fbpx

Je wil helemaal niet zo graag mensen helpen, dan zou je wel andere keuzes maken

door | nov 8, 2021 | Blog | 0 Reacties

Zo.
Het kan maar beter gezegd worden.
Dan kunnen jij en ik aan de oplossing werken.

Want ik weet dat deze titel helemaal niet voor jou geldt. Ik wéét dat er niets is wat je liever wil dan de wereld een beetje mooier te maken (een beetje?). Toch gedraag je je wel als het gros van de mensen.
Die shizzle, waar je je door laat tegenhouden, zit je in de weg. En het wordt tijd dat je daar doorheen gaat. Om daadwerkelijk te gaan staan en te doen waarvoor je hier op aarde bent.
Jij voelt al langer dat het aan je knaagt. Dat je niet de stappen zet die je moet zetten (want jij weet allang welke stap dat is). Dat er iets is wat jou aanroept, diep van binnen. Dat het tijd is.

Maar ja… 

wat zullen ze wel niet denken? Je weet wat je nu hebt, niet wat je ervoor terug krijgt.
Wat als het mislukt? Wie ben je dan nog? Je ziet jezelf al toe moeten geven dat je gefaald hebt. Staart tussen je benen exit van het podium, onder luid boegeroep van het publiek. Partner en ouders teleurgesteld in de coulissen.
Wat als het niet goed genoeg is en je keihard ontmaskerd wordt dat je eigenlijk helemaal niks weet en mensen de vernieling in helpt? Al dat geld terug moeten betalen dat boze klanten eisen.

Wat als je NOG harder moet gaan werken? Je ziet je kinderen niet meer en er is geen tijd voor ‘leuke dingen’. 

Allemaal vragen die bovenop die “hoe-dan” vraag komen. En daarom gebeurt er…. niks.

Ondertussen gaat de wereld naar de klote (excusez le mot) en lopen er hordes mensen rond met problemen die ze, dankzij jou en het verzanden dat je doet in je eigen bullsh*it, niet zelf weten op te lossen. 

Klinkt hard? Geloof ik best. 

Maar als ik het lief en zacht tegen je zegt, hoor je me niet. Wil je mij ook niet horen, want je weet dat het iets van je gaat vragen. Er zal iets gaan veranderen. En dat is doodeng.

Ik wil dat vuur in je aanwakkeren. Die lont aansteken. Voor maximale impact en een mooiere wereld. Maar vooral, omdat ik weet hoe stikgelukkig jij er zelf van gaat worden. Als je maar zou gaan voor wat je van binnen voelt. 

Maar iets houdt jou tegen. En dat moet eerst uit de weg, voordat je succes zal hebben met al je mooie werk voor de wereld.

PS: Zullen wij samen eens kijken wat ik daarin voor jou kan betekenen? 

Plan nu jouw matchcall met mij in.  Een 45 minuten call, waarin ik samen met jou ga kijken waar je nu precies tegenaan loopt en waar je werkelijk naar toe wil. Ik kijk met liefde met jou mee of ik ben wat jij nu nodig hebt. En als ik dat niet ben, help ik je naar de plek die wel de juiste stap voor jou is.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This