fbpx

Jij mag op elk moment van de week jouw mening veranderen, zeker in het nieuwe jaar! (En een nieuwe winactie)

door | jan 10, 2022 | Blog | 0 Reacties

Ben je ook zo’n principieel type? Zo eentje die iets afspreekt en al gaat ze er aan kapot, die afspraak staat? Dan is deze blog voor jou.

Want jij denkt dat je er zo goed door bezig bent. En ik zeg dat het je jouw bedrijf kost en een hoop geld. Misschien nog wel meer….

Wie A zegt, moet B zeggen’

Belofte maakt schuld’

In de basis allemaal waar. En gestoeld op mooie waarden en normen die veelal met de paplepel zijn ingegoten. Maar diezelfde waarden en normen werken nu als de grootste valkuilen in het ondernemerschap. Want het ondernemerschap bestaat niet uit iets in beton gieten. Juist niet!

Op elk moment van de week moet je kunnen schakelen. Dat hebben we de afgelopen jaren wel ervaren, vind je niet? Daar hebben de ware ondernemers zich onderscheiden van de rest. Door flexibel te zijn en andere keuzes te maken. Keuzes die ze misschien een paar maanden eerder verafschuwden.

Maar Rijkers, je moet toch doen wat je belooft?!

Eens. Maar niet altijd.

Ik ben zo’n principe-type en dat is heel fijn. Op tijd, betrouwbaar, kun je op rekenen. Een waar genoegen voor mijn klanten.

Maar ik heb wel geleerd om iets los te durven laten als het niet meer dient. Daar waar ik vroeger riep: ‘Dat doe ik niet!’ Daar doe ik het nu dus wel. Omdat het nu wel bij mij past en toen nog niet.

Als jij ook zo’n principe-type bent, en ambitieus, is de kans groot dat je jezelf snel vastzet in jouw creatieve groei als ondernemer. Je bent dan wel heel goed in betrouwbaar zijn (wat heel lekker is voor jouw klant), maar niet zo goed in het snelle schakelen wat jouw bedrijf ALTIJD van jou vraagt als je wilt groeien.

Je kunt niet een tree omhoog op de next-level-ladder of je daadwerkelijke “purpose” volgen, als je je voeten in het principe-beton hebt gegoten. En daarmee bedoel ik dat je iets dat je bedacht hebt voor jezelf, altijd weer mag aanpassen als je dat wil.

Je hoeft het niet te doen, alleen maar omdat je dat afgesproken hebt met jezelf.

Wil je je prijs omhoog? Mag.

Wil je niet 8 uur coachen bij jouw aanbod, maar 4? Mag.

Op elk moment van de week mag jij lekker jouw bedrijf aanpassen en dat aanbod verkopen. Je kunt zelfs jouw klanten bellen en een ander voorstel doen dan waar ze voor betaald hebben (wat natuurlijk altijd beter is dan waar ze voor getekend hebben 😉), gewoon omdat het beter bij jou past. En dus ook beter is voor hen.

Maar je mag ook iets doen, waarvan je wellicht 4 maanden geleden riep: dat ga ik nooit doen!

Dingen veranderen, mensen veranderen, situaties veranderen, levens veranderen. Jij bepaalt waar het heen mag. Altijd.

Het gaat je duizenden euro’s opleveren, plezier en een hoop vrijheid. Let maar op.

En weet je wat nou zo tof is? Ik ga nog een keer 5 SuperSessies t.w.v. 350,00 weggeven. Kun je je direct voor opgeven als je voelt dat ik iets geraakt heb hierboven.

In deze supersessie ga ik jou (met mijn x-ray-gaves) coachen op de vraag: wat wil je nou echt, met wie en waarom? En wat is daarvoor nodig? Je gaat de eerste stappen zetten naar een stabiel en succesvol bedrijf, zodat je 2022 in de juiste energie start. En met de juiste acties. Jouw acties.

Vanuit vertrouwen en intuïtie. ‘Cause that’s the name of my game.

Ik ga een uur lang met je aan de slag en zet daarbij mijn superpowers in op intuïtief en strategisch vlak. We vertalen het direct naar de praktijk voor je door, zodat jij letterlijk weet wat je te doen staat. Moeiteloos klanten aantrekken? Andere keuzes maken? Succesvol ondernemen vanuit vertrouwen en intuïtie? Allemaal mogelijk. Als je maar snapt hoe je dat moet doen.

Wat moet je nu doen?

Om kans te maken op een van die 5 super-sessies met mij, vul je hier jouw gegevens in en beantwoord de vraag waarom jij vindt dat juist jij die super-sessie zou moeten winnen. Ik selecteer 5 personen en neem uiterlijk 14 januari contact op met de winnaars.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This