fbpx

Jaaaaaa! Super tof dat je erbij bent.

Zo’n zin om deze masterclass aan jou te mogen geven. Klik deze pagina nog niet weg. Ik heb iets belangrijks met jou te delen over de masterclass en een speciaal aanbod onderaan, dat je ALLEEN hier kunt krijgen. Die wil jij niet missen, trust me.

Kijk of lees even mee.

Om zeker te weten dat je bij de masterclass kunt zijn, mag je alvast het volgende doen:

Check even of je de bevestigingsmail hebt gehad. Mogelijk zit ik in je spambox (dus maak mij even jouw contactpersoon, zodat je straks niet de link mist naar de live online masterclass)

Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Mail dan even naar support@madelonrijkers.nl en mijn lieve assistente helpt jou daar graag verder. 

Zet de datum en tijd van de masterclass alvast in je agenda. Dan loop je ook niet het risico op dubbele afspraken en dat je belangrijke info mist. Je geeft je tenslotte niet voor niets op.

Over dat speciale aanbod: ik heb een hele gave Do It Yourself online training voor jou ontwikkelt. Waarin ik jou in maar 3 stappen laat zien hoe jij de juiste antwoorden voor jou en jouw bedrijf kunt vinden, zonder al te veel moeite. Ik laat je zien hoe jij supersnel ruimte in jouw agenda kunt creëren, waardoor je eindelijk aan die volgende stap in jouw bedrijf toekomt en vervolgens precies weet wat je als volgende stap wil. Echt ondernemen vanuit wie jij bent en wat jij hier werkelijk komt doen op aarde. En daar f*%cking succesvol mee worden.

 Dat en nog veel meer.

Alleen op deze pagina kun je die training kopen voor de superbonus prijs van 47,- (ipv de reguliere 97,00). Want als jij echt gemotiveerd bent om door te pakken, ben ik er voor je om je daarbij te helpen.

Maak er een mooie dag van en ik zie je snel!

Liefs,

Madelon Rijkers

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This