fbpx

“Staan voor wie je bent”

Jaarprogramma

banner foto bovenaan pagina

“Staan voor wie je bent”

Jaarprogramma

Iedere keer is het hetzelfde liedje: je neemt je voor om vandaag aan die business te werken.

Want je voelt al een tijdje dat je de rust en de ruimte zou moeten nemen om er goed voor te gaan zitten. 

Hoe wil je nu precies verder met dat bedrijf van jou? Er zingt al een tijdje een toffe training in jouw hoofd. Plus, hoe kom je nu aan meer klanten? Leukere zelfs? Je weet ergens dat de ideale klant die je nu hebt het nèt niet helemaal is. Maar ja, wie dan wel? 

Het begint eindelijk een beetje van de grond te komen na al dat geploeter als ondernemer en je bent van hobby naar bedrijf aan het gaan. Maar iedere keer komt er weer iets tussen, wanneer je jouw bedrijf verder uit wilt werken. En stel je het werken áán jouw bedrijf uit, om jouw aandacht en tijd te geven aan…. iemand anders die iets van je wil.

Je bent een mensenhelper pur sang. 

Je voelt wat een ander nodig heeft.

Een van jouw grootste talenten in dit leven is het kunnen aanvoelen wat een ander nodig heeft. Het is wat je het allerliefste doet, mensen helpen, en tegelijkertijd word je er soms weleens helemaal gek van. Dat aanvoelen van Jan en Alleman zit je ook gewoon met momenten enorm in de weg. Je herkent het vast wel dat je instantly voelt dat een van jouw gezinsleden niet lekker in zijn vel zit (bijvoorbeeld jouw partner), die zegt vervolgens niks. Maar jij voelt je wel genoodzaakt om van alles en nogwat voor hem/haar te gaan doen om te helpen. 

Je hebt gekozen om uit het juk te stappen dat “loondienst” heet en jij wil jouw eigen ding doen in het leven. Zelf de vrijheid voelen om jouw eigen leven in te kunnen delen hoe je maar wilt. En tegelijkertijd de wereld mooier maken door jouw klanten te helpen met vraagstukken in hun eigen leven. In een bedrijf, waar je gewoon lekker van kunt leven. 

Daar ontstond jouw eigen bedrijf, weet je nog?

Oké, het voelt het nog niet alsof je die CEO bent die een riante omzet draait. Maar hé, het begin is er. Je hebt hard je best gedaan om te leren ondernemen. Want je bent er vrij snel achter gekomen dat de klanten niet spontaan in rijtjes van 10 aan je deur stonden, toen je thuiskwam met dat felbegeerde KvK nummer. 

Ondanks dat het ondernemen een enorme uitdaging is met momenten, toch word je er zielsgelukkig van om zelf te bepalen wat er gebeurt in jouw dagelijkse werk. En dat begint langzaam wat op te leveren.

Het is tijd voor het volgende level.

Jij voelt aan alles dat je jezelf rete serieus moet gaan nemen, om naar dat volgende level te kunnen groeien. Want je weet dat je dit kan, ondernemen. Je hebt het in je om een goedlopend bedrijf op te bouwen. Je vóélt het.

Er is alleen iets dat jou keer op keer tegenhoudt om überhaupt te kunnen doorgroeien van die paar losse flodders aan klanten, naar een consistente business met consistente omzet waar je zielsgelukkig van wordt. 

Namelijk…..

Dat anderen steeds voor gaan op jouw behoefte. 

Jij wilt impact maken.

Want ondanks jouw gebekte voorkomen, ondanks jouw grote ambities om impact te maken op de wereld, vind je het best wel moeilijk om nee te zeggen wanneer iemand in jouw naaste omgeving jouw hulp en tijd vraagt. 

Je vindt het lastig om vooral thuis (nog) meer ruimte te pakken en jouw partner te vragen eens wat meer te doen in het huishouden, omdat jij gewoon niet zoveel tijd meer hebt. Want ze zien je thuis dan alleen maar achter die computer zitten ‘niksen’ (waarop je weer bang wordt dat je er commentaar op gaat krijgen, dat je dan net zo goed even zelf de stofzuiger kan pakken)

Het valt ook niet mee voor je om jouw moeder af te schepen. Zodat je niet weer een middag verliest aan oeverloos thee drinken en aanhoren wie er nu weer van alles fout heeft gedaan in haar ogen. Wat gun je haar toch nog een leuke relatie op haar leeftijd. Kan die haar ook mooi vermaken, in plaats van dat jij dat steeds moet doen.

Je bent als de dood dat jouw familie je een egoïst gaat vinden. Een ambitieuze geldwolf die alleen maar aan werken kan denken, in plaats van haar gezin. Met alle gevolgen van dien.

Als we dan toch eerlijk zijn met elkaar, ben je tegelijkertijd bang dat jouw bedrijf werkelijk een succes wordt. 

Hoe doe je dat dan?

Want, hoe moet het dan met de tijd?? Hoe lang wordt dan die to-do lijst wel niet?! Moet je dan helemaal 24/7 beschikbaar zijn voor je werk?? Gaat jouw relatie dan helemaal op de klippen, omdat je elkaar nu al zo moeilijk begrijpt over zakelijke beslissingen? (Oh god, ze zien je aankomen met je drukke agenda en je investeringen….) 

Dus eigenlijk komt dat uitstellen van jouw eigen behoeftes je ook wel goed uit. 

Am i right? 😉

Je voelt dat er meer in je zit dan er nu uit komt. Aan impact kunnen maken op de wereld. Echt een verschil kunnen maken in het leven van jouw klant. Maar ook in omzet op jouw rekening. Dat je niet alleen die NLP cursus zo aftikt vanuit je zakelijke rekening, maar ook op de Zalando Lounge dat paar schoenen in 2 verschillende kleuren kan bestellen.

En ja, ik weet dat geld niet jouw belangrijkste drijfveer is. Maar het zou toch wel leuk zijn als je het echt zou gaan verdienen in 5 cijfers per maand, toch?

Maar ook voel je dat jij werkelijk naam zou kunnen maken in de markt. 

Je hebt veel meer in je mars dan dat je nu gemanifesteerd ziet in jouw realiteit. Je wéét dat je het zou kunnen: de top van jouw markt bereiken. Spreken op een podium. Een boek schrijven. 

Duizenden mensen inspireren (oh boy…). 

review 1 e1695382695293
review 1

Wat als…

Maar je zit je ontzettend klein te houden. Want, wie ben ben jij nou helemaal om..? 

Tegelijkertijd erger je je aan hen die nu aan de top staan. Want heel eerlijk? Je vindt jezelf inhoudelijk 3x beter dan die stomme Insta filter-trut met haar oeverloze gezwets….. Hoezo verkoopt zij altijd haar shizzle meteen uit??

Wat als jij een hele stevige basis in jezelf zou voelen (een ECHTE stevige basis)? Eentje die ervoor zorgt dat jij vanuit een gegronde en vertrouwde plek gewoon NEE zou kunnen zeggen, tegen iedereen die jouw kostbare tijd wil opsnoepen?

Dat je niet meer naar die verjaardag van whats-his-face hoeft, waar je niet op zit te wachten. 

Zodat je kan doen wat je echt wil doen met jouw avond vanavond: lekker voor de Netflix hangen met een zak chips (en wijn). ALLEEN.

Dat partner en de kinderen maar even lekker zelf gaan zwemmen samen, terwijl jij je effe NIET in een badpak hijst (kan dat scheermes ook mooi nog even blijven liggen in de kast). En je eindelijk die teksten schrijft voor die masterclass die je al een tijdje op het oog had. Zodat je daar veel makkelijker meer klanten uit kunt gaan halen.

Wat als jij precies zou weten wat je niet en wat je wel wilt? En daar om kan vragen aan partner, familie en vrienden. Zodat je jouw behoeftes voor jezelf ook eens goed regelt.

Wat als je JA zou kunnen zeggen tegen jezelf en wat jou verder brengt?

En NEE kunt zeggen tegen wat misschien wel goed is voor de ander, maar niet voor jou?

Beluister hier:

wat klant Joyce te zeggen heeft over het werken met mij.

Staan voor wie jij bent jaarprogramma

Vanuit mijn sterke gevoel voor het feit dat IEDEREEN op de wereld het recht heeft om zichzelf te mogen zijn, en mijn drive om dit aan andere vrouwen mee te kunnen geven, is dit jaarprogramma ontstaan. 

Een jaar lang ga ik jou begeleiden om voor jezelf te durven kiezen, zodat je met jouw bedrijf kunt groeien en zelf ook meer klanten kunt helpen. Terwijl je gewoon er OOK voor jouw thuisfront kunt zijn. En voor jezelf zorgt. 

Want mijn drive om een verschil te maken is net zo groot als de jouwe. Waardoor we samen een enorme energie de wereld in kunnen zenden en daarmee een ripple effect kunnen veroorzaken in de het bewustzijn van de mens (joejoe 5e dimensie, here we come!)

Hoe werkt dat?

Je gaat hyperfocus krijgen op jouw business, omdat jij je door niets en niemand meer laat tegenhouden om alles uit jouw bedrijf te kunnen halen wat er in zit. En je steeds weet wat jouw volgende stap gaat zijn, waardoor je ook geen tijd meer verliest met in rondjes draaien in je hoofd. 

Je hebt vertrouwen in jezelf en in jouw kunnen, waardoor je energetisch al uitstraalt dat mensen niet over jouw grenzen hoeven gaan. En je allround minder nee hoeft te zeggen (en moeilijke gesprekken hoeft te voeren), omdat mensen al voelen dat je die grenzen hebt en daar uit zichzelf al minder overheen gaan. 

Je neemt thuis meer ruimte in. Jij kunt support vragen en aangeven wat je van hen nodig hebt, waardoor partner en gezinsleden jou meer gaan ondersteunen. Levert je geheid nog eens ontbijt op bed op, wedden? (tag me even in je insta storie als de tijd daar is!)

Je gaat leukere klanten aantrekken en meer omzet draaien, omdat je eindelijk de tijd kunt steken in upgraden van jouw ideale klant en aanbod en het uitwerken van jouw unieke strategie.

Je gaat een stevige basis in jezelf voelen, vanwaar uit je altijd de juiste besluiten kunt nemen (intuïtie-knop aan en gaan).

Maar niet alleen ga jij als de brandweer straks met jouw eigen bedrijf. Je ontmoet in dit programma misschien ook wel nieuwe business buddies, gaat er samenwerkingen aan met andere ambitieuze ondernemers, ontmoet jouw 1/3 van de mensen die jou instantly snappen en supporten. 

Je hoeft het allemaal niet meer alleen te doen. 

review homepage 1

Wat gaan we doen?

Elke werkweek ga je online starten met mij. Ik neem je mee in kennis, kunde en energie die je nodig hebt voor jouw bedrijf. Zodat je in de juiste vibe blijft en right on track bent met wat er die week voor je ligt. En je ’s avonds moe, maar voldaan, op de bank zit omdat die to do lijst veel beter afgewerkt wordt. 

Jij krijgt een volledig verzorgde livedag op locatie met mij en de groep.

Je krijgt een jaar lang toegang tot de Business on your Terms video,- en audiobieb, met alles wat je nodig hebt om “on demand” gecoacht te worden in ALLES wat met jouw business te maken heeft. 

Wat vind je in die Business on your Terms videobieb?

$

Hoe je nou echt in je lijf kunt zakken en dan weet (plus vertrouwt) wat het juiste antwoord zou moeten zijn op een vraag waar jij tegenaan loopt

$

Hoe je de pauze knop kunt indrukken en kunt relaxen wanneer je veel te veel op je bord hebt liggen, zodat je niet meer in de overwhelm raakt

$

Hoe je meer tijd en ruimte vrijspeelt om leuke dingen te doen, zodat je ook zorgt voor jezelf i.p.v. alleen maar voor iedereen om jou heen

$

Blokkades en overtuigingen tackelen die je mee hebt gekregen. Zodat je eindelijk die stap durft te zetten, zonder dat getetter van dat stemmetje in je oor dat je niet goed genoeg bent

$

Uitvinden wat jou nu werkelijk drijft en waar je daar meer van in je leven of business kunt gaan integreren, zodat je elke dag je bed uit springt omdat je weet waar je het allemaal voor doet

$

Vertrouwen kweken om de juiste acties te durven uitzetten, waardoor je keer op keer in beweging blijft en er iets verandert in jouw bedrijf 

$

Hoe je echt vanuit jezelf kunt leven en ondernemen en de mening van anderen naast je neer kunt gaan leggen

$

Wat voor jou werkt aan marketing

$

De ideale klant nu eindelijk eens echt definiëren, plus een hele gave hypnose waardoor die klant instantly aan jou verschijnt en jou de antwoorden kan geven wie hij/zij is (scheelt weer nadenken)

$

De focus in jouw aanbod, zodat die strategie eens uitgerold kan worden en het (meer) resultaat gaat opleveren

$

Hoe je meer resultaten voor jouw klant kunt bedenken dan dat je nu vertelt aan hen, waardoor ze sneller ja kunnen zeggen op jouw aanbod

$

Hoe je vanuit een fijne vibe een salescall kunt doet en je niet meer druk maakt om dat ‘salesy overkomen’

$

Wat er in je pitch moet zitten om jouw gesprekspartner uit te kunnen leggen wat je nu eigenlijk doet, zodat die in staat is om bij jou te kopen

$

Hoe je een goede testimonial krijgt van een klant die zorgt voor meer klanten

$

Wat je echt moet weten als je je eerste VA of teamlid erbij gaat halen, zodat een samenwerking een succes wordt

En dan ook nog verschillende masterclasses door mij en gastexperts die aan de top staan in hun vakgebied over:

$

Wet van de aantrekkingskracht

$

Kwantumfysica en human design

$

Schaduwwerk

$

Leren plannen voor content en goede promotie

$

Tijdwinst en efficiëntie in jouw bedrijf

$

De do’s and don’ts van een converterende video

$

Een bijzondere ademsessie die jij kunt doen wanneer je maar wilt

$

Hoe haal je het meeste uit ChatGPT

$

Mooie healing die zelfs in de opname nog doorwerkt

$

Impact maken met instagram, hoe doe je dat nou?

En nog veel meer…

Audio, documenten met oefeningen om te doen of in te vullen voor jezelf

Allemaal in behapbare video’s en audio die geen uren duren.

Daarnaast krijg je ook nog 12 online Q&A sessies met mij als jouw coach, zodat jij jouw prangende vraag kunt stellen of een situatie aan mij voor kunt leggen waar jij zelf niet uitkomt. Jaja, met replay uiteraard.

Investering

De investering om een jaar lang op deze manier met mij samen te kunnen werken is eenmalig 1111,- (ex btw). Je kunt natuurlijk ook kiezen om een jaar lang maandelijks 95,00 (ex btw) te betalen.

marieke

Voor wie is dit?

R

Vrouwelijke ondernemers in de coaching, training en kennis-dienstverlening

R

Je hebt een enorme drive om van betekenis te zijn voor de wereld

R

Je bent al begonnen met ondernemen en de eerste klanten zijn een feit (maar er mogen er nog veeeeeel meer komen)

R

Je hebt de basics van het ondernemerschap geleerd (ook al ben je nog zoekende hoe een en ander dan voor jou werkt)

R

Je bent bereid om zelf het werk te doen om verder te komen, maar wel in staat om hulp te vragen

R

Je bent bereid om wat ik je ga leren in de praktijk toe te passen en daarmee de verandering aan te brengen in jouw bedrijf en privéleven (zelfs als je het advies heel spannend vindt)

review 3

Voor wie is dit niet?

R

Je bent net gestart als ondernemer en hebt nog geen klant onder je handen gehad

R

Je bent niet bereid om oude situaties, overtuigingen of zelfs relaties los te laten om iets mooiers vast te kunnen pakken

R

Je houdt niet van humor

R

Je houdt niet van spirituele woorden en adviezen

R

Je houdt niet van een directe en praktische benadering

R

Je houdt niet van delen in een groep en wil het liefste 1:1 gecoacht worden (check dan even mijn Essentie van Succes traject en boek een matchcall)

R

Je hebt geen enkele ambitie om verder te komen met jouw bedrijf dan 30.000 euro omzet per jaar

FAQ

Is er begeleiding bij dit programma?

Jazeker is dat er. je krijgt online Q&A sessies met mij. Aan het begin van de week help ik je de week in en dat gaat mega verschil maken voor hoe jij de rest van de week komt opdagen in jouw bedrijf.

Kan ik ook 1:1 gecoacht worden in dit programma?

In dit programma zelf zit geen 1:1 coaching. Mocht je voelen dat jij dat nodig hebt of wilt met mij, boek dan een matchcall om te zien of dit voor jou de juiste stap is.

Ik ben niet zo van de groepen, is het dan iets voor mij?

Absoluut. Je hoeft niks met de groep. Je kunt ook het programma volgen voor jezelf en de vragen aan mij stellen, zonder dat je iets met de anderen hoeft. De online videobieb met alle kennis is 24/7 toegankelijk en in jouw eigen tempo door te kijken. Ik geloof zelf wel heel erg in de kracht van gebundelde energie en ik geloof dat we allemaal iets van elkaar kunnen leren. Ik zou je in dit geval zeker aanraden om de replays terug te kijken om ook te leren van vragen van anderen.

Kun je mij garanderen dat ik eruit ga halen wat ik nodig heb?

Eigenlijk wel 😉. Want wat de les ook is, je gaat het eruit halen. Ook al zou dat zomaar eens iets kunnen zijn wat jij nu niet verwacht of bedenkt. Maar ik kan je nooit garanderen dat je de resultaten behaalt die andere klanten met mij behaalden, want dat hangt af van zoveel factoren. Maar als jij komt opdagen, doet wat je moet doen en ik doe dat ook?  Dan gaan we samen pure magie neerzetten.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Zeker kan dat. Dat is 95,- ex btw per maand en dat 12 maanden. Je ontvangt elke maand de factuur in de mail.

Is er ook live contact tijdens dit programma?

Jazeker! Wij gaan elkaar zien op de livedag. Volledig verzorgd op een locatie in Nederland.

Staat jouw vraag er niet bij? Mail die dan naar support@madelonrijkers.nl en wij helpen jou graag aan het antwoord.

Nog benieuwd wat andere klanten over mijn coaching te zeggen hebben? Check dan even mijn prachtige testimonial pagina hier.

heb jij me al gevonden op social media?

Pin It on Pinterest

Share This