fbpx

‘Spreek uit wat je te zeggen hebt en krijg daarmee structureel wat jij graag wilt’ (gratis masterclass)

door | apr 10, 2023 | Blog | 0 Reacties

Zie jij jezelf al staan?

Helemaal dáár met jouw bedrijf. Toffe omzet, leukste klanten en iedereen die jouw naam kent als DE expert in jouw vakgebied. Ondertussen heb je een heerlijk leven thuis. Kun je doen wat je wilt, hoef je je niet druk te maken over geld of tijd. Heb je genoeg ontspanning en heb je een fijne relatie met de mensen om je heen. 

En jouw partner laat op elk feestje of elke familie-bijeenkomst weer vallen hoe trots hij op jou is. Jouw moeder er glunderend van trots naast.

Realiteit is

Dat jij je vaak zit in te houden….

  • Wanneer jouw partner weer een stomme grap maakt over de inhoud van jouw werk en jij op je tong moet bijten om niet van leer te trekken (we moeten zo nog aan tafel met de kinderen, mensen…)
  • Wanneer jouw moeder tijdens de thee zit te klagen over het feit dat jij altijd zo snel weer weg moet. Terwijl je een gezin te runnen hebt, een business met klanten moet draaien, de was nog moet doen en gewoon niet zoveel tijd hebt (en hoezo zit ze te zeuren?! Je zit toch nu tegenover haar?! Is het dan weer niet genoeg??)

Maar ook…

  • Dat jij de microfoon tijdens een event (of een live vragen-momentje) maar niet pakt, omdat je bang bent dat je een domme vraag stelt ten overstaan van de Grote Meisjes in de zaal (en dat schoolplein-gevoel van vroeger weer de kop op steekt dat je niet mee mocht doen, omdat je ‘anders’ was dan de rest)
  • Dat je een klant hebt die steeds over je grens gaat en jouw maag omdraait bij de gedachte het ‘moeilijke gesprek’ met hem/haar te moeten voeren (je kan deze ene klant ook best wel zo handelen totdat die weer klaar is met het traject, dan zie je hem/haar toch niet meer. Gelukkig is de rest van jouw klanten wel leuk…)
  • Of dat je het toch nog een beetje spannend vindt om een schurende mening te delen op social media en daardoor een post (die al langer in je hoofd ronddwaalt) niet schrijft. Omdat je bang bent dat je kop eraf gehakt wordt (want een mening, die heb je wel vrouw 😉). 

In deze masterclass neem ik je mee in het belang van jezelf durven uitspreken

Want het kost je tijd, geld en een hoop energie vrouw. En daarmee kun je niet de verandering in de wereld brengen die je wel van binnen voelt. 

Niet alleen gaan we het belang van de zakelijke kant van het “jezelf uitspreken” behandelen, zodat je de echte ideale klant voor je neus krijgt die met liefde voor jouw hulp betaalt. Maar vooral ook het belang van de persoonlijke kant. 

Omdat die MINSTENS net zo belangrijk is en vaak wordt vergeten mee te nemen in het uitzetten van jouw business-strategie. Wil jij als ondernemer echt succesvol zijn EN het thuis een beetje lekker voor elkaar hebben, dan zal je stappen moeten gaan zetten om jouw speelruimte op te rekken. 

Je gaat o.a. ontdekken

  • Hoe jij (nog) succesvoller kan worden door meer voor jezelf te durven kiezen (zonder dat de hele familie gillend bij je wegloopt)
  • Hoe jij niet meer 3 uur over een blog hoeft te doen, omdat hij er gewoon uitVLAMT met alle liefde en passie die er in jou zit (en die ene klant in je dm zit met de vraag of je even met haar kan bellen over een samenwerking)
  • Hoe je omgaat met klanten die over jouw grenzen gaan (kijk eens even hoe gestroomlijnd jouw business gaat verlopen, dat scheelt tijd en energie!)
  • Hoe jij beter jouw tijd kunt managen, zodat jouw to-do lijst aan het einde van de dag af is zonder zweet in je bilnaad (ontspanning 2.0)
  • Hoe jij ervoor zorgt dat jouw partner net zo enthousiast is als jij over jouw bedrijf (en wie weet ook nog waar dat toe leidt in de slaapkamer 😜)

Plus, ik deel met jou een hele handige tip op het gebied van communicatie die ik mijn klanten altijd meegeef, zodat jouw NEE voor altijd voor de ander volstaat.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This