fbpx

Perfect Pitch on Stage livedag

Een ijzersterke pitch zonder klotsende oksels en een wiebelig gevoel in je benen in maar 1 dag, waarmee je consistent op elke gelegenheid nieuwe klanten maakt. 

 

5 scaled

Perfect Pitch on Stage

Livedag

Een ijzersterke pitch zonder klotsende oksels en een wiebelig gevoel in je benen in maar 1 dag, waarmee je consistent op elke gelegenheid nieuwe klanten maakt.

Psst vrouw, je voelt het tot in je tenen hè?

Jij hebt iets te doen op deze wereld. Je voelt aan alle kanten dat jij in staat bent tot grootse dingen.

En je bent al lekker op weg. 

In gedachten zie je jezelf duizenden mensen inspireren met jouw verhaal. Met jouw mooie werk. Droom je weg bij een boek dat je ooit gaat schrijven. Mijmerend over de gedachte van iedereen die zegt: ‘Oh daarvoor moet je bij haar zijn!’, wanneer het gaat over jouw topic.

Misschien heb je jezelf in gedachten al weleens zien staan in de Ziggo Dome. 

Groots dromen dat kun je wel. 

Realiteit is dat je bijna in je woorden stikt, wanneer je op een event of netwerkbijeenkomst de vraag voorgeschoteld krijgt: ‘Zeg en wat doe jij eigenlijk in het dagelijks leven?’.

Instantly vergeet je wat je nou eigenlijk doet, met wie en waarom. Je zoekt naar de perfecte pitch, zodat de ander meteen snapt wie jouw ideale klant is en waarom mensen bij jou moeten kopen. 

Maar wat er uitkomt voelt wiebelig en warrig. Waardoor je doorhebt dat er aan de andere kant een wenkbrauw opgetrokken wordt. En jouw gesprekspartner je met een vragende blik aan staat te kijken, waardoor er zo’n ongemakkelijke stilte valt. 

K*t! Weer een potentiële lead door jouw handen geglipt…

Je doet al zo je best!

Je doet zo je best om zichtbaar te zijn, te netwerken. En het netwerken levert gewoon nog niet zoveel op, omdat je pijnlijk doorhebt na zo’n gesprek dat er een aantal zaken in jouw energie en woorden nog niet helemaal lekker liggen. Waardoor je niet met 5 telefoonnummers van potentiële klanten naar huis gaat. 

En er ook niemand aan je vraagt of je op het podium komt spreken….

Waarom is dit pitchen en jouw verhaal delen toch zo’n “dingetje”?? Hoe kom je dan ooit in die Ziggo Dome, als het op een event tijdens de koffiepauze al zo ingewikkeld lijkt…..

Voel jij dat je klaar bent met al dat gestik en gestamel en balen van jezelf? Wil jij echt vanuit jouw power de ander kunnen inspireren om klant te worden? Gewoon door simpel een paar zinnen heel goed over te kunnen brengen?

Dan is deze dag voor jou. 

Picture this:

jij gaat een hele dag werken aan jouw perfect pitch on stage. Je krijgt de woorden die je nodig hebt om klanten te maken (waar je ook bent). En je gaat de energie voelen die mensen nodig hebben van jou om direct van jou onder de indruk te zijn en klant te willen worden.                                                              

Plus, je krijgt het podium tot jouw beschikking (in een veilige setting) om voor een selecte groep vrouwen lekker te oefenen en te finetunen.

Podiumtraining er direct bij dus. En dat meerdere keren op 1 dag, want wij geloven dat je er met een keer oefenen niet bent.

Aan het einde van deze dag sta jij met zelfvertrouwen op het podium en weet je precies wat je moet zeggen om van jouw gesprekspartner een enthousiaste potentiële klant te maken.

(En even voor de duidelijkheid: voor deze training hoef je helemaal GEEN podium aspiraties of spreker-ambities te hebben! Het gaat er vooral om dat jij overal en altijd precies datgene weet te zeggen, waardoor de ander weet dat ze bij jou moet zijn) 

Benieuwd naar wat het de vorige deelnemers heeft opgeleverd?

Sabine Sabelis, dé specialist in visual branding en drukwerk waarmee jij opvalt op de manier zoals jij dat wilt en daarmee de juiste klanten aantrekt.

Marion van den Camp helpt vrouwen die last hebben van maag-, en darmklachten, waardoor ze altijd naar de dichtsbijzijnde wc moeten zoeken, met de weer de regie (en plezier) pakken over hun leven

Even voorstellen

Wij, Madelon Rijkers en Mona Schuitemaker, hebben de krachten voor jou gebundeld in deze live “perfect pitch on stage”-training. Samen gaan wij er voor zorgen dat jij aan het einde van de dag comfortabel (en met power!) jouw publiek weet te boeien met wat jij te brengen hebt in de wereld.

Wij weten hoe spannend jij pitchen  vindt en zorgen ervoor dat jij als een zelfverzekerde ondernemer jouw pitch doet aan het einde van de dag,

Wij combineren in deze training ons beider expertise en jarenlange ervaring. Samen zorgen wij voor 2 paar ogen die meekijken met wat er op dat podium met jou gebeurt. Zodat jij met een zelfverzekerde energie precies DIE woorden concreet zegt, die nodig zijn om de ander te laten voelen wat je voor hen kunt betekenen.

Dat maakt deze training uniek in zijn soort.

Perfect Pitch on Stage

Mona Schuitemaker

Lees meer over Mona: https://www.femalepresencecoach.nl/over-mona/

Perfect Pitch on Stage

Madelon Rijkers

Lees meer over Madelon:
https://madelonrijkers.nl/wie-ben-ik/

Wij laten je ervaren hoe het is om echt op dat podium te staan, met alle uitdagingen en kicks die daarbij horen. 

Deze training is specifiek ontworpen om, naast jouw inhoudelijke pitch,  jouw (podium)présence te verbeteren en jouw zelfvertrouwen te vergroten. Je begint dan ook niet pas met de training als je de locatie binnen stapt, maar wij zorgen voor een goede voorbereiding.

Wij geloven dat we jou daardoor nog meer kwaliteit op het podium zelf kunnen leveren en jou nog een level dieper in jouw zelfvertrouwen kunnen krijgen. Zodat jij overal en altijd jouw boodschap duidelijk over kunt brengen, wanneer iemand vraagt: ‘Zeg en wat doe jij eigenlijk in het dagelijks leven?’

Al onze deelnemers vinden deze training spannend! Dus als jij dat ook voelt, dan ben je hier helemaal op jouw plek. Wij zorgen voor een veilige setting en groep, zodat ook jij als een blije klant bij ons de training weer verlaat met het resultaat dat jij verdient als ondernemer 😉

Waar: Hilversum

Wanneer: maandag 16 september 2024

Hoe laat: 11:00-16:00 (vanaf 10:30 inloop en houd rekening met uitloop)

Kosten:147,-  (ex btw en inclusief lunch) early bird, wanneer je vóór 1 september jouw ticket koopt. Vanaf 1 september geldt de reguliere prijs van 197,00

(* let op er is plek voor maximaal 12 deelnemers) 

Kun je niet op deze datum, maar zou je graag de training een keer volgen? Mail even naar support@madelonrijkers.nl. Dan houden wij jou op de hoogte wanneer de volgende training is

Testimonial Veronique Prins

Benieuwd naar wat het de vorige deelnemers hebben ervaren?

Bianca van Dongen, online coach voor vrouwen voor wie ‘zin’ (in hun relatie) een probleem is geworden en graag hun sensuele zelf weer terug willen vinden. 

Sylvia van Rijzingen, de expert voor mensen die last hebben van de emotionele impact na een verkeersongeluk.

Danielle Hermeler, helpt vrouwen met een ‘prima’ leven, maar die toch iets missen, met opnieuw verbinden met hun ziel. Zodat ze door hun eigen ingevingen echt hun zielsmissie weer gaan vervullen.

Voor wie is deze training?

R

Je bent een vrouwelijke ondernemer in de coaching, training of aanverwante business.

R

Je hebt een bedrijf, een ideale klant en een aanbod en klaar om jouw hart te volgen

R

Je hebt de ambitie om grootser te gaan met dat wat jij nu doet in jouw werk.

R

Je bent bereid om uit jouw comfortzone te gaan om jouw doelen te halen.

R

Je houdt van humor.

R

Je kan een oprechte en directe communicatie waarderen van 2 ras Amsterdammers met een groot hart voor hun klanten en wat zij doen 😉

Wanneer moet je deze training niet doen

R

Als je niet bereid bent om jouw podium te pakken in deze veilige setting.

R

Als je wilt blijven denken dat een ‘podium’ niet voor jou is weggelegd.

R

Als jij nog geen duidelijke ideale klant en aanbod hebt.

R

Als jij geen behoefte hebt aan meer zichtbaarheid.

R

Als je tevreden bent met hoe het nu gaat met jouw bedrijf. Lekker laten zo, toch? 😉

Je mag ook zeker als starter aanhaken bij deze training. Mits je maar een ideale klant en een aanbod hebt. Ook hoef je echt geen sprekers-ambities te hebben. Het gaat bij deze training echt om een concrete pitch die je altijd en overal kunt gebruiken om klanten te maken. 

Dus, of je nu nog nooit een microfoon van dichtbij hebt gezien of al wel een beetje podiumervaring hebt, wij geven je de tools om je pitch-skills naar het volgende level te tillen. Zodat je zoveel mogelijk mensen kunt bereiken met jouw mooie boodschap.

Zet je beste hakken maar vast klaar (of je tofste sneakers 😉), want we kunnen niet wachten om je op ons podium te zien shinen!

Benieuwd naar wat het de vorige deelnemers heeft opgeleverd? 

Luister naar de pitch van Bianca van Vlijmen en hoe zij deze training ervaren heeft.

Wil je nog even weten wat anderen over Mona en Madelon te zeggen hebben?

2 scaled

‘Mona ontmoette ik in 2012 tijdens een Miss verkiezing waar zij ons leerde wat je met de juiste beweging teweeg kan brengen bij je publiek. Al die jaren zijn de lessen en wijze woorden van Mona altijd blijven hangen in mijn hoofd. Door mijn beperkingen, was een training van Mona het beste wat ik mijzelf kon geven om mijn vrouwelijkheid weer terug te vinden. Thuis vanuit mijn vertrouwde omgeving en op mijn tempo. Jezelf weer een mooie sexy en sensuele vrouw voelen, is het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. Mona is de juiste persoon die je daarbij kan helpen.’

Mireille

Testimonial 5 Maandelijks Madelon
7
review 2

‘Soms heb je van die vrouwen waar je meteen een klik mee hebt. Mona is zo iemand. Mona geeft nog steeds diverse trainingen waaronder een unieke presentatie training. Een aanrader waar je zeker voor moet gaan. Twijfel je nog? Niet doen!’

Marlon Sebel

8
review 3

FAQ

Waar wordt de livetraining gehouden?

Deze dag wordt verzorgd op een locatie met natuurlijk: een podium. Check even iets verder naar boven in welke plaats de volgende training gehouden wordt.

Hoe lang duurt de dag?

De inloop is vanaf 10:30. We starten om 11:00 en eindigen de dag rond een uur of 17, zodat we lekker de tijd hebben met de groep om meerdere keren het podium te pakken. We beseffen ons goed dat je misschien wel van ver komt, daarom beginnen we niet direct om 9:00 .

Wat moet ik meenemen?

Een outfit (of meerdere ) waar jij je jezelf EN krachtig in voelt. Het is Dress to Impress, dus denk goed na over wat je aandoet. Voor de inwendige mens wordt gezorgd middels een lunch en versnaperingen. Denk wel even aan een notitieboek en pen voor de aantekeningen.

Mag ik foto’s of video’s maken van de dag voor op social media?

Er is een film verbod. Maar, dat geldt alleen voor het filmen van anderen. Als jij zelf, op jouw eigen telefoon, een video wilt hebben van jouw podium ervaring? Dan geef je jouw telefoon aan ons en wij maken voor jou een opname. Je mag geen andere deelnemers filmen, tenzij zij er specifiek toestemming voor geven. Je mag ook niets op social media plaatsen van de anderen, tenzij er specifiek toestemming voor wordt gegeven. Uiteraard mag je ons overal neerzetten (en tag ons even, vinden we leuk!) 

Uiteraard hebben wij zelf ook social media en delen over de dag. Wil jij niet (herkenbaar) op beeld? No problem, mag je gewoon aangeven. Veiligheid en privacy staan voor ons altijd bovenaan!

Is de locatie bereikbaar via Openbaar Vervoer?

Jazeker. Check voor jouw persoonlijke reis www.ns.nl en de plaatselijke OV aanbieder.

Hoeveel mensen komen er?

Er is plek voor maximaal 12 vrouwelijke ondernemers. Omdat we genoeg tijd en aandacht willen hebben voor iedereen om meerdere keren te pitchen op het podium.

Moet ik op hakken?

Nee hoor! Als je normaal ook niet op hakken loopt, hoef je van ons nu niet te beginnen. Het gaat er vooral om dat je iets aan hebt waar je je stralend, mooi en krachtig in voelt. Het gaat erom dat we ook letten op jouw houding, zodat we kunnen voelen dat je het meent 

Wat als ik onverhoopt niet kan komen?

Dan mag je jouw kaartje doorverkopen/geven aan iemand anders en ons even laten weten. Dan regelen wij voor jou de administratie verder. Er is geen restitutie mogelijkheid.

Ik ben een beetje bang voor Mona of Madelon

Haha, no worries! Je bent niet de enige die dat denkt 😉. Dat vertelde een van de deelnemers ook toen ze haar kaartje als eerste kocht. Maar je hoeft niet bang te zijn dat je als een stoeipoes over het podium moet gaan tijgeren. Je hoeft ook niet bang te zijn voor een ‘on stage roast’. Noch ga je de deur uit met een “act” die een slap of onecht aftreksel gaat zijn van wie jij werkelijk bent. Wij zijn zelf door de wol geverfde ondernemers met een hart voor onze klanten. Amsterdams, dat wel. Dat betekent vooral een hoop humor en eerlijkheid bovenaan. Wij geven je praktisch toepasbare feedback EN de liefdevolle support die jij nodig hebt om jezelf direct op een krachtige manier te kunnen presenteren aan jouw potentiële klant. Vanuit wie jij bent en wat jij hier te doen hebt. Om je verder te helpen groeien met jouw mooie business.

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This