fbpx

6 maanden-programma

‘Joie de Vivre’


van de Madelon Rijkers-academy

Ben jij het niet een keer zat, dat middelmatige bestaan?  Altijd maar doen wat “normaal” geacht wordt. Terwijl dat voor jou niet zo voelt. Ik geloof dat jij wel wat anders van het leven wil dan dit en volgens mij ben jij klaar met voldoen aan verwachtingen en je druk maken om de mening van anderen. Am i right?

Concessieloos jezelf zijn en jouw eigen ding doen -het liefst buiten de lijntjes- sounds juicy enough for ya?

Dan zit je hier goed.

Je wil dat leven, zoals je dat ooit bedacht had. Weet je nog: ‘Later Als ik Groot Ben …. ‘?

Een leven, waarin jij zelf wel bepaalt wat je doet. Niet die volle agenda of jouw omgeving. Jij wilt het leven, waarin je voelt dat je keuzes maakt die van jou zijn. Zonder dat je zo bezig bent met wat jouw omgeving er allemaal wel niet van vindt. 

Maar ook dat je weer lol hebt. Dat je durft gek te doen, gewoon omdat het zo goed voelt. Jij wil dat jouw hoofd eens een keer stil is, zodat je bezig bent met echt leven, in plaats van in dat hoofd leven. Maar ergens kwam er in een kink in de kabel, durf je niet voluit te leven en lijkt het allemaal niet op hoe je het had bedacht (way back when, toen je nog “jong” was).

No worries though, het is allemaal gewoon mogelijk met dit programma.

Eerst even checken: gaan deze zinnen over jou?

Je klaagt tegen vriendinnen over de middelmatigheid van jouw leven, de ontevredenheid erover en verontschuldigt je meteen, omdat ze het in Afrika nu eenmaal slechter hebben. Wat zit je ook eigenlijk te zeiken? (Dat laatste herinner je je weer haarscherp als de volgende dag weer datzelfde ‘gezeik’ begint)

Zo’n beetje elk boek over persoonlijke ontwikkeling en het vinden van jouw ‘bedoeling’ dat jou aangeraden wordt lees je. En je bent nog steeds geen meter opgeschoten…

Er is nog een beetje vla in het pak en met een intens verlangen om het zelf straks bij de tv op te eten, hoor je jezelf zeggen: ‘Nee, nemen jullie maar’. Maar je meent er geen reet van. Bij die lelijke gedachte voel je je al betrapt, maar tegelijkertijd baal je van de vla (djeez dat brein vraagt wel veel van je)

Je kijkt regelmatig in de rondte op je werk (en eigenlijk ook in je relatie) en denkt: ‘Waar is alle lol gebleven??’ Je kijkt nog eens goed rond en vraagt je af wat je überhaupt nog doet in die kantoortuin. En toch sta je er de volgende dag weer met je goeie gedrag, want owee als ze denken dat jij je werk niet naar behoren uitvoert!

Je kan stikjaloers zijn op die vrouwen die ‘zomaar een weekendje weg’ plannen met vriendinnen. Zonder toestemming gewoon je boeltje oppakken en effe weg. Dat zou jij ook wel willen en het liefste nog alleen ook. Maar je hoort nu al het commentaar van je moeder over wat voor egoïstische trut je dan wel niet bent

Je ben opgegroeid in heerlijk ouderwets Hollands gedachtengoed dat je zuinig moet zijn en geen geld uitgeeft dat niet nodig is (‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’). Maar als je dan die hele coole laarzen weer in je beeldscherm voorbij ziet fietsen, dan gebeurt er toch iets in jouw buik. 

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ zit jou trouwens continu in de weg. Wanneer jij een tof idee hebt en dit pitcht aan jouw omgeving, staan ze je aan te kijken alsof je vertelt dat je je gezicht vol gaat tatoeëren (als het idee ooit al jouw mond verlaat, want zodra je iets bedenkt pist dat brein van jou al over je feestje). Oh en ken je die nog van ‘je kop niet boven het maaiveld uitsteken’? Dat dus…

Je voelt je vaak the odd one out en denkt inmiddels dat jij misschien wel gek bent en die anderen gelijk hebben. Ben jij nou echt de enige die zo denkt?? Waarom zou je niet om 2:00 ‘s nachts aardappels gaan schillen om patat te bakken? Als je er nou reteveel zin in heb….

Hoe zou het voor je zijn wanneer je

R

Gewoon nee kan zeggen als je iets niet wil, zodat je geen dingen meer doet waar je helemaal geen zin in hebt (doei suffe rukverjaardag om een bakje pinda’s met mensen die ik verder toch nooit zie! Dag kerstdiner met stomme schoonfamilie!) 

R

Je niet meer continu al die ogen voelt prikken in je rug bij alles wat je doet en je vrij voelt om zelf in jouw leven te bepalen wat je ermee doet (ze vinden er toch wel wat van!) Concessieloos jezelf zijn! Yay!

R

Zonder schuldgevoel iets voor jezelf koopt waar je heel erg blij van wordt, zonder dat je meteen het gevoel hebt bankroet te gaan (of dat je moeder straks belt en je op je kop krijgt)

R

Gewoon een keer een avondje lekker in je bed een boekje gaat lezen, terwijl papa de kinderen naar bed brengt? Serieus, het zijn toch ook zijn kinderen??

R

Een Grote Keuze maakt, die potdorie nog goed uitpakt ook, en deze vervolgens viert met een vreselijk dure champagne 

R

Lol kan hebben met jezelf en wie je ook-al-weer-was en schaamteloos om je eigen grappen lacht 

R

Lol kan MAKEN, als het zich om de een of andere reden niet spontaan aandient (ook dat bepaal je lekker zelf wel!)

R

Plezier kan hebben in het leven, zonder elke dag te hoeven leven alsof het je laatste is (want de hele dag met je togus in een hangmat liggen is toch niet aan jou besteed)

Dit is voor jou ook gewoon mogelijk

Beeb seriously, dit is gewoon mogelijk voor jou wanneer jij deelneemt aan dit programma. Sterker nog, je kunt morgen al een begin maken met alle moois wat je hierboven net las. Want eindelijk krijg je de praktische vertaling tussen aaaaal die kennis die je al hebt (die boekenkast kan mooi de deur uit!), zodat je daadwerkelijk de resultaten ermee kunt halen die je voor ogen had.

In heldere, logische en behapbare stappen leer ik jou zelf te bepalen hoe jij je eigen leven leidt. No matter what. Je gaat geen concessies meer te doen waar je niet achter staat. Geen ja zeggen als je nee voelt. Jij gaat jouw leven inrichten zoals dat het beste bij jou past en geen dingen meer doen die je niet wil. Sodemieter op met meningen van anderen en vanaf nu af aan bepaal jij!

De investering

Bij deelname aan de Madelon Rijkers Academy in het 6-maanden programma ‘Joie de Vivre , ga ik je leren:

hoe jij concessieloos jezelf kunt zijn, zonder je druk te maken om wat anderen van jou vinden

wat jij al in huis hebt en nog moet weten over jezelf en de theorie, om moeiteloos keuzes te kunnen maken in jouw leven

wat je om jou heen nog nodig hebt, om steeds weer te zorgen dat je krijgt wat jij wil (zonder dat je tegengehouden wordt door schuldgevoel).

Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen, zodat jij duidelijk weet wat jou te doen staat. Je krijgt eindelijk de letterlijke vertaling tussen de boekjes-kennis en het dagelijks leven, waarmee je de resultaten haalt die je voor ogen hebt.

Zaken die mijn klanten als “ingewikkeld” bestempelen, ontwar ik in 10 seconden. Dat doe ik met een enorme bak humor, zodat je ook nog lol hebt in kiezen voor jezelf. Daarnaast bezit ik de gave om geheel door je heen te prikken en je tot je kern samen te kunnen vatten. Er zal dus weinig van jou aan mijn aandacht ontsnappen, waardoor ik jou optimaal kan coachen naar het leven dat jij wil. 

Jij bent bij mij niet het “zoveelste nummer in een programma”. Je bent niet alleen. Dit programma is NIET de plek waar je je aanmeldt en je het vervolgens allemaal zelf maar moet uitzoeken. Ik sta naast je en kijk elke stap met je mee. Met volle overgave en passie om je te helpen naar dat leven waar jij zo naar verlangt. Samen met de rest van de groep. ‘Cause we’ve got your back!

De investering die je doet is 2497,- en die mag je ook in 4 termijnen van 650,00 betalen als je dat wilt. Dit programma is de investering meer dan waard, want zo heb ik hem voor je gemaakt. Niemand anders gaat zorgen voor zo’n praktische vertaling van inzichten als ik, op een manier die duidelijk is en recht voor zijn raap. Ik maak moeilijke stappen übersimpel en helder, zodat je ze kunt zetten. Want we gaan vooral DOEN. 

En voor jou geldt: langer wachten heeft geen zin. Er komt geen perfecte timing om aan dit programma te beginnen. Ook staat de investering niet ineens magisch op je bankrekening. Bij NIEMAND werkt dat zo. Dus bij jou ook niet.

En toestemming vragen aan mensen die er geen toestemming over hoeven te geven…. Dat is een van de dingen die we hier niet meer gaan doen. Starting now. Ben jij klaar om dat eerste besluit voor jezelf te nemen?

Wat gaan we praktisch doen:

A

EEN JAAR LANG toegang tot de online Academy van Madelon Rijkers. Met daarin 8 modules met video’s en oefeningen, waarin je steeds weer de eerstvolgende logische stap kunt zetten die nodig is (zonder te verzanden in je eigen b*llshit). En op elk moment nog even rustig kunt nakijken, zodat je weet ‘hoe moest dat ook alweer?’ En nee, die kosten geen uren huiswerk. We houden het praktisch!

A

Je hebt 24/7 toegang tot de Academy, zodat jij zelf bepaalt hoe laat je aan de slag gaat en je alles rustig keer op keer kunt bekijken

A

Een half jaar lang deelname aan de speciale online groep, waarin jij al jouw vragen aan mij kunt stellen, zodat je niet alleen hoeft te kl**tviolen. Je hebt de support van mij en een groep like-minded people en blijft daardoor right on track met stappen zetten naar jouw concessieloze leven

A

Werkboek met alle oefeningen en opdrachten, voor all y’all analoge “boek op schoot” lovers, die je vast een keer in de hoek smijt omdat je geconfronteerd wordt met de monsters in jouw kast (but no worries: ik leer je in dit programma hoe je de bezem door die kast haalt)

A

Een half jaar lang elke maand intensieve deelname aan de live, online Q & A met mij en de rest van de groep (die je ook terug kunt kijken als je er niet bij kunt zijn). Je wordt hierin persoonlijk ge-laser-coacht door mij

A

Een half jaar lang deelname aan de maandelijkse masterclass, zodat je verdiepende kennis krijgt en leert hoe je die praktisch toe moet passen

Wat levert dit programma jou op?

Jij regelt een avond vrij of weekendje weg zonder toestemming. Ze zoeken het maar even zonder jou uit, dat lukt ze best

Je luistert naar jouw hart in plaats van jouw hoofd en dat geeft ‘innerlijke rust’ (bleegh wat een zeikwoord) 

Je zegt gewoon ‘Nee’, wanneer iemand jou iets vraagt en je hebt er geen zin in. Waarom? Daarom. Punt.

Keuzes schud je zo uit je mouw en je hoeft niet meer zo te twijfelen en na te denken. Je wéét gewoon wat je moet doen

Adviezen, goede raad en de rest van de bullcrap (waar je niks mee kan) van anderen,  klop je zo van je schouder en doet gewoon lekker waar je zelf zin in hebt (je baan opzeggen of de muur kanariegeel verven ofzo…). Jouw leven, jouw regels!

Je doet niet meer wat anderen van je willen en weet dit ook in duidelijke bewoordingen te vertellen aan Die Ander. Geen Haarlemmerdijkies meer met deze chick!

Je lacht weer elke dag en weet lol te maken als het niet spontaan voorbij komt (trek je mooiste jurk aan en zet de kerstboom op in juni, fuck it!)

Je gunt jezelf die heerlijke geniet-momentjes en bestelt zo 2 moorkoppen voor jezelf bij de bakker. Gewoon, omdat je er zin in hebt en je het waard bent. (En die misselijkheid neem je op de koop toe)

Je zet jezelf op de eerste plek, voelt je geen egoïst en geniet met volle teugen van een rijk en intens leven vol leven (oké die klinkt te coach-achtig, but you get my drift)

En nog veeeeeeeeel meer…….

Reviews klanten die jou voorgegaan zijn

(want je hoeft het niet van mij alleen aan te nemen)

“Ik leefde een leven voor anderen. Deed concessies vanuit niet helpende overtuigingen, waardoor ik de ruimte niet vond voor mijzelf om te doen wat ík wil. Ik wist niet eens wat ik wilde en welke kant ik op moest.

Ik weet nu wie ik écht ben, wat ik wil en wat ik daar zelf voor moet doen. Ik heb de ruimte ingenomen die mij toekomt en die ik verdien. 

Ik zou Madelon aanraden aan iedereen die zonder concessies zichzelf wil zijn. Als je niet weet waar jouw plek is op de wereld, wat jouw doel is en dat alles je maar overkomt en voor je bepaald wordt, ga dan samen werken met Madelon. Ze is een geweldige zielentovenaar op de meest eerlijke, nuchtere en hilarische manier die je kan bedenken”

(Willemijn)

‘Elke dag voel ik me niet alleen meer mezelf maar ben ik dat ook. Niet altijd lief en aardig, wel hoe ik me voel. Niet altijd makkelijk, wel oprecht. En het voelt zo goed. Ik ben nu 3 maanden bezig met het 6 maanden programma van Madelon en het heeft me nu al, veel meer gebracht dan gehoopt. Vooral omdat de praktische, recht door zee aanpak van Madelon zo bij me past. En omdat het meer is dan een standaardprogramma. Madelon is er voor je als je haar nodig hebt. Ik ben er zo blij mee’.

(Mirjan)

Ik heb een coachingstraject gevolgd van een half jaar. Omdat ik niet wist waar ik voor stond, wat ik belangrijk vond en waarom. Wat het grootste resultaat is dat ik meeneem, is dat ik weer weet wie ik ben en dat ik waardevol ben. Het is ok als niet iedereen (meer) met je wegloopt. Als je maar je eigen keuzes blijft maken en weet dat zaken niet vanzelf komen aanwaaien. En als mensen je nieuwe keuzes niet aankunnen…heel jammer voor hen. Klinkt allemaal logisch, maar voor mij zijn dit heel waardevolle inzichten geweest! Ik heb al best wat mindfulness boeken versleten, maar er is niemand die mij zo liefdevol een schop onder mijn kont heeft gegeven en in beweging heeft gezet. Eindelijk iemand die me verbaal alle hoeken van de kamer heeft laten zien én mijn taal spreekt! Daar ben ik jou eeuwig dankbaar voor!’

(Emy)

‘Ik had het idee dat ik niet alles uit mijn leven haalde. Dat ik niet voor mezelf kon kiezen door schuldgevoel aan mijn gezinsleden of anderen. Dat ik niet de boel de boel kon laten om even een momentje voor mezelf te kunnen nemen. En vooral, dat ik geen plezier had in de dingen die ik deed. Mijn werk, mijn activiteiten naast het werk. Het grootste resultaat dat ik meeneem uit het traject is, dat ik voor mezelf mag kiezen en vooral ook kan kiezen. Het begint bij jezelf en het blijft ook bij jezelf. Ik ben belangrijk en ik moet mijn gevoel volgen. Vooral niet dingen doen waar ik geen zin in heb als het ook niet echt hoeft. Ik heb geleerd mezelf op nummer 1 te zetten. Ik kan iedereen aanraden met Madelon te werken. Ik heb genoten van onze rechtdoorzee gesprekken, die soms ietwat confronterend waren. Madelon is een eerlijk, vrolijk en vooral blij mens. Ik vind dat ze een groot voorbeeld is voor iedereen en dat de wereld een beetje mooier wordt met het werk wat ze doet!’

(Ymare)

‘Als je “sorry dat ik besta” tot kunst hebt verheven…. Ben je Rijkers-ready’

(Wendy)

Wat een leuk mens en wat een goede klik. Ze weet precies te prikken waar het om gaat. Geen overtuiging meer nodig om wel aan de slag te gaan met het coachingstraject want dit is anders dan het geijkte! Madelon heeft mij met dit programma een schop onder de kont gegeven en een spiegel voor gehouden voor wie en wat ik ben en ook daarin te geloven.’

(Laurien)

‘Madelon werkt als een katalysator: je voelt steeds beter aan wat voor jou wel binnen consessieloos jezelf zijn valt en wat niet. Madelon voelt als die vriendin die je wel zegt: hallo, waar ben je mee bezig? En vraagt: maar schat, wat wil JIJ?’

(Sanne)

‘Het had zo moeten zijn… want ik kon wel wat hulp gebruiken. Ik moest zoveel en daar was ik klaar mee. En wie kwam er ‘voorbij’ op Instagram? Madelon! Het was voor mij als de reddingsboei die ineens voorbij kwam drijven en die ik net nodig had. Ik greep die reddingsboei. En daarin voelde ik, dat ik het niet alleen hoefde te doen, met Madelon haar hulp veel sneller en beter grotere stappen in de goeie richting kon gaan zetten. Mijn richting! Inmiddels is mijn leven met 180 graden gedraaid en sta ik het zelf aan het roer. Geniet ik van mijn leuke leven en voelt het nog maar zelden zo vermoeiend als dat het vaak voelde.  Heel fijn en ik ben er heel dankbaar voor. Mede mogelijk gemaakt door Madelon, dankjewel Madelon!

Ps. Mocht je twijfelen; bij twijfel in dit geval…. DOEN! Echt, je zult er geen spijt van krijgen, en er als persoon veel rijker uitkomen!’

(Esther)

‘Het JDV-programma is super persoonlijke en super praktische coaching op maat voor mij en mijn situatie. Madelon zorgt er voor dat ik ook echt dóe, waardoor ik hele grote stappen heb kunnen zetten en in een flow ben.’

(Anne)

‘Het kiezen voor coaching van Madelon is een van de grootste cadeaus die ik mijzelf heb gegeven het afgelopen jaar. Ik stond eerder nogal sceptisch tegenover coaching, ik vond het nogal ‘zweverig’. Totdat ik via via op een gratis e-book van Madelon werd gewezen. Hier was niks zweverig aan! Deze vrouw ging mij snappen. Ik ben mijzelf gaan respecteren en beter gaan kennen, ik heb geleerd om meer voor en vanuit mijzelf te kiezen, om te genieten en dingen niet groter te zien of te maken dan ze zijn. Ik zie dingen weer helder, voel mij veel relaxter, kan beter omgaan met tegenslagen. Madelon houdt je een spiegel voor, geeft je een schop onder je kont (figuurlijk dan natuurlijk he;)), is kritisch op een opbouwende manier. Dankjewel Madelon, je bent een topper!’

(Simone)

‘Met scherpte, humor en veel liefde zorgt Madelon ervoor dat ik beter naar mezelf luister en niet het koor aan stemmetjes in mijn hoofd laat bepalen wat ik doe. Zo kies ik steeds meer waar ik blij van wordt en hou ik steeds meer van mezelf.’

(Eline)

Hoe ik jou heb gevonden? Ik weet het echt niet, maar jouw mails die ik regelmatig kreeg, raakten me. Ik mag er zijn en het kan echt: op een plek komen die bij mij past. Wat het leven mij te bieden heeft, maar ook wat ik de wereld te bieden heb. Jij laat mij inzien dat ik waarde toe te voegen heb. Jij geeft me een schop onder mijn kont, vertelt me in heldere taal als ik bullshit vertel en weet me te raken. 
Acceptatie van mezelf (die persoon die ik in mijn core ben), maar ook van de ander (het is oké als je mensen achterlaat omdat de relatie je niet meer past) en durven vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Dat alles heb jij mij geleerd, puur door mij te lezen, door de opdrachten die je me geeft, maar ook omdat je niet zomaar alles voor waar aanneemt. Je luistert, prikt door het verhaal heen en uiteindelijk kom je tot de kern. Allemaal op de eigen Madelon manier: nuchter, grappig en zonder doekjes erom te winden.’

(CORIANNE)

‘Door mee te doen aan het programma JDV heb IK weer de regie in handen over mijn leven.’

(Debby)

Wat ik vooral geleerd heb is om naar MEZELF te kijken en te luisteren. Wie en IK in de kern en wat heb IK nodig? Jij bent goed in het praktisch maken van elk stukje in je ‘zijn’. Je houdt mensen een spiegel voor zodat ze leren dat ze ZELF verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven. En dat mag cliché klinken, maar ik vind wel dat je daar dus erg in uitblinkt.  Je laat mensen zelf nadenken en de puzzel oplossen. Je leert mensen in hun eigen kracht te gaan staan. Je geeft mensen de tools om er zelf mee verder te kunnen gaan. Jouw kracht vind ik dat je dit in behapbare stukje doet zodat je er ook stap voor stap mee aan de slag kunt gaan. Je bent goed in het ontwarren van vraagstukken (waar gaat dit eigenlijk over, wat zegt je dat, wat is je eigen aandeel daar in enz.). Jij hebt me geleerd super concreet te gaan kijken (op alle vlakken) NIET ongeveer…, nee CONCREET! En als daar wat uit komt wat wil je daar dan mee en HOE ga je dat PRECIES doen? Daardoor maak je stappen en blijf je niet aanmodderen. Je zet aan tot actie. Door bepaalde acties uit te zetten bepaal ik ook een koers die positief is voor mij’. 

(Judith)

‘Wat ik echt van je geleerd heb is me bewust te worden van de filters die ik over mijn leven had gelegd. (luisteren naar onderbuik) Door vragen te stellen (is dit waar?) worden die waarneembaar. (Naast het gevoel niet ‘geleefd’ te worden) geeft het je de mogelijkheid om ze te veranderen. Ik merk dat ik het gevoel van zelfsturing erg belangrijk vind. Daarnaast vind ik jou als mens inspirerend. Je gedrevenheid en eigenheid zijn een voorbeeld en inspiratie’.  

(Sophie)

Wat ik van jou heb geleerd is dat het gaat om mij, de mening van anderen doet er niet zo zeer toe. Iedereen heeft angsten, vindt dingen eng: ik ben niet de enige die nieuwe dingen spannend vind en de neiging heeft om ervoor weg te lopen. Je hebt me ook laten nadenken over wat ik nou belangrijk vind in het leven: wat is de rol van geld/huis/gezin hierin? Daarnaast heb je me met veel humor en een fijne, directe benadering laten kennis maken met degene die ik op (werk)gebied wil zijn. Je bent voor mij een voorbeeld als het gaat om werken en leven op je eigen manier, waarin je je angsten omarmt en inzet om je doel te bereiken. Ik heb jou vaak in mijn hoofd als ik nadenk over stappen die ik zet in mijn leven. (Je hebt een fijne indruk achtergelaten!)’ Je weet wat je doet en waarom je het doet. Je kunt anderen goed aanvoelen (mij in ieder geval ;-)!). En weet waar de angst/hobbel zit – je weet de vinger op de zere plek te leggen.’ 

(Emily)

Toen ik bij jou was zag ik in, dat ik toch snel aannames doet, terwijl ik dat helemaal niet weet. En ik besefte dat ik bijvoorbeeld m’n zolderramen gewoon nooit hoeft schoon te maken, want van wie ‘moet’ dat? Ik zie dat ik teveel van mezelf eis, teveel inplan elke week en het dan niet allemaal haal en dat ik dus te streng ben voor mezelf! Maar vooral eigenlijk wel dat je niet moet invullen voor een ander dat je denkt te weten hoe die ander zich voelt. Oja, en dat ik natuurlijk gewoon dingen voor mezelf moet kopen! En je kan goed zien hoe iemand (ik) in elkaar zit en waar blijkbaar m’n knelpunten zitten. Heel fijn want zelf zie ik die niet en van jou wil ik ze ook aannemen’.

(Esther)

‘Voordat ik startte met het programma was ik vooral het overzicht kwijt en merkte dat ik iets moest/wilde veranderen, maar wist niet meer goed waar te beginnen. Ik voelde me op alle vlakken wiebelig, nergens had ik controle meer over, maar niks liep zoals ik wilde dat het zou lopen. Ik had hulp nodig bij het ordenen van mijn gedachten, inzicht krijgen in mijn handelen en mijn cirkel van invloed en het feit dat ik niet altijd overal controle over heb/kan hebben.
Ik vond het heel erg duur, twijfel of ik het wel waard was om zo veel geld te investeren in iets waarvan ik niet precies weet wat het me op gaat leveren. Het mooist is dat ik veel dichter bij mezelf ben gekomen; wie ben ik, wat wil ik en wat zouden de dingen zijn waar ik gelukkig van zou worden. Ik vond het super fijn dat Madelon praktisch ingesteld is, met veel humor, en ook diegene is die een spiegel voor kan houden, direct kan zijn, er niet omheen draait. Ze geeft me inzichten, maar ook het praktische vervolg hierop; wat kan je nu met dit inzicht. Dit is voor mij zeker de grootste reden om haar aan te bevelen.’
.

(Lisa)

Wanneer moet je je niet aanmelden voor dit traject?

$

Als je niet in de spiegel kan kijken die ik je voor ga houden (en ik hou hem net zo lang omhoog, totdat jij het snapt of hij barst!)

$

Als je niet kunt tegen humor en ‘knuppels in hoenderhokken’ kan

$

Als je het liefste met handschoentjes wordt aangepakt, ik mag me dan verstopt hebben in Friesland, maar ik blijf een Amsterdamse en die zijn nu eenmaal (liefdevol) direct

$

Als je denkt dat het je zonder hulp ook wel lukt. Tot nu toe is dat een laaiend succes, is het niet?

$

Als je niet wil delen in een groep, dan zij wij niet elkaar's een derde

$

Als je niet bereid bent om de randen van je comfortzone te verlaten. Want ik zal je uitdagen om uit het bekende te gaan stappen naar het onbekende. 'Cause that's where the magic happens'

Als je nog steeds aan het lezen bent: chapeau! Jij wilt echt iets! Wacht dan niet langer en meld je snel aan. Hoe sneller wij samen aan de slag gaan, hoe eerder jij concessieloos jezelf leert zijn en ALLES uit dat leven haalt wat er voor jou te halen valt (Spoiler alert: het is veeeeel meer dan dat jij nu denkt!)

Pin It on Pinterest

Share This