fbpx

Concessieloos Ondernemen


Jouw bedrijf runnen on your terms!

Vol enthousiasme stond je bij de KvK! Het zou het Walhalla worden, waarin je zelf zou bepalen wat er gebeurt. Want je was echt klaar bij die baas met dat vaste stramien en al dat geneuzel. Freedom, here i come!

En hoewel het agenda-technisch al stukken beter is dan een loondienst-baan, voel je dat “freedom” voor jou blijkbaar meer betekent dan tijd. Je voelt je allesbehalve vrij om daadwerkelijk jouw eigen ding te kunnen doen. Nu je hoofdelijk verantwoordelijk bent voor de toko, ben je je toch in dat keurslijf aan het douwen. Je aan het concentreren op hoe het heurt.

En het heurt niet.   

Gaat dit over jou?
Lees even met mIJ mee om te zien of ik het over jou heb

Je hebt wel klanten, maar laten we effe eerlijk zijn: het zijn niet altijd de klanten waar jij ECHT van aangaat

Je stelt soms social media-posts uit die in jouw hoofd oppoppen, of verwijdert ze zelfs (dit kan ik toch niet zeggen? Wat als iemand hier pissig over wordt?!) 

Je voelt niet dat je die ‘blijvende impact’ aan het maken bent op de wereld waar je zo naar verlangt

Succesvol zijn lijkt iedereen te lukken, behalve bij jou

Een goedgevulde bankrekening is niet het allerbelangrijkste voor je, maar als je de omzet bekijkt gaat het nog wel even duren zo voordat het anywhere near bevredigend gaat voelen…  

Hoe zou elke dag in jouw bedrijf eruit zien als je;

R

Je agenda opendoet (die lekker gevuld is) en spontaan begint te glimlachen bij de namen die je vandaag spreekt

R

Vanuit een bevlogen moment zomaar een briljante post op je Insta durft te gooien die bijna viral gaat, omdat hij zo raak is voor jouw klant

R

Hyper-focus hebt en druk bent met de juiste dingen die klanten en omzet leveren

R

Ontspannen een gesprek kunt voeren met jouw potentiële klant, omdat je gelooft dat je iets te brengen hebt (en niet komt ‘halen’)

R

Gebeld wordt door nieuwe klanten die heel graag met JOU willen samenwerken, omdat jij het voor hen bent

R

Je dagelijks nieuwe kansen kunt pakken en je niet meer alleen voelt

R

Op de vraag ‘Hoe gaat het met je bedrijf?’ oprecht kan antwoorden: goed!!

R

’s nachts lekker slaapt, omdat het gewoon LOOPT

R

Jij je nergens meer in aanpast, de regels: die bepaal jij

R

Goed geld verdient met dat wat je het aller-liefste doet

Dit is voor jou ook mogelijk

En dit is voor jou ook gewoon mogelijk, vrouw. Als je maar zou durven doen. Jouw computer staat vol met online trainingen over dingen als funnels en webinars.  Maar je snapt nog steeds niet goed hoe dit geintje voor JOU werkt. 

Stop eens met zoeken en een hoop tijd verliezen.

Want ik ga samen met jou ervoor zorgen dat je alles wat je weet gaat doen op de manier die bij JOU past. 

In heldere en behapbare stappen ga ik jou leren hoe jij jouw eigen bedrijf (en leven😉) runt op de manier die juist is voor jou. No…Matter…What.

Geen stress meer over ‘wat zullen ze wel niet van mij vinden als ik dat zeg’, geen klanten die je energetisch al leegtrekken op het moment dat hun mond opengaat en je niet meer verliezen in ‘dit is toch niet goed genoeg’.

(Of gewoon lekker op vrijdag standaard vrij zijn. Dat kan gewoon.)

Jij gaat jouw bedrijf runnen, zoals dat het beste past bij JOU. Met wie JIJ bent. Daar ben je f*cking ondernemer voor geworden en je gaat geen dingen meer doen die je niet wil doen. 

Vanaf nu bepaal jij dat succes!

De investering

In mijn speciale 6 maanden-programma gaan we volle bak aan de slag op zakelijk EN persoonlijk vlak. Want het een is onlosmakelijk verbonden met het ander. Zodat je jouw droomklant magnetisch kunt aantrekken en daarmee dat succes krijgt waar je zo naar verlangt.

 Jij gaat jouw business runnen on your terms en daar valt geen speld meer tussen te krijgen. Want loondiensten is gewoon niet besteed aan mensen zoals jij en je weet dat je groots kunt gaan met wat jij te bieden hebt. 

6 maanden lang ben ik jouw steun in de rug, spiegel, schop onder je kont, vraagbaak en trouwste supporter. Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen, zodat jij weet wat jou te doen staat en ook echt kunt gaan DOEN. Ingewikkelde dingen heb ik in 10 seconden voor je uit de knoop, zodat je right on track blijft en niet weer terugzakt in ‘dat gaat toch nooit lukken’. Shit is simpeler dan jij denkt, trust me. 

De boekjeswijsheid gaan we omzetten in ervaring, want het ligt niet aan gebrek aan kennis. En er mist ook geen Gouden Antwoord, wat iedereen schijnt te weten behalve jij. Weet dat.

In dit programma ben je niet het zoveelste nummer, noch laat ik je er alleen doorheen fietsen. Ik sta met mijn poten in de klei naast je en kijk de hele weg met jou mee. Met volle overgave en passie, omdat ik exact weet hoe het voelt om jouw levenswerk neer te zetten. Wij hebben iets belangrijks te doen op deze wereld.

You my people.

De investering die je doet is 4500,- (incl. BTW, want ik heb er zelf een grafhekel aan als ik moet gaan rekenen) en die kun je natuurlijk ook in termijnen betalen. Reken maar even uit hoe lekker je dat terug gaat verdienen met de juiste klanten, als je werkelijk kunt gaan zeggen wat je te zeggen hebt.

Een investering voor de rest van jouw leven, want wat je hier leert neem je voor altijd mee in ALLES wat je doet. 

Je kunt er nog langer mee gaan worstelen, maar het is zonde van de tijd. Want je voelt dat je “on a mission” bent en dat er belangrijke dingen te doen zijn voor jou. Maar op deze manier gaat het hem niet worden. Tijd is een tricky ding en op deze manier glipt het door je handen, om nooit meer terug te keren. Geld kunnen we maken, maar tijd is gewoon weg en komt niet meer terug. Simple as that. 

 

hoe ziet het er dan praktisch uit:

A

EEN JAAR LANG heb jij toegang tot de online Academy. Met daarin de stappen die jou omhoog gaan tillen als mens en als ondernemer. Verder krijg je al mijn hacks, shortcuts en 'things you need to know NOW', zodat je bezig kunt met direct implementeren. Dit is een programma over DOEN en daarmee instant successen boeken

A

Je hebt 24/7 toegang, zodat jij zelf bepaalt hoe laat je aan de slag gaat en je alles rustig kunt bekijken (neehee, dat kost geen uren tijd. Ook dat bepaal je zelf)

A

EEN HALF JAAR lang zit jij in mijn speciale online groep met collega-ondernemers, waarin jij jouw vragen dagelijks kunt stellen. Er ontstaat magie wanneer je de kracht van een groep combineert.  Je bent niet meer alleen en het tilt je sneller naar het volgende level. It keeps you right on track!

A

EEN HALF JAAR lang heb je elke twee weken exclusief toegang tot de online live-sessie met mij en de groep. In deze sessies word je o.a. persoonlijk door mij gecoacht en maken we gebruik van thema’s die belangrijk zijn voor jouw business (no worries, ik neem alles voor jou op)

A

Je krijgt een kickoff-coachcall van een uur bij aanvang, waarin we helder neer gaan zetten waar jij precies naar toe wil met jouw bedrijf en wat daar voor nodig is. Daarnaast heb jij 6x 30 minuten een-op-een coaching, waarin we alles te lijf gaan wat jou remt in jouw succes zodat je gaat als de brandweer

Wat levert dit programma jou op?

Focus, omdat je EN niet meer bezig bent met de ‘verkeerde dingen’ EN je geen last meer hebt van ‘het is niet goed genoeg’

Zichtbaarheid, omdat je je niet meer verschuilt achter je bedrijf maar er stevig voor durft te staan en zegt wat je te zeggen heb. Zodat die echte droomklant weet dat jij er bent

Je komt los van de standaard ‘hoe het heurt’, waardoor het meer (en moeitelozer) gaat stromen in jouw bedrijf

De leukste klanten, die bij jou kopen om JOU en daardoor passen bij je als doperwtjes bij worteltjes (don’t ask, het klopt gewoon)

Plezier, waardoor je elke dag met bakken energie aan het werk bent en daardoor nog energie over hebt voor ‘thuis’

Relaxte werkdagen, omdat je precies doet wat jij wil doen en het gewoon zo regelt

Het gevoel van ECHTE vrijheid, omdat je werkelijk jezelf durft te zijn en zelf bepaalt wat er gebeurt

Nachtrust! Omdat je niet meer hoeft  te piekeren over het uitblijven van succes

Omzet, omdat je gaat DOEN en niet meer wegduikt in kennis zonder actie

Impact! Omdat jij eindelijk jouw gave in kunt zetten op de manier zoals die bedoeld is, voor wie hij bedoeld is en daarmee levens blijvend kunt veranderen

Wat mijn klanten zeggen over mij en mijn programma

‘Ik heb zoveel te brengen! En als ik met een klant zit en ongezouten zeg wat ik denk, geen blad voor de mond neem, is dat zo verschrikkelijk helpend. Maar die superpower vertalen naar blogs of salescalls… oooeeeh. Zodra het op het bedrijfsstuk aankwam, klapte ik direct dicht. En daar verloor ik mijn grootste kracht. 

Maar met scherpte, humor en veel liefde zorgt Madelon ervoor dat ik beter naar mezelf luister en niet het koor aan stemmetjes in mijn hoofd laat bepalen wat ik doe. Zo kies ik steeds meer waar ik blij van word en hou ik steeds meer van mezelf.’  

(Eline)

‘Het programma is super persoonlijke en super praktische coaching op maat voor mij en mijn situatie. Madelon zorgt er voor dat ik ook echt dóe, waardoor ik hele grote stappen heb kunnen zetten en in een flow ben.’

(Anne)

`Ik leefde een leven voor anderen. Deed concessies vanuit niet helpende overtuigingen, waardoor ik de ruimte niet vond voor mijzelf om te doen wat ík wil. Ik wist niet eens wat ik wilde en welke kant ik op moest.

Ik weet nu wie ik écht ben, wat ik wil en wat ik daar zelf voor moet doen. Ik heb de ruimte ingenomen die mij toekomt en die ik verdien. 

Ik zou Madelon aanraden aan iedereen die zonder concessies zichzelf wil zijn. Als alles je maar overkomt en voor je bepaald wordt, ga dan samen werken met Madelon. Ze is een geweldige zielentovenaar op de meest eerlijke, nuchtere en hilarische manier die je kan bedenken`

(Willemijn)

 

Ik gun iedereen een Madelon, je wordt er echt gelukkiger van.’

(Manon)

‘Madelon werkt als een katalysator: je voelt steeds beter aan wat voor jou wel binnen consessieloos jezelf zijn valt en wat niet. Madelon voelt als die vriendin die je wel zegt: hallo, waar ben je mee bezig? En vraagt: maar schat, wat wil JIJ?’

(Sanne)

Wanneer moet je je niet aanmelden voor dit traject?

$

Als je niet in de spiegel kan kijken die ik je voor ga houden (en ik hou hem net zo lang omhoog, totdat jij het snapt of hij barst!)

$

Als je niet kunt tegen humor kan die een vleug sarcasme en cynisme kan bevatten

$

Als je denkt dat je alleen maar met continue 1-op-1 hulp succesvol kan worden

$

Als je denkt dat je direct 10K in de eerste maand gaat omzetten

$

Als je geen geld wil verdienen met wat je het allerliefste doet. Ik adviseer je dan een stichting op te zetten

$

Als je niet tegen woorden kunt als “Universum” en “ego” (ik ben geen volleerd bosheks die met brandende salietakjes bij volle maan in haar blote reet door het bos rent, maar een tikkie spiritueel ben ik wel)

$

Als je niet wil delen in een groep, ga dan lekker alleen aanmodderen

$

Als je wil leren over dingen als funnels en facebook-adds (dan stuur ik je met liefde door naar een van mijn collega’s die daar expertise over heeft)

$

Als je niet bereid bent om de randen van je comfortzone te verlaten. Want ik zal je uitdagen om uit het bekende te gaan stappen naar het onbekende. 'Cause that's where the magic happens

Over Madelon

Ooit was ik iemand die zich steeds maar aanpaste aan wat de rest wilde. Niet zei wat ik werkelijk te zeggen had, bang dat ik mensen beschadigde. Had een vriendin ooit in mijn hoofd gepraat en ik was als de dood dat ik levens zou verwoesten. Maar mijn drive om impact te maken op de wereld was gelukkig groter dan de angst om het niet goed te doen. En het bleek wel mee te vallen met die verwoesting…

Ik slokte overal kennis op en was met momenten totaal overwhelmed door alles wat ik wel niet MOEST doen. 

Na jarenlang gecoacht te zijn (door de beste businesscoaches in Nederland op het gebied van strategie, intuïtie en vrouwelijk leiderschap), ben ik alle kennis gaan implementeren op een manier die past bij MIJ. Los van hoe het heurt. 

En met succes.

Met een nog grotere missie dan 5 jaar geleden, heb ik elke dag de leukste klanten voor me en bepaal zelf wat ik doe en hoe ik dat doe. En dat leverde mij ook een hoop media-aandacht op.

Maar dat betekent niet dat ik ER ben. Ik ben nooit uitgeleerd en zorg ervoor dat ik mij altijd opnieuw uitdaag naar het volgende level, om mijn klanten op de beste manier te kunnen dienen. Ik blijf die kennis-spons en doe alles lekker op mijn eigen manier. 

En dat gun ik jou ook.

Pin It on Pinterest

Share This