fbpx

Ondernemen vanuit
jouw Missie

Minitraining om echt jezelf te kunnen zijn als ondernemer en daardoor het bedrijf te kunnen bouwen wat je werkelijk te leiden hebt

Madelon Rijkers ondernemen

Ondernemen vanuit jouw Missie

Minitraining om echt jezelf te kunnen zijn als ondernemer en daardoor het bedrijf te kunnen bouwen wat je werkelijk te leiden hebt

Ooit weleens in 3 stappen een multi 6-figure succesvol bedrijf willen hebben?

Ga ik je niet beloven.

Want een succesvol bedrijf bouwen dat minimaal 6 cijfers per jaar omzet, vraagt iets meer van de ondernemer. Van jou. Maar, goeie nieuws is dat ik jou in deze training “Ondernemen vanuit jouw Missie” in 3 stappen ga helpen naar de antwoorden die jij eerst nodig hebt om dat bedrijf überhaupt op de juiste manier te kunnen bouwen. 

Want het is hard werken bij je, op dit moment. Het voelt niet meer kloppend, alsof je niet helemaal meer de juiste dingen aan het doen bent. Het voelt alsof je voor een grote stap staat in jouw groei als ondernemer, maar je hebt geen idee waar die eerste tree zit.

Je blijft op dit omzet-niveau hangen. Mega frustrerend! 

Tuurlijk, jij weet wel een beetje hoe het “spelletje” werkt. Je was anders nooit zover gekomen. Maar die overgang maken naar wat je voelt dat je werkelijk komt doen met jouw bedrijf, die lukt niet.

En het voelt ook niet meer als spelen. Je werkt harder en harder. Alsof daar dan dat succes en die shift naar het volgende omzet-niveau ineens verschijnt.

En dat doet het niet, toch?

Allerlei stemmetjes en remmetjes zitten er op die jou tegenhouden, waardoor je niet voelt dat je de volgende stap durft te zetten. De juiste antwoorden krijgt om dat in vol vertrouwen te doen.

Je voelt steeds opnieuw die angst dat het niet goed genoeg is, dat je het niet kan… ECHT succesvol zijn met jouw eigen bedrijf. Echt die tonnen omzet kunnen draaien.

Je voelt dat er meer in jou zit dan er uit komt. Dat je ‘er’ nog lang niet bent, met dat potentieel van jou. Maar in de praktijk ben je veel te druk met randzaken om er goed voor te kunnen zitten. Om die eeuwigdurende HOE DAN?! vraag te beantwoorden, zodat je weet wat je moet doen. 

Ondertussen begin je een beetje op een hamster te lijken die in zijn rad rent. Want tijd is met al die interne kutzooi in je hoofd best een dingetje aan het worden. Je rent zo hard, dat je bijna niet eens rustiger aan kunt doen om een volgende stap te kunnen zetten in jouw bedrijf. Want dan ga je op je bek.

En dan valt de hele kolerezooi in elkaar…. (en jahaaaa je wéét wel dat iedereen roept dat het moeiteloos kan, maar HOE DAN?!!)

Maar godzijdank ben jij hier vandaag, op deze pagina. En kan ik jou mijn online training aanbieden, zodat je vandaag nog een start kunt maken met het beantwoorden van die vraag.

Wat gaan we doen?

Ik heb de eerste 3 stappen uit mijn succesvolle traject “Business On Your Terms” voor jou als Do It Yourself training. Om te laten zien hoe makkelijk je rust en ruimte kunt creëren voor die “divine inspiration”. De creatieve energie die je nodig hebt om door te kunnen groeien met jouw bedrijf.

Om vervolgens precies te zien waar nu de echte blokkade zit, die jou weerhoudt van de volgende stap in jouw bedrijf naar meer omzet en leukere klanten. En dus de juiste oplossing op het juiste probleem te kunnen plakken.

Er zitten een aantal super helpende visualisaties bij (that will blow your mind) die jou helpen om beperkende overtuigingen te lijf te gaan. En ik heb een een paar lekkere praktische oefeningen voor je in petto, die jij direct kunt toepassen in de praktijk.

Want ik HOU van de praktische toepassing van wat je aan inzichten op doet.  Plus, ik heb een aantal killer video’s voor jou. Waarbij ik zeker weet dat jij helder krijgt wat jou te doen staat. 

Je weet na deze training hoe je de ruimte kunt claimen die je nodig hebt om de juiste antwoorden te kunnen laten verschijnen. En HOE je die juiste antwoorden laat verschijnen die ervoor zorgen dat de juiste klanten met jou willen werken en die omzet door het dak kan gaan. 

Je weet ook precies wat je los te laten hebt om zo een succesvolle en vooral gelukkige ondernemer te zijn. 

Je weet kortom weer waar je blij van wordt en waar je JA tegen wil zeggen in jouw bedrijf (en jouw leven trouwens).

In deze training ga je ook beperkende overtuigingen zelf herkennen en weghalen ( ja echt, dat kan).

Je gaat minder hard werken en succesvoller worden in je dagen, omdat je kunt gaan voelen dat je echt goed genoeg bent (ah, eindelijk rust in die kop om bezig te zijn met wat je werkelijk te doen hebt!) 

En omdat je ziet waar de handremmen nu eigenlijk zitten in die groei naar het volgende level, kun je veel sneller de juiste besluiten nemen.

Ik help je te zakken in je echte “waarom” en dat wat jij te doen hebt. Zodat we continue brandstof creëren waar jij van gaat lopen. Wat mij betreft is die Why de essentie van wat je hier komt doen op aarde en waarschijnlijk ook voor jou een grote drijfveer (ik gok er zomaar op dat impact maken hoog bij jou op je lijstje staat van motivaties en niet persé dat omzetdoel). 

En we gaan wat maskers afzetten (gently 😉), zodat je steeds dichterbij jouw eigen kern komt, wie jij werkelijk bent. En vanuit die kern de wereld mooier kunt maken met wat jij doet. Dat de echte ideale klant verliefd op jou kan worden en eindelijk bij jou kan kopen. Geen energielek meer op dat vlak, omdat je gewoon durft te zijn wie jij bent!

Effe Praktisch

Als je deze training koopt, krijg je van alles.  Audio, video, tekst. It’s all there. Voor het prachtige bedrag van 97,- (ex btw). En je krijgt het nog direct ook, want ik heb het zo voor je geregeld dat je vandaag nog kunt beginnen, als je wilt. Niks geen uitstel, want in deze vibe gaan we doorpakken vrouw.

Ik geloof met heel mijn hart dat jij hier voor nu even voldoende aan hebt om verder te kunnen en ik wens je dan ook veel plezier met deze magische training.

Enjoy! 

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This