fbpx

Perfect Pitch on Stage

Livedag

5 scaled

Perfect Pitch on Stage

Livedag

Psst vrouw, je voelt het tot in je tenen hè?

Jij hebt iets te doen op deze wereld. Je voelt aan alle kanten dat jij in staat bent tot grootse dingen.

En je bent al lekker op weg. 

In gedachten zie je jezelf duizenden mensen inspireren met jouw verhaal. Met jouw mooie werk. Droom je weg bij een boek dat je ooit gaat schrijven. Mijmerend over de gedachte van iedereen die zegt: ‘Oh daarvoor moet je bij haar zijn!’, wanneer het gaat over jouw topic.

Misschien heb je jezelf in gedachten al weleens zien staan in de Ziggo Dome. 

Groots dromen dat kun je wel. 

Realiteit is dat je bijna in je woorden stikt, wanneer je op een event of netwerkbijeenkomst de vraag voorgeschoteld krijgt: ‘Zeg en wat doe jij eigenlijk in het dagelijks leven?’.

Instantly vergeet je wat je nou eigenlijk doet, met wie en waarom. Je zoekt naar de perfecte pitch, zodat de ander meteen snapt wie jouw ideale klant is en waarom mensen bij jou moeten kopen. 

Maar wat er uitkomt voelt wiebelig en warrig. Waardoor je doorhebt dat er aan de andere kant een wenkbrauw opgetrokken wordt. En jouw gesprekspartner je met een vragende blik aan staat te kijken, waardoor er zo’n ongemakkelijke stilte valt. 

K*t! Weer een potentiële lead door jouw handen geglipt…

Je doet al zo je best!

Je doet zo je best om zichtbaar te zijn, te netwerken. En het netwerken levert gewoon nog niet zoveel op, omdat je pijnlijk doorhebt na zo’n gesprek dat er een aantal zaken in jouw energie en woorden nog niet helemaal lekker liggen. Waardoor je niet met 5 telefoonnummers van potentiële klanten naar huis gaat. 

En er ook niemand aan je vraagt of je op het podium komt spreken….

Waarom is dit pitchen en jouw verhaal delen toch zo’n “dingetje”?? Hoe kom je dan ooit in die Ziggo Dome, als het op een event tijdens de koffiepauze al zo ingewikkeld lijkt…..

Voel jij dat je klaar bent met al dat gestik en gestamel en balen van jezelf? Wil jij echt vanuit jouw power de ander kunnen inspireren om klant te worden? Gewoon door simpel een paar zinnen heel goed over te kunnen brengen?

Dan is deze dag voor jou. 

Picture this:

jij gaat een hele dag werken aan jouw perfect pitch on stage. Je krijgt de woorden die je nodig hebt om klanten te maken (waar je ook bent). En je gaat de energie voelen die mensen nodig hebben van jou om direct van jou onder de indruk te zijn en klant te willen worden.                                                              

Plus, je krijgt het podium tot jouw beschikking (in een veilige setting) om voor een selecte groep vrouwen lekker te oefenen en te finetunen.

Podiumtraining er direct bij dus. En dat meerdere keren op 1 dag, want wij geloven dat je er met een keer oefenen niet bent.

Aan het einde van deze dag sta jij met zelfvertrouwen op het podium en weet je precies wat je moet zeggen om van jouw gesprekspartner een enthousiaste potentiële klant te maken.

Benieuwd naar wat het de vorige deelnemers heeft opgeleverd?

Luister naar de pitch van Myriam Zwerver en hoe zij deze training ervaren heeft.

Even voorstellen

Madelon Rijkers en Mona Schuitemaker hebben de krachten voor jou gebundeld in deze live “perfect pitch on stage”-training. Samen gaan zij er voor zorgen dat jij aan het einde van de dag comfortabel en met power jouw publiek weet te boeien met wat jij te brengen hebt in de wereld. 

Perfect Pitch on Stage

Mona Schuitemaker

Lees meer over Mona: https://www.femalepresencecoach.nl/over-mona/

Perfect Pitch on Stage

Madelon Rijkers

Lees meer over Madelon:
https://madelonrijkers.nl/wie-ben-ik/

Zij laten je ervaren hoe het is om echt op dat podium te staan, met alle uitdagingen en kicks die daarbij horen. 

Deze training is specifiek ontworpen om jouw (podium)présence te verbeteren en jouw zelfvertrouwen te vergroten. Zodat jij overal en altijd jouw boodschap duidelijk over kunt brengen, wanneer iemand vraagt: ‘Zeg en wat doe jij eigenlijk in het dagelijks leven?’

Waar: Amsterdam

Wanneer: maandag 27 november 2023

Hoe laat: 11:00-16:00 (vanaf 10:30 inloop)

Kosten: 147,-  (ex btw en inclusief lunch) early bird, wanneer je vóór 1 november jouw ticket koopt. Na 1 november geldt de reguliere prijs van 197,00

(* let op er is maar plek voor maximaal 10 personen!) 

Testimonial Veronique Prins

Voor wie is deze training?

R

Je bent een vrouwelijke ondernemer in de coaching, training of aanverwante business.

R

Je hebt een bedrijf, een ideale klant en een aanbod en klaar om jouw hart te volgen

R

Je hebt de ambitie om grootser te gaan met dat wat jij nu doet in jouw werk.

R

Je bent bereid om uit jouw comfortzone te gaan om jouw doelen te halen.

R

Je houdt van humor.

R

Je kan een oprechte en directe communicatie waarderen van 2 ras Amsterdammers met een groot hart voor hun klanten en wat zij doen 😉

Wanneer moet je deze training niet doen

R

Als je niet bereid bent om jouw podium te pakken in deze veilige setting.

R

Als je wilt blijven denken dat een ‘podium’ niet voor jou is weggelegd.

R

Als jij nog geen duidelijke ideale klant en aanbod hebt.

R

Als jij geen behoefte hebt aan meer zichtbaarheid.

R

Als je tevreden bent met hoe het nu gaat met jouw bedrijf. Lekker laten zo, toch? 😉

Dus, of je nu nog nooit een microfoon van dichtbij hebt gezien of al een beetje podiumervaring hebt, wij geven je de tools om je pitch-skills naar het volgende level te tillen. Zodat je zoveel mogelijk mensen kunt bereiken met jouw mooie boodschap.

Zet je beste hakken maar vast klaar, want we kunnen niet wachten om je op ons podium te zien shinen!

Benieuwd naar wat het de vorige deelnemers heeft opgeleverd? 

Luister naar de pitch van Bianca van Vlijmen en hoe zij deze training ervaren heeft.

Wil je nog even weten wat anderen over Mona en Madelon te zeggen hebben?

2 scaled

‘Mona ontmoette ik in 2012 tijdens een Miss verkiezing waar zij ons leerde wat je met de juiste beweging teweeg kan brengen bij je publiek. Al die jaren zijn de lessen en wijze woorden van Mona altijd blijven hangen in mijn hoofd. Door mijn beperkingen, was een training van Mona het beste wat ik mijzelf kon geven om mijn vrouwelijkheid weer terug te vinden. Thuis vanuit mijn vertrouwde omgeving en op mijn tempo. Jezelf weer een mooie sexy en sensuele vrouw voelen, is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Mona is de juiste persoon die je daarbij kan helpen.’

Mireille

Testimonial 5 Maandelijks Madelon
7
review 2

‘Soms heb je van die vrouwen waar je meteen een klik mee hebt. Mona is zo iemand. Mona geeft nog steeds diverse trainingen waaronder een unieke presentatie training. Een aanrader waar je zeker voor moet gaan. Twijfel je nog? Niet doen!’

Marlon Sebel

8
review 3

FAQ

Waar wordt de livetraining gehouden?

Deze dag wordt verzorgd in een intieme locatie aan de Willem de Zwijgerlaan in Amsterdam. Een kleine setting, met een podium.

Hoe lang duurt de dag?

De inloop is vanaf 10:30. We starten om 11:00 en eindigen de dag rond een uur of 16, zodat iedereen een beetje de file en drukte vooruit kan reizen. Want we beseffen ons goed dat je misschien wel een heel eind moet reizen om erbij te kunnen zijn.

Wat moet ik meenemen?

Een outfit (of meerdere 😉) waar jij je jezelf EN krachtig in voelt. Het is Dress to Impress, dus denk goed na over wat je aandoet. Wij zorgen ook nog voor een paar leuke accesoires. Voor de inwendige mens wordt gezorgd middels een lunch en versnaperingen. Denk wel even aan een notitieboek en pen voor de aantekeningen.

Mag ik foto’s of video’s maken van de dag voor op social media?

Er is een film verbod. Maar, dat geldt alleen voor het filmen van anderen. Als jij zelf, op jouw eigen telefoon, een video wilt hebben van jouw podium ervaring? Dan geef je jouw telefoon aan Mona of Madelon en zij maken voor jou een opname. Je mag geen andere deelnemers filmen, tenzij zij er specifiek toestemming voor geven. Je mag ook niets op social media plaatsen van de anderen, tenzij er specifiek toestemming voor wordt gegeven. Uiteraard mag je Mona en Madelon overal neerzetten (en tag ons even, vinden we leuk!) 

Uiteraard hebben wij zelf ook social media en delen over de dag. Wil jij niet (herkenbaar) op beeld? No problem, mag je gewoon aangeven. Veiligheid en privacy staan voor ons altijd bovenaan!

Is de locatie bereikbaar via Openbaar Vervoer?

azeker. Check voor jouw persoonlijke reis www.ns.nl en www.gvb.nl.

Hoeveel mensen komen er?

Er is plek voor maximaal 10 vrouwelijke ondernemers. Omdat we genoeg tijd en aandacht willen hebben voor iedereen om te pitchen op het podium.

Moet ik op hakken?

Nee hoor! Als je normaal ook niet op hakken loopt, hoef je van ons nu niet te beginnen. Het gaat er vooral om dat je iets aanhebt waar je je stralend, mooi en krachtig in voelt. En dat ervoor zorgt dat je van nature een betere houding aan kunt nemen (in plaats van in elkaar gedoken)

Wat als ik onverhoopt niet kan komen?

Dan mag je jouw kaartje doorverkopen/geven aan iemand anders en ons even laten weten. Er is geen restitutie mogelijkheid.

Ik ben een beetje bang voor Mona of Madelon

Haha, no worries! Je bent niet de enige die dat denkt 😉. Dat vertelde een van de deelnemers ook toen ze haar kaartje als eerste kocht. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je als een stoeipoes over het podium moet gaan tijgeren. Je hoeft ook niet bang te zijn voor een ‘on stage roast’. Noch ga je de deur uit met een “act” die een slap of onecht aftreksel gaat zijn van wie jij werkelijk bent. Mona en Madelon zijn door de wol geverfde ondernemers met een hart voor hun klanten. Amsterdams, dat wel. Dat betekent vooral een hoop humor en eerlijkheid bovenaan. Zij geven je praktische feedback EN de liefdevolle support die jij nodig hebt om jezelf op een krachtige manier te kunnen presenteren aan jouw potentiële klant. Vanuit wie jij bent en wat jij hier te doen hebt. Om je verder te helpen groeien met jouw mooie business.

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This