fbpx

Sales on Stage

Tweedaagse live-training

Zonder vlekken in je nek jouw prijs durven noemen en met gemak jouw aanbod aan het publiek verkopen

5 scaled

Sales on Stage

Tweedaagse live-training

Jij, ambitieuze en gedreven onderneemster. Wat heb je toch een mooi vak!

En als je heel eerlijk bent, ben je er ook f*cking goed in. Je zit er met hart en ziel in, letterlijk. 

Maar om dat te zeggen over jezelf? Dat je goed bent in wat je doet? En ook nog op een podium?! Dear lord….  Jij blijft over het algemeen liever zitten dan dat je vrijwillig naar the mic loopt. Je weet nu al dat je niet goed uit je woorden gaat komen en no way dat je daar voor l*l gaat staan met dat gestotter en gestamel. Laat staan dat daar een vloeiend verhaal uit gaat komen wat duidelijk maakt wie je bent en wat jouw aanbod is.

Mwah, daar kun je op z’n zachts gezegd nog wel wat hulp bij gebruiken. 

Je voelt aan alle kanten dat er zoveel meer in jou zit dan er nu uitkomt. Je weet instinctief dat je ooit op het podium zal staan. Mensen inspireren, misschien wel duizenden. De ambitie die je voelt frustreert ook. Want hoe kom je in vredesnaam van dat gestotter, gestamel en wazig taalgebruik naar een verhaal dat raakt bij jouw ideale klant.

En aansluitend een aanbod, waarvan de hele zaal voelt: bij jou moet ik zijn! 

That’s where we come in.                      

Sales on Stage. Een tweedaagse, intensieve, livetraining in een theater in Utrecht.

Een Mona & Madelon original training die jou gaat helpen om jezelf EN jouw aanbod te verkopen on the spot. Zonder stotteren en stamelen en zonder excuses gewoon jouw prijs kunnen noemen, zonder vlekken in je nek, omdat je voelt dat wat je aanbiedt HET geschikte aanbod is voor de tegenpartij. 

Wij combineren ons beider expertise en jarenlange ervaring. Samen zorgen we voor 2 paar ogen die meekijken met wat er op dat podium met jou gebeurt. Vanuit inhoudelijk oogpunt EN vanuit de podiumpresentatie en uitstraling. Zodat je met een zelfverzekerde energie precies DIE woorden concreet zegt, die nodig zijn om de ander te laten voelen wat je voor hen kunt betekenen.


Dat maakt deze training uniek in zijn soort.

Testimonial Veronique Prins

Waar is deze training precies geschikt voor? (a.k.a, wat levert het jou op?)

Deze training is voor jou een noodzaak als je ergens een keer 10 minuten de tijd krijgt om te ‘spreken’. En je wilt gewoon zonder gestotter en gekloot jouw aanbod kunnen doen, plus gewoon durven zeggen wat het kost. De inhoud van deze training kun je overal toepassen om klanten te maken. Zoals op een event, een podcast interview, maar ook gewoon tijdens een feestje wanneer jouw gesprekspartner lekker de tijd heeft om naar meer te luisteren (dan alleen naar die one-minute pitch). 

Maar niet alleen dat.

Jij kunt, wat we je gaan leren tijdens deze training, ook inzetten in je dagelijkse marketing. Voor je webinars, masterclasses, video’s en podcast. 

De focus van deze training ligt op het zelfverzekerd kunnen doen van jouw aanbod. Of dat nou 250, 750 of 2500 euro is (or more).  Laat dat nou voor jou als ondernemer het allerbelangrijkste zijn om daadwerkelijk die klant te kunnen maken 😉.

Hoe zou het zijn…

Denk eens aan hoe het zou zijn als je krachtige en converterende video’s of podcasts zou maken en die gewoon op je kanalen slingert, waardoor een potentiële klant jou gelijk een DM kan sturen (of beter nog: op de kooplink klikt en meteen instapt 😜) ?

Benieuwd wat andere deelnemers over deze training te zeggen hebben? 

Wat gaan we doen?

Het is een training die niet pas begint op de datum waarop jij bij ons de locatie instapt (wij hebben een theater MET podium natuurlijk).

Deze training begint al daarvoor, want we gaan je stap voor stap begeleiden naar jouw podiumtraining. 

Want, ken je dat? 

Je hebt je aangemeld voor een live training en je komt er koud in. Effectief heb je 2x 2 uurtjes training voor je geld. En vervolgens kom je holadiee geïnspireerd er uit en wordt ‘losgelaten’ in de markt om het maar gewoon te gaan doen.

wat blijft er normaal hangen van zo’n dag?

Wij gaan ervoor zorgen dat de basis staat, nog voordat je het podium gaat betreden.

Zodat we die 2 dagen ook echt kunnen TRAINEN. En niet eerst from scratch hoeven te beginnen met de inhoud.    

Wij geloven dat we de kwaliteit van de 2 livedagen hiermee ontzettend kunnen verhogen. Waar jij de vruchten weer van plukt nadien.         

We hebben voor jou dan ook een online training klaarstaan van tevoren, waar we je uitgebreid meenemen in de inzichten en theorie. Waardoor je direct al met 10 punten voorsprong in dat theater aankomt.

Zelfverzekerd en duidelijk jouw aanbod kunnen verkopen, dat is waar deze training om draait. Hoe verkoop je jezelf overtuigend? Kun jij jouw publiek boeien op een dusdanige wijze dat ze bij jou willen instappen?

Testimonial 5 Maandelijks Madelon

Maar niet alleen dat…

Want, wat doe je als het fout gaat op het podium? 

Als je zweet? 

Als je struikelt? 

Als je ‘team resting-bitch-face’ front row hebt zitten, die je afleiden van jouw verhaal met hun gezucht en sceptische wenkbrauw?

Deze training gaat jou de tools en energie geven die je nodig hebt om waar en wanneer dan ook op een overtuigende manier jouw aanbod te kunnen overbrengen. Wij, Madelon en Mona, hebben onze krachten gebundeld. Waardoor deze training bol staat van de energie en praktische toepassing. 

Voor wie is deze training?

R

Je bent een vrouwelijke ondernemer in de coaching, training of aanverwante business.

R

Je hebt een bedrijf, een ideale klant, een aanbod en bent klaar om jouw hart te volgen

R

Je hebt de ambitie om grootser te gaan met dat wat jij nu doet in jouw bedrijf

R

Je bent bereid om uit jouw comfortzone te gaan om maximale impact te kunnen maken met wat jij te bieden hebt aan de wereld

R

Je houdt van humor.

R

Je kan een oprechte en directe communicatie waarderen van 2 ras Amsterdammers met een groot hart voor hun klanten en wat zij doen 😉

Nog meer ervaringen van deelnemers aan deze training…

Wanneer moet je deze training niet doen

R

Als je niet bereid bent om jouw podium te pakken in deze veilige setting die wij jou bieden

R

Als je bent van getrut en gemiep. Dit is een intensieve training, waarbij je voorbij jouw comfortzone mag gaan (zonder dat je kleren uit hoeven of je als een kat over het podium moet kroelen 😜)

R

Als je wilt blijven denken dat een ‘podium’ niet voor jou is weggelegd

R

Als jij nog geen duidelijke ideale klant en/of aanbod hebt om aan een klant te verkopen

R

Als jij geen behoefte hebt aan verkopen en ‘sales’ te icky blijft vinden (advies is om dan een stichting op te gaan richten)

R

Als je tevreden bent met hoe het nu gaat met jouw bedrijf en niet verder wilt groeien. Lekker laten zo, toch? 😉

Waar: Hilversum

Wanneer: 30 september en 1 oktober 2024

Hoe laat: 10:00-17:00 (inloop vanaf 9:30)

Investering: Deze tweedaagse, volledig met lunch en versnaperingen verzorgde, livetraining heeft normaal een prijs van 997,00 ex btw, maar tot 1 september is het slechts 897,-

Je mag deze training ook in termijnen voldoen (3x 333,- bij de reguliere prijs van 997 en minder bij de early bird. En geen bijkomende kosten 😉)

(* let op er is maar plek voor maximaal 10 personen!) 

8
Testimonial Celestial Ceremonies

FAQ

Waar wordt deze tweedaagse training gehouden?

Deze dag wordt verzorgd in een theater locatie, in Hilversum. Een bijzondere setting, met een podium entourage. Maar waar wij met max 10 vrouwelijke ondernemers gaan trainen.

Is de locatie bereikbaar via Openbaar Vervoer?

Check voor jouw persoonlijke reis www.ns.nl of www.9292.nl.

Hoe lang duren de dagen?

De inloop op dag 1 is vanaf 9:30. We starten om 10:00 en eindigen de dag rond een uur of 17. Vaak gaan we met de groep, op eigen kosten, nog even wat eten.  We gaan 2 dagen lang intensief met je aan de slag, zodat je podium-ready jouw verhaal kan gaan delen om te verkopen wat je voor iemand kan betekenen. 

Wat kan ik met de inhoud wat ik ga leren?

Je krijgt van ons een tien minuten “talk”, waarin je jezelf en je aanbod leert verkopen op het podium. De technieken, inhoud en de podiumtraining zorgen ervoor dat je te allen tijde in staat bent om jouw verhaal te delen, met als doel een klant te kunnen maken (in een podcast interview, wanneer je op een event mag spreken, maar ook in jouw eigen video/podcast/content). In dat verhaal verweven we een stuk van jou en jouw aanbod, zodat het helder is wie jij bent en wat jij voor de ander kunt betekenen. Je hebt dus ook meteen een 10 seconden pitch die je hier simpel uit kunt filteren. De focus van deze tweedaagse ligt in ieder geval op het doen van jouw aanbod, jouw prijs kunnen noemen, zonder vlekken in je nek.

Wat moet ik meenemen?

Een outfit (of 2 😉) waar jij je jezelf EN krachtig in voelt. Het is Dress to Impress, dus denk goed na over wat je aandoet. Loop je nooit op hakken? Doe dat dan lekker nu ook niet. Het gaat echt om JOU. Je hoeft je niet anders voor te doen, dan dat je bent. Maar voel voor jezelf waar je net even die extra mile kunt gaan om echt op dat podium te schitteren. Voor de inwendige mens wordt gezorgd middels een lunch en versnaperingen. Denk wel even aan een notitieboek en pen voor de aantekeningen.

Hoeveel mensen komen er?

Er is plek voor maximaal 10 vrouwelijke ondernemers. Omdat we genoeg tijd en aandacht willen hebben voor iedereen om het verhaal op het podium te oefenen. Je krijgt dan ook meerdere podiummomenten.

Mag ik foto’s of video’s maken van de training voor op social media?

Er is een film verbod. Maar, dat geldt alleen voor het filmen van anderen. Als jij zelf, op jouw eigen telefoon, een video wilt hebben van jouw podium ervaring dan geef je jouw telefoon aan Mona of Madelon. En zij maken voor jou een opname. Je mag geen andere deelnemers filmen, tenzij zij er specifiek toestemming voor geven. Je mag ook niets op social media plaatsen van de anderen, tenzij er specifiek toestemming voor wordt gegeven. Uiteraard mag je Mona en Madelon overal neerzetten (en tag ons even, vinden we leuk!) 

Uiteraard hebben wij zelf ook social media en delen over de training. Wil jij niet (herkenbaar) op beeld? No problem, mag je gewoon aangeven. Veiligheid en privacy staan voor ons altijd bovenaan!

Wat als ik onverhoopt niet kan komen?

Dan mag je jouw kaartje doorverkopen/geven aan iemand anders en ons even laten weten. Er is geen restitutie mogelijkheid.

Ik ben een beetje bang voor Mona of Madelon

Haha, no worries! Je bent niet de enige die dat denkt 😉. Dat vertelde een van de deelnemers ook toen ze haar kaartje als eerste kocht. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je als een stoeipoes over het podium moet gaan tijgeren. Je hoeft ook niet bang te zijn voor een ‘on stage roast’. Noch ga je de deur uit met een “act” die een slap of onecht aftreksel gaat zijn van wie jij werkelijk bent. Mona en Madelon zijn door de wol geverfde ondernemers met een hart voor hun klanten. Amsterdams, dat wel. Dat betekent vooral een hoop humor en eerlijkheid bovenaan. Zij geven je praktische feedback EN de liefdevolle support die jij nodig hebt om jezelf op een krachtige manier te kunnen presenteren aan jouw potentiële klant. Vanuit wie jij bent en wat jij hier te doen hebt. Om je verder te helpen groeien met jouw mooie business.

Wil je nog even weten wat 2 deelnemers van een eerdere training over ons te zeggen hebben? 

Myriam Zwerver

Bianca van Vlijmen

Even voorstellen

Madelon Rijkers en Mona Schuitemaker hebben de krachten voor jou gebundeld in deze live “sales on stage”-training. Samen gaan zij er voor zorgen dat jij aan het einde van deze trainingsdagen comfortabel en met power jouw publiek weet te boeien met wat jij te brengen hebt in de wereld. 

Perfect Pitch on Stage

Mona Schuitemaker

Lees meer over Mona: https://www.femalepresencecoach.nl/over-mona/

Perfect Pitch on Stage

Madelon Rijkers

Lees meer over Madelon:
https://madelonrijkers.nl/wie-ben-ik/

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This