fbpx

‘Ik ga er zelf mee aan de slag!’ ….Yeah, right 😝

door | sep 1, 2020 | Blog | 0 Reacties

Ik vond het zo verhelderend!’, schrijft ze naar mij terug. ‘Maar ik ga er nu eerst zelf mee aan de slag’. 

Deze dame reageerde op een persoonlijk bericht dat ik haar had gestuurd. Omdat ik tijdens de challenge van vorige week een aantal zaken van haar zag en hoorde (waarvan ik wist dat zij mijn hulp hard nodig had), had ik het verhaal even verteld in een video. Je kent mij, het wordt anders een heel epistel.

Met name het doorpakken in concessieloos je eigen leven leiden en je niets aantrekken van anderen, was wel een groot probleem voor haar. Daarmee dus geen consistente verandering krijgen en steeds weer terugvallen in het oude patroon. Ergo: geen gelukkig leven waar ze alles uit weet te halen. En dat wilde ze wel graag….

Ik hoor dit natuurlijk wekelijks (dagelijks?), dus je kunt je voorstellen dat mijn handen dan jeuken om met zo iemand aan de slag te gaan. Dat kreeg zij ook van mij terug. Wat zou ik voor coach zijn als ik je zo op straat zou laten liggen met je probleem?

Tijdens de challenge heb ik de hele bups meegenomen in 4 dagen lang leren waar de angels zitten, welke valkuilen je tegenkomt en doorhebben dat jij jezelf echt nog niet zo goed kent als jij denkt. Vier dagen Madelon, het was veel. Maar er zijn wel stappen gezet. En grote ook.

Maar het is by far niet genoeg om echte, structurele verandering door te zetten. Het is niet voor niets dat mijn programma 6 maanden duurt. 

Steeds opnieuw dat patroon doorbreken 

Steeds opnieuw gemotiveerd blijven om de moeilijke dingen te doen

Steeds weer praktisch toepassen wat je aan inzichten leert 

Steeds opnieuw de spiegel voorgehouden krijgen in wat er met jou gebeurt 

‘You can’t change what you can’t see’….

Ik heb inmiddels 2 coaches. Just saying… 

Daarom glimlachte ik vriendelijk virtueel terug naar deze dame. Ik weet dat ik haar namelijk bij de volgende challenge gewoon weer terugzie en dat er niets veranderd is. Dat ze binnen no-time (ik geef haar een week) weer opgeslokt wordt door de waan van alledag, het gezin en iedereen die iets van haar verwacht. En ze staat niet stevig genoeg om nee te zeggen.

Alleen bij de volgende challenge, zijn we een aanzienlijke tijd verder. Een tijd, waarin ze gelukkig had kunnen zijn. Zich trots op zichzelf kunnen voelen, keuzes had durven maken die instantly rust in haar hoofd hadden opgeleverd. En bovenal een concessieloos leven had kunnen leiden, waarin ze zich niet zo druk maakte om wat al die anderen allemaal van haar vonden en zich heerlijk vrij had gevoeld. 

Alles is inwisselbaar. Behalve tijd. Dat komt nooit meer terug. Zonde dan hè?

Wilde ik maar even aan je kwijt.

PS: Wil jij de tijd wel vòòr blijven en meteen de verandering structureel maken? Dan nodig ik jou van harte uit om een Inzicht-call te boeken. Jij krijgt de mogelijkheid om een half uur met mij aan de slag te gaan, om te zien waar jij de grootste handrem hebt aangetrokken in jouw leven om daadwerkelijk jezelf te kunnen zijn en welke stappen jij direct al kunt zetten om die handrem eraf te halen. We kijken in de call of wij een match zijn, mijn programma het juiste is voor jou en samen een magische 6 maanden gaan beleven. Boek nu jouw sessie direct in mijn agenda via www.madelonrijkers.nl/sessie 

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This