fbpx

Ontprikkeling-visualisatie voor direct rust in je lijf (en hoofd)

Voel jij soms de onrust door jouw lijf jagen en kun je daardoor niet goed ontspannen en focussen op de volgende stap in jouw bedrijf? 

Dan ben je hier op de juiste plek.

 

 

img visualisatie oefening Madelon Rijkers

Ontprikkeling-visualisatie voor direct rust in je lijf (en hoofd)

Voel jij soms de onrust door jouw lijf jagen en kun je daardoor niet goed ontspannen en focussen op de volgende stap in jouw bedrijf? 

Dan ben je hier op de juiste plek.

 

Als ik 1 ding geleerd heb van mijn jarenlange ervaring als ondernemer en uit het begeleiden van mijn klanten, is dat rust en ontspanning altijd key is om de juiste antwoorden te kunnen krijgen voor de volgende stap in je bedrijf. En dat bij het uitblijven van die rust en ontspanning, de frustratie alleen maar opbouwt in dat lijf en uiteindelijk in de dagelijkse dag.

(Met als gevolg dat we vaak net iets vinniger uit de hoek komen tegen de mensen thuis, dan handig voor ons is 😉)

Mijn klanten zijn ALTIJD hoogsensitieve mensen. Met een brein dat snel kan schakelen en een mindset die alleen maar wil groeien in alles wat ze doen. Dat is wat hen zo ver gebracht heeft in hun bedrijf. En in hun leven. Maar wat een hardnekkig “dingetje” is bij hen, is de neiging om maar door te gaan. Harder te gaan werken. “Aan” te staan.

Omdat ze verder willen komen in hun groei als ondernemer en als mens. En super gedreven zijn om zoveel mogelijk mensen te helpen in hun tijd hier op aarde, terwijl ze zelf de hoogst mogelijke tree halen op de succes-ladder. 

Review Visualisatie

Mijn klant is iemand die al heel goed weet hoe het werkt met prikkels, tijd en het kiezen voor jezelf. Dat neemt niet weg dat zij zelf (en ik soms ook nog weleens) in een valkuil stapt met te veel door blijven rennen. En daardoor zelf te veel overprikkeld raakt. Met als gevolg dat die energie te lang in dat lijf blijft hangen en invloed heeft op slaap, ontspanning en de stroom van gedachten die haar beïnvloed met die irritante stemmetjes.  En ze weet dat ze er niet naar moet luisteren, maar als ze overprikkeld raakt lukt dat eigenlijk niet meer goed. Waardoor zij moeilijker bij die creatieve inspiratie kan, terwijl ze stiekem hartstikke intuïtief is en eigenlijk wel weet wat ze zou moeten doen om de volgende stap in haar bedrijf te gaan nemen. 

Dus dit mag even eerst. 

Als je heel eerlijk bent, voel je vast al een tijdje iets aan je trekken om andere keuzes te gaan maken. Is wat je nu doet niet helemaal meer dat Hallelujah-gevoel van toen je begon met ondernemen. Voel je dat je nog meer mag gaan staan voor jouw waarheid. Voor wie jij bent en wat bij jou past. Beter grenzen mag gaan neerleggen, zodat je zelf wat meer tijd overhoudt. Zodat je de business naar een nieuw level kunt tillen. Betere klanten naar je toe krijgt (moeiteloos graag!) die jou goed betalen voor wat je doet voor hen.  Of zelfs toe bent aan een andere manier van de business runnen, zodat je kunt opschalen in tijd en in omzet.

Je ruikt het succes binnen handbereik. Je voelt het met vlagen door je buik gaan.

En daar blijft het dus ook hangen en je kunt er net niet bij.

Je hebt de neiging om harder te gaan werken, nog meer te gaan geven aan jouw klanten (of aan de mensen om je heen 😉). Je helemaal vast te bijten in nog meer ‘kennis’ om te leren hoe je betere funnels maakt, een masterclass kunt verbeteren om de conversie te verhogen of om andere strategische keuzes te maken.

Kennis die jou vervolgens meer overwhelmed, dan dat je er echt iets mee kunt.

En ik denk niet dat dit jou allemaal gaat helpen. Ik geloof wel dat deze visualisatie jou gaat helpen.

Want wat als ik je vertel dat de eerste stap naar next level doorgroeien even gewoon ontspannen is en terug naar de basis in jezelf? I know, i know, dat klinkt zo zijig. Zeikerig. Evangelisch bijna. Maar toch is dat de sleutel voor mij geweest om iedere keer opnieuw de rust en ruimte te vinden om mijn volgende stap te zetten. En geef ik die kennis door aan mijn klanten. En dat heeft mij en hen geen windeieren gelegd, omdat we veel meer resultaat kregen, in leukere klanten, beter aanbod, meer omzet en meer tijd, dan dat we simpelweg nog harder waren gaan werken. 

Wat als ik jou zeg, dat je die ontspanning (die jij nu zo nodig hebt om de juiste antwoorden in jezelf te kunnen voelen) in maar 8 minuten kunt realiseren (hé ik hou van efficiënt met tijd omgaan, jij?).

Met deze gratis audio-visualisatie. 

In 8 minuten laat ik jou zien hoe makkelijk je de prikkels uit jouw lijf weg laat stromen en rust in je hoofd krijgt om in die mijmerstand te komen. De stand die nodig is om tot hele mooie ideëen te kunnen komen, die het ondernemen zoveel makkelijker gaan maken voor jou.

Iedereen is altijd op zoek naar “moeiteloos”, maar dat betekent dat je hiermee even “moeite” mag doen om in die moeiteloosheid te kunnen zakken. Want daar zit het, de sleutel. Niet in nog harder werken, maar je ontspannen en ontzorgd te kunnen voelen. Zodat er ruimte ontstaat. In jou, in jouw lijf en in jouw bedrijf. Dat gevoel van rust en ruimte, dat zó belangrijk is bij het doorgroeien naar jouw next level bedrijf dat er al langer in jou borrelt. Omdat je meer antwoorden en keuzes mag vóélen op dit level waar je nu staat, dan hoeft te bedenken. En als je onrust ervaart, kun je moeilijker de juiste antwoorden voelen in je lijf en in je hoofd. 

Jij mag alles los gaan laten aan prikkels en onrust tijdens deze visualisatie, want jij staat al veel te lang “aan”.

Weg met wat niet dient.

Die “aan”-stand kan trouwens overal vandaan komen. Misschien is dat bij jou wel uit jouw bedrijf, jouw huidige doelgroep. Voel je dat je met een verder gevorderd niveau klant wil werken en wordt je ibbel van de huidige klanten. Maar zit je zo vastgedraaid in je agenda en heb je geen tijd om stil te staan bij wat er voor nodig is om andere mensen te kunnen vinden.

Of gaat het verder dan dat, is het mogelijk jouw relatie. Sta je voor keuzes, should i stay or should i go? Passen jullie op de een of andere manier niet lekker meer de laatste tijd. Begrijpt jouw partner niets meer van je (en vice versa…). Is er steeds die spanning thuis waardoor je continu op je hoede bent voor elk woord, elke beweging, die er in huis plaatsvindt. 

We halen in die 8 minuten weg wat stress oplevert, zoals die overvolle agenda met niet alleen werk, maar ook alle clubjes, vriendinnen-dates, kinderverjaardagen en taakjes die ervan jou verwacht worden.

 Jij en ik terug naar die kern van rust in jezelf. Je lijf weer van jou.

Waardoor je veel beter daarna de vragen kunt beantwoorden: Hoe gaat het met me? Wat wil ik nou echt? En HOE DAN?!

Ga nou maar even 8 minuten met mij zitten. Dan ontstaat er rust en ruimte in je lijf en in je brein voor de volgende stap. En die ga ik je geven, nadat je deze stap eerst hebt genomen. Promise.

Let op: deze visualisatie is bedoeld om overal even te kunnen doen, zeker vlak voordat je gaat slapen. Het is bewezen dat dit soort visualisaties de kwaliteit van slaap enorm kunnen verbeteren. Goeie slaap, hou ik van.

 

 

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de gratis visualisatie:

Review visualisatie 3

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This