fbpx

Ik rondde mijn eerste jaar af van de opleiding Mediumschap. Alles IS mogelijk!

door | jun 19, 2023 | Blog | 0 Reacties

Wat een avontuur ben ik aangegaan. Mijn eigen angst in de ogen kijken om mezelf en mijn intuïtie naar een volgend level te tillen. Contact maken met overleden dierbaren, zou ik dat echt kunnen? Zou ik dan eindelijk niet meer bang zijn in het donker?

Het antwoord is volmondig JA.

In de video (die je via deze link kunt bekijken op YouTube) hoor je de mooie woorden die mijn juffie, Carmen Vreeburg (Soul and Intuition), zei toen ik mijn eerste certificaat in ontvangst mocht nemen op 9 juni 2023.

Weer janken….

Want we hebben al wat afgejankt met onze prachtige groep, met wie ik dit avontuur doorloop.

Onszelf in de ogen kijken en vertrouwen op wat we kunnen, berichten ontvangen van mensen die we al zo lang moeten missen, onzekerheid die er van af druipt dat ik het niet kan ten overstaan van de hele groep en iedereen kan het zien aan mij!

Een heel nieuw level van persoonlijke ontwikkeling kan ik je vertellen.

Ik volg bij Carmen de opleiding Mediumschap en dit was de laatste dag van het eerste jaar. Dit jaar geldt al als ‘officieel geaccrediteerd certificaat’. En we zijn de eerste lichting die een officieel erkend HBO diploma kunnen krijgen na 3 jaar. In Nederland!

Hoe bijzonder is het, dat dit kan?

En als Carmen het voor elkaar krijgt om ons officieel als HBO geregistreerde therapeut Medium & Healing in Nederland te krijgen, ik met iemand’s overleden ouders kan communiceren…..

wat is er dan nog meer mogelijk?? 😃

Bekijk hier die video

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This