fbpx

Ik heb elke dag een natte sok….

door | dec 27, 2021 | Blog | 0 Reacties

Iedere ochtend ga ik naar de “deel” (boerderij-schuur) om het eten van de poes te regelen. En elke dag pak ik zijn bakje water, loop ermee weg en knoei daarmee water op de bovenkant van mijn sok.

Nu hoor ik je denken: ‘Dat is aardig stom van je dan, Rijkers, als dat elke dag opnieuw gebeurt!’.

And you’re right.

Maar ik zie jou hetzelfde in je business doen en dat heeft meer gevolgen, kan ik je vertellen.

Elke dag dezelfde routine volgen en elke dag tegen dezelfde issues blijven aanlopen is bewusteloos leven. And therefore: bewusteloos proberen een succesvol bedrijf te runnen. Je lijkt steeds een ander resultaat te verwachten en toch blijf je steeds hetzelfde doen aan acties.

Volgens mij was het Einstein die zei: dat is de definitie van waanzin.

Ik vind het meer een bewusteloosheid. En die heb ik dus ook. Maar dan met het bakje water van de poes. En ik heb eerlijk gezegd liever een natte sok, dan een bedrijf wat niet loopt zoals ik het graag zou willen….. #justsaying.

Ben jij na deze realisatie wel klaar met ‘bewusteloos’ door je bedrijf heen stappen en wil jij in 2022 echt door het dak knallen met je klanten en je omzet? Boek dan snel vast een matchcall voor januari, om te kijken of ik de persoon ben die jou daar bij gaat helpen.

Want jij hebt shizzle te doen hier op aarde en de wereld staat al een tijdje in de fik.

Hoe dan ook mag je van jezelf niet meer tolereren dat je bewusteloos het nieuwe jaar in gaat en daadwerkelijk eens een andere actie ondernemen om impact te maken en mensen te kunnen helpen.

(PS: bewusteloos van de champagne op 31 december naar bed getild worden is overigens meer dan begrijpelijk in de huidige tijd 😉 )

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This