fbpx

Visualisatie

Ik had een E-book kunnen schrijven. Of een template. Of iets anders businessy.

Maar het gaat jou niet helpen.

Hoe ik dat weet?

Jarenlange ervaring en ik zie JOU, niet alleen jouw bedrijf.

 

Download de gratis Visualisatie

 

Ik had een E-book kunnen schrijven. Of een template. Of iets anders businessy.

Maar het gaat jou niet helpen.

Hoe ik dat weet?

Jarenlange ervaring en ik zie JOU, niet alleen jouw bedrijf.

 

Want jij wil succesvol kunnen ondernemen, lekker veel (de juiste) klanten, die goed betalen (moeiteloos graag) en doen wat je van binnen voelt dat je moet doen. Vertrouwen op jezelf en je intuïtie. En daarmee een bedrijf bouwen dat helemaal jij is en gewoon als een trein loopt. 

Maar daar ben je nog niet aan toe. Eerst is er iets anders nodig. En de eerste stap van dat proces download je gratis op deze pagina. Trust me on this one.

Jij stapt vast ook als een soort “zwevende kop” je bed uit. Maar jij vergeet dat er een heel lijf onder hangt, die meer antwoorden bevat dan jouw brein. Tijd om die eens het woord te geven, vind je niet?

Deze visualisatie (jaja, we gaan even die kant op samen) is gericht op het ontspannen en loslaten van wat nu even niet dient in de weg naar succes. Jij moet namelijk eerst tot rust komen in je lijf, voordat je bezig kunt met de business-vraag: Wat dan?! Hoe dan?! 

Want ik weet dat je al een tijdje probeert om die vraag te beantwoorden, hoe jij ook een succesvol bedrijf runt dat gewoon loopt en helemaal past bij wie jij werkelijk bent. Zonder moeite, zonder aanpassen aan de regeltjes. En volgens mij krijg jij nu alleen maar meer stress van die vraag en levert het so far nog geen antwoord op. 

Dus dit mag even eerst. 

Je mag in deze visualisatie ALLES loslaten en ik ga jou daarbij helpen. Dit is mijn ‘andere kant’, naast het business-coach stuk. Daarover hebben we het later nog wel een keer. 

Alle negatieve spanning en stress mag er uit en dat doe je met mij op deze manier in een kleine 8 minuten (want ik wilde je iets geven wat je ten alle tijde in kunt zetten als je het even nodig hebt). 

Weg met wat niet dient.

Misschien is dat bij jou wel jouw huidige doelgroep. Of gaat het verder dan dat, is het mogelijk jouw relatie.

Weg met wat jou moe maakt (die ene zeikende klant waar je hoofdpijn van krijgt).

Weg met wat stress oplevert, zoals die overvolle agenda met niet alleen werk, maar ook alle clubjes en taakjes die ervan jou verwacht worden.

Na deze visualisatie kun je veel beter de vraag beantwoorden: hoe gaat het met je? Het gaat namelijk anders met jou, dan jouw brein je wil doen geloven. En het wordt tijd dat je dat eens helemaal voelt. Is niet eng, wel nodig om die shift te gaan maken die jij al een tijdje voelt borrelen.

Gooi jij maar even alles in die mand, dan ben je er voor nu lekker vanaf. Dan ontstaat er ruimte in je lijf en in je brein voor de volgende stap en die ga ik je geven nadat je deze stap hebt genomen.

Let op: deze visualisatie is NIET bedoeld om te doen, vlak voordat je gaat slapen. Maar helemaal bedoeld om altijd en overal in te kunnen zetten. Kort, bondig en efficiënt. Hou ik van.

 

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de gratis visualisatie:

Pin It on Pinterest

Share This