fbpx

Ik wil graag een nieuwe term introduceren: lôônsjûréé-marketing (en ik ben er niet zo voor…)

door | mei 22, 2023 | Blog | 0 Reacties

De balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie. In ALLES.

Het is zo’n enorm thema. Bij mijn klanten in hun eigen energie en hoe zij het leven (en de business) aanpakken, maar ook op het internet. Kom ik zo op 😉

Mijn klanten zijn van nature vaak doorbeukers. Kunnen keihard werken en houden niet van actieloos afwachten. Zelfs wanneer zij stiekem wegduiken voor een actie, omdat ze hem nog te spannend vinden, vervallen ze niet in even achterover hangen en ontspannen.

Zij staan meestal aan, mijn klanten. Niet zeiken en doorgaan. Glas halfvol.
Die mensen.

Gevalletje ‘mannelijke energie’, als we die twee even zwart/wit lijnrecht tegenover elkaar zetten.

Laat de vrouwelijke energie toe

Maar de belangrijkste weg naar succes voor mijn vrouwen, is toch die vrouwelijke energie meer toelaten in je leven. “Mijmeren” zoals mijn lieve vriendin Marlies van der Hout dat altijd zegt. Voelen, ontspannen. De juiste antwoorden bijna als vanzelf te laten oppoppen. Je te laten dragen in dat prachtige veld van energie en liefde.

En vandaaruit: actie. HOPPA!

Want zonder actie, geen resultaat mensen.

En daarvoor komen ze bij mij, die klanten. Om meer rust te pakken, meer ruimte in te gaan nemen, op alle gebieden. En meer resultaat te krijgen met allround minder hard werken.

Wat ik vaak terug hoor van hen, is dat ze bang zijn voor die vrouwelijke energie. Ook al noemen zij het niet per definitie niet zo (en hier komt dat stukje internet van bovenaan😉).

Het lijkt namelijk tegenwoordig wel alsof je er niet bij hoort, alsof je niet “compleet” bent, als je nog niet in je onderbroek of blote hol op je stories verschenen bent. Vanuit het standpunt: laat jezelf zien. Voel je vrouwelijkheid.

En dan bedoel ik niet dat je bijvoorbeeld een mooie boudoir-shoot hebt gedaan en daar trots een keer een foto van toont. Maar ik bedoel dan dat je structureel in je blote gat verschijnt in mijn feed. Of met diep decolletage met een profounde boodschap over het vrouw-zijn en je naakte zelf laten zien. Let-ter-lijk.

Lôônsjûréé-marketing.

Voor mijn vrouwen schrikt dat af. Wij (ik ook) voelen ons meer senang als “one of the guys” en dat strookt niet bij de huidige trend van lôônsjûréé-marketing.

Oftewel, Insta in je onderbroek.

One of the guys wil ook niet zeggen dat we als een bootwerker in tuinbroek hoeven verschijnen. EN het wil ook niet zeggen dat we hier nog een schaduwkantje te tackelen hebben.

(Effe wat anders, heb jij daar ook zo’n schijthekel aan? Dat alles wat jij niet zo ziet zitten voor jezelf meteen als ‘schaduwkant’ of overtuiging wordt aangemerkt? Soms past iets gewoon niet bij je. Daarom! En aan jou om de nuance te voelen wanneer er wel werk aan de winkel is 😉)

Ik ben hier vandaag om je te vertellen dat dat niet hoeft. Hou lekker je kleren aan, zien we ook genoeg van je als je ons toelaat. Ik geloof dat we kunnen voelen wanneer jij iets deelt vanuit oprechtheid en vrouwelijke energie in je posts en foto’s. Ik geloof dat je de gluur-factor en het ‘oh jee’-moment niet nodig hebt van jouw volgers om je gezien te voelen.

Punt is, zie jij jezelf wel genoeg? ♥️

Dat vind ik voor jou veel belangrijker om stappen te zetten in je business. Dat jij jezelf echt gaat zien voor wie jij bent en wat jij te brengen hebt.

Wat zou een kleine stap zijn in vrouwelijke energie, die je direct vandaag zou kunnen toepassen? En wie weet is deze vraag al te ingewikkeld, omdat je niet goed weet WAT dat dan is, vrouwelijke energie. Dan zou ik daar beginnen 😉

Je mag mij altijd dmmen via de socials als je vragen hebt.

Of stuur me gewoon een mailtje op madelon@madelonrijker.nl

PS: in dit kader wil ik je nog even wijzen op mijn gratis driedaagse live online training “Doe Lekker ff Niet Normaal”, waarin ik je 3 dagen lang meeneem om shizzle te gaan doen op jouw manier. Je uit te durven spreken over wat jij belangrijk vindt, meer te gaan doen van wat echt bij jou past en de business te gaan runnen die jij werkelijk te runnen hebt. En dat alles vanuit een paar standpunten die jij niet kan bedenken en daar dus nog niet genoeg mee bezig bent om daadwerkelijk resultaat te halen. Lees er hier alles over en meld je direct gratis aan.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This