fbpx

Maak kans op een
1-op-1 SuperSessie

en wordt een uur lang gecoacht
door Madelon.

Madelon Rijkers 1 op 1 supersessie

Maak kans op een
1-op-1 SuperSessie

en wordt een uur lang gecoacht
door Madelon.

Dag in dag uit doe je wat nodig is om jouw bedrijf te laten floreren. Werkt netjes je to do-lijstjes af, draait jouw calls. Maar het resultaat valt nog niet in de categorie ‘gaan mijn ogen van stralen’. Het is op dit moment leuren en sleuren en je krijgt meer “nee” dan “ja” op een samenwerking (oh bloody hell… wéér op zoek naar een nieuwe). Terwijl je zelf steeds wiebeliger lijkt te worden in waar jij heen wil, met dat mooie bedrijf van jou.

Het voelt niet meer alsof je succesvol aan het ondernemen bent. Terwijl je het best ver geschopt hebt. En bij je conculega’s lijkt het alsof zij hun klanten aan de lopende band binnenhalen, terwijl ze helemaal ‘in tha flow’ zijn en alles lijkt te lopen. Leuk voor hen (really?!), maar voel jij je niet echt beter door…. 

Maar eigenlijk weet jij al van jezelf: het is er van af. Dit is het niet. Dit is niet hoe ik mijn bedrijf wil runnen.  Je zou wel dingen anders willen doen. Andere klant, nieuw level, ander programma of traject? Je bent toe aan een groeispurt, my dear. 

Maar hoe je het wil en hoe je er komt, daar komt moeilijk antwoord op. En daar wordt je onzeker van. Jij weet voor een ander altijd alles en nu zit je zelf een beetje vast (een beetje?). Je voelt dat je andere besluiten te nemen hebt. Maar je bent bang. Ben jij wel goed genoeg? Kan jij wel groter groeien?

Nu kun je 2 dingen doen:

$

Doorgaan met wat je aan het doen bent en je de tandjes werken om klanten te vinden en ondertussen niet happy zijn met hoe het gaat en gefrustreerd rond blijven lopen.

$

Grow a pair of balls en een keuze maken dat er iets anders mag ontstaan.

Kies jij voor verandering en optie 2?

This is where I come in.

Jij maakt kans op een SuperSessie

t.w.v. € 350,-

Review supersessie

In deze supersessie, waar ik  2 winnaars voor selecteer, ga ik jou (met mijn x-ray-see right through you-gaves) coachen op belangrijke vragen die jij jezelf niet stelt.

En je wijzen op het werkelijke probleem dat er ligt, zodat je de juiste oplossing kunt vinden.

Review supersessie

Je gaat de volgende stap zetten in jouw bedrijf. Een bedrijf dat werkelijk vanuit jouw hart geleid gaat worden, zodat je direct in de juiste energie start. En met de juiste acties. Vanuit vertrouwen en intuïtie. Want je weet al genoeg over ondernemen, daar zit het probleem helemaal niet. Mark my words. 

‘Cause that’s the name of my game. 

Ik ga een uur lang met je aan de slag en zet daarbij mijn superpowers in. Ik coach jou op persoonlijk en zakelijk vlak. En we vertalen het direct naar de praktijk voor je door, zodat jij letterlijk weet wat er nodig is en wat jou te doen staat. Ik werk het beste met onderneemsters die al weten hoe ondernemen en strategie werkt en al een bedrijf hebben staan. 

Dat betekent dat de SuperSessie geschikt is voor ondernemers die al minimaal 40K omzet draaien. 

eindelijk de juiste klanten aantrekken en doen waar je ècht voor bedoeld bent?

Succesvol ondernemen vanuit vertrouwen, plezier en intuïtie?

Allemaal mogelijk. Met die welbegeerde vrijheid, die nu eerlijk gezegd een beetje mist met al jouw drukke gedoe. Als je maar snapt hoe je dat moet doen en wat daar VOOR JOU voor nodig is. En na deze sessie weet jij al direct wat de eerste stappen zijn die jij hier in te nemen hebt.

(Note: als jij geselecteerd bent, neem ik persoonlijk contact met jou op. Hoor je dus niks, dan zat je er niet bij. 

33

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This