fbpx

Ik heb iets ontdekt en daar schrok ik van! 😧

door | apr 11, 2022 | Blog | 0 Reacties

Onlangs gaf ik een hele toffe livedag voor vrouwelijke ondernemers, in de Graanmaalderij in Gouderak. Wat een bijzondere dag was het! Epic shifts, er is veel gelachen en veel gehuild. Besluiten genomen en bedrijven en ideale klanten “gesloopt”. Waardoor er niks anders overblijft dan dat, waar de deelnemers ZIELSgelukkig van gaan worden.

Want dat is ondernemen. Loslaten en bouwen. Huilen en lachen. Groeien en ontspannen.

Jezelf leren kennen zoals nooit tevoren.

Maar voorafgaand aan die livedag, ben ik ergens achter gekomen.

Namelijk dat er een hele groep mensen is die graag van mij wil leren, maar die voelden dat ze niet binnen mijn “doelgroep” passen qua omzet en investeringsruimte.

En in de basis was dat waar.

Was.

Want door de reacties van mensen die niet aan een bepaalde omzet komen (maar wel al en jaar of langer aan het ondernemen zijn), ontstond bij mij een idee. Want wat nou als ik hen help om de shortcut te vinden die past bij hun bedrijf in deze fase? En dat we dat dan MET elkaar doen, zodat de energie & magie van een groep de werking kan versterken? Ik weet wat er gebeurt als je gelijkgestemden bij elkaar zet met een gezamenlijk doel en dezelfde drive.

Oh.My.Lord.

Dit voelde heel kloppend en daarom slinger ik het gewoon de ether in. Want alles staat in feite al voor je klaar. Mijn vraag aan jou is (let op, dit kan wel eens HET antwoord zijn waar je al langer naar zoekt):

Ben jij al een jaar of langer aan het ondernemen? (en als het 8 maanden is, ga dan niet micro-mieren op die 4 en voel je aangesproken)

En voel je dat er meer in jou zit dan eruit komt?

Je voelt je als een hamster in je rad en weet niet meer waar je het antwoord op de vraag HOE DAN?! moet vinden. En terwijl je de tonnen bij anderen tegen de plinten ziet klotsen, erger je je dood. Want stiekem weet jij dat dat ook voor jou weggelegd kan zijn (waarom ZIJ wel??)

Je bent goed in wat je doet, ook al vind je dat soms lastig om te etaleren. Maar van de klanten die je al hebt mogen helpen, was 99% super tevreden met jouw hulp.

Jouw omzet is nog niet wat het moet zijn (hang jij bijvoorbeeld steeds ergens tussen 500 en 2000 euro in de maand en wisselt dat nog veel?). Je voelt aan alles dat 50k toch minstens haalbaar zou moeten zijn voor jou dit jaar (en hé, waarom niet 100k?!).

Je hebt een enorme drive, voelt een diep verlangen om jouw missie te leven en weet van aanpakken. Strategie en doelen stellen doe je, maar levert niet genoeg op. En je bent soms best moe van het harde werken. Want hard werken, dat kan jij!

De term ‘mannelijke energie’ ken je goed genoeg…. Doorbeuken is een beetje jouw default setting geworden.

Je bent spiritueel ingesteld, hoewel je ook bang bent dat men je een “zweefteef” vindt. Maar meer kunnen en durven leunen op Het Veld zou je heel fijn vinden. Want ook al wéét je een beetje hoe die Wet van de Aantrekking werkt, er ECHT op durven vertrouwen is een tweede.

Je zoekt iets wat je van jouw onzekerheid als ondernemer af helpt en wat jou helpt de antwoorden uit jezelf te halen. Want je voelt dat ze ergens verstopt zitten en krijgt ze er niet uit, wat je ook doet.

Je zoekt iemand die ook meteen de praktische vertaling geeft van het inzetten van jouw intuïtie in jouw bedrijf.

Als je weet wat je moet doen, dan doe je het ook. Een ondernemer ben je, dat voel je. Maar je wil het NU ook terugzien in de praktijk.

Herken jij jezelf in bovenstaande verhaal en heb jij een bedrijf, waarin je ‘mensen helpt’?

Dan is deze knop hieronder voor jou om samen te kijken in een online matchcall of dit groepstraject iets voor jou is. Samen kijken we of jij past bij wat ik met de groep ga doen en dat gesprek verplicht je uiteraard tot niets. Maar ik wil er zeker van zijn dat ik de juiste mensen bij elkaar zet in deze groep en dat jij krijgt wat je nu nodig hebt.

Als ik dat niet blijk te zijn, help ik jou naar de plek waar jij wel behoort te zijn met jouw vraag. Niks meer, niks minder. Het gaat om jou en dat jij nu eindelijk gaat voelen en zien dat jouw bedrijf de f*cking bedoeling is!

Hoe dan ook ga je een hoop waarde halen uit zo’n call, want die lijken vaak meer op een 1-op-1 coaching bij mij 🤣.

De ins & outs hoor je nog, ben as we speak bezig met de voorbereidingen. Maar het wordt fantastisch. Met coaching, een Madelon Rijkers’ livedag, healing, the works. Ik ga ALLES inzetten wat voor mij werkte om jou verder te helpen.

Ik kan de magie nu al voelen.

Via onderstaande knop kom je in mijn agenda en kun je zelf een datum en tijd die jou ook past uitzoeken. Ik heb wat ruimte gemaakt in mijn agende de komende 2 weken, zodat er meer keuze is in plekjes.

Ja ik wil meer weten over deze groep en samen kijken of ik mee ga doen

Ik heb alvast wat “contemplatie”-vragen voor je, zodat je nu zelf al meer helderheid over jouw eigen bedrijf krijgt. En ik natuurlijk ook, zodat ik van maximale waarde voor je kan zijn tijdens de matchcall.

PS: (je kunt hier trouwens de highlight van de livedag op Instagram bekijken, dan heb je een beetje een idee wat je gemist hebt als je er niet bij was)

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This