fbpx

Jezelf klein houden, daar help je niemand mee

door | mrt 28, 2022 | Blog | 0 Reacties

Die zin, die titel van dit betoog, die zou je eigenlijk op je koelkast moeten plakken. Tussen de onooglijke tekeningen van de kinderen (want ik kan nooit heel goed ontdekken wat ze getekend hebben, tenzij ik de context erbij vraag-want die krijg je nooit) en de magneetjes van all over the world.

Want ik geloof oprecht dat jij dit stukje vaak vergeet.

En dat geeft niet. Maar daarmee HELP je dus niemand. En dat was volgens mij waarom deze hele shizzle ooit begonnen bent.

And i get it. Je bent al genoeg uit die “comfort zone” getrokken. Hebt genoeg gedaan aan innerlijke sh*t opruimen. Je hebt genoeg van wéér een level groeien. Je had net die hele tekst voor die website af en hij klopt alweer niet meer.

Godsamme…

Maar je voelt het.

Het borrelt. Het bruist. Of liever gezegd, het zit je in de weg. Want je wordt er misselijk van. Spanning, zo voelt het. Verwarring. Alsof het allemaal ineens niet meer klopt, je eigenlijk beter in loondienst had kunnen zitten. Misschien overweeg je het zelfs op dit moment….

Niet doen.

Tis niet jouw plek vrouw. Dit wat je voelt hoort erbij. Het is de uitnodiging to take it up a notch. Alleen dan is het wel fijn als je begrijpt wat je moet doen. Leuk altijd dat Universum met die “uitnodigingen”. Het gooit er alleen nooit een concreet kaartje bij met de uitleg.

Maar dat doet ze wel. En die komt vaak in een vorm van mensen zoals ik. Die een uitnodiging doen om een level te gaan groeien. Die jou erbij willen helpen, omdat ze weten hoe dat moet (spoiler alert: het is echt veel minder zwaar en moeilijk dan jij nu aan het doen bent). En het is aan jou om de uitleg te snappen. Te voelen. Weten wanneer je ergens aanhaakt en wanneer het niet voor jou is.

In deze blog krijg je de laatste oproep om er vrijdag bij te zijn. Mijn livetrainingdag in Gouderak “Ondernemen vanuit jouw hart”, waar ik zelf ook 2 uur voor in de auto moet zitten. Oftewel, kom dus niet aan met locatie-shizzle en dat het niet in de buurt is 😎

Het wordt epic. De juiste vrouwen zullen er zijn. De groei gaat in gang gezet worden en dat voor een belachelijke prijs van 97,- ex btw. Komt compleet verzorgd met heerlijke lunch ook nog. En vanmorgen sloeg de Madelon in mij weer door en bestelde van alles voor de goodiebag…

Of het dus die autorit of 97 euro waard is? Hell yeah. Maar ik kan je verzekeren dat het lifechanging gaat zijn als jij voelt dat je hier bij moet zijn.

Meld je hier snel nog even aan, want het wordt nu of nooit voor jou vrouw. En hoeveel mensen wil jij nog ECHT kunnen helpen?

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This