fbpx

Focus Pocus 

LIVEDAG 22 mei 2024: kom een dag aan jouw business werken en ga met focus en een doel weer naar huis

Madelon Rijkers Business dag

Focus Pocus

LIVEDAG 22 mei 2024: kom een dag aan jouw business werken en ga met focus en een doel weer naar huis

Je kent dat wel, je voelt van alles binnen in je borrelen als ondernemer.

Maar er is gewoon geen tijd om er goed over na te denken hoe je het zou willen hebben. Tuurlijk, de ‘business’ loopt wel. Maar niet zoals je diep van binnen voelt.

Er zit meer in jou. Er wil meer door jou naar buiten stromen. Het is vaag gevoel, but it’s there.

Jij weet dat jij groter kunt groeien dan jouw eigen schaduw. But you’re scared as hell… 

Na deze livedag ben jij weer on track met wat JIJ wil met jouw bedrijf.  En voel je, wéét je hoe haalbaar dit gaat zijn.

Gaat dit over jou? Let dan even op

$

Je laat je steeds weer meesleuren in die “waan van de dag” en zegt soms ja, terwijl je eigenlijk nee voelt (zoals tegen je schoonmoeder die iets van je wil en  jij maar weer extra ruimte maakt, die je al niet had)

$

Klanten vinden lijkt steeds moeilijker te worden

$

Je hebt van alles over het ondernemerschap geleerd bij businesscoaches of door cursussen te volgen, maar die “code” heb je voor jezelf nog niet gekraakt

$

Je voelt al een tijdje dat er iets borrelt van binnen. Maar je komt er niet toe om het goed uit te werken. Steeds ‘is er weer iets’ wat eerst moet. 

$

Je zit er ab-so-luut in, in dat bedrijf van jou, om mensen te helpen. Maar je wil nu eindelijk ook gewoon eens die zakelijke bankrekening vullen tot een level ‘lekker om van te leven’ (potdorie!)

 

Je hoort mij vaak zeggen dat je harder aan jezelf moet werken dan aan je bedrijf. En dat is waarheid als een koe.

Jij bent het kloppende hart van die hele onderneming en vanuit dat kloppende hart kun je keuzes maken die helemaal in lijn liggen met wie jij werkelijk bent en wat je hier werkelijk te doen hebt. 

En dat vraagt hyperfocus om dat goed neer te kunnen zetten. Dat gaan we met deze livedag creëren, FOCUS!

 

review katinka reiss
review 3

Klopt het in de energie met jou niet?

Dan klopt het met jouw bedrijf praktisch ook niet!

But no worries. 

We gaan hiermee aan de slag om energie en praktijk weer bij elkaar te brengen.

Picture this: jij gaat een hele dag (volledig verzorgd met een lekkere lunch) deepdiven in jouw bedrijf met een selecte groep vrouwelijke ondernemers die PRECIES weten hoe het voelt om daar te zitten waar jij nu zit. Je gaat een hele dag AAN jezelf en jouw bedrijf werken, zodat je met helderheid en focus het pand weer verlaat.

Jij weet wat jou aan het eind van de dag te doen staat om dat succesvolle bedrijf neer te gaan zetten, dat je diep in je voelt borrelen. Zodat je er eindelijk eens de gewenste resultaten van kunt gaan zien op jouw bankrekening.

Testimonial Celestial Ceremonies
review 5

Voor wie is dit?

 Dit is voor jou wanneer je een bedrijf hebt en klanten (ook al staan ze niet direct in tientallen voor de deur). Je voelt een diepe drive om mensen te helpen en om de wereld mooier te maken.

Je hebt al best wat geleerd over het ondernemerschap, van allerlei cursussen gevolgd of bij businesscoaches gezeten,. maar hebt nog niet helemaal door hoe dat dan voor JOUW bedrijf werkt.

De omzet die je maakt ben je dankbaar voor (maar het is eigenlijk niet in verhouding tot de input die je er in stopt). En je voelt aan alles dat die volgende stap toch ook voor jou wel weggelegd moet zijn.

Je bent overigens geen geldgedreven mens, maar je wil (naast al die mensen kunnen helpen) toch ook zelf wel lekker kunnen verdienen. 

Je bent een spiritueel mens, maar bent ook soms bang om “zweverig” gevonden te worden

Je bent het zat dat je je altijd aangepast hebt aan ‘hoe het allemaal wel niet heurt’. Je hebt allerlei dingen gedaan die je geleerd hebt uit businesscoach-programma’s en bent er klaar voor om het eens van een andere kant te gaan benaderen, met dat bedrijf van jou. 

Hard werken en maar doorgaan is wat je kent. Je wordt soms geteisterd door stemmetjes als: ik ben niet goed genoeg, ik kan dit niet, wie ben ik nou helemaal om….?

Je mist focus. Maar je bent niet op zoek naar de zoveelste strategische move (been there done that, right), maar toe aan een andere benadering om jouw bedrijf naar het volgende level te krijgen. 

Wat gaan we doen?

We gaan aan de slag met de eerste stappen die nodig zijn om keuzes te gaan maken die in lijn zijn met wie jij werkelijk bent. Ik ga je laten zien wat de snelste manier is om geen tijd en energie meer te laten weglekken op die “hoe dan?!”-vraag  en focus te gaan houden op wat je te doen hebt.

Daadwerkelijk die succesvolle impact te gaan maken met wat jij hier te doen hebt. 

Ik zoom in op mijn klanten en wat zij nodig hebben. Het is een gave, dus die zet ik graag voor jou en de groep in. Wil je wegduiken in een groep, dan is deze dag niet voor jou.

Wil jij echter doorpakken met jouw ondernemerschap en ben je bereid te kijken naar wat daarvoor nodig is? Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen. 

Jij weet na deze dag waar jij gas mag terugnemen en waar jij juist keihard je gaspedaal in mag trappen, zodat je succesvol gaat ondernemen vanuit jouw hart.

(psst, spoiler alert: dit gas terugnemen of geven geldt misschien ook wel voor je privéleven)

Het werken met mij levert resultaat. Wat dacht je van: helderheid (niet meer bang hoeven zijn dat je verkeerde keuzes maakt), focus (aan de slag met 1 ding tegelijk dat resultaat gaat opleveren in klanten), tijd (zodat je lekker thuis kunt zijn of juist meer tijd hebt om áán jouw bedrijf te werken)

En van die laatste weet je nooit hoeveel je nog hebt.

Rust, overzicht, oude patronen van jezelf herkennen en doorbreken. Geen gemiep meer. Ruimte durven pakken. Jezelf niet meer klein houden. Het is nu jouw tijd. Vanuit elke situatie (ook de moeilijke) steeds weer de juiste keuzes kunnen maken, omdat jij jezelf kent en weet wat je nodig hebt.

Geen ja meer zeggen als je nee voelt.

Er ontstaat meer zekerheid, overzicht en plezier. Meer vertrouwen in jezelf. Dat is precies wat jij als ondernemer nodig hebt om te kunnen groeien met jouw bedrijf.

Want in the end vertaalt zich dat naar omzet en klanten. It’s that simple.

En daar gaan wij de eerste stappen in zetten, tijdens deze magische livedag. 

Scherm­afbeelding 2023 10 05 om 06.15.45

Praktische info

Waar: Oldetrijne
Wanneer: 22 mei 2024
Hoe laat:  10:00-16:30 met lunch
(9:30 inloop)
Ticketprijs: slechts € 97,- excl. BTW 

Vol = vol

*let op: wil je met het OV komen? Bekijk dan even heel goed de reisplanner van de NS of via de website van 9292. Better yet: scoor een collega en rijd gezellig samen! Parkeren is gratis op het terrein naast de locatie 😉

 

Wat anderen zeggen over Madelon

Wat een heerlijke dag; een cadeautje voor jezelf en jouw vrouw-zijn. Want dat was deze dag; het delen en verbinden met vrouwen onder elkaar en zo spannend als ik het vond, zo fijn als het echt voelde. Madelon regisseert deze dag met zachte en logische hand en haar authentieke flair; heerlijk, humor, warmte, stralendheid. Ik vind je een heerlijk mens!

Resultaat? Gerichte vragen mee naar huis voor jezelf en je business (wat mij betreft 1), een prachtige groep verbinding en een gevuld hart (en een prachtige cadeautjestas! Wauw! ❤) Nu? de boel laten landen en op naar de volgende stappen!

Annelies Bakker

De dag bij Madelon was niet alleen goed verzorgd, het bracht me ook zo’n waardevolle openbaring. Puzzelstukjes die klikken. Hoe ze het doet? Geen idee. Ze weet gewoon te raken wat er geraakt mag worden. En dat kan ook enkel in een veilige container, die ze wist neer te zetten. De gespreksonderwerpen in de groep gingen van luchtig en humoristisch naar diep en intiem. Chapeau. Ik hou trouwens ook enorm van haar hele présence: zweven & raven. Kortom: aanrader voor elke vrouw die houdt van een aanpak met de voeten in de klei en het hoofd in de wolken!
Kim de Vries

Ik heb genoten van de energie die er was met een fijn gemengde groep like-minded vrouwen ieder met hun eigen ambities, dromen en ook obstakels.Het heeft me verrast hoe snel iedereen zich zo open steldeen elkaar in vertrouwen nam met hun uiteenlopende issues. Hierin heb je dus echt een safe space kunnen creëren.
Je hebt ons een prachtige (and might I add: voortreffelijk lekker verzorgde) dag bezorgd vol met mooie soul-searching oefeningen, eye-openers en heuse doorbraken. Daarbij was er ook veel aandacht voor ieder individu, waarbij je iedereen echt volledige aandacht hebt geschonken en waardevolle handvatten hebt aangereikt. Juist door deelgenoot te zijn van de issues waar een ander mee worstelt en jouw visie daarop gaat er bij jezelf soms nog sneller een lichtje branden. Ik heb niet alleen voldoende stof om over na te denken en op door te voelen de komende tijd, maar ook een concrete beslissing mee naar huis genomen. Iets waar ik al een tijdje tegenaan zat te hikken. Heel veel dank daarvoor.
2 weken voor jouw dag had ik een live event wat ongeveer 20x (not kidding) zoveel geld kostte, maar ik geloof dat ik jouw dag minstens als even waardevol heb ervaren.
Leonieke Bakker

Eigenlijk heb ik me in een opwelling opgegeven voor de livedag. Ik volg Madelon nog niet zo lang op Instagram, maar wat ze deelt is spot on. Ze is lekker direct, maar ook een beetje spiri wiri. Ik hou ervan.
De livedag was in één woord FANTASTISCH! Op een prachtige locatie, met alles erop en eraan en een superleuke groep vrouwen. Madelon is geweldig! Ze voelt precies aan wat je nodig hebt, stelt de juiste vragen en zegt dingen waar je echt wat mee kan. Er zijn zoveel kwartjes gevallen. Na deze dag voel ik nog meer dat ik op de goede weg ben.

Miranda

Review madelon rijkers livedag

Waar & wanneer

Locatie

Dorpscentrum Oldetrijne

Datum

22 mei 2024

Prijs

Slechts € 97,- excl. BTW

review 6

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This