fbpx

Maak kans op een
1-op-1 SuperSessie

en wordt een uur lang gecoacht
door Madelon.

Maak kans op een
1-op-1 SuperSessie

en wordt een uur lang gecoacht
door Madelon.

Dag in dag uit gedraag je je zoals het een ondernemer betaamt. Werkt netjes je to do-lijstjes af, draait jouw calls. En het resultaat valt nog een beetje tegen. Het is op dit moment leuren en sleuren en je krijgt meer “nee” dan “ja” op een samenwerking (oh bloody hell… wéér op zoek naar een nieuwe) 

Het voelt niet meer alsof je succesvol aan het ondernemen bent. En bij je conculega’s lijkt het alsof zij hun klanten aan de lopende band binnenhalen, terwijl ze helemaal ‘in tha flow’ zijn en alles lijkt te lopen. 

Maar eigenlijk weet jij al van jezelf: het is er van af. Dit is het niet. Dit is niet hoe ik mijn bedrijf wil runnen. 

Maar hoe je het wel wil, daar komt moeilijk antwoord op. En daar wordt je onzeker van. Jij weet voor een ander altijd alles en nu zit je een beetje vast. Je voelt dat je andere besluiten te nemen hebt. Maar je bent bang. Ben jij wel goed genoeg? Kan jij wel groter groeien?

Nu kun je 2 dingen doen:

$

Doorgaan met wat je aan het doen bent en je de tandjes werken om klanten te vinden en ondertussen niet happy zijn met hoe het gaat en gefrustreerd rond blijven lopen.

$

Grow a pair of balls en een keuze maken dat er iets anders mag ontstaan.

Kies jij voor verandering en optie 2?

This is where I come in.

Jij maakt kans op een SuperSessie

t.w.v. € 350,-

In deze supersessie, waar ik elke maand 2 winnaars voor selecteer, ga ik jou (met mijn x-ray-see right through you-gaves) coachen op de vraag: wat wil je nou echt, met wie en waarom? 

En wat is daarvoor nodig? 

Je gaat de eerste stappen zetten naar dat bedrijf dat werkelijk vanuit jouw hart geleid gaat worden, zodat je direct in de juiste energie start. En met de juiste acties. Vanuit vertrouwen en intuïtie. 

‘Cause that’s the name of my game. 

Ik ga een uur lang met je aan de slag en zet daarbij mijn superpowers in op zakelijk en intuïtief vlak. We vertalen het direct naar de praktijk voor je door, zodat jij letterlijk weet wat er nodig is en wat jou te doen staat. Ik werk het beste met onderneemsters die al weten hoe ondernemen werkt en al een bedrijf hebben staan. Dat betekent dat de SuperSessie niet geschikt is als je net gestart bent of nog niet genoeg klanten hebt.

Moeiteloos de juiste klanten aantrekken en doen waar je voor bedoeld bent?

Succesvol ondernemen vanuit vertrouwen, plezier en intuïtie?

Allemaal mogelijk. Met die welbegeerde vrijheid, die nu eerlijk gezegd een beetje mist. Als je maar snapt hoe je dat moet doen en wat daar VOOR JOU voor nodig is. En na deze sessie weet jij al direct wat de eerste stappen zijn die jij hier in te nemen hebt.

(Note: als jij geselecteerd bent, neem ik persoonlijk contact met jou op na de 25e van de maand. Hoor je dus niks, dan zat je er niet bij. Deze sessie is NIET bedoeld voor startende ondernemers) 

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This