fbpx

Maandelijks Madelon

Wil jij mij ook direct onder de knop?

Maandelijks Madelon

Wil jij mij ook direct onder de knop?

Heb jij ook weleens gedacht: had ik maar een coach direct onder de knop….

Een mentor die je kan raadplegen op de momenten dat JIJ dat nodig hebt

Want je bent al zover gekomen met jouw bedrijf. Je hebt al een lekkere omzet en het lukt je om (bijna) consistent zichtbaar te zijn. Je hebt ook al zoveel trajecten en trainingen gevolgd. Je weet heus wel dat je hulp nodig hebt, maar je voelt niets voor weer een heel “traject”. Je baalt ervan dat je zelf niet verder komt, juist met alle kennis over ondernemen die je al hebt. Je voelt dat er omzet en klanten door je handen glippen, omdat je wiebelig bent in waar jij heen wilt met jouw bedrijf. Maar het lukt je niet om zelf de vinger erop te leggen en de situatie om te buigen naar ‘lekker vanuit flow knallen met wat je hier echt te doen hebt’. 

Je hebt al rondgekeken, maar nog niet echt hulp gevonden waar jij een dikke JA bij voelt. Je wil dat iemand met jou meekijkt, een-op-een. Jij hebt hulp nodig die op maat is.  

Waar jij namelijk tegenaan loopt zijn jouw eigen blinde vlekken. Je ziet heel vaak niet waar het nou stokt in jouw bedrijf en jouw acties (hoewel….). Wat staat er potdorie nou nog steeds in de weg dan?

Maar je hebt er wel last van, want dat knagende gevoel van wiebeligheid (en ontevredenheid over jouw richting) gaat steeds meer energie vreten. En daar word je thuis ook geen leuker mens van. Net iets te vaak loopt het niet in de business, krijg je een nee tijdens een salesgesprek. Levert een webinar gewoon niet op wat je er van hoopte. En heb je een kort lontje tegen je partner of de kinderen, wat weer zorgt voor nieuwe stress (die je vervolgens weer meeneemt je werkdag in). 

De klantenstroom droogt langzaam op., je moet eigenlijk wel weer aan jouw leads werken. Maar je wordt niet meer heul heul heul gelukkig van wat je doet. Je bent toe aan een ander level. Een dieper level. En de omzet gaat ook niet genoeg door het dak (want ondanks dat geld niet jouw hoofd-drijfveer is, wil je toch ooit heel graag die tonnen omzet verdienen).

Overtuigingen doemen weer vaker op, waar je keer op keer TOCH weer mee geconfronteerd wordt (grrr… je wil DOOR!). 

Steeds opnieuw die angst voelen dat het niet goed genoeg is, dat je het niet kan. Dat je die volgende stap misschien niet waard bent. Dat dit het dan was met al je glorie en nu toch dat moment gaat komen dat je faalt met dat hele bedrijf van jou.

Tuurlijk ga je af en toe nog door die hele molen. En duurt het allemaal wat langer. Maar jij weet heus wel wat er bij dit spelletje dat ondernemen heet, komt kijken. 

Waar laat jij je door tegenhouden?

Je dacht dat je daar toch inmiddels wel een keer klaar mee was, met al die belemmerendegedachten. Je laat je er het gros van je dag niet meer door tegenhouden, toch? Acties ondernemen doe je wel.

Maar je schaamt je bijna voor je interne geklaag dat je het anders wil, want je hebt het toch al goed? Jij bent al best wel succesvol. Sommige andere ondernemers zouden hier al een moord voor doen. Je wil alleen meer dan dit. Waarom kun je niet tevreden zijn met wat je hebt? 

Maar helaas, vrouw. 

Je bent er aan toe. En je hebt het verdiend. Je komt nu op een ander niveau met andere spelregels. En al die gedachten en stemmetjes, die roepen: ‘niemand zit er op die kant van jou te wachten’ en ‘je kan helemaal niet zoveel geld verdienen zonder hard te gaan werken’ komen nu in 1 keer weer naar boven. Waardoor jouw groei veel minder snel gaat dan je eigenlijk graag wil en jij een continue angst op de achtergrond ervaart dat de hele boel straks binnen 2 maanden instort.  

Ook heb je last van wat occasional “getrut en gemiep”. En daar baal je helemaal van, want je ziet het jezelf doen. Je weet heel goed dat je iets uit zit te stellen (of gewoon niet doet), omdat je het spannend vindt. Wat snel verholpen zou kunnen worden door een simpele kick in tha butt of een tweak hier en daar, waardoor je veel sneller de resultaten gaat zien van waar jij zo naar zit te snakken.

“Slachtoffertje spelen”, daar heb jij een grafhekel aan. 

Alleen, dat lukt jou zelf niet. Hoe graag je dat ook zou willen (typje zelluf doen much?). En hoe lief jouw partner of ‘businessbuddies’ ook zijn, jij bent er achter dat je toch iets anders nodig hebt. Iemand die helemaal begrijpt waar jij dagelijks mee te dealen hebt. Die vraagstukken doorziet op ondernemersniveau (jouw niveau). Die jou voor is gegaan en met jou in die spreekwoordelijke arena staat. En die jou de antwoorden en support geeft die je werkelijk nodig hebt en je daarmee verder helpt in de groei met jouw bedrijf.

Is dit waar jij behoefte aan hebt? 

R

Iemand die gewoon ‘effe met je meekijkt’ naar een idee en je een paar rake kritische vragen stelt om het helemaal te kunnen finetunen, zodat het precies de resultaten kan gaan leveren die jij in jouw hoofd hebt

R

Iemand die je in 5 minuten weer back on track heeft, wanneer je wegzakt in de brei aan gedachten, keuzes of stemmetjes in je hoofd (terwijl je daar zelf nu weken aan waardevolle tijd, geld en energie mee verliest)

R

Iemand met verstand van zaken die je in kunt schakelen als je het zelf even niet meer weet of ziet zitten, een moeilijke tijd doormaakt door de Dingen des Levens. Gewoon een hulplijn achter de hand

R

Iemand bij wie je alles kwijt kan, oordeelloos naar jou luistert en jou snel verder helpt. Niet alleen zakelijk, maar ook privé (dat wat je tegen niemand in jouw omgeving kan zeggen, kan je eindelijk bij iemand in vertrouwen kwijt. Lekker zeg, even ventileren!)

Maar ook

R

Iemand die het grootse in jou ziet. En jouw dromen en levenspad bloedserieus neemt

R

Iemand die jou verder stretcht dan dat jij jezelf kunt stretchen, omdat zij het grootse in jou ziet 

R

Iemand die niet met je meepraat, maar meekijkt en geeft wat je nodig hebt (en dat zal niet altijd zijn wat jij wil horen)

Waarom heb jij dit nodig?

Omdat jij wil groeien met jouw bedrijf en steeds meer tot de kern wil komen van wie je werkelijk bent en wat jij hier echt te doen hebt. Om daarmee volledig in jouw levensonderhoud and beyond te kunnen voorzien. Plus een legacy achter te kunnen laten in de wereld die nog nagalmt, ver nadat jij jouw ogen hebt gesloten.

Maar niet meer vanuit die keiharde doorbeuk-modus. Jij wil jouw ziel achterna. Je hebt hier iets heel belangrijks te doen, dat vóél je. Het is tijd. Je kunt het heel goed alleen, zo doe je altijd alles. Moest waarschijnlijk vroeger al, dat jij de boel draaiende hield. Maar nu is het tijd voor jouw pad. Jouw zielsmissie. En om daar te komen zal je hulp moeten accepteren.

En dat is spannend. Dat gaat iets van jou vragen. Dat weet ik, omdat ik je al voorgegaan ben. 

‘Soms lijkt het wel alsof Madelon in mijn hoofd kan kijken. Ze weet precies wat ik nodig heb en waar ze mij mee kan helpen. Vaak voor ik het zelf aan haar heb uitgelegd. Aangezien ik soms vastloop, maar niet zelf kan uitleggen waar ik precies moeite mee heb. Waar andere coaches een concrete vraag nodig hebben om mij te helpen, helpt Madelon mij gewoon gelijk verder.’

Fiona Spit (Liefs Fiona)

Mijn naam is Madelon Rijkers 

Al sinds 2016 ben ik het pad van ondernemer aan het lopen. Beste keuze ooit en grootste groei ooit. Hoe ik destijds begonnen ben, lijkt nergens meer op waar mijn bedrijf (en ikzelf for that matter) nu staat. En toch is de kern van de boodschap precies hetzelfde als toen: doe wat zo ongelofelijk bij jou past en volg jouw hart. No matter what!

Ik heb al vele vormen van ondernemen ervaren. Succesvolle online groepen gedraaid, een-op-een klanten gedaan, livedagen en challenges neergezet. Online trainingen verkocht. Bedrijven omgegooid en een ander bedrijf gestart vanuit een nieuw level. 

You name it.

Ik weet als geen ander hoe het voelt en wat er bij komt kijken om spannende stappen te zetten. Ik geloof ook dat het allerbelangrijkste van de groeispurt naar meer succes is, dat je altijd harder aan jezelf zal moeten werken dan aan jouw bedrijf. 

Doordat ik geleerd heb om met het Universum en de energie te werken, en op de antwoorden te vertrouwen, weet ik als geen ander waar jij nu staat. Ik heb mij altijd laten coachen door de beste coaches die Nederland te bieden heeft, op het gebied van ondernemen en op het gebied van innerlijk werk. Hierdoor heb ik mijzelf steeds uit kunnen dagen. En dat maakt dat ik de snelle schakelaar voor jou ben, die jij nodig hebt om jouw stappen te kunnen maken. 

Want ik geloof in EN intuïtie volgen EN strategisch handelen. En hoe dat eruit ziet is voor elk van mijn klanten weer anders. Niks geen one-size-fits-all. Ook niet “lekker authentiek jezelf zijn”, maar dan alsnog een stramien volgen. Jij bent mij niet, jij bent jij. En dat is leidend.

Maar als ik ergens goed in ben om jou daarin te begeleiden, dan is het in snel schakelen en buiten de kaders denken. Ruimte en oplossingen vinden die niet lijken te bestaan, maar wel passen bij wie jij bent. En naast dat ik voor jou niet geloof in een trechter-traject waar iedereen doorheen moet, past deze vorm van coaching ook zo heerlijk bij wie IK ben. Want ‘doen wat bij jou past’ is een way of life voor mij. En daarmee is dat credo ook het beste voor mijn klanten. 

“Maandelijks Madelon”. Een coach onder de knop wanneer JIJ dat nodig hebt. Omdat er op dit moment voor jou niets is dat ècht 100% aansluit bij jouw behoefte. Maar je weet dat je wel hulp wilt hebben om verder te komen dan waar jij nu staat.

Deze vorm van coaching is niet voor iedereen

R

Je bent een ondernemer met ervaring (minimaal een jaar) en draait een steady omzet en bent toe aan meer (verdieping van jouw aanbod en klanten, omzet, groei, vrijheid, tijd, meer jij)

R

Je voelt dat je hier bent voor “meer” en bent dan ook bereid om je daarvoor in te zetten.

R

Geld is niet persé jouw drijfveer, maar op alleen “mensen helpen” doe je het ook niet goed. Je wil wel resultaat zien (hé hallo, je hebt geen stichting).

R

Je bent gewend om te investeren in jezelf en in jouw bedrijf om steeds weer een level door te kunnen groeien. Je zit graag tussen de Grote Meisjes in jouw vakgebied en wil dat jouw naam toch een lichtelijke legacy achterlaat als jij er niet meer bent

R

Je kent het ondernemerschap, weet hoe het spelletje gespeeld wordt, en kunt snel schakelen wanneer je de lijnen ziet (no worries, je hoeft ze nu nog niet te zien 😜)

Even lekker praktisch 

Maandelijks Madelon”, een abonnement dat jou laat groeien zolang je dat nodig hebt. 

een maand lang Madelon helemaal voor jezelf*

€888,- ex btw/maand

$

Je kunt elke week vragen stellen, direct aan mij, via Whatsapp (en als je de vraag niet goed weet help ik je met de juiste vraag formuleren). Zodat je direct stappen zet met acties uitvoeren die goed voelen en niet meer vast hoeft te lopen.

$

Elke maand kun jij een uur online 1-op-1 coaching opnemen.

$

Je mag gebruik maken van de ondersteuning van etherische olie, wanneer je tegen specifieke thema’s aanloopt. Een portie magie wordt dan naar jou thuisgestuurd

$

Je krijgt toegang tot de online community Business on your Terms. Met allemaal toffe video’s, meditaties en masterclasses (ook van gastexperts die topbedrijven runnen) die jou en jouw business vooruit gaan helpen.

$

50% korting op producten zoals bijvoorbeeld de Sterrenbeeld-olie en lippenbalsems.

$

Je krijgt als nieuwe klant als bonus een online kickoff-sessie 1-op-1 met mij van 2 uur, waarin ik alle belangrijke zaken over jou en jouw bedrijf met je doorneem om een vliegende start te maken.

“Maandelijks Madelon” is geschikt voor jou, wanneer je graag consistent persoonlijk gecoacht wilt worden en elke maand contact wilt 1-op-1 om dieper op zaken in te gaan. Maar je kunt mij ook een maandje invliegen als jij dat nodig hebt. Wees er wel snel bij, want als de agenda vol zit moet je even op mij wachten. 

(*Dit abonnement is wat het meeste verkocht wordt. Mocht er om wat voor reden dan ook blijken dat je minder of juist meer nodig hebt, dan kijken we samen naar de andere mogelijkheden)

Ik ben er voor jou, zodat jij kunt groeien

“Maandelijks Madelon” er voor jou om snel stappen te kunnen nemen. Om besluiten over klanten en de business sneller te nemen. Het levert je tijd, geld en energie op, wanneer jij veel sneller door besluiten of angsten heen beweegt. Als jij weet wat je moet doen op die grote Hoe Dan?!-vraag.

Dit is coaching op maat.

In de bonus kickoff -sessie kijk ik samen met jou waar je staat, waar jij heen wilt en wat daarbij nu nog in de weg staat. We gaan jouw hele bedrijf (en leven) door. Ik zet mijn intuïtieve voelsprieten en jarenlange kennis voor jou in. En we zetten samen de lijnen uit voor de komende tijd. Tussen de coachcalls door kun jij gewoon vragen stellen en support vragen. En weet je niet wat je precies moet vragen? Dan help ik jou daar bij, zodat je optimaal gebruik kunt maken van dit abonnement. Zo kun jij supersnel bijsturen in jouw bedrijf en leven waar dat nodig is en pijlsnel dat bedrijf en die omzet manifesteren die je diep van binnen al voelt. 

Boek nu een vrijblijvende matchcall om samen te kijken of een “Maandelijks Madelon” voor jou de juiste keuze is op dit moment. Kleine heads up, je moet wel van humor houden om met mij samen te werken! Ik ben een Amsterdamse by nature (ook al verstop ik me lekker in een kneuterig dorp in Friesland) en hou van oprechtheid, groeien en lachen. 

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This