fbpx

 

Business on your terms
mentorship traject 1-op-1

Jouw bedrijf met plezier runnen vanuit vertrouwen& zoals jij dat wil 

op jouw voorwaarden!

Weet je nog? Vol enthousiasme stond je ooit bij de KvK! Het zou het Walhalla worden, waarin je zelf zou bepalen wat er gebeurt. Want je was echt klaar bij die baas met dat vaste stramien en al dat geneuzel. Freedom, here i come!

Realiteit is dat je vastzit in iets waar je niet 100% tevreden mee bent. Wat het nu precies is, dat weet je niet. Maar het voelt alsof je een keuze gemaakt hebt die het toch niet helemaal bleek te zijn.

Sure, op papier gaat het allemaal best goed. Er komen klanten en je hebt omzet. Maar in de praktijk is het niet het resultaat wat je echt wil. En voel je je vaak net weer die loondienst-slaaf van toen, waardoor dat hele potentieel en ‘wat je hier dan zo nodig te doen hebt op aarde’ er nog niet volledig uit kan komen. Je hebt geen idee wat dan wel en tijd om er mee te zijn (of hoe je überhaupt aan de juiste antwoorden komt) heb je niet.

Zo had je het je niet helemaal voorgesteld, dat “entrepeneurs-life”.

Vrijheid, my *ss!

Madelon wist altijd precies waar de angst en/of pijn vandaan kwam, zonder dat ik dat zelf wist. Ik heb door haar inzicht mezelf teruggevonden’

Debby

 
Lees even met mIJ mee om te zien of ik het over jou heb

Je werkt keihard, maar het meeste van jouw dag valt niet onder de categorie ‘gaan mijn ogen van stralen’

Je hebt klanten, maar laten we effe eerlijk zijn: zijn het nu echt die “droomklanten” waar iedereen het altijd over heeft?

Je voelt dat je niet ECHT de juiste dingen aan het doen bent. Maar je wil zo graag een legacy nalaten, iets betekend hebben voor mensen. Die groeispurt wil naar buiten, maar HOE DAN?!

Echt succesvol zijn lijkt anderen wel te lukken, maar bij jou…. toch lichtelijk crickets in relatie tot anderen in jouw vakgebied. Hoe jij dat moet doen, geen idee. Moet je het niet allemaal anders gaan doen? En weer zit je te zoeken naar een strategisch businesscoach, terwijl je het allemaal wel weet (maar niet bij jezelf blijkbaar, pfff…)

Een goedgevulde bankrekening is niet het ALLERbelangrijkste voor je, maar als je het eerlijk bekijkt is het ook niet echt in verhouding met de input die je erin stopt, terwijl overal de tonnen je om de oren vliegen bij concullega’s

En dan ben je klaar na een dag werken… moet er thuis nog van alles. En je wil ook graag daar nog van toegevoegde waarde zijn, maar bij het minste of geringste komt er al gesnauw uit die tetter van je. Sh*t….

Hoe zou elke dag in jouw bedrijf eruit zien als je

R

Je agenda opendoet (die naar jouw wensen gevuld is) en spontaan begint te glimlachen bij de namen die je vandaag spreekt

R

Dat je telkens weet wat de volgende stap moet zijn om jouw bedrijf succesvol te runnen en er nog lol in te hebben ook

R

Dat je niet meer bang bent voor ‘foute keuzes’, omdat je steeds keuzes weet te maken die gewoon kloppend voelen

R

Dat je precies weet wat je moet zeggen in een Insta-post om vandaag nog een klant te maken die jou goed betaalt

R

Hyper-focus hebt en een stuk minder druk bent, terwijl het wel klanten en omzet oplevert 

R

Gebeld wordt door nieuwe klanten die heel graag met JOU willen samenwerken, omdat ze VOELEN dat jij het voor hen bent

R

Op de vraag ‘Hoe gaat het met je bedrijf?’ oprecht kan antwoorden: goed!!

R

’s nachts lekker slaapt, omdat het gewoon LOOPT

R

voelt dat je precies on track zit met wat jij hier te doen hebt op aarde en STAAT voor wie jij bent?

‘Madelon wist echt heel snel te vertellen waar ik op vastliep, waardoor ik met nieuwe inzichten direct aan de slag kon waar een psycholoog wel 10 sessies voor nodig zou hebben gehad’

Esther

 

Dit is voor jou ook mogelijk

En dit is voor jou ook gewoon mogelijk, vrouw. Als je het jezelf maar zou gunnen om daadwerkelijk uit je eigen weg te stappen.  Je bent je waarschijnlijk al aan het oriënteren bij wie je kunt leren hoe jouw strategie of funnel beter kan. Omdat je denkt dat de oplossing daar voor jou zit. Maar je snapt nog steeds niet goed hoe dit geintje voor JOU werkt en dat dit helemaal jouw probleem niet is. 

Stop eens met zoeken en een hoop tijd verliezen.

Want ik ga samen met jou ervoor zorgen dat je alles wat je weet en voelt diep van binnen, gaat doen op de manier die bij JOU past. Vanuit rust en ruimte. En vanuit wie jij bent en wat jij hier te doen hebt.Het bedrijf dat je werkelijk wilt runnen en daarmee de wereld mooier te maken, terwijl je zelf de ‘time of your life’ hebt. In heldere en behapbare stappen ga ik met jou in dit mentorship-traject deepdiven hoe jij jouw eigen bedrijf (en leven😉) opnieuw gaat vormgeven en gaat runnen op de manier die juist is voor jou. En dat betekent dat we gaan slopen wat niet meer dient om op te bouwen wat de bedoeling is. Ik duw je niet door mijn methode, maar laat jou jouw eigen methode zien die werkt. Omdat hij custom-made is en geen one-size-fits-all stappenplan.

Madelon kwam altijd op het juiste moment met een berichtje mijn kant op en zei wat ik nodig had om weer door te kunnen. Dit vond ik altijd zo grappig, want dan liep ik even vast of wist ik het even niet meer. En *POP*, ik had een mailtje van haar. Dan dacht ik ook altijd, voel jij dat aan ofzo?!’ (Reny)

 Geen stress meer over ‘wat zullen ze wel niet van mij vinden als ik dat doe’, geen klanten die je energetisch al leegtrekken op het moment dat hun mond opengaat, als een hamster in een rad door je dag heen beuken en je niet meer verliezen in ‘dit is toch niet goed genoeg’. En geen gesleutel meer aan jouw aanbod! Dat gaat staan als een huis en hoeft dus geen dagelijkse headspace meer te kosten (jaja, i see you doin’ that 😉). En tegelijkertijd voelen wat voor jou de allerbeste manier van werken is in jouw bedrijf. Oprecht en integer.

Precies zoals jij bent.

Zodat je jezelf ook niet meer verliest in die swirl van gedachten in jouw hoofd, die ervoor zorgen dat je ‘s nachts ook nog lang wakker ligt (ja, ik kan gewoon in jouw hoofd kijken, das een gave). 

Jij gaat jouw bedrijf runnen, zoals dat het beste past bij JOU. Vanuit vertrouwen en vanuit je hart. Met leuke klanten die goed betalen. Voor wie JIJ bent en kunt. Met een gevoel van totale vrijheid. Daar ben je f*cking ondernemer voor geworden en je gaat geen dingen meer doen die je niet wil doen. 

Vanaf nu bepaal jij dat succes en kies je voor wat jij wil. Zodat je ook nog minder hard hoeft te werken voor meer resultaat. Omdat het de f*cking bedoeling voor je is. 

‘Het kiezen voor coaching van Madelon is een van de grootste cadeaus die ik mijzelf heb gegeven het afgelopen jaar.’

(Simone)

De komende tijd

In mijn speciale 1-op-1 mentorship traject gaan we samen volle bak aan de slag op zakelijk EN persoonlijk vlak. Want het een is onlosmakelijk verbonden met het ander (one soul who runs the show, right?). Jij bent de belangrijkste schakel in jouw bedrijf. En die schakel moet soepel en ontspannen kunnen draaien.

Zodat je weer vrijheid hebt in het ondernemen, dingen anders mag doen, minder hard werkt voor meer resultaat, de tofste klanten mag bedienen en dikke impact achterlaat op de wereld. Op een manier die past bij jouw DNA. Omdat het de bedoeling is.

Terwijl het thuis gewoon loopt en je niet meer het gevoel hebt continu steken te laten vallen of steeds iedereen tevreden hoeft te stellen. JIJ bent tevreden en zo is iedereen om jou heen ook gelukkig.

‘Ik gun iedereen een Madelon, je wordt er echt gelukkiger van.’

(Manon)

 Jij gaat jouw business runnen on your terms en daar valt geen speld meer tussen te krijgen. Jij wéét en voelt dat er iets onder zit wat naar buiten wil komen. En het is tijd om daar ruimte voor te maken. Jij en ik gaan terug naar de tekentafel.

Het gehele traject ben ik jouw steun in de rug, spiegel, schop onder je kont, vraagbaak en trouwste supporter. Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen met mijn intuïtieve voelsprieten, zodat jij weet wat jou te doen staat en ook echt kunt gaan DOEN. Ingewikkelde dingen heb ik in 10 seconden voor je uit de knoop, zodat je right on track blijft en niet weer terugzakt in ‘dat gaat toch nooit lukken’. Shit is simpeler dan jij denkt, trust me. 

‘Madelon voelde altijd precies wanneer ik haar echt nodig had en zei precies wat ik nodig had. Al was dat niet wat ik wilde horen’ 

(Mirjan)

 

De boekjeswijsheid gaan we omzetten in ervaring, want het ligt niet aan gebrek aan kennis. Jij weet op dit level echt genoeg over ondernemen. En er mist ook geen Gouden Antwoord, wat iedereen schijnt te weten behalve jij. Ook gaan we wat ‘wazige shit’ erbij betrekken, die gaat zorgen voor ongekende inzichten en quantum leap-groei. Maar wel dusdanig, zodat het in de realiteit werkt op een lekkere praktische manier.

(Want hé, ik hou van resultaat! Jij ook?)

Je gaat meer vanuit voelen en vertrouwen jouw bedrijf runnen. Ik sta met mijn poten in de klei naast je en kijk de hele weg met jou mee om die praktische vertaalslag te maken. Met volle overgave en passie, omdat ik exact weet hoe het voor jou is om jouw levenswerk neer te zetten.

‘Ze is een geweldige zielentovenaar op de meest eerlijke, nuchtere en hilarische manier die je kan bedenken.’

(Willemijn)

 

Jij hebt iets belangrijks te doen op deze wereld. En het is niet nodig dat je je ervoor doodwerkt of wegzakt in een halve depressie.

Wat je van mij leert in dit traject neem je voor altijd mee in ALLES wat je doet. Want ‘how you do anything is how you do everything’ en bedenk eens hoeveel winst er te halen valt op ALLE vlakken in jouw leven #bonus.

Je kunt er nog langer mee gaan worstelen, maar het is zonde van de tijd. Want je voelt dat er belangrijke dingen te doen zijn voor jou. Maar op deze manier gaat het hem niet worden. Tijd is een tricky ding en op deze manier glipt het door je handen, om nooit meer terug te keren. Geld en lol kunnen we maken, maar tijd is gewoon weg en komt niet meer terug. Simple as that. 

(enneh, ik weet dat je zoekt naar de ‘wat kost dat dan’-sectie, maar die is hier niet. Ik kan je wel vertellen dat het veeeeeel minder is dan dat je onderstaande bedragen bij elkaar op gaat tellen, goed? 😉)

hoe ziet het er dan praktisch uit:

A

Zes maanden lang heb je 6 exclusieve online 1-op-1 calls van een uur met mij (die je ook mag verdelen in halve uren, zie je mij lekker consistent om de week). In deze sessies ga je als de brandweer in jouw bedrijf, omdat we de stappen helder maken die jij moet zetten. We gaan slopen wat niet meer dient. Zodat je de juiste dingen gaat doen (t.w.v. 2800,00)

A

Je krijgt een speciaal kickoff-uur bij de start van onze samenwerking, waarin we helder neer gaan zetten waar jij precies naar toe wil met jouw bedrijf en met jezelf. En wat daar voor nodig is de komende 6 maanden. Zodat jij full focus aan de slag kan met een concreet actie-lijstje (t.w.v. 350,00)

A

Je krijgt een livedag met alle andere andere klanten van Madelon Rijkers, we gaan een dag lang deepdiven en AAN jou en jouw bedrijf werken op locatie. Heerlijk verzorgd met oa lunch (t.w.v. 997,00)

A

Je krijgt ook een speciale 1-op-1 online healing. Wat er niet uit te lullen valt aan blokkades die we tegenkomen (en die GAAN we tegenkomen), daar zetten we deze methode voor in (t.w.v. 390,00)

A

EEN JAAR LANG heb jij toegang tot de online Academy. Met daarin alles wat jij nu nodig hebt om de juiste dingen te gaan doen, als ondernemer EN als mens. Verder krijg je al mijn 'things you need to know NOW', zodat je bezig kunt met direct implementeren. Dit is een traject over DOEN en daarmee instant successen boeken (t.w.v. 3500,00)

A

Je hebt 24/7 toegang, zodat jij zelf bepaalt hoe laat je aan de slag gaat en je alles rustig kunt bekijken (neehee, dat kost geen uren tijd. Ook dat bepaal je zelf)

A

Je krijgt toegang tot speciale masterclasses van experts op het gebied van Schaduwwerk, Wet van de Aantrekking, intuïtie trainen en praktisch inzetten, en nog veel meer. Zodat je de belangrijkste dingen voor nu meepikt en direct kunt gaan toepassen, zonder dat je 3 coaches tegelijk hoeft te nemen voor elk onderwerp (t.w.v. 1800,00)

Madelon wist precies wat er speelde in mijn hoofd, zonder dat ik dat aan haar verteld had of dit zelf zo scherp had. Het gevoel dat ze je gedachten kan lezen en je er niet meer onderuit komt.’
(Sanne P)

Wat levert dit traject je op?

Helderheid. Omdat je snapt wat je nodig hebt om besluiten te nemen vanuit jouw hart en wat past bij JOU, waardoor alle puzzelstukjes in elkaar gaan vallen. En dan krijg je dat bedrijf waar je ‘s ochtends je bed voor uitspringt, omdat je alleen nog maar met de leukste klanten mag werken en doet wat jij leuk vindt

Tijd, omdat ik je ga laten zien waar de easy ruimte en mogelijkheden zitten die jij niet ziet om zomaar een dag vrij te kunnen zijn en allround minder hard te hoeven werken voor dezelfde resultaten 

Focus, omdat je weet wat je te doen staat EN niet meer bezig bent met dingen die niet nodig zijn. Dan heb je ook geen last meer van dat ‘het is niet goed genoeg’-stemmetje, want het vertaalt zich telkens weer naar klanten en omzet

Het gevoel van ECHTE vrijheid, omdat je werkelijk jezelf durft te zijn en zelf bepaalt wat er gebeurt, met wie en wanneer. Geen gefrustreerd gevoel meer, je hebt zelf de touwtjes in handen en je weet gewoon wat je moet doen om de juiste klanten te krijgen. Niemand krijgt jou meer “omver”, bring it on!

Content-inspiratie die on and on gaat, omdat je nooit meer zonder zit en alles zegt wat je te zeggen hebt om die “droomklant” duidelijk te maken dat hij of zij toch echt bij jou moet zijn

Nachtrust! Omdat je niet meer hoeft  te piekeren over wat je nu werkelijk wil en hoe je daar in godsnaam moet komen

Impact. Omdat jij eindelijk jouw gave in kunt zetten op de manier zoals die bedoeld is, voor wie hij bedoeld is en daarmee levens blijvend kunt veranderen (en waar je nog menig maal voor bedankt gaat worden door jouw klanten, toch lekker voor je ego…)

Relaxte werkdagen, omdat je precies doet wat jij wil doen en het gewoon zo regelt (hallooooo early weekend!)

Plezier (laten we die niet vergeten), waardoor je elke dag met bakken energie aan het werk bent en daardoor nog energie over hebt voor ‘thuis’

 

‘Mocht je twijfelen; bij twijfel in dit geval…. DOEN! Echt, je zult er geen spijt van krijgen, en er als persoon veel rijker uitkomen!’
(Esther)

Wat mijn klanten zeggen over mij en mijn coaching

‘Door Madelon ben ik heel dicht terug bij mezelf gekomen. Ik weet wat ik wil en wat míjn waarheid is, en durf daar achter te staan. Ik heb meer zelfvertrouwen, en neem mezelf serieus. Ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat Madelon de persoon in mijn leven is die de meeste positieve invloed op mij heeft gehad.’

(Anne)

 

‘Door Madelon heb ik mezelf weer teruggevonden in mijn praktijk en word ik weer blij van wat ik doe en mee bezig ben. Madelon leert je namelijk dat je het niet hoeft te doen zoals het hoort of zoals anderen het doen. Ze helpt je te ondernemen op een manier die bij jou past, waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt…ondernemen op “eigenwijze”..`

(esther)

 

`Ik leefde een leven voor anderen. Deed concessies vanuit niet helpende overtuigingen, waardoor ik de ruimte niet vond voor mijzelf om te doen wat ík wil. Ik wist niet eens wat ik wilde en welke kant ik op moest. Ik weet nu wie ik écht ben, wat ik wil en wat ik daar zelf voor moet doen. Ik heb de ruimte ingenomen die mij toekomt en die ik verdien. Ik zou Madelon aanraden aan iedereen die zonder concessies zichzelf wil zijn. Als alles je maar overkomt en voor je bepaald wordt, ga dan samen werken met Madelon.`

(Willemijn)

 

‘Onze afspraken staan in het teken van ontdekken wat en waarheen ik wil. Wat het leven mij te bieden heeft, maar ook wat ik de wereld te bieden heb. Jij laat mij inzien dat ik waarde toe te voegen heb. Jij geeft me een schop onder mijn kont, vertelt me in heldere taal als ik bullshit vertel en weet me te raken elke afspraak weer.

(CoriAnne)

 

‘Het allergrootste cadeau dat Madelon mij heeft gegeven, zijn de lessen om minder in mijn hoofd te zitten. Daardoor is er geen continue stroom van gedachten meer. Wat maakt dat er meer rust is, minder onrust, met gevolg geen stress meer. Ik ben een tevredener mens dan voor onze fijne samenwerking. Werken met Madelon heeft mij levenslange persoonlijke groei opgeleverd.’

(hetty)

 

‘Wauw wat breng jij de dingen in taal zoals ze zijn. Klaar als een klontje. Heerlijk open en met beide voeten op de grond. Hè hè, iemand die het gewoon zegt. Hatsekidee. En hoe recht voor z’n raap het ook is, er schijnt liefde, respect en begrip doorheen. Inspirerend. Kan niet anders zeggen.’

(Sanne j)

 

‘Wat ik van jou heb geleerd is dat het gaat om mij, de mening van anderen doet er niet zo zeer toe. Je hebt me ook laten nadenken over wat ik nou belangrijk vind in het leven. Je bent voor mij een voorbeeld als het gaat om werken en leven op je eigen manier, waarin je je angsten omarmt en inzet om je doel te bereiken. Ik heb jou vaak in mijn hoofd als ik nadenk over stappen die ik zet in mijn leven. Je kunt anderen goed aanvoelen (mij in ieder geval ;-)!).  Je weet de vinger op de zere plek te leggen.’

(Emily)

 

Het mooist is dat ik veel dichter bij mezelf ben gekomen; wie ben ik, wat wil ik en wat zouden de dingen zijn waar ik gelukkig van zou worden? Ik vond het super fijn dat je praktisch ingesteld bent, met veel humor, en ook diegene bent die een spiegel voor kan houden, direct kan zijn, er niet omheen draait. Je geeft me inzichten, maar ook het praktische vervolg hierop; wat kan je nu met dit inzicht. Dit is voor mij zeker de grootste reden om jou aan te bevelen.’

(lisa)

 

‘Elke dag voel ik me niet alleen meer mezelf maar ben ik dat ook. Niet altijd lief en aardig, wel hoe ik me voel. Niet altijd makkelijk, wel oprecht. En het voelt zo goed. Het heeft me veel meer gebracht dan gehoopt. Vooral omdat de praktische, recht door zee aanpak van Madelon zo bij me past. En omdat het meer is dan een standaardprogramma. Madelon is er voor je als je haar nodig hebt. Ik ben er zo blij mee’

(Mirjan)

 

 ‘Het grootste resultaat dat ik meeneem uit onze samenwerking is, dat ik voor mezelf mag kiezen en vooral ook kan kiezen. Ik moet mijn gevoel volgen. Ik heb geleerd mezelf op nummer 1 te zetten. Ik kan iedereen aanraden met Madelon te werken. Ik heb genoten van onze rechtdoorzee gesprekken, die soms ietwat confronterend waren. Madelon is een eerlijk, vrolijk en vooral blij mens. Ik vind dat ze een groot voorbeeld is voor iedereen en dat de wereld een beetje mooier wordt met het werk wat ze doet!’

(Ymare)

Wanneer moet je je niet aanmelden voor dit traject?

$

Als je net begonnen bent en niet nog geen klanten hebt gehad

$

Als je niet in de spiegel kan kijken die ik je voor ga houden (en ik hou hem net zo lang omhoog, totdat jij het snapt of hij barst!)

$

Als je niet kunt tegen humor kan die een vleug sarcasme en cynisme kan bevatten

$

Als je het wel wil 'proberen'. We doen het of we doen het niet, er is geen 'proberen'. I'm all in en ik verwacht dat van jou ook

$

Als je denkt dat je direct in maand 1 van onze samenwerking al 'daar' bent. Ik hou van ambitie, maar ook van de juiste verwachtingen scheppen (maar hé, blijk je een snelle leerling? Dan maken we VAART)

$

Als je geen geld wil verdienen met wat je het allerliefste doet. Ik adviseer je dan een stichting op te zetten

$

Als je niet tegen woorden kunt als “Universum” en “ego” (ik ren nog niet in mijn blote reet door het bos bij volle maan met salietakjes, maar verder ben ik eigenlijk een heel spiritueel wijf)

$

Als je denkt dat je geen tijd hebt om hiervoor vrij te maken. Ik help je en alles is er, maar je moet er zelf aan werken tussen onze calls door

$

Als je wil leren over dingen als funnels en facebook-adds (dan stuur ik je met liefde door naar een van mijn collega’s die daar hun expertise over hebben)

$

Als je niet bereid bent om de randen van je huidige comfortzone te verlaten. Want ik zal je uitdagen om uit het bekende te gaan stappen naar het onbekende. 'Cause that's where the magic happens

Over Madelon

Ooit was ik iemand die zich steeds maar aanpaste aan wat de rest wilde. Niet zei wat ik werkelijk te zeggen had, bang dat ik mensen beschadigde. Dat ze mij zouden uitlachen. Had een vriendin ooit in mijn hoofd gepraat en ik was als de dood dat ik levens zou verwoesten. Maar mijn drive om impact te maken op de wereld was gelukkig groter dan de angst om het niet goed te doen. En het bleek wel mee te vallen met die verwoesting… Integendeel, ik bleek juist mensen briljant te kunnen helpen door mijn manier van doen #gettoknowme.

Ik slokte overal kennis op en was met momenten totaal overwhelmed door alles wat ik wel niet MOEST doen in het ondernemerschap om een succesvol coachingsbedrijf neer te kunnen zetten. 

Na jarenlang gecoacht te zijn (door de beste businesscoaches in Nederland op het gebied van strategie, intuïtie en vrouwelijk leiderschap), ben ik alle kennis gaan implementeren op een manier die past bij MIJ. Los van hoe het heurt. Weg met alle regeltjes.

En met succes.

Met een nog grotere missie dan 5 jaar geleden, heb ik elke dag de leukste klanten voor me en bepaal zelf wat ik doe, hoe ik dat doe en wanneer ik dat doe. Op gevoel en vanuit een plek van rust en plezier. (En dat leverde mij ook nog wat media-aandacht op). 

Maar dat betekent niet dat ik ER ben. Ik ga nog steeds regelmatig op mijn bek, maar weet instantly op te staan en mijn kroon recht te zetten. Ik ben nooit uitgeleerd en zorg ervoor dat ik mij altijd opnieuw uitdaag naar het volgende level, om mijn klanten op de beste manier te kunnen dienen. Ik blijf die kennis-spons en doe alles lekker op mijn eigen manier. Voel waar het heen mag gaan in mijn business, zodat ik mensen zo goed mogelijk mag dienen.

Daarom is het zo belangrijk dat ik tijd en ruimte overhoud om hier mee bezig te zijn.

En dat gun ik jou ook.

En als je al tot hier bent gekomen met lezen, boek dan potdorie die call en ga eens kijken wat ik voor jou kan betekenen. Want jij en ik weten allebei dat het al lang genoeg geduurd heeft en dat je het onvermijdelijke zit uit te stellen. Namelijk: je hebt hulp nodig vrouw…

Pin It on Pinterest

Share This