fbpx

Gratis Doorbraak Sessie

Wil jij deze week al jouw leven kunnen voorzien van een klein gouden randje?

Daar ging weer een week voorbij. Steeds hetzelfde liedje, waarvan jij al een tijdje baalt als een stekker. En dat klopt dat je baalt. Het past je niet, dat stramien. Het is niet wie JIJ bent. Je probeert maar te voldoen aan ieders verwachtingen van jou en van jouw leven en het put je bijna uit. 

Het wordt tijd om daar iets aan te gaan veranderen.

Ik bied je de mogelijkheid om een half uur met mij aan de slag te gaan, om te zien waar jij de grootste handrem hebt aangetrokken in jouw leven om daadwerkelijk jezelf te kunnen zijn en welke stappen jij direct kunt zetten om die handrem eraf te halen.

En daardoor het leven gaat leiden op een manier zoals jij dat wilt. Zoals het het allerbeste bij JOU past. Concessieloos….

Note: ik ben extreem zuinig op mijn tijd en dit half uur geef ik geheel gratis voor maximaal 3 personen per maand. Ik verwacht daarom dat je er op de afgesproken tijd en datum bent. Je vult van te voren de vragen duidelijk in die je bij de aanmelding krijgt (ik ben namelijk coach en geen waarzegger). 

Wat levert dit gesprek jou op?

  • Direct weten waar jij de handrem hebt aangetrokken, waardoor je niet concessieloos jezelf bent en wat jij moet doen om die handrem eraf te halen
  • Meteen inzicht in wat je nu eigenlijk ècht wil en wat daar voor nodig is #doorbraak
  • Minder paniek in je hoofd, omdat je ziet dat dingen stupidly simpel kunnen zijn en dus ook voor jou weggelegd
  • Meer lol in jouw en leuke dingen leven, omdat ik je laat zien waar de mogelijkheden liggen voor jou om praktisch en haalbaar te doen waar je blij van wordt

Natuurlijk gingen anderen jou al voor en
dit is wat zij over Madelon zeiden:

‘Wat een leuk mens en wat een goede klik. Ze weet precies te prikken waar het om gaat. Geen overtuiging meer nodig om wel aan de slag te gaan met het coachingstraject want dit is anders dan het geijkte! Het mooiste resultaat dat ik behaald heb na dit traject is inzicht te hebben gekregen in wie en wat ik ben. En ook de angst om te falen onder ogen te komen in plaats van weglopen waardoor de dingen die in eerste instantie eng zijn met een volmondig JA beantwoord worden en tot actie laat komen. Madelon heeft mij met dit traject een schop onder de kont gegeven en een spiegel voor gehouden voor wie en wat ik ben en ook daarin te geloven. Zij rekent af met smoesjes en aangeleerde denkpatronen die opgelegd zijn maar die niet van jou zijn. Dit doet zij op een directe, open en vaak grappige manier waarbij je toch serieus aan het werk wordt gezet en stof tot nadenken krijgt. Je zal zelf eraan moeten werken het plezier in privé en werk terug te krijgen door wat je zelf echt wilt doen.

(LAURIEN)

‘Het had zo moeten zijn… want ik kon wel wat hulp gebruiken. Ik moest zoveel en daar was ik klaar mee. En wie kwam er ‘voorbij’ op Instagram? Madelon! Het was voor mij als de reddingsboei die ineens voorbij kwam drijven en die ik net nodig had. Ik greep die reddingsboei, en dat was in dit geval het gratis gesprek. En daarin hoorde en voelde ik, dat ik het niet alleen hoefde te doen, met Madelon haar hulp veel sneller en beter grotere stappen in de goeie richting kon gaan zetten. Mijn richting J! 

Ze wist mijn knelpunten te raken en heeft mij laten inzien wie ik eigenlijk ben en wat ik leuk vind. Dat klinkt heel simpel, maar het was best een ontdekkingstocht. Ik heb veel over mezelf geleerd. Inmiddels is mijn leven met 180 graden gedraaid en sta ik het zelf aan het roer. Geniet ik van mijn leuke leven en voelt het nog maar zelden zo vermoeiend als dat het vaak voelde.  Heel fijn en ik ben er heel dankbaar voor. Mede mogelijk gemaakt door Madelon, dankjewel Madelon!

Ps. Mocht je twijfelen; bij twijfel in dit geval…. DOEN! Echt, je zult er geen spijt van krijgen, en er als persoon veel rijker uitkomen!’

(Esther)

‘Het kiezen voor coaching van Madelon is een van de grootste cadeaus die ik mijzelf heb gegeven het afgelopen jaar. Ik stond eerder nogal sceptisch tegenover coaching, ik vond het nogal ‘zweverig’. Totdat ik via via op een gratis e-book van Madelon werd gewezen.

Ik printte het, las het, moest erg lachen om de humoristische wijze waarop Madelon dingen beschrijft, maar die ondertussen zó waar zijn en zo op mij van toepassing waren. Hier was niks zweverig aan! Deze vrouw ging mij snappen. Ik had een gratis sessie en besloot direct om een coachingtraject bij haar te gaan volgen. Het traject is nu afgesloten, en wat heb ik veel geleerd. Ik ben mijzelf gaan respecteren en beter gaan kennen, ik weet wat mijn talenten en mijn skills zijn, ik heb geleerd om meer voor en vanuit mijzelf te kiezen, om te genieten en dingen niet groter te zien of te maken dan ze zijn. Ik weet nog beter wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik zie dingen weer helder, voel mij veel relaxter, kan beter omgaan met tegenslagen. Madelon houdt je een spiegel voor, geeft je een schop onder je kont (figuurlijk dan natuurlijk he;)), is kritisch op een opbouwende manier. Dankjewel Madelon, je bent een topper!’

(Simone)

Hoe ik jou heb gevonden? Ik weet het echt niet, maar jouw mails die ik regelmatig kreeg, raakten me. Ik mag er zijn en het kan echt: op een plek komen die bij mij past. Jouw podcast, jouw plezier en enthousiasme triggerde me en ik trok de stoute schoenen aan. Bijna onbewust en eigenlijk sceptisch (want wie zit er nou op mij te wachten) van wat me stond te gebeuren. 

Onze afspraken staan in het teken van ontdekken wat en waarheen ik wil. Wat het leven mij te bieden heeft, maar ook wat ik de wereld te bieden heb. Jij laat mij inzien dat ik waarde toe te voegen heb. Jij geeft me een schop onder mijn kont, vertelt me in heldere taal als ik bullshit vertel en weet me te raken elke afspraak weer. 
Acceptatie van mezelf (die persoon die ik in mijn core ben), maar ook van de ander (het is oké als je mensen achterlaat omdat de relatie je niet meer past) en durven vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Dat alles heb jij mij geleerd, puur door mij te lezen, door de opdrachten die je me geeft, maar ook omdat je niet zomaar alles voor waar aanneemt. Je luistert, prikt door het verhaal heen en uiteindelijk kom je tot de kern. Allemaal op de eigen Madelon manier: nuchter, grappig en zonder doekjes erom te winden.’

(Corianne)

 

Wat ik vooral geleerd heb is om naar MEZELF te kijken en te luisteren. Wie en IK in de kern en wat heb IK nodig? Jij bent goed in het praktisch maken van elk stukje in je ‘zijn’. Je houdt mensen een spiegel voor zodat ze leren dat ze ZELF verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven. En dat mag cliché klinken, maar ik vind wel dat je daar dus erg in uitblinkt. Je doet dit op een positieve manier en zonder invulling. Je laat mensen zelf nadenken en de puzzel oplossen. Je leert mensen in hun eigen kracht te gaan staan. Je geeft mensen de tools om er zelf mee verder te kunnen gaan. Jouw kracht vind ik dat je dit in behapbare stukje doet zodat je er ook stap voor stap mee aan de slag kunt gaan. Je bent goed in het ontwarren van vraagstukken (waar gaat dit eigenlijk over, wat zegt je dat, wat is je eigen aandeel daar in enz.). Jij hebt me geleerd super concreet te gaan kijken (op alle vlakken) NIET ongeveer…, nee CONCREET! En als daar wat uit komt wat wil je daar dan mee en HOE ga je dat PRECIES doen? Daardoor maak je stappen en blijf je niet aanmodderen. Je zet aan tot actie. Door bepaalde acties uit te zetten bepaal ik ook een koers die positief is voor mij’. 

(Judith)

‘Wat ik echt van je geleerd heb is me bewust te worden van de filters die ik over mijn leven had gelegd. (luisteren naar onderbuik) Door vragen te stellen (is dit waar?) worden die waarneembaar. (Naast het gevoel niet ‘geleefd’ te worden) geeft het je de mogelijkheid om ze te veranderen. Ik merk dat ik het gevoel van zelfsturing erg belangrijk vind. Daarin heb je me geleerd intenties zetten, voor een dag of opdracht. Met diepe nadenk-vragen, maak je ook het pad zichtbaar. Als ik ze nu lees zie ik wat ik al geleerd heb. Daarnaast, maar dat is misschien wat anders, vind ik jou als mens inspirerend. Je gedrevenheid en eigenheid zijn een voorbeeld en inspiratie’.  

(Sophie)

‘Wat ik van jou heb geleerd dat niet (per se) over werk ging: het gaat om mij, de mening van anderen doet er niet zo zeer toe. Iedereen heeft angsten, vindt dingen eng: ik ben niet de enige die nieuwe dingen spannend vind en de neiging heeft om ervoor weg te lopen. Je hebt me ook laten nadenken over wat ik nou belangrijk vind in het leven: wat is de rol van geld/huis/gezin hierin? Daarnaast heb je me met veel humor en een fijne, directe benadering laten kennis maken met degene die ik op (werk)gebied wil zijn. Je bent voor mij een voorbeeld als het gaat om werken en leven op je eigen manier, waarin je je angsten omarmt en inzet om je doel te bereiken. Ik heb jou vaak in mijn hoofd als ik nadenk over stappen die ik zet in mijn leven. (Je hebt een fijne indruk achtergelaten!)’ Je weet wat je doet en waarom je het doet. Je kunt anderen goed aanvoelen (mij in ieder geval ;-)!). En weet waar de angst/hobbel zit – je weet de vinger op de zere plek te leggen.’ 

(Emily)

‘Toen ik bij jou was zag ik in, dat ik toch snel aannames doet, terwijl ik dat helemaal niet weet. En ik besefte dat ik bijvoorbeeld m’n zolderramen gewoon nooit hoeft schoon te maken, want van wie ‘moet’ dat? Ik zie dat ik teveel van mezelf eis, teveel inplan elke week en het dan niet allemaal haal en dat ik dus te streng ben voor mezelf! Maar vooral eigenlijk wel dat je niet moet invullen voor een ander dat je denkt te weten hoe die ander zich voelt. Oja, en dat ik natuurlijk gewoon dingen voor mezelf moet kopen! En je kan goed zien hoe iemand (ik) in elkaar zit en waar blijkbaar m’n knelpunten zitten. Heel fijn want zelf zie ik die niet en van jou wil ik ze ook aannemen’.

(Esther)

Ow ow ow wat ben ik je nu al eeuwig dankbaar!!!

(Marlein)

Na ons contact van vorige week vrijdag, heb ik al meer stappen gezet dan in de laatste twee jaar!
Aandacht doet écht groeien. Dankjewel.

(Thyti)

Ik heb het als prettig ervaren door het luisterende oor, de humor, nuchterheid wat relativeert maar ook inzichten
geeft. Je luistert door mijn verhaal heen en kijkt verder. Ik heb echt tips gekregen waar ik komende tijd mee aan de slag kan

(Liesbeth)

Pin It on Pinterest

Share This