fbpx

Podcast

Aflevering 2: de bizarste podcast tot nu toe

Ik neem deze podcast op tijdens een bezigheid waarin niet veel mensen een podcast op zouden nemen. Ik doe dat lekker wel. Maar ik geloof er ook heilig in dat ik je een waanzinnig inzicht kan meegeven vandaag. Want we maken het ons soms (lees: vaak) zo ontzettend moeilijk in de nooit-uitgesproken kaders. En voor mij voelt dat stramien niet goed. 

Het is voor mij belangrijk dat ik zelf bepaal wat ik doe, wanneer en met wie. Dat blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig, maar ik heb hem aardig onder de knie. Vandaag was een dag met een klein gouden randje.

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This