fbpx

Concessieloos Ondernemen


van de Madelon Rijkers-academy

Je bent ooit vol enthousiasme gestart met jouw eigen bedrijf. Het zou het Walhalla zijn, waarin je zelf zou bepalen wat er gebeurt. Want je was echt klaar bij die baas met dat vaste stramien en je hunkerde naar vrijheid. 

En hoewel het agenda-technisch al stukken beter is dan een loondienst-baan, voel je dat vrijheid voor jou blijkbaar meer betekent dan tijd. Je voelt je allesbehalve vrij om daadwerkelijk jezelf te kunnen zijn.

 En dat is precies de reden dat jij als bedrijf nog niet het succes hebt dat je zou willen hebben. De regel is dat jouw bedrijf nooit verder kan groeien dan jij als mens. En dat succes zal dus ook nooit gaan lukken, als jij nu niet iets gaat veranderen en maar aan dat bedrijf blijft sleutelen.  

Gaat dit over jou?
Lees even met me mee om te zien of ik het over jou heb

Je stelt soms social media-posts uit waar je echt zegt wat je vindt, of verwijdert ze zelfs, voordat er iemand iets lulligs over kan zeggen (Want dat trek je echt niet!)

Je hebt wel klanten, maar het zijn niet de aantallen die je bedacht had te krijgen (en je hebt zo’n drive om mensen te helluppen, maar verkopen heb je een hekel aan)

Als je in jouw directe omgeving enthousiast iets over jouw bedrijf of plannen vertelt, kijken ze je vaak aan alsof je meedeelt dat je je gezicht gaat laten tatoeëren (zie je wel? Wie zit er nou op jou te wachten?)

Je hebt een boekenkast vol met boeken over business en persoonlijke ontwikkeling en volgt minstens 10 grootheden in jouw vakgebied, waardoor je je net Calimero voelt (zij is groot en ik is klein en het is niet eerlijk!)

Je doet maar wat de rest ook doet. Want.. daar gaat de stem van je moeder weer door jouw hoofd: doe nou maar normaal, dan doe je al gek genoeg! 

Je mist de focus in wat je nou precies moet doen en hoe, blijft hangen in ‘het is niet goed genoeg’, waardoor het stroperig voelt in jouw bedrijf (en het zou zo leuk worden, die vrijheid!)  

Je hebt al zoveel kennis en het lijkt alsof iedereen weet hoe je dat moet toepassen en jij het Gouden Antwoord blijkbaar gemist hebt

Je hoort overal dat je vooral jezelf moet zijn. Maar wat nou als dat niet goed genoeg is?

 

Hoe zou elke dag in jouw bedrijf eruit zien als je;

R

Je agenda opendoet (die lekker gevuld is) en spontaan begint te glimlachen bij de namen die je vandaag spreekt

R

Vanuit een bevlogen moment zomaar een briljante post op je Insta durft te gooien die bijna viral gaat, omdat hij zo raak is voor jouw klant

R

Hyper-focus hebt en druk bent met de juiste dingen die klanten en omzet leveren

R

Je hand niet meer omdraait voor een facebook-live

R

Ontspannen een gesprek kunt voeren met jouw potentiële klant, omdat je gelooft dat je iets te brengen hebt (en niet komt ‘halen’)

R

Gebeld wordt door nieuwe klanten die heel graag met JOU willen samenwerken, omdat jij het voor hen bent

R

Je dagelijks kunt sparren over zakelijke inzichten, nieuwe kansen leert pakken en je niet meer alleen voelt

R

Jouw eigen grapjes kan maken die ALTIJD begrepen worden

R

’s nachts lekker slaapt, omdat het gewoon LOOPT

R

Jij je nergens meer in aanpast, de regels: die bepaal jij

R

Goed geld verdient met dat wat je het aller-liefste doet

Dit is voor jou ook mogelijk

En dit is voor jou ook gewoon mogelijk, vrouw. Als je maar zou durven doen, want aan kennis ontbreekt het je niet. Jouw computer staat vol met online trainingen over dingen als funnels en webinars. Je hebt vast zelfs investeringen gedaan in coachingsprogramma’s. Maar nog steeds snap je niet goed hoe dit geintje voor JOU werkt. 

Je kan deze week al een begin maken met het werken naar al dat moois van hierboven. Want ik ga jou de praktische vertaling geven tussen al die kennis die je hebt en hoe jij dat wil hebben in jouw bedrijf, zodat je het kunt implementeren. Je weet precies wat je moet doen en kunt de resultaten halen waar je zo naar verlangt (hallooooo impact op de wereld!). 

In heldere en behapbare stappen ga ik jou leren hoe jij jouw eigen bedrijf (en leven😉) runt op de manier die juist is voor jou. No…Matter…What.

Geen stress meer over ‘wat zullen ze wel niet van mij vinden’; geen klanten meer die je energetisch al leegtrekken op het moment dat hun mond opengaat; geen JA meer zeggen als je duidelijk NEE voelt. 

Jij gaat jouw bedrijf inrichten, zoals dat het beste past bij JOU. Met wie JIJ bent. Daar ben je f*cking ondernemer voor geworden en je gaat geen dingen meer doen die je niet wil doen. 

Vanaf nu bepaal jij!

De investering

In mijn speciale 6 maanden-programma ga ik, samen met de kracht van een groep ondernemers, volle bak met je aan de slag op zakelijk EN persoonlijk vlak. Zodat je uitdraagt waar jij werkelijk voor staat en de juiste mensen op jou aan kunnen haken die jij kan helpen. 

Mensen kopen van mensen, niet van bedrijven. Voor mij gaat zakelijke groei hand in hand met persoonlijke groei. Jij gaat jouw business runnen on your terms en daar valt geen speld meer tussen te krijgen. Ondernemen wordt weer feest.

We brengen de lol terug (en de omzet)! Want loondiensten is gewoon niet besteed aan mensen zoals wij en ik wil dat je die optie niet meer hoeft te overwegen. Jij weet al dat je er doodongelukkig van gaat worden. 

6 maanden lang ben ik jouw steun in de rug, spiegel, schop onder je kont, vraagbaak en trouwste supporter. Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen, zodat jij weet wat jou te doen staat en ook echt kunt gaan DOEN. Ingewikkelde dingen heb ik in 10 seconden voor je uit de knoop, zodat je right on track blijft en niet weer terugzakt in ‘dat gaat toch nooit lukken’. Shit is simpeler dan jij denkt, trust me. 

De boekjeswijsheid gaan we omzetten in ervaring, want het ligt niet aan gebrek aan kennis. En er mist ook geen Gouden Antwoord, wat iedereen schijnt te weten behalve jij. 

In dit programma ben je niet het zoveelste nummer, noch laat ik je er alleen doorheen fietsen. Ik sta met mijn poten in de klei naast je en kijk elke stap met jou mee. Met volle overgave en passie, omdat ik exact weet hoe het voelt om jouw levenswerk neer te zetten. I’ve got your back, beeb. 

You my people.

De investering die je doet is 3997,- (incl. BTW, want ik houd van duidelijkheid) en die kun je natuurlijk ook in termijnen betalen. Reken maar even uit hoe snel je deze terug gaat verdienen met de juiste klanten, als je werkelijk kunt gaan zeggen wat je te zeggen hebt en werkelijk gaat doen wat je te doen hebt…. 

Je kunt er nog langer mee gaan worstelen, maar het is zonde van de tijd. Want je voelt dat je “on a mission” bent en op deze manier gaat het hem niet worden. Tijd is een tricky ding en op deze manier glipt het door je handen, om nooit meer terug te keren. Geld kunnen we maken, tijd niet. 

 

Wat gaan we praktisch doen:

A

EEN JAAR LANG heb jij toegang tot de online Academy. Met daarin 8 modules met video’s en oefeningen, waarin je alles leert over jezelf wat je nodig hebt om die persoon te zijn (zonder te verzanden in je eigen b*llshit) Maar eerlijk? Ik wil dat je er zo min mogelijk in kijkt, want we gaan vooral DOEN

A

Je hebt 24/7 toegang, zodat jij zelf bepaalt hoe laat je aan de slag gaat en je alles rustig keer op keer kunt bekijken (neehee, dat kost geen uren tijd. Ook dat bepaal je zelf)

A

EEN HALF JAAR lang zit jij in de speciale online groep met collega-ondernemers, waarin jij al jouw vragen aan mij kunt stellen over concessieloos leven/ondernemen. De unieke combi tussen zakelijke EN persoonlijke ontwikkeling. En waarin je de support krijgt die je nodig hebt van een groep likeminded om stappen te zetten die nodig zijn. Je bent niet meer alleen

A

EEN HALF JAAR lang heb je elke twee weken een online sessie met mij en de groep (die je ook terug kunt kijken als je er niet bij kunt zijn). In deze sessies word je o.a. via de Hotseat persoonlijk door mij gecoacht en maken we gebruik van thema’s die actueel zijn voor de groep. Je mag er live jouw vragen stellen of van tevoren indienen en ze terugkijken

A

Je krijgt 4 uur persoonlijke coaching bij dit programma, waarbij jij en ik in online 1-op-1 sessies gaan deepdiven in jou en hoe jij concessieloos jouw bedrijf (en jouw leven) kunt runnen. Handremmen, blinde vlekken en strategisch handige keuzes, we gaan ze te lijf. Zodat jij jouw missie kunt leven en impact op de wereld kunt maken

A

Een lekker Op Je Schoot-werkboek met alle oefeningen en opdrachten uit de online omgeving op papier. Voor all y’all analoge lovers die in alle rust willen schrijven met een pen

Wat levert dit programma jou op?

Zichtbaarheid, omdat je je niet meer verschuilt achter je bedrijf maar er stevig voor durft te staan en zegt wat je te zeggen heb. Zodat de juiste klant weet dat jij er bent

Nieuwe en leukere routes om iets aan te vliegen dan de standaard ‘hoe het heurt’, waardoor het moeiteloos gaat stromen in jouw bedrijf

Focus, omdat je snapt wat je moet doen en hoe en niet meer met de ‘verkeerde dingen’ bezig bent

De leukste klanten, die bij jou kopen om JOU en daardoor passen bij je als doperwtjes bij worteltjes (don’t ask, het klopt gewoon)

Plezier, waardoor je elke dag met bakken energie aan het werk bent

Het gevoel van ECHTE vrijheid, omdat je werkelijk jezelf durft te zijn

Nachtrust! Omdat je niet meer ligt te piekeren over kritiek en niet goed genoeg zijn

Relaxte werkdagen, omdat je precies doet wat jij wil doen en het gewoon zo regelt

Omzet, omdat je gaat DOEN en niet meer wegduikt in kennis zonder actie

Impact! Omdat jij eindelijk jouw gave in kunt zetten op de manier zoals die bedoeld is

Wat mijn klanten zeggen over mijn programma

`Ik leefde een leven voor anderen. Deed concessies vanuit niet helpende overtuigingen, waardoor ik de ruimte niet vond voor mijzelf om te doen wat ík wil. Ik wist niet eens wat ik wilde en welke kant ik op moest.

Ik weet nu wie ik écht ben, wat ik wil en wat ik daar zelf voor moet doen. Ik heb de ruimte ingenomen die mij toekomt en die ik verdien. 

Ik zou Madelon aanraden aan iedereen die zonder concessies zichzelf wil zijn. Als alles je maar overkomt en voor je bepaald wordt, ga dan samen werken met Madelon. Ze is een geweldige zielentovenaar op de meest eerlijke, nuchtere en hilarische manier die je kan bedenken`

(Willemijn)

‘Het programma is super persoonlijke en super praktische coaching op maat voor mij en mijn situatie. Madelon zorgt er voor dat ik ook echt dóe, waardoor ik hele grote stappen heb kunnen zetten en in een flow ben.’

(Anne)

‘Ik heb zoveel te brengen! En als ik met een klant zit en ongezouten zeg wat ik denk, geen blad voor de mond neem, is dat zo verschrikkelijk helpend. Maar die superpower vertalen naar blogs of salescalls… oooeeeh. Zodra het op het bedrijfsstuk aankwam, klapte ik direct dicht. En daar verloor ik mijn grootste kracht. 

Maar met scherpte, humor en veel liefde zorgt Madelon ervoor dat ik beter naar mezelf luister en niet het koor aan stemmetjes in mijn hoofd laat bepalen wat ik doe. Zo kies ik steeds meer waar ik blij van word en hou ik steeds meer van mezelf.’  

(Eline)

‘Madelon werkt als een katalysator: je voelt steeds beter aan wat voor jou wel binnen consessieloos jezelf zijn valt en wat niet. Madelon voelt als die vriendin die je wel zegt: hallo, waar ben je mee bezig? En vraagt: maar schat, wat wil JIJ?’

(Sanne)

Wanneer moet je je niet aanmelden voor dit traject?

$

Als je niet in de spiegel kan kijken die ik je voor ga houden (en ik hou hem net zo lang omhoog, totdat jij het snapt of hij barst!)

$

Als je niet kunt tegen humor kan die een vleug sarcasme en cynisme kan bevatten

$

Als je geen geld wil verdienen met wat je het allerliefste doet. Ik adviseer je dan een stichting op te zetten

$

Als je niet tegen woorden kunt als “Universum” en “ego” (ik ben geen bosheks, maar een tikkie spiritueel ben ik wel)

$

Als je niet wil delen in een groep, ga dan lekker alleen aanmodderen

$

Als je wil leren over funnels en facebook-adds (dan stuur ik je met liefde door naar een van mijn collega’s die daar expertise over heeft)

$

Als je niet bereid bent om de randen van je comfortzone te verlaten. Want ik zal je uitdagen om uit het bekende te gaan stappen naar het onbekende. 'Cause that's where the magic happens

Over Madelon

Ooit was ik iemand die zich steeds maar aanpaste aan wat de rest wilde. Niet zei wat ik werkelijk te zeggen had, bang dat ik mensen beschadigde. Maar mijn drive om impact te maken op de wereld was gelukkig groter dan de angst om het niet goed te doen. 

Ik slokte overal kennis op en was met momenten totaal overwhelmed door alles wat ik wel niet MOEST doen. 

Na jarenlang gecoacht te zijn (door de beste businesscoaches in Nederland op het gebied van strategie en vrouwelijk leiderschap), ben ik alle kennis gaan implementeren op een manier die past bij MIJ. Los van hoe het heurt. 

En met succes.

Met een nog grotere missie dan 5 jaar geleden, heb ik elke dag de leukste klanten voor me en bepaal zelf wat ik doe en hoe ik dat doe. 

Maar dat betekent niet dat ik ER ben. Ik ben nooit uitgeleerd en zorg ervoor dat ik mij altijd opnieuw uitdaag naar het volgende level, om mijn klanten op de beste manier te kunnen dienen. Ik blijf die kennis-spons en doe alles lekker op mijn eigen manier. 

En dat gun ik jou ook.

Pin It on Pinterest

Share This