fbpx

Ondernemen vanuit je hart

LIVEDAG 16 september 2022

Madelon Rijkers Business dag

Ondernemen vanuit je hart

LIVEDAG 16 september 2022

Je kent dat wel, je voelt van alles binnen in je borrelen als ondernemer.

Maar er is gewoon geen tijd om er goed over na te denken hoe je het zou willen hebben. Tuurlijk, de ‘business’ loopt wel. Maar niet zoals je diep van binnen voelt.

Er zit meer in jou. Er wil meer door jou naar buiten stromen. Het is vaag gevoel, but it’s there.

Jij weet dat jij groter kunt groeien dan jouw eigen schaduw. But you’re scared as hell… 

Gaat dit over jou? Let dan even op

$

Je laat je steeds weer meesleuren in die “waan van de dag” en zegt soms ja, terwijl je eigenlijk nee voelt (zoals tegen je schoonmoeder die iets van je wil en  jij maar weer extra ruimte maakt, die je niet had)

$

Klanten vinden wordt steeds moeilijker, lijkt wel. Wat gebeurt er? Dit ging toch nog wel aardig?

$

Je voelt al een tijdje dat er iets borrelt van binnen. Maar dat je er te druk voor bent om het goed uit te werken… komt je stiekem ook wel goed uit. Want je vindt het heel spannend om dingen te gaan veranderen (we noemen het voor de vorm maar even uitstelgedrag, maar jij weet allang dat dat niet het geval is. Je bent gewoon bang voor die groeispurt, omdat je het niet kunt overzien en niet weet waar je moet beginnen. Jij hoort alleen maar in je hoofd: HOE DAN?!)

 

Je hoort mij vaak zeggen dat je harder aan jezelf moet werken dan aan je bedrijf. En dat is waarheid als een koe.

Jij bent het kloppende hart van die hele onderneming en vanuit dat kloppende hart kun je keuzes maken die helemaal in lijn liggen met wie jij werkelijk bent en wat je hier werkelijk te doen hebt. 

Wat een heerlijke dag; een cadeautje voor jezelf en jouw vrouw-zijn. Want dat was deze dag; het delen en verbinden met vrouwen onder elkaar en zo spannend als ik het vond, zo fijn als het echt voelde. Madelon regisseert deze dag met zachte en logische hand en haar authentieke flair; heerlijk, humor, warmte, stralendheid. Ik vind je een heerlijk mens!

Resultaat? Gerichte vragen mee naar huis voor jezelf en je business (wat mij betreft 1), een prachtige groep verbinding en een gevuld hart (en een prachtige cadeautjestas! Wauw! ❤) Nu? de boel laten landen en op naar de volgende stappen!

Annelies Bakker

De dag bij Madelon was niet alleen goed verzorgd, het bracht me ook zo’n waardevolle openbaring. Puzzelstukjes die klikken. Hoe ze het doet? Geen idee. Ze weet gewoon te raken wat er geraakt mag worden. En dat kan ook enkel in een veilige container, die ze wist neer te zetten. De gespreksonderwerpen in de groep gingen van luchtig en humoristisch naar diep en intiem. Chapeau. Ik hou trouwens ook enorm van haar hele présence: zweven & raven. Kortom: aanrader voor elke vrouw die houdt van een aanpak met de voeten in de klei en het hoofd in de wolken!
Kim de Vries

Ik heb genoten van de energie die er was met een fijn gemengde groep like-minded vrouwen ieder met hun eigen ambities, dromen en ook obstakels.Het heeft me verrast hoe snel iedereen zich zo open steldeen elkaar in vertrouwen nam met hun uiteenlopende issues. Hierin heb je dus echt een safe space kunnen creëren.
Je hebt ons een prachtige (and might I add: voortreffelijk lekker verzorgde) dag bezorgd vol met mooie soul-searching oefeningen, eye-openers en heuse doorbraken. Daarbij was er ook veel aandacht voor ieder individu, waarbij je iedereen echt volledige aandacht hebt geschonken en waardevolle handvatten hebt aangereikt. Juist door deelgenoot te zijn van de issues waar een ander mee worstelt en jouw visie daarop gaat er bij jezelf soms nog sneller een lichtje branden. Ik heb niet alleen voldoende stof om over na te denken en op door te voelen de komende tijd, maar ook een concrete beslissing mee naar huis genomen. Iets waar ik al een tijdje tegenaan zat te hikken. Heel veel dank daarvoor.
2 weken voor jouw dag had ik een live event wat ongeveer 20x (not kidding) zoveel geld kostte, maar ik geloof dat ik jouw dag minstens als even waardevol heb ervaren.
Leonieke Bakker

Klopt het met jou niet?

Dan klopt het met jouw bedrijf ook niet!

But no worries. 

Picture this: jij gaat een hele dag (volledig verzorgd met een lekkere lunch) deepdiven in jouw bedrijf met een selecte groep vrouwelijke ondernemers die PRECIES weten hoe het voelt om daar te zitten waar jij nu zit. Je gaat een hele dag AAN jou en jouw bedrijf werken, zodat je met helderheid en focus het pand weer verlaat. Jij weet wat jou aan het eind van de dag te doen staat om dat succesvolle bedrijf neer te gaan zetten, dat je diep in je voelt borrelen.

Eigenlijk heb ik me in een opwelling opgegeven voor de livedag. Ik volg Madelon nog niet zo lang op Instagram, maar wat ze deelt is spot on. Ze is lekker direct, maar ook een beetje spiri wiri. Ik hou ervan.
De livedag was in één woord FANTASTISCH! Op een prachtige locatie, met alles erop en eraan en een superleuke groep vrouwen. Madelon is geweldig! Ze voelt precies aan wat je nodig hebt, stelt de juiste vragen en zegt dingen waar je echt wat mee kan. Er zijn zoveel kwartjes gevallen. Na deze dag voel ik nog meer dat ik op de goede weg ben.

Miranda

Voor wie is dit?

 Dit is voor jou wanneer je al wat langer onderneemt (voor de beeldvorming minimaal een jaar).. Als je een diepe drive voelt om mensen te helpen en de wereld mooier wil maken. Je bent al een ervaren ondernemer. De omzet die je draait is oké (maar eigenlijk niet in verhouding tot de input die je er in stopt), maar je voelt aan alles dat die volgende stap toch ook voor jou wel weggelegd moet zijn. 

Je bent geen geldgedreven mens, maar meer klanten helpen en levens veranderen wil je liever dan wat dan ook!

Je bent een spiritueel mens, maar bent bang snel “zweverig” gevonden te worden. 

Jij wil die groeispurt door, maar niet harder hoeven werken. Je bent het zat dat je je aanpast aan ‘hoe het heurt’, maar overziet niet hoe het anders kan. Hard werken en doorgaan is wat je kent. Je bent bang dat er niemand op je zit te wachten als je andere keuzes gaat maken. En je  voelt aan alles dat er een kant van jou is waar je nog te weinig gebruik van maakt. Namelijk die intuïtieve kant. Je bent niet op zoek naar weer een strategische move (been there done that, right), maar toe aan keuzes die kloppen met wie jij bent en komen uit jouw hart. Durven grenzen stellen en besluiten nemen die kloppen met wie jij echt bent.

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met de eerste stappen die nodig zijn om keuzes te gaan maken die in lijn zijn met wie jij werkelijk bent. Ik ga je laten zien wat de snelste manier is om geen tijd en energie meer te laten weglekken op die “hoe dan?!”-vraag  en daadwerkelijk die succesvolle impact te gaan maken met wat jij hier te doen hebt. 

Ik houd mijn groepen klein en intiem (max. 20 vrouwen), want ik zoom in op jou en wat jij nodig hebt. Daar houd ik dus ruimte voor. Wil je wegduiken in een groep, dan is deze dag niet voor jou. Wil jij echt doorpakken en ben je bereid te kijken naar wat daar voor nodig is, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen. 

Jij weet na deze dag waar je gas mag terugnemen en waar je juist keihard je gaspedaal in mag trappen (psst, spoiler alert: dit geldt misschien ook wel voor je privéleven).

En wie weet durf jij aan het einde van die dag alles uit jouw business (en leven) te halen wat niet meer dient, tot er alleen maar overblijft waar jij en jouw klant zielsgelukkig van worden

Het werken met mij levert resultaat. Wat dacht je van: helderheid (niet meer bang hoeven zijn dat je verkeerde keuzes maakt), focus (aan de slag met 1 ding tegelijk dat resultaat gaat opleveren in klanten), tijd. En van die laatste weet je nooit hoeveel je nog hebt.

Rust, overzicht, oude patronen herkennen en doorbreken. Ruimte durven pakken. Het is nu jouw tijd. Vanuit elke situatie (ook de moeilijke) steeds weer de juiste keuzes kunnen maken, omdat jij jezelf kent en weet wat je nodig hebt. Geen ja meer zeggen als je nee voelt. Er ontstaat meer zekerheid, overzicht en plezier. Meer vertrouwen in jezelf. Dat is precies wat jij als ondernemer nodig hebt om te kunnen groeien met jouw bedrijf.

En daar gaan wij de eerste stappen in zetten, tijdens deze magische livedag. Dat is niet het enige, want als jij voor 2 juli 2022 jouw ticket bestelt, krijg jij er als bonus een coachcall met mij bij (t.w.v. 350,00). Die 1-op-1 online call mag jij in de weken na de livedag inzetten om met mij de puntjes op de i te krijgen, zodat je het maximale uit de inzichten (die je gegarandeerd krijgt) kunt halen. De afspraak plannen we samen in op een moment dat jou en mij past #cadeautje.

Praktische info

Waar: Buitenplaats “de Boele”
Wanneer: vrijdag 16 september 2022
Hoe laat:  10:00-16:30 met pauzes en heerlijk eten en drinken
(9:30 inloop)
Kosten: € 111,- excl. BTW 

Vol = vol

Wat anderen zeggen over Madelon

Jij laat mij inzien dat ik waarde toe te voegen heb. Allemaal op de eigen Madelon manier: nuchter, grappig en zonder doekjes erom te winden.

Corianne

Jij geeft me inzichten, maar ook het praktische vervolg hierop; wat kan je nu met dit inzicht. Dit is voor mij zeker de grootste reden om jou aan te bevelen.

Lisa

Ken je dat? Iemand die precies de vinger op de zere plek weet te leggen terwijl je niet eens wist dat daar een zere plek zat? Dat is Madelon ten voeten uit.
Channa

Omdat voor mij de manier van Madelon werkt! Dus ik zal haar zeker aanraden!

Marjon

Review madelon rijkers livedag

Waar & wanneer

Locatie

Buitenplaats “de Boele”
Benedeneind Zuidzijde 267
3405 CJ
Benschop

Datum

16 september 2022

Prijs

€ 111 excl. BTW

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This