fbpx

Business On Your Terms

 

mentorship-traject


Jouw bedrijf met plezier runnen op jouw voorwaarden!

Weet je nog? Vol enthousiasme stond je ooit bij de KvK! Het zou het Walhalla worden, waarin je zelf zou bepalen wat er gebeurt. Want je was echt klaar bij die baas met dat vaste stramien en al dat geneuzel. Freedom, here i come!

En hoewel het gevoelsmatig stukken beter is dan een loondienst-baan, voel je dat zelfstandig ondernemen voor jou niet helemaal is wat je nu aan het doen bent. Je voelt je allesbehalve vrij om daadwerkelijk jouw eigen ding te kunnen doen, werkt keihard voor gemiddeld resultaat en hebt geen tijd om na te denken over de “Volgende Stap”. Toch voel je die Volgende Stap wel. Nu je hoofdelijk verantwoordelijk bent voor de toko, voel je die druk.

Sure, op papier run je een best succesvol bedrijf. Maar in de praktijk voel je je vaak net weer die loondienst-slaaf van toen en komt dat “potentieel” er nog niet volledig uit. Tijd om te voelen wat er mag gebeuren heb je niet en je weet dat je het nodig hebt. 

Zo had je het je niet helemaal voorgesteld, dat “entrepeneurs-life”.

Vrijheid, my *ss!

Gaat dit over jou?
Lees even met mIJ mee om te zien of ik het over jou heb

Je werkt keihard, maar het meeste van jouw dag valt niet onder de categorie ‘gaan mijn ogen van stralen’

Je hebt klanten, maar laten we effe eerlijk zijn: ze gaan regelmatig over de scheef door meer te vragen (terwijl je ze al veel meer geeft dan waar ze voor betaald hebben!) En zijn het nu echt die “droomklanten” waar iedereen het altijd over heeft?

Je voelt niet dat je die ‘blijvende impact’ aan het maken bent op de wereld waar je zo naar verlangt en in dit tempo heb jij je al doodgewerkt voordat jouw naam onthouden kan worden door anyone. Maar je wil zo graag een legacy nalaten, iets betekent hebben

Echt succesvol zijn lijkt anderen wel te lukken, maar bij jou…. Toch een beetje crickets. Hoe jij dat moet doen, dat Next Level, geen idee. Daar ben je gewoon te druk voor om daar ook nog over na te denken. Misschien is het ook niks voor jou, die million dollar-biz toestand

Een goedgevulde bankrekening is niet het ALLERbelangrijkste voor je, maar als je het eerlijk bekijkt is het ook niet echt in verhouding met de input die je erin stopt, terwijl overal de tonnen je om de oren vliegen bij concullega’s

En dan ben je klaar na een dag werken… moet er thuis nog van alles. En je wil ook graag daar nog van toegevoegde waarde zijn, maar bij het minste of geringste komt er al gesnauw uit die tetter van je. Sh*t….

Hoe zou elke dag in jouw bedrijf eruit zien als je;

R

Je agenda opendoet (die naar jouw maatstaven gevuld is) en spontaan begint te glimlachen bij de namen die je vandaag spreekt

R

Vanuit een bevlogen moment met alles wat je in je hebt zomaar een briljante post op je Insta gooit (die bijna viral gaat, omdat hij zo raak is voor jouw klant) en jij de rest van de middag met een gin-tonic in de tuin hangt en de comments leest met een big smile

R

Hyper-focus hebt en een stuk minder druk bent, terwijl het wel klanten en omzet levert en je door kunt groeien 

R

Gebeld wordt door nieuwe klanten die heel graag met JOU willen samenwerken, omdat ze VOELEN dat jij het voor hen bent

R

Je nieuwe kansen kunt pakken vanuit INTUÏTIE, omdat je de rust hebt om ze te voelen en de ruimte om ze uit te werken voor het next level in jouw bedrijf

R

Op de vraag ‘Hoe gaat het met je bedrijf?’ oprecht kan antwoorden: goed!!

R

’s nachts lekker slaapt, omdat het gewoon LOOPT

R

Jij je niet steeds meer aanpast, de regels: die bepaal jij

Dit is voor jou ook mogelijk

En dit is voor jou ook gewoon mogelijk, vrouw. Als je het jezelf maar zou gunnen om daadwerkelijk uit je eigen weg te stappen.  Je bent je waarschijnlijk al aan het oriënteren bij wie je kunt leren hoe jouw strategie of funnel beter kan. Omdat je denkt dat de oplossing daar voor jou zit. Maar je snapt nog steeds niet goed hoe dit geintje voor JOU werkt en dat dit helemaal jouw probleem niet is. 

Stop eens met zoeken en een hoop tijd verliezen.

Want ik ga samen met jou ervoor zorgen dat je alles wat je weet en voelt diep van binnen, gaat doen op de manier die bij JOU past. Vanuit rust en ruimte. En vanuit wie jij bent en wat jij hier te doen hebt. 

In heldere en behapbare stappen ga ik met jou in dit mentorship-traject deepdiven hoe jij jouw eigen bedrijf (en leven😉) runt op de manier die juist is voor jou. No…Matter…What.

Geen stress meer over ‘wat zullen ze wel niet van mij vinden als ik dat doe’, geen klanten die je energetisch al leegtrekken op het moment dat hun mond opengaat en je niet meer verliezen in ‘dit is toch niet goed genoeg’. En tegelijkertijd voelen wat voor jou de allerbeste manier van werken is in jouw bedrijf. Oprecht en integer. Precies zoals jij bent. Zodat je jezelf niet meer verliest in die swirl van gedachten in jouw hoofd, die ervoor zorgen dat je ‘s nachts ook nog lang wakker ligt. 

Jij gaat jouw bedrijf runnen, zoals dat het beste past bij JOU. Vanuit intuïtie en gevoel. Met leuke klanten die goed betalen. Voor wie JIJ bent. In totaal gevoel van vrijheid. Daar ben je f*cking ondernemer voor geworden en je gaat geen dingen meer doen die je niet wil doen. 

Vanaf nu bepaal jij dat succes!

De komende tijd

In mijn speciale 1-op-1 mentorship traject gaan we samen volle bak aan de slag op zakelijk EN persoonlijk vlak. Want het een is onlosmakelijk verbonden met het ander. Jij bent de belangrijkste schakel in jouw bedrijf. En die schakel moet soepel en ontspannen kunnen draaien.

Zodat je weer vrijheid hebt in het ondernemen, minder hard werkt voor meer resultaat, de tofste klanten mag bedienen en dikke impact achterlaat op de wereld. Op een manier die past bij jouw DNA. Omdat het de bedoeling is.

Terwijl het thuis gewoon loopt en je niet meer het gevoel hebt continu steken te laten vallen. 

 Jij gaat jouw business runnen on your terms en daar valt geen speld meer tussen te krijgen. Want loondiensten is gewoon niet besteed aan mensen zoals jij en je weet dat je jouw bedrijf niet wil inrichten als die loondienst-baan, waar je je half dood in werkt. Besides, jij wéét en voelt dat er iets onder zit wat naar buiten wil komen. En het is tijd om daar ruimte voor te maken.

Het gehele traject ben ik jouw steun in de rug, spiegel, schop onder je kont, vraagbaak en trouwste supporter. Ik sta bekend om mijn talent de zaken hyper-praktisch voor je te vertalen, zodat jij weet wat jou te doen staat en ook echt kunt gaan DOEN. Ingewikkelde dingen heb ik in 10 seconden voor je uit de knoop, zodat je right on track blijft en niet weer terugzakt in ‘dat gaat toch nooit lukken’. Shit is simpeler dan jij denkt, trust me. 

De boekjeswijsheid gaan we omzetten in ervaring, want het ligt niet aan gebrek aan kennis. Jij weet op dit level echt genoeg over ondernemen. En er mist ook geen Gouden Antwoord, wat iedereen schijnt te weten behalve jij. Ook gaan we de ‘wazige shit’ erbij betrekken, die gaat zorgen voor ongekende inzichten en next level groei.

Je gaat meer vanuit voelen en intuïtie jouw bedrijf runnen en ik sta met mijn poten in de klei naast je en kijk de hele weg met jou mee. Met volle overgave en passie, omdat ik exact weet hoe het is om jouw levenswerk neer te zetten.

Jij hebt iets belangrijks te doen op deze wereld. En het is niet nodig dat je je ervoor doodwerkt of wegzakt in een halve depressie.

Wat je van mij leert in dit traject neem je voor altijd mee in ALLES wat je doet. En met mij ga je alle rijtjes af van jouw leven, zodat het klopt voor jou.

Je kunt er nog langer mee gaan worstelen, maar het is zonde van de tijd. Want je voelt dat je “on a mission” bent en dat er belangrijke dingen te doen zijn voor jou. Maar op deze manier gaat het hem niet worden. Tijd is een tricky ding en op deze manier glipt het door je handen, om nooit meer terug te keren. Geld kunnen we maken, maar tijd is gewoon weg en komt niet meer terug. Simple as that.  

hoe ziet het er dan praktisch uit:

A

Een half jaar lang heb je exclusieve 1-op-1 calls met mij. In deze sessies ga je als de brandweer in jouw bedrijf, omdat we snel de stappen helder hebben die jij op dat moment moet gaan zetten en zo alle remmen van jouw succes kunnen halen en tegelijkertijd heerlijk vrije tijd te maken om te chillen (t.w.v. 2800,00)

A

Je krijgt een speciaal kickoff-uur bij de start van onze samenwerking, waarin we helder neer gaan zetten waar jij precies naar toe wil met jouw bedrijf en met jezelf. En wat daar voor nodig is. Zodat jij full focus aan de slag kan (t.w.v. 450,00)

A

Je krijgt de mogelijkheid om mij, gedurende jouw hele traject, tussen jouw calls door vragen te kunnen stellen  (nee, natuurlijk niet in het weekend). Maar zo hoef je niet op de volgende call te wachten als je tegen iets aanloopt en kun je snel schakelen. Dat is ondernemen en leven beeb!

A

EEN JAAR LANG heb jij toegang tot de online Academy. Met daarin de stappen die jou omhoog gaan tillen als mens en als ondernemer. Verder krijg je al mijn handigheidjes, visualisaties, shortcuts en 'things you need to know NOW', zodat je bezig kunt met direct implementeren. Dit is een traject over DOEN en daarmee instant successen boeken (t.w.v. 2000,00)

A

Je hebt 24/7 toegang, zodat jij zelf bepaalt hoe laat je aan de slag gaat en je alles rustig kunt bekijken (neehee, dat kost geen uren tijd. Ook dat bepaal je zelf)

A

Je krijgt toegang tot speciale masterclasses van experts op het gebied van Vrouwelijk Leiderschap, Wet van de Aantrekking, intuïtie en nog veel meer (t.w.v. 1740,00)

A

And last but not least mag jij gebruik maken van mijn toverkunsten in de sessies, zodat jouw intuïtie jou gaat leiden en je de dingen doet waar je voor bedoeld bent (en je zo super happy in gaat voelen, omdat het klopt). Want naast mijn briljante brein, ben ik ook nog part Bosheks die soms dingen weet en aanvoelt die ze helemaal niet kon weten….

Wat levert dit traject jou op?

Tijd, omdat ik je laat zien waar de easy ruimte en mogelijkheden zitten die jij niet ziet om zomaar een dag vrij te kunnen zijn en allround minder hard te hoeven werken voor dezelfde resultaten 

Focus, omdat je EN niet meer bezig bent met dingen die niet nodig zijn. EN je hebt geen last meer van dat ‘het is niet goed genoeg’-stemmetje

Het gevoel van ECHTE vrijheid, omdat je werkelijk jezelf durft te zijn en zelf bepaalt wat er gebeurt, met wie en wanneer

Omzet en next level-groei, omdat je meer AAN jouw bedrijf kunt werken dan er in. En besluiten neemt op intuïtie en wat past bij JOU, waardoor alle puzzelstukjes in elkaar gaan vallen

Content-inspiratie die on and on gaat, omdat je nooit meer zonder zit en alles zegt wat je te zeggen hebt

Nachtrust! Omdat je niet meer hoeft  te piekeren over het uitblijven van succes en waar je die volgende klant nou weer vandaan moet toveren

Impact! Omdat jij eindelijk jouw gave in kunt zetten op de manier zoals die bedoeld is, voor wie hij bedoeld is en daarmee levens blijvend kunt veranderen (en waar je nog menig maal voor bedankt gaat worden door jouw klanten, toch lekker voor je ego…)

Relaxte werkdagen, omdat je precies doet wat jij wil doen en het gewoon zo regelt (hallooooo early weekend!)

Plezier, waardoor je elke dag met bakken energie aan het werk bent en daardoor nog energie over hebt voor ‘thuis’

Wat mijn klanten zeggen over mij en mijn coaching

‘Door Madelon ben ik heel dicht terug bij mezelf gekomen. Ik weet wat ik wil en wat míjn waarheid is, en durf daar achter te staan. Ik heb meer zelfvertrouwen, en neem mezelf serieus. Ik denk dat ik oprecht kan zeggen dat Madelon de persoon in mijn leven is die de meeste positieve invloed op mij heeft gehad. Ik ben je echt oneindig dankbaar lieve Madelon!

(Anne)

 

`Ik leefde een leven voor anderen. Deed concessies vanuit niet helpende overtuigingen, waardoor ik de ruimte niet vond voor mijzelf om te doen wat ík wil. Ik wist niet eens wat ik wilde en welke kant ik op moest. Ik weet nu wie ik écht ben, wat ik wil en wat ik daar zelf voor moet doen. Ik heb de ruimte ingenomen die mij toekomt en die ik verdien. Ik zou Madelon aanraden aan iedereen die zonder concessies zichzelf wil zijn. Als alles je maar overkomt en voor je bepaald wordt, ga dan samen werken met Madelon. Ze is een geweldige zielentovenaar op de meest eerlijke, nuchtere en hilarische manier die je kan bedenken`

(Willemijn)

 

‘Onze afspraken staan in het teken van ontdekken wat en waarheen ik wil. Wat het leven mij te bieden heeft, maar ook wat ik de wereld te bieden heb. Jij laat mij inzien dat ik waarde toe te voegen heb. Jij geeft me een schop onder mijn kont, vertelt me in heldere taal als ik bullshit vertel en weet me te raken elke afspraak weer.

(CoriAnne)

 

 Ik gun iedereen een Madelon, je wordt er echt gelukkiger van.’

(Manon)

 

‘Het allergrootste cadeau dat Madelon mij heeft gegeven, zijn de lessen om minder in mijn hoofd te zitten. Daardoor is er geen continue stroom van gedachten meer. Wat maakt dat er meer rust is, minder onrust, met gevolg geen stress meer. Ik ben een tevredener mens dan voor onze fijne samenwerking. Werken met Madelon heeft mij levenslange persoonlijke groei opgeleverd.’

(hetty)

 

‘Wauw wat breng jij de dingen in taal zoals ze zijn. Klaar als een klontje. Heerlijk open en met beide voeten op de grond. Hè hè, iemand die het gewoon zegt. Hatsekidee. En hoe recht voor z’n raap het ook is, er schijnt liefde, respect en begrip doorheen. Inspirerend. Kan niet anders zeggen.’

(Sanne)

 

‘Wat ik van jou heb geleerd is dat het gaat om mij, de mening van anderen doet er niet zo zeer toe. Je hebt me ook laten nadenken over wat ik nou belangrijk vind in het leven. Je bent voor mij een voorbeeld als het gaat om werken en leven op je eigen manier, waarin je je angsten omarmt en inzet om je doel te bereiken. Ik heb jou vaak in mijn hoofd als ik nadenk over stappen die ik zet in mijn leven. Je kunt anderen goed aanvoelen (mij in ieder geval ;-)!).  Je weet de vinger op de zere plek te leggen.’

(Emily)

 

‘Ik heb zoveel te brengen! Met scherpte, humor en veel liefde zorgt Madelon ervoor dat ik beter naar mezelf luister en niet het koor aan stemmetjes in mijn hoofd laat bepalen wat ik doe. Zo kies ik steeds meer waar ik blij van word en hou ik steeds meer van mezelf.’  

(Eline)

 

Het mooist is dat ik veel dichter bij mezelf ben gekomen; wie ben ik, wat wil ik en wat zouden de dingen zijn waar ik gelukkig van zou worden? Ik vond het super fijn dat je praktisch ingesteld bent, met veel humor, en ook diegene bent die een spiegel voor kan houden, direct kan zijn, er niet omheen draait. Je geeft me inzichten, maar ook het praktische vervolg hierop; wat kan je nu met dit inzicht. Dit is voor mij zeker de grootste reden om jou aan te bevelen.’

(lisa)

 

‘Elke dag voel ik me niet alleen meer mezelf maar ben ik dat ook. Niet altijd lief en aardig, wel hoe ik me voel. Niet altijd makkelijk, wel oprecht. En het voelt zo goed. Het heeft me veel meer gebracht dan gehoopt. Vooral omdat de praktische, recht door zee aanpak van Madelon zo bij me past. En omdat het meer is dan een standaardprogramma. Madelon is er voor je als je haar nodig hebt. Ik ben er zo blij mee’

(Mirjan)

 

 ‘Het grootste resultaat dat ik meeneem uit onze samenwerking is, dat ik voor mezelf mag kiezen en vooral ook kan kiezen. Ik moet mijn gevoel volgen. Ik heb geleerd mezelf op nummer 1 te zetten. Ik kan iedereen aanraden met Madelon te werken. Ik heb genoten van onze rechtdoorzee gesprekken, die soms ietwat confronterend waren. Madelon is een eerlijk, vrolijk en vooral blij mens. Ik vind dat ze een groot voorbeeld is voor iedereen en dat de wereld een beetje mooier wordt met het werk wat ze doet!’

(Ymare)

Wanneer moet je je niet aanmelden voor dit traject?

$

Als je niet in de spiegel kan kijken die ik je voor ga houden (en ik hou hem net zo lang omhoog, totdat jij het snapt of hij barst!)

$

Als je niet kunt tegen humor kan die een vleug sarcasme en cynisme kan bevatten

$

Als je het wel wil 'proberen'. We doen het of we doen het niet, er is geen 'proberen'. I'm all in en ik verwacht dat van jou ook

$

Als je denkt dat je direct in maand 1 van onze samenwerking al 'daar' bent. Ik hou van ambitie, maar ook van de juiste verwachtingen scheppen

$

Als je geen geld wil verdienen met wat je het allerliefste doet. Ik adviseer je dan een stichting op te zetten

$

Als je niet tegen woorden kunt als “Universum” en “ego” (ik ren niet in mijn blote reet door het bos bij volle maan met salietakjes, maar verder ben ik eigenlijk best een bosheks die spiritueel is)

$

Als je denkt dat je geen tijd hebt om hiervoor vrij te maken. Ik help je en alles is er, maar je moet er zelf aan werken tussen onze calls door

$

Als je wil leren over dingen als funnels en facebook-adds (dan stuur ik je met liefde door naar een van mijn collega’s die daar hun expertise over hebben)

$

Als je niet bereid bent om de randen van je huidige comfortzone te verlaten. Want ik zal je uitdagen om uit het bekende te gaan stappen naar het onbekende. 'Cause that's where the magic happens

Over Madelon

Ooit was ik iemand die zich steeds maar aanpaste aan wat de rest wilde. Niet zei wat ik werkelijk te zeggen had, bang dat ik mensen beschadigde. Had een vriendin ooit in mijn hoofd gepraat en ik was als de dood dat ik levens zou verwoesten. Maar mijn drive om impact te maken op de wereld was gelukkig groter dan de angst om het niet goed te doen. En het bleek wel mee te vallen met die verwoesting… Integendeel, ik bleek juist mensen briljant te kunnen helpen door mijn manier van doen.

Ik slokte overal kennis op en was met momenten totaal overwhelmed door alles wat ik wel niet MOEST doen in het ondernemerschap om een succesvol coachingsbedrijf neer te kunnen zetten. 

Na jarenlang gecoacht te zijn (door de beste businesscoaches in Nederland op het gebied van strategie, intuïtie en vrouwelijk leiderschap), ben ik alle kennis gaan implementeren op een manier die past bij MIJ. Los van hoe het heurt. 

En met succes.

Met een nog grotere missie dan 5 jaar geleden, heb ik elke dag de leukste klanten voor me en bepaal zelf wat ik doe, hoe ik dat doe en wanneer ik dat doe. Op gevoel en vanuit een plek van rust en plezier. En dat leverde mij ook een hoop media-aandacht op.

Maar dat betekent niet dat ik ER ben. Ik ben nooit uitgeleerd en zorg ervoor dat ik mij altijd opnieuw uitdaag naar het volgende level, om mijn klanten op de beste manier te kunnen dienen. Ik blijf die kennis-spons en doe alles lekker op mijn eigen manier. 

Daarom is het zo belangrijk dat ik tijd en ruimte overhoud om hier mee bezig te zijn.

En dat gun ik jou ook.

Pin It on Pinterest

Share This