fbpx

Ondernemen vanuit
jouw Missie

Minitraining

Ondernemen vanuit jouw Missie

Minitraining

Ooit weleens in 3 stappen een succesvol bedrijf willen hebben?

Ga ik je niet beloven.

Want een succesvol bedrijf bouwen vraagt iets meer van de ondernemer, van jou. Maar, goeie nieuws is dat ik jou in deze training “Ondernemen vanuit jouw Missie” in 3 stappen ga helpen naar de antwoorden die jij eerst nodig hebt om dat bedrijf überhaupt op de juiste manier te kunnen bouwen. 

Want het is leuren en sleuren bij je, op dit moment. Hard werken. Het voelt niet meer kloppend, alsof je niet meer de juiste dingen aan het doen bent. Het voelt alsof je voor een grote stap staat in jouw groei als ondernemer, maar je hebt geen idee waar die eerste tree zit. Mega frustrerend! 

Tuurlijk, jij weet hoe het spelletje werkt. Je was anders nooit zover gekomen. Maar die overgang maken van ‘spelletje’ naar wat je voelt dat je werkelijk komt doen met jouw bedrijf, die lukt steeds niet. En je werkt harder en harder. Alsof daar dan dat succes en shift ineens verschijnt. En dat doet het niet, toch?

Allerlei stemmetjes en remmetjes zitten er op die jou tegenhouden, waardoor je niet voelt dat je de juiste stappen aan het zetten bent. De juiste antwoorden krijgt. Wanneer je gaat zitten voor een goede post, schiet de kramp al bijna in je vingers. Niks is nu goed genoeg. En wat wil je nou eigenlijk zeggen met die tekst?

Ondertussen begin je een beetje op een hamster te lijken die in zijn rad rent. Je rent zo hard, dat je bijna niet eens rustiger aan kunt doen. Want dan ga je op je bek. En dan valt de hele kolerezooi in elkaar…. (en jahaaaa je wéét wel dat iedereen roept dat het moeiteloos kan, maar HOE DAN?!!)

Maar godzijdank ben jij hier vandaag, op deze pagina. En kan ik jou mijn online training aanbieden, voor nog een belachelijke prijs ook.

Wat gaan we doen?

Ik heb de eerste 3 stappen voor jou als Do It Yourself training om te laten zien hoe makkelijk je rust en ruimte creëert voor die “divine inspiration”. Er zitten een aantal super helpende visualisaties bij en lekker praktische oefeningen die ik voor jou heb. Plus een aantal killer video’s, waarbij ik zeker weet dat jij helder krijgt wat jij moet doen. 

Je weet na deze training hoe je de ruimte kunt claimen die je nodig hebt om de juiste antwoorden te kunnen laten verschijnen. En HOE je die juiste antwoorden laat verschijnen. Je weet kortom weer waar je blij van wordt en waar je JA tegen wil zeggen in jouw bedrijf (en jouw leven trouwens).

In deze training ga je beperkende overtuigingen zelf herkennen en weghalen ( ja echt, dat kan).

Je gaat minder hard werken en succesvoller worden in je dagen, omdat je kunt gaan voelen dat je echt goed genoeg bent (ah, eindelijk rust in die kop!) 

En omdat je ziet waar de handremmen nu eigenlijk zitten in die groei naar het volgende level 

Ik help je te zakken in je echte “waarom” en dat wat jij te doen hebt. Wat mij betreft is die Why de essentie van wat je hier komt doen op aarde en waarschijnlijk ook voor jou een grote drijfveer (ik gok er zomaar op dat impact maken hoog bij jou op je lijstje staat van motivaties en niet persé dat omzetdoel). 

En we gaan wat maskers afzetten (gently 😉), zodat je steeds dichterbij jouw eigen kern komt, wie jij werkelijk bent. En vanuit die kern de wereld mooier kunt maken met wat jij doet. Geen energielek meer op dat vlak, omdat je gewoon durft te zijn wie jij bent!

Effe Praktisch

Als je deze training koopt, krijg je toegang tot deze training. Audio, video, tekst. It’s all there. Voor het schamele bedrag van 22,- (ik lijk wel gek….)

Ik geloof met heel mijn hart dat jij hier voor nu even voldoende aan hebt om verder te kunnen en ik wens je dan ook veel plezier met deze magische training.

Enjoy! 

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This