieuwe podcast in de mail. Daarin ga ik je helpen om gestructureerd jouw 2020 voor te gaan bereiden. Zodat je volgend jaar terugkijkt op een jaar dat het leven veranderde. Waarin je van grijs naar goud ging, jij de koers bepaalde van jouw leven en vol buiten de lijntjes ging kleuren. In jouw eigen stijl.

Maar dat is pas over 2 dagen.

Als jij het voor het zeggen had gehad

Eerst gaan we terugkijken. In liefde (want aan zelfkastijding doen we niet….althans als je geen masochist bent, anders moet je dat vooral lekker doen). Je gaat een evaluatie doen wat de momenten waren, waarop je het anders had gewild. Als jij het voor het zeggen had gehad. 

Als jij vast dat doet, ga ik jou aankomend jaar leren hoe je het ook voor het zeggen kunt hebben. Zodat we samen volgend jaar terugkijken op een geslaagd jaar. 

Ik wens je een fantastisch oud en nieuw toe en alle goeds voor het nieuwe jaar. En samen maken we er een epic 2020 van!

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This