fbpx

Maak kans op een 1-op-1 SuperSessie
en wordt een uur lang gecoacht door Madelon

Dag in dag uit gedraag je je zoals het een ondernemer betaamt. Werkt netjes je to do-lijstjes af, doet er ALLES aan om klanten te vinden. Toch? En het resultaat valt nog een beetje tegen. Het is leuren en sleuren en je krijgt meer “nee” dan “ja” als je er eindelijk een spreekt (oh bloody hell… wéér op zoek naar een nieuwe) 

Het voelt niet alsof je daadwerkelijk succesvol aan het ondernemen bent. En bij je conculega’s lijkt het alsof zij hun klanten aan de lopende band binnenhalen. 

Maar eigenlijk weet jij al van jezelf: het is er van af. Dit is het niet. Dit is niet hoe ik mijn bedrijf wil runnen. 

Maar hoe je het wel wil, daar komt moeilijk antwoord op. En daar wordt je onzeker van. Want ben jij wel goed genoeg? Doe jij wel wat je zou moeten doen?

Nu kun je 2 dingen doen:

1. Doorgaan met wat je aan het doen bent en je de tandjes werken om klanten te vinden en ondertussen niet happy zijn met hoe het gaat en gefrustreerd rond blijven lopen.

2. Grow a pair of balls en een keuze maken dat er iets anders mag ontstaan.

Kies jij voor verandering en optie 2? 

This is where I come in. 

 

Jij maakt kans op een SuperSessie t.w.v. 350,00

In deze supersessie, waar ik elke maand 2 winnaars voor selecteer, ga ik jou (met mijn x-ray-see right through you-gaves) coachen op de vraag: wat wil je nou echt, met wie en waarom? 

En wat is daarvoor nodig? 

Je gaat de eerste stappen zetten naar een stabiel en succesvol bedrijf vanuit jouw hart gerund, zodat je direct in de juiste energie start. En met de juiste acties. Vanuit vertrouwen en intuïtie. 

‘Cause that’s the name of my game. 

Ik ga een uur lang met je aan de slag en zet daarbij mijn superpowers in op intuïtief en strategisch vlak. We vertalen het direct naar de praktijk voor je door, zodat jij letterlijk weet wat er nodig is en wat jou te doen staat. Ik werk het beste met onderneemsters die al weten hoe ondernemen werkt, maar nog niet goed weten hoe het voor HEN het beste werkt. 

Moeiteloos klanten aantrekken? 

Succesvol ondernemen vanuit vertrouwen en intuïtie? 

Allemaal mogelijk. Als je maar snapt hoe je dat moet doen. En na deze sessie weet jij al direct wat de eerste stappen voor jou zijn.

(Note: als jij geselecteerd bent, neem ik persoonlijk contact met jou op deze maand. Hoor je dus niks, dan zat je er niet bij. Deze sessie is NIET bedoeld voor startende ondernemers)

Pin It on Pinterest

Share This