fbpx

Zonder vlekken in je nek jouw aanbod doen op een podium voor een zaal mensen? Dat kan jij ook en anders helpen wij jou een handje

door | dec 4, 2023 | Blog | 0 Reacties

Hey jij, ambitieuze en gedreven onderneemster. Wat heb je toch een mooi vak!

En als je heel eerlijk bent, ben je er ook gewoon f*cking goed in.
Je zit er met hart en ziel in.
Letterlijk.

Maar om dat te zeggen over jezelf? En ook nog op een podium?!

Dear lord….  Jij blijft over het algemeen liever zitten dan dat je vrijwillig naar the mic loopt. Je weet nu al dat je niet goed uit je woorden gaat komen en no way dat je daar voor l*l gaat staan met dat gestotter en gestamel. Laat staan dat daar een vloeiend verhaal uit gaat komen wat duidelijk maakt wie je bent en wat jouw aanbod is.

Je voelt aan alle kanten dat er zoveel meer in jou zit dan er nu uitkomt. Je weet instinctief dat je ooit op het podium zal staan. Mensen inspireren, misschien wel duizenden.

De ambitie die je voelt frustreert ook. Want hoe kom je in vredesnaam van dat gestotter, gestamel en wazig taalgebruik naar een verhaal dat raakt bij jouw ideale klant?
En aansluitend een aanbod, waarvan de hele zaal voelt: bij jou moet ik zijn!

That’s where Mona and myself come in.

We proudly present you: “Sales on Stage”

Een tweedaagse, intensieve, livetraining in een theater in Amsterdam.

Een Mona & Madelon original training die jou gaat helpen om jezelf EN jouw aanbod te verkopen on the spot. Zonder stotteren en stamelen en zonder excuses. Gewoon jouw prijs kunnen noemen, zonder vlekken in je nek, omdat je voelt dat wat je aanbiedt HET geschikte aanbod is voor de tegenpartij.

Wij combineren ons beider expertise en jarenlange ervaring. Samen zorgen we voor 2 paar ogen die meekijken met wat er op dat podium met jou gebeurt en helpen jou naar een sale on stage.

Zodat je met een zelfverzekerde energie precies DIE woorden concreet zegt, die nodig zijn om de ander te laten voelen wat je voor hen kunt betekenen.

Dat maakt deze training uniek in zijn soort.

Say no more, I’m in

Deze training is voor jou een noodzaak als je ergens een keer 10 minuten de tijd krijgt om te ‘spreken’ (zoals op een event, een podcast interview, maar ook gewoon tijdens een feestje wanneer jouw gesprekspartner lekker de tijd heeft om naar meer te luisteren dan alleen die one-minute pitch).

Maar niet alleen dat, lieve onderneemster

Jij kunt, wat we je gaan leren tijdens deze training, ook inzetten in je marketing. Voor je webinars, masterclasses, video’s en podcast. Je krijgt van ons namelijk meteen een raamwerk, waarmee je keer op keer jouw aanbod kunt verkopen aan jouw ideale klant.

Want de focus van deze training ligt op het zelfverzekerd kunnen doen van jouw aanbod. Of dat nou 250, 750 of 2500 euro is (or more).

Denk eens aan hoe het zou zijn als je krachtige en converterende video’s of podcasts zou maken en die gewoon op je kanalen slingert, waardoor een potentiële klant jou gelijk een DM kan sturen (of beter nog: op de kooplink klikt en meteen instapt 😜) ?

Het is een training die niet pas begint op de datum waarop jij bij ons de locatie instapt (een theater MET podium natuurlijk). Deze training begint al meteen daarvoor, want we gaan je stap voor stap begeleiden naar jouw podiumtraining.

Want, ken je dat? Je hebt je ergens aangemeld voor een live training en je komt er “koud” in. Effectief heb je 2x 2 uurtjes training voor je geld. En vervolgens kom je holadiee geïnspireerd er uit en wordt ‘losgelaten’ in de markt om het maar gewoon te gaan doen.

Wij geloven dat de kwaliteit van een livetraining 10 keer hoger wordt, als we jou al vooraf gaan helpen om de basis neer te zetten. Nog voordat je het echte podium gaat betreden.

Zodat we die 2 dagen ook echt kunnen TRAINEN. En niet eerst from scratch hoeven te beginnen met de inhoud. Waardoor je direct al met 10 punten voorsprong in dat theater aankomt.

Zelfverzekerd en duidelijk jouw aanbod kunnen verkopen, dat is waar deze training om draait. Hoe verkoop je jezelf overtuigend? Kun jij jouw publiek boeien op een dusdanige wijze dat ze bij jou willen instappen?

Maar ook niet alleen dat….

Want, wat doe je als het fout gaat op het podium?

Als je zweet?

Als je struikelt?

Als je ‘team resting-bitch-face’ front row hebt zitten, die je afleiden van jouw verhaal met hun gezucht en sceptische wenkbrauw?

Deze training gaat jou de tools en energie geven die je nodig hebt om waar en wanneer dan ook op een overtuigende manier jouw aanbod te kunnen overbrengen.

VOOR WIE IS DEZE TRAINING?

 • Je bent een vrouwelijke ondernemer in de coaching, training of aanverwante business.
 • Je hebt een bedrijf, een ideale klant en een aanbod en klaar om jouw hart te volgen
 • Je hebt de ambitie om grootser te gaan met dat wat jij nu doet in jouw werk.
 • Je bent bereid om uit jouw comfortzone te gaan om jouw doelen te halen.
 • Je houdt van humor.
 • Je kan een oprechte en directe communicatie waarderen van 2 ras Amsterdammers met een groot hart voor hun klanten en wat zij doen 😉

WANNEER MOET JE DEZE TRAINING NIET DOEN

 • Als je niet bereid bent om jouw podium te pakken in deze veilige setting die wij jou bieden
 • Als je bent van getrut en gemiep. Dit is een intensieve training, waarbij je voorbij jouw comfortzone mag gaan (zonder dat je kleren uit hoeven of je als een kat over het podium moet kroelen 😜)
 • Als je wilt blijven denken dat een ‘podium’ niet voor jou is weggelegd
 • Als jij nog geen duidelijke ideale klant en aanbod hebt om aan een klant te verkopen
 • Als jij geen behoefte hebt aan verkopen en ‘sales’ te icky blijft vinden (advies is om dan een stichting op te gaan richten)
 • Als je tevreden bent met hoe het nu gaat met jouw bedrijf en niet verder wilt groeien. Lekker laten zo, toch? 😉

Waar: Amsterdam

Wanneer: 16 en 17 januari 2024

Hoe laat: 10:00-18:00 (inloop vanaf 9:30)

Investering: Deze tweedaagse, volledig met lunch en versnaperingen verzorgde, livetraining heeft normaal een prijs van 997,00 ex btw. Maar tot 15 december 2023 kun jij voor een early bird korting meedoen voor maar 897,- ex btw.*

IK DOE MEE!

Je mag deze training ook in termijnen voldoen zonder bijkomende kosten 😉.

(* let op er is maar plek voor maximaal 10 personen en we zitten al half vol!)

Heb je er eerst nog een vraag over, voordat je een besluit wilt nemen? Mail dan even door op deze link te klikken.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This