fbpx

6 maanden-programma

‘Joie de Vivre’


van de Madelon Rijkers-academy

Ben jij niet een keer zat van dat middelmatige bestaan?  Wil jij gewoon stiekem naar een leven met een gouden randje? Volgens mij ben jij klaar met voldoen aan verwachtingen en je druk maken om de mening van anderen. Am i right?

Concessieloos jezelf zijn en jouw eigen ding doen – het liefst buiten de lijntjes- sounds juicy enough for ya?

Dan zit je hier goed.

Je wilt dat leven, zoals je dat ooit bedacht had. Weet je nog: ‘Later Als ik Groot Ben …. ‘?

Een leven, waarin jij bepaalt wat je doet. Niet die volle agenda of jouw omgeving. Jij wilt het leven, waarin je voelt dat je keuzes maakt die van jou zijn. 

Maar ook dat je weer lol hebt. Dat je durft gek te doen, gewoon omdat het zo goed voelt. Jij wil dat jouw hoofd eens een keer stil is, zodat je kunt voelen. En daarmee steeds vaker de juiste keuzes maakt. Maar ergens kwam er in een kink in de kabel en lijkt het niet helemaal op hoe je het had bedacht (moet ik hier de zoemer even laten horen voor het foute antwoord –èèèèh!-)

No worries though, het is allemaal gewoon mogelijk met dit 6 maanden-programma ‘Joie de vivre’

Eerst even checken: gaan deze zinnen over jou?

Je klaagt tegen vriendinnen over de middelmatigheid van jouw leven, de ontevredenheid erover en verontschuldigt je meteen, omdat ze het in Afrika nu eenmaal slechter hebben. Wat zit je ook eigenlijk te zeiken? (Dat laatste herinner je je weer haarscherp als de volgende dag weer datzelfde ‘gezeik’ begint)

Zo’n beetje elk boek over persoonlijke ontwikkeling en het vinden van jouw ‘bedoeling’ dat jou aangeraden wordt lees je. En je bent nog steeds geen meter opgeschoten…

Er is nog een beetje vla in het pak en met een intens verlangen om het zelf straks bij de tv op te eten, hoor je jezelf zeggen: ‘Nee, nemen jullie maar’. Maar je meent er geen reet van. Bij die lelijke gedachte voel je je al betrapt, maar tegelijkertijd baal je van de vla (djeez dat brein vraagt wel veel van je)

Je kijkt regelmatig in de rondte op je werk (en eigenlijk ook in je relatie) en denkt: ‘Waar is alle lol gebleven??’ Je kijkt nog eens goed rond en vraagt je af wat je überhaupt nog doet in die kantoortuin. In jouw hoofd hoor je je tegen jezelf zeggen: ‘Volgens mij ben ik hier voor meer dat dit!’ En toch sta je er de volgende dag weer met je goeie gedrag, want owee als ze denken dat jij je werk niet naar behoren uitvoert!

Je kan stikjaloers zijn op die vrouwen die ‘zomaar een weekendje weg’ plannen met vriendinnen. Dat zou jij ook wel willen en het liefste nog alleen ook. Maar je hoort nu al het commentaar van je moeder over wat voor egoïstische trut je dan wel niet bent

Je ben opgegroeid in heerlijk ouderwets Hollands gedachtengoed dat je zuinig moet zijn en geen geld aan jezelf uitgeeft dat niet nodig is. Maar ondertussen droom je van dat paar mooie schoenen dat je ineens in je beeldscherm zag (geef maar eerlijk toe Imelda Marcos). En over geen ‘oude schoenen weggooien’, je hoort de angst van je ouders al wanneer je alleen al denkt aan een andere baan. Veiligheid en zekerheid waren echt de woorden thuis over jouw toekomst…. 

Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ zit jou continu in de weg. Wanneer jij een tof idee hebt en dit pitcht aan jouw omgeving, staan ze je aan te kijken alsof je vertelt dat je je gezicht vol gaat tatoeëren (als het idee ooit al jouw mond verlaat, want zodra je iets bedenkt pist dat brein van jou al over je feestje). Oh en ken je die nog van ‘je kop niet boven het maaiveld uitsteken’? Dat dus…

Je voelt je vaak the odd one out en denkt inmiddels dat jij misschien wel gek bent en die anderen gelijk hebben. Ben jij nou echt de enige die zo denkt?? Waarom zou je niet om 2:00 ‘s nachts aardappels gaan schillen om patat te bakken? Als je er nou reteveel zin in heb….

Hoe zou het voor je zijn wanneer je

R

Gewoon een keer een avondje lekker in je bed een boekje gaat lezen, terwijl papa de kinderen naar bed brengt? Serieus, het zijn toch ook zijn kinderen??

R

Je niet meer elke nacht getergd wordt door het liedje van Doe Maar (‘Is dit alles? Oehoehoehoe..), maar met plezier aan het genieten bent van jouw bestaan

R

Zonder schuldgevoel iets voor jezelf koopt waar je heel erg blij van wordt, zonder dat je meteen het gevoel hebt bankroet te gaan (of dat je moeder straks belt en je op je kop krijgt)

R

Gewoon nee kan zeggen als je iets niet wil, zodat je geen dingen meer doet waar je helemaal geen zin in hebt (doei suffe rukverjaardag om een bakje pinda’s met mensen die ik verder toch nooit zie!) 

R

Je niet meer continu al die ogen voelt prikken in je rug bij alles wat je doet en je vrij voelt om zelf in jouw leven te bepalen wat je ermee doet (ze vinden er toch wel wat van!) Concessieloos jezelf zijn! Yay!

R

Een Grote Keuze maakt, die potdorie nog goed uitpakt ook, en deze vervolgens viert met een vreselijk dure champagne of een cadeautje voor jezelf (had je niet dat mooie paar schoenen laatst ergens gezien?)

R

Lol kan hebben met jezelf en wie je ook-al-weer-was en schaamteloos om je eigen grappen lacht (want hé, die zijn gewoon fucking briljant!)

R

Lol kan maken, als het zich om de een of andere reden niet spontaan aandient (ook dat bepaal je lekker zelf wel!)

R

Plezier kan hebben in het leven, zonder elke dag te hoeven leven alsof het je laatste is (want de hele dag met je togus in een hangmat liggen is toch niet aan jou besteed)

Dit is voor jou ook gewoon mogelijk

Beeb seriously, dit is gewoon mogelijk voor jou wanneer jij deelneemt aan dit programma. Sterker nog, je kunt morgen al een begin maken met alle moois wat je hierboven net las.

In heldere, logische stappen leer ik jou in 8 overzichtelijke modules zelf te bepalen hoe jij je eigen leven leidt. No matter what. Je gaat geen concessies meer te doen waar je niet achter staat. Geen ja zeggen als je nee voelt (en andersom!!). Jij gaat jouw leven inrichten zoals dat het beste bij jou past en geen dingen meer doen die je niet wil. Sodemieter op met schuldgevoel, kaders en meningen van anderen. Vanaf hier wordt het leven ineens een stuk leuker.

De investering

Bij deelname aan de Madelon Rijkers Academy in het 6-maanden programma ‘Joie de Vivre , ga ik je leren:

hoe jij concessieloos jezelf kunt zijn, zonder je druk te maken om wat anderen van jou vinden

wat jij al voor moois ‘in huis hebt’ aan talenten en skills en wat jij nog moet weten over jezelf om moeiteloos keuzes te kunnen maken in jouw leven

wat jij nodig hebt om jou heen, om steeds weer te zorgen dat je het krijgt (zonder dat je tegengehouden wordt door schuldgevoel).

Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen, zodat jij duidelijk weet wat jou te doen staat. Je krijgt eindelijk de praktische vertaling tussen kennis en het dagelijks leven, waarmee je de resultaten haalt die je voor ogen hebt.

Dat doe ik met een enorme bak humor, zodat je ook nog plezier hebt in het maken van keuzes. Daarnaast bezit ik de gave om geheel door je heen te prikken en je tot je kern samen te kunnen vatten, dus er zal weinig van jou aan mijn aandacht ontsnappen, waardoor ik jou optimaal kan coachen naar het leven dat jij wil. De investering die je doet is 1997,- en die mag je ook nog eens in 4 termijnen van 500,00 betalen als je dat wilt. Dit programma is de investering meer dan waard, want zo heb ik hem voor je gemaakt. Niemand anders gaat zorgen voor zo’n praktische vertaling van inzichten als ik, op een manier die duidelijk is en recht voor zijn raap. Ik maak moeilijke stappen übersimpel en helder, zodat je ze kunt zetten. Want we gaan vooral DOEN.

Jouw resultaat staat bij mij voorop en ik zal er alles aan doen om jou te krijgen naar het leven waar jij recht op hebt. 

Dat ‘investeringsdingetje’ wordt ook meteen een mooie eerste stap voor je. Want ik ken jou. Investeren in jezelf is nu eenmaal een van de dingen die je jezelf hebt afgeleerd en hier moet je ‘even over nadenken’. Of sterker nog, ‘even bespreken’. 

En daar wil ik je even op wijzen. Want toestemming vragen aan mensen die er geen toestemming over hoeven te geven…. Dat is een van de dingen die we hier niet meer gaan doen. Jij bepaalt het vanaf nu zelf.

Wat gaan we praktisch doen:

A

Je hebt EEN JAAR LANG toegang tot de online Academy van Madelon Rijkers. Met daarin 8 standaard modules met video's en oefeningen, waarin je steeds weer de eerstvolgende logische stap kunt zetten die nodig is (zonder te verzanden in je eigen b*llshit). En op elk moment nog even rustig kunt nakijken, zodat je weet 'hoe moest dat ook alweer?'

A

Je krijgt een extra bonus module in de Academy, geheel gericht op thema Werk, zodat je dat varkentje ook weet te wassen en weet waar jij in vacatureteksten naar moet speuren. Of wat voor jou het beste is om een eigen toko te kunnen beginnen

A

Je hebt 24/7 toegang tot de Academy, zodat jij zelf bepaalt wanneer je aan de slag gaat en je alles rustig keer op keer kunt bekijken

A

Je krijgt een half jaar lang toegang tot de speciale online groep, waarin jij al jouw vragen aan mij kunt stellen, zodat je niet alleen hoeft te kl**tviolen en de support hebt van een groep mensen die denkt zoals jij. Coaching on demand!

A

Uiteraard krijg je het werkboek met alle oefeningen en opdrachten, die je vast een keer in de hoek smijt omdat je geconfronteerd wordt met de monsters in jouw kast (but no worries: ik leer je in dit programma hoe je met gemak de bezem door die kast haalt)

A

Je krijgt een half jaar lang elke maand een live, online Q & A met mij en de rest van de groep (die je ook terug kunt kijken als je er toevallig niet bij kunt zijn). Je kunt vragen inbrengen en leren van de vragen van anderen (kun je ook nog eens zien dat je niet de enige bent die hier tegenaan loopt. HA! Je bent dus niet gek!) en wordt dus live door mij gecoacht

Wat levert dit programma jou op?

Jij kunt een avond vrij of weekendje weg zonder schuldgevoel plannen. Ze zoeken het maar even zonder jou uit, dat lukt ze best

Je ligt ook geen nachten meer wakker met gepieker over Het Leven, De Baan, Die Relatie (hou op man, slaap is het fijnste dat er is) en staat uitgeruster op

Je luistert naar jouw hart in plaats van jouw hoofd en dat geeft ‘innerlijke rust’ (bleegh wat een zeikwoord) 

Eindelijk weet je dat ‘gevoel’ te vinden, waar iedereen het altijd over heeft, zodat je keuzes zo uit je mouw schudt (goh, hou jij even tijd over in je dag!) En voel even hoe lekker stil dat brein gaat zijn….

Adviezen, goede raad en de rest van de bullcrap (waar je niks mee kan) van anderen,  klop je zo van je schouder en doet gewoon lekker waar je zelf zin in hebt (je baan opzeggen of de muur kanariegeel verven ofzo…). Jouw leven, jouw regels!

Je doet niet meer wat anderen van je willen en weet dit ook in duidelijke bewoordingen te vertellen aan Die Ander. Geen Haarlemmerdijkies meer met deze chick!

Je lacht weer elke dag en weet lol te maken als het niet spontaan voorbij komt (trek je mooiste jurk aan en zet de kerstboom op in juni, fuck it!)

Je weet jezelf on track te houden, zodat je steeds weer kunt focussen op dat wat jij wil bereiken. Aan die interne TomTom!

Je gunt jezelf die heerlijke geniet-momentjes en bestelt zo 2 moorkoppen voor jezelf bij de bakker. Gewoon, omdat je er zin in hebt en je het waard bent. (En die misselijkheid neem je op de koop toe)

Je zet jezelf op de eerste plek, voelt je geen egoïst en geniet met volle teugen van een rijk en intens leven vol leven (oké die klinkt te coach-achtig, but you get my drift)

Reviews klanten die jou voorgegaan zijn

(want je hoeft het niet van mij alleen aan te nemen)

‘Ik had het idee dat ik niet alles uit mijn leven haalde. Dat ik niet voor mezelf kon kiezen door schuldgevoel aan mijn gezinsleden of anderen. Dat ik niet de boel de boel kon laten om even een momentje voor mezelf te kunnen nemen. En vooral, dat ik geen plezier had in de dingen die ik deed. Mijn werk, mijn activiteiten naast het werk. Het grootste resultaat dat ik meeneem uit het traject is, dat ik voor mezelf mag kiezen en vooral ook kan kiezen. Het begint bij jezelf en het blijft ook bij jezelf. Ik ben belangrijk en ik moet mijn gevoel volgen. Vooral niet dingen doen waar ik geen zin in heb als het ook niet echt hoeft. Ik heb geleerd mezelf op nummer 1 te zetten. Ik kan iedereen aanraden met Madelon te werken. Ik heb genoten van onze rechtdoorzee gesprekken, die soms ietwat confronterend waren. Madelon is een eerlijk, vrolijk en vooral blij mens. Ik vind dat ze een groot voorbeeld is voor iedereen en dat de wereld een beetje mooier wordt met het werk wat ze doet!’

(Ymare)

‘Wat een leuk mens en wat een goede klik. Ze weet precies te prikken waar het om gaat. Geen overtuiging meer nodig om wel aan de slag te gaan met het coachingstraject want dit is anders dan het geijkte! Het mooiste resultaat dat ik behaald heb na dit traject is inzicht te hebben gekregen in wie en wat ik ben. En ook de angst om te falen onder ogen te komen in plaats van weglopen waardoor de dingen die in eerste instantie eng zijn met een volmondig JA beantwoord worden en tot actie laat komen. Madelon heeft mij met dit traject een schop onder de kont gegeven en een spiegel voor gehouden voor wie en wat ik ben en ook daarin te geloven. Zij rekent af met smoesjes en aangeleerde denkpatronen die opgelegd zijn maar die niet van jou zijn. Dit doet zij op een directe, open en vaak grappige manier waarbij je toch serieus aan het werk wordt gezet en stof tot nadenken krijgt. Je zal zelf eraan moeten werken het plezier in privé en werk terug te krijgen door wat je zelf echt wilt doen.

(Laurien)

‘Het had zo moeten zijn… want ik kon wel wat hulp gebruiken. Ik moest zoveel en daar was ik klaar mee. En wie kwam er ‘voorbij’ op Instagram? Madelon! Het was voor mij als de reddingsboei die ineens voorbij kwam drijven en die ik net nodig had. Ik greep die reddingsboei, en dat was in dit geval het gratis gesprek. En daarin hoorde en voelde ik, dat ik het niet alleen hoefde te doen, met Madelon haar hulp veel sneller en beter grotere stappen in de goeie richting kon gaan zetten. Mijn richting J! 

Ze wist mijn knelpunten te raken en heeft mij laten inzien wie ik eigenlijk ben en wat ik leuk vind. Dat klinkt heel simpel, maar het was best een ontdekkingstocht. Ik heb veel over mezelf geleerd. Inmiddels is mijn leven met 180 graden gedraaid en sta ik het zelf aan het roer. Geniet ik van mijn leuke leven en voelt het nog maar zelden zo vermoeiend als dat het vaak voelde.  Heel fijn en ik ben er heel dankbaar voor. Mede mogelijk gemaakt door Madelon, dankjewel Madelon!

Ps. Mocht je twijfelen; bij twijfel in dit geval…. DOEN! Echt, je zult er geen spijt van krijgen, en er als persoon veel rijker uitkomen!’

(Esther)

‘Het kiezen voor coaching van Madelon is een van de grootste cadeaus die ik mijzelf heb gegeven het afgelopen jaar. Ik stond eerder nogal sceptisch tegenover coaching, ik vond het nogal ‘zweverig’. Totdat ik via via op een gratis e-book van Madelon werd gewezen.

Ik printte het, las het, moest erg lachen om de humoristische wijze waarop Madelon dingen beschrijft, maar die ondertussen zó waar zijn en zo op mij van toepassing waren. Hier was niks zweverig aan! Deze vrouw ging mij snappen. Ik had een gratis sessie en besloot direct om een coachingtraject bij haar te gaan volgen. Het traject is nu afgesloten, en wat heb ik veel geleerd. Ik ben mijzelf gaan respecteren en beter gaan kennen, ik weet wat mijn talenten en mijn skills zijn, ik heb geleerd om meer voor en vanuit mijzelf te kiezen, om te genieten en dingen niet groter te zien of te maken dan ze zijn. Ik weet nog beter wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik zie dingen weer helder, voel mij veel relaxter, kan beter omgaan met tegenslagen. Madelon houdt je een spiegel voor, geeft je een schop onder je kont (figuurlijk dan natuurlijk he;)), is kritisch op een opbouwende manier. Dankjewel Madelon, je bent een topper!’

(Simone)

Hoe ik jou heb gevonden? Ik weet het echt niet, maar jouw mails die ik regelmatig kreeg, raakten me. Ik mag er zijn en het kan echt: op een plek komen die bij mij past. Jouw podcast, jouw plezier en enthousiasme triggerde me en ik trok de stoute schoenen aan. Bijna onbewust en eigenlijk sceptisch (want wie zit er nou op mij te wachten) van wat me stond te gebeuren. 
Onze afspraken staan in het teken van ontdekken wat en waarheen ik wil. Wat het leven mij te bieden heeft, maar ook wat ik de wereld te bieden heb. Jij laat mij inzien dat ik waarde toe te voegen heb. Jij geeft me een schop onder mijn kont, vertelt me in heldere taal als ik bullshit vertel en weet me te raken elke afspraak weer. 
Acceptatie van mezelf (die persoon die ik in mijn core ben), maar ook van de ander (het is oké als je mensen achterlaat omdat de relatie je niet meer past) en durven vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Dat alles heb jij mij geleerd, puur door mij te lezen, door de opdrachten die je me geeft, maar ook omdat je niet zomaar alles voor waar aanneemt. Je luistert, prikt door het verhaal heen en uiteindelijk kom je tot de kern. Allemaal op de eigen Madelon manier: nuchter, grappig en zonder doekjes erom te winden.’

(CORIANNE)

Wat ik vooral geleerd heb is om naar MEZELF te kijken en te luisteren. Wie en IK in de kern en wat heb IK nodig? Jij bent goed in het praktisch maken van elk stukje in je ‘zijn’. Je houdt mensen een spiegel voor zodat ze leren dat ze ZELF verantwoordelijk zijn voor hun eigen leven. En dat mag cliché klinken, maar ik vind wel dat je daar dus erg in uitblinkt. Je doet dit op een positieve manier en zonder invulling. Je laat mensen zelf nadenken en de puzzel oplossen. Je leert mensen in hun eigen kracht te gaan staan. Je geeft mensen de tools om er zelf mee verder te kunnen gaan. Jouw kracht vind ik dat je dit in behapbare stukje doet zodat je er ook stap voor stap mee aan de slag kunt gaan. Je bent goed in het ontwarren van vraagstukken (waar gaat dit eigenlijk over, wat zegt je dat, wat is je eigen aandeel daar in enz.). Jij hebt me geleerd super concreet te gaan kijken (op alle vlakken) NIET ongeveer…, nee CONCREET! En als daar wat uit komt wat wil je daar dan mee en HOE ga je dat PRECIES doen? Daardoor maak je stappen en blijf je niet aanmodderen. Je zet aan tot actie. Door bepaalde acties uit te zetten bepaal ik ook een koers die positief is voor mij’. 

(Judith)

‘Wat ik echt van je geleerd heb is me bewust te worden van de filters die ik over mijn leven had gelegd. (luisteren naar onderbuik) Door vragen te stellen (is dit waar?) worden die waarneembaar. (Naast het gevoel niet ‘geleefd’ te worden) geeft het je de mogelijkheid om ze te veranderen. Ik merk dat ik het gevoel van zelfsturing erg belangrijk vind. Daarin heb je me geleerd intenties zetten, voor een dag of opdracht. Met diepe nadenk-vragen, maak je ook het pad zichtbaar. Als ik ze nu lees zie ik wat ik al geleerd heb. Daarnaast, maar dat is misschien wat anders, vind ik jou als mens inspirerend. Je gedrevenheid en eigenheid zijn een voorbeeld en inspiratie’.  

(Sophie)

‘Wat ik van jou heb geleerd dat niet (per se) over werk ging: het gaat om mij, de mening van anderen doet er niet zo zeer toe. Iedereen heeft angsten, vindt dingen eng: ik ben niet de enige die nieuwe dingen spannend vind en de neiging heeft om ervoor weg te lopen. Je hebt me ook laten nadenken over wat ik nou belangrijk vind in het leven: wat is de rol van geld/huis/gezin hierin? Daarnaast heb je me met veel humor en een fijne, directe benadering laten kennis maken met degene die ik op (werk)gebied wil zijn. Je bent voor mij een voorbeeld als het gaat om werken en leven op je eigen manier, waarin je je angsten omarmt en inzet om je doel te bereiken. Ik heb jou vaak in mijn hoofd als ik nadenk over stappen die ik zet in mijn leven. (Je hebt een fijne indruk achtergelaten!)’ Je weet wat je doet en waarom je het doet. Je kunt anderen goed aanvoelen (mij in ieder geval ;-)!). En weet waar de angst/hobbel zit – je weet de vinger op de zere plek te leggen.’ 

(Emily)

‘Toen ik bij jou was zag ik in, dat ik toch snel aannames doet, terwijl ik dat helemaal niet weet. En ik besefte dat ik bijvoorbeeld m’n zolderramen gewoon nooit hoeft schoon te maken, want van wie ‘moet’ dat? Ik zie dat ik teveel van mezelf eis, teveel inplan elke week en het dan niet allemaal haal en dat ik dus te streng ben voor mezelf! Maar vooral eigenlijk wel dat je niet moet invullen voor een ander dat je denkt te weten hoe die ander zich voelt. Oja, en dat ik natuurlijk gewoon dingen voor mezelf moet kopen! En je kan goed zien hoe iemand (ik) in elkaar zit en waar blijkbaar m’n knelpunten zitten. Heel fijn want zelf zie ik die niet en van jou wil ik ze ook aannemen’.

(Esther)

‘Voordat ik startte met het traject was ik vooral het overzicht kwijt en merkte dat ik iets moest/wilde veranderen, maar wist niet meer goed waar te beginnen. Ik voelde me op alle vlakken wiebelig, nergens had ik controle meer over, maar niks liep zoals ik wilde dat het zou lopen. Ik had hulp nodig bij het ordenen van mijn gedachten, inzicht krijgen in mijn handelen en mijn cirkel van invloed en het feit dat ik niet altijd overal controle over heb/kan hebben.
Ik vond het heel erg duur, twijfel of ik het wel waard was om zo veel geld te investeren in iets waarvan ik niet precies weet wat het me op gaat leveren. Het mooist is dat ik veel dichter bij mezelf ben gekomen; wie ben ik, wat wil ik en wat zouden de dingen zijn waar ik gelukkig van zou worden. Ik vond het super fijn dat Madelon praktisch ingesteld is, met veel humor, en ook diegene is die een spiegel voor kan houden, direct kan zijn, er niet omheen draait. Ze geeft me inzichten, maar ook het praktische vervolg hierop; wat kan je nu met dit inzicht. Dit is voor mij zeker de grootste reden om haar aan te bevelen.’

(Lisa)

Wanneer moet je je niet aanmelden voor dit traject?

$

Als je niet in de spiegel kan kijken die ik je voor ga houden (en ik hou hem net zo lang omhoog, totdat jij het snapt of hij barst!)

$

Als je niet kunt tegen humor en ‘knuppels in hoenderhokken’ kan

$

Als je het liefste met handschoentjes wordt aangepakt, ik mag me dan verstopt hebben in Friesland, maar ik blijf een Amsterdamse en die zijn nu eenmaal (liefdevol) direct

$

Als je denkt dat het je zonder hulp ook wel lukt. Tot nu toe is dat een laaiend succes, is het niet?

$

Als je geen zin hebt om te delen in een groep of van anderen te leren, kijk dan even naar de 1-op-1 optie op deze website

$

Als je niet bereid bent om de randen van je comfortzone te verlaten. Want ik zal je uitdagen om uit het bekende te gaan stappen naar het onbekende. 'Cause that's where the magic happens'

Als je nog steeds aan het lezen bent: chapeau! Jij wilt echt iets! Wacht dan niet langer en meld je snel aan. Hoe sneller wij samen aan de slag gaan, hoe eerder jij concessieloos jezelf leert zijn en je eindelijk gelukkig voelt

Pin It on Pinterest

Share This