fbpx

Trek met gemak de juiste klanten aan, die jou met liefde betalen voor jouw hulp

Online Masterclass

Trek met gemak de juiste klanten aan, die jou met liefde betalen voor jouw hulp

Online Masterclass

Heb jij dat ook vaker dan jou lief is?

Geneuzel in je DM over de prijs van jouw aanbod, wanneer je een toffe story hebt gedeeld op Instagram over wat je doet. Dat iemand zich afvraagt waarom het toch altijd ‘zo duur moet zijn’ en of je het niet goedkoper kan doen. Dat jij vervolgens wéér probeert uit te leggen wat er allemaal bij komt kijken, bij dat aanbod. Dat je kosten hebt, de btw nog moet betalen en er onderaan de streep voor jou helemaal niet zoveel overblijft….

Je doet zo hard je best. Hoe krijgen die anderen hun shizzle dan zo makkelijk verkocht? Dat gaat vaak over grotere bedragen dan dat jij vraagt. Die steeds terugkerende frustratie doet jouw energie en jouw bedrijf geen goed. Waarom trek je nou nog niet die doelgroep aan die gewoon direct ja zegt?

Je bent al zover gekomen. Er zijn klanten, er is omzet. Je hebt een bedrijf gecreeerd. Hieperdepiep hoera vrouw, want daar gaan de meeste (wannabe) ondernemers al op hun bek. Maar dit soort gedoe maakt dat je nog steeds dat je af en toe aan het twijfelen slaat over de prijs en wat het dan wel waard is… 

Waar zit het hem nou in bij jou?

Naast dat onrustige gevoel van twijfel wat sommige mensen jou geven, zijn het bij lange na niet de (sales)gesprekken waar je echt vlinders van in je buik krijgt. Niet altijd de mensen waar jouw ogen van gaan stralen. Ook al weet jij een hoop over die “ideale klant” na al die cursussen (rrrrrr, ook nekharen overeind bij de gedachte dat je die weer in moet vullen op een blaadje?). 

Ook is jouw bankrekening er niet eentje die je trots zou willen delen in je story of op een feestje, want de euro’s die er op staan lijken niet helemaal op dat “6 cijferige bedrijf’ waar je had willen staan. Waardoor het ondernemen nou niet echt moeiteloos aanvoelt. 

Waarom zoeken die mensen dan contact om hulp te krijgen, als ze toch niet willen investeren in jou? 

Am i right?

Je voelt aan alle kanten dat er meer in jou zit

Dat je meer voor jouw waarde zou willen kunnen staan zonder gedoe. Dat een klant met gemak die prijs betaalt, die jij werkelijk waard bent. Niet meer hoeven leuren en sleuren. 

Is het die ideale klant veranderen of is het iets anders dat jij te doen hebt om deze situaties met prijsgeneuzel in de toekomst te vermijden?

Er is in ieder geval iets dat jij NU DIRECT kan doen om dit heel snel te veranderen. Een ding, wat er voor zorgt dat de neuzels verdwijnen en jouw echte ideale betalende klant supersnel naar jou toe kan laten komen. 

De juiste mensen voor jouw aanbod in een handomdraai.

En ik ga het recept met jou delen in deze masterclass. 

Even lekker praktisch 

Aan het einde van deze masterclass weet jij precies wat jij moet gaan doen om direct die ideale klant naar jou toe te halen die jou helemaal het einde vindt. Die bij jou past als doperwtjes bij worteltjes en met liefde voor jouw diensten betaalt.

Zodat jij eindelijk die groeispurt naar de ton gaat maken, omdat je snapt wat er al die tijd tussen jou en dat Grote Geld heeft gestaan….

Wanneer: woensdag 8 maart 2023

Hoe laat: 9:30-10:30

Waar: lekker online (schuif aan in pyjama, zou ik zeggen)

Kosten: 47,- (ex btw)

Wat anderen over Madelon zeggen:

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This