fbpx

Visualisatie

Ik had een E-book kunnen schrijven. Of een template. Of iets anders businessy.

Maar het gaat jou niet helpen.

Hoe ik dat weet?

Jarenlange ervaring en ik zie JOU, niet alleen jouw bedrijf.

 

Download de gratis Visualisatie

 

Ik had een E-book kunnen schrijven. Of een template. Of iets anders businessy.

Maar het gaat jou niet helpen.

Hoe ik dat weet?

Jarenlange ervaring en ik zie JOU, niet alleen jouw bedrijf.

Toen ik in mijn vorige succesvolle bedrijf wilde doorgroeien naar het volgende level, liep ik tegen een plafond aan. Ik deed alles wat ik geleerd had van mijn coaches en toch kwam ik niet naar een volgend level. En misschien herken je dat wel. Als ambitieuze mensen-helper wil je NIETS LIEVER dan slagen met jouw bedrijf. Jouw diepgewortelde “missie” om zoveel mogelijk levens te veranderen kunnen uitvoeren. Terwijl je zelf geen geldzorgen hebt en alles gewoon loopt.
Maar als je heel eerlijk bent, ligt het er nu gewoon vanaf. Voel je je gefrustreerd over de omzet die niet verder stijgt. Baal je ervan dat je van de volgende stap niet ziet hoe je die moet maken. Ondertussen raas je maar door, met jouw drukke agenda en to-do lijst. Ben je dus niet meer vanuit je hart aan het ondernemen, maar meer als hamster in een rad.

Review Visualisatie

Als je een keer de tijd zou hebben om even lekker te “zijn” en te ontspannen (bloody h*ll hoe doen andere succesvolle mensen dat toch in hun agenda??), dan weet je dat jouw radartjes echt wel gaan werken om antwoorden te vinden op de Hoe Dan-vraag. Waar je inmiddels al een tijdje mee loopt.
Want eigenlijk ben je hartstikke intuïtief, alleen maak je er veel te weinig gebruik van.

Dus dit mag even eerst. 

Als je heel eerlijk bent, voel je al een tijdje iets aan je trekken om andere keuzes te gaan maken. Meer te gaan staan voor jouw waarheid. Voor wie jij bent en wat bij jou past. Beter grenzen neer te leggen, zodat je zelf wat meer tijd overhoudt. Zodat je de business naar een nieuw level kunt tillen. Betere klanten naar je toe krijgt (moeiteloos graag!) die jou goed betalen voor wat je doet voor hen.  Je ruikt het succes binnen handbereik. Je voelt het met vlagen door je buik gaan.

En daar blijft het dus ook hangen en je kunt er net niet bij.

Je hebt waarschijnlijk alle strategische shizzle al geprobeerd. Je hebt met deadlines gewerkt dat de deuren sluiten binnen 48 uur voor potentiële kopers, potentiële klanten gewoon benaderd via social media, events bezocht en netwerkt. Alle trucs uit het Wetboek der Sales wel uit de kast getrokken om meer omzet en klanten binnen te halen.

En ik denk niet dat dit jou allemaal gaat helpen. Ik geloof wel dat dit jou gaat helpen.

Wan wat als ik je vertel dat de eerste stap naar next level doorgroeien even totale reset is en terug naar de basis? En dat ik dat in 8 minuten in deze gratis audio-visualisatie voor jou kan doen (hé ik hou van efficiënt met tijd omgaan, jij?).

In 8 minuten laat ik jou zien hoe makkelijk je de waan van de dag even achter je kunt laten om in die mijmerstand te komen. Je ontspannen en ontzorgd te voelen. Dat gevoel dat zo belangrijk is bij het doorgroeien naar jouw next level bedrijf dat er al langer in jou borrelt. Omdat je meer voelt dan hoeft te bedenken.

Jij mag alles bij mij neerleggen tijdens deze visualisatie, want je bent er altijd voor iedereen. En laat mij er nu even voor jou zijn.

Weg met wat niet dient.

Misschien is dat bij jou wel jouw huidige doelgroep. Voel je dat je met een verder gevorderd niveau klant wil werken. Of gaat het verder dan dat, is het mogelijk jouw relatie. Sta je voor keuzes, should i stay or should i go? Weg met wat jou moe maakt (die ene zeikende klant waar je hoofdpijn van krijgt).
Weg met wat stress oplevert, zoals die overvolle agenda met niet alleen werk, maar ook alle clubjes, vriendinnen-dates en taakjes die ervan jou verwacht worden.
Jij en ik terug naar de basis.
Waardoor je veel beter daarna de vragen kunt beantwoorden: Hoe gaat het met me? Wat wil ik nou echt? En HOE DAN?!

Review visualisatie 2

Gooi jij maar even alles bij mij in mijn schoot, dan ben je er voor nu lekker vanaf. Dan ontstaat er rust en ruimte in je lijf en in je brein voor de volgende stap. En die ga ik je geven, nadat je deze stap eerst hebt genomen.
Let op: deze visualisatie is NIET bedoeld om te doen, vlak voordat je gaat slapen. Maar helemaal bedoeld om altijd en overal in te kunnen zetten. Kort, bondig en efficiënt. Hou ik van.

 

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de gratis visualisatie:

Review visualisatie 3

Pin It on Pinterest

Share This