fbpx

Hoe zou het zijn als 2023 een magisch jaar voor jou wordt? Een speciale uitnodiging

door | sep 26, 2022 | Blog | 0 Reacties

 

Onlangs heb ik met mijzelf een deepdive dag gehouden. Totaal alleen, gewoon thuis. Heerlijk was het. Net een personal retreat. Ontspannen, zakken in dat lijf en vanuit de ziel werken aan hoe ik wil dat 2023 er voor mij uit gaat zien.
Gepaard met lekker eten en een mega goeie vibe. 

En het resultaat was magisch. Ik zag precies mijn hele 2023 voor mij en manmanman, wat werd ik daar blij van! 

Als ik er zo blij van werd in mijn upje, HOE TOF zou het dan zijn om, en petit comité, zoiets te doen met vrouwelijke ondernemers? Die gaan voelen hoe 2023 eruit mag komen te zien en weten wat hen te doen staat. Verlangens, doelen, wensen, allemaal naar boven toveren en uitwerken.

Zodat je het letterlijk kunt voelen en zien in plaats van bedenken? En je dus helemaal blij en klaar voor 2023 weer het pand verlaat.

Dat voelde zo lekker dat ik de week erna het idee uitgewerkt had. En zo is de “Creëer jouw magische 2023” VIP dag geboren. 

11 november (op een mooie en speciale datum voor mij 11/11) zijn er 6 vrouwelijke ondernemers bij mij thuis te gast. Je wordt volledig verzorgd (hou je ook zo van lekker eten?) en je kunt een dag vol magie en inzichten verwachten. Private coaching in intieme setting. 

De eerste plek heb ik al verkocht overigens, voordat ik ook maar iets ervoor gedaan had. 

Voor wie is dit? 

Deze speciale VIP dag is voor vrouwelijke ondernemers met ervaring (minimaal een jaar ondernemer OF een gedegen steady omzet en nog niet zo lang ondernemer). Je houdt van een tikkie zweverig, maar wel met beide benen op de grond. Je bent niet op zoek naar het zoveelste strategische plan, maar wel naar wat 2023 voor jou in petto heeft als het gaat om ‘wat wil jij nu echt?’. 

Ook als je denkt dat jouw intuïtie nog niet goed ontwikkeld zou zijn of je niet weet wat je wil, is deze dag perfect voor je. Want ik ga jou helpen inzichtelijk maken what’s in store for you next year. Op een totaal ander level dan jouw brein kan bedenken.

VIP prijs? Certainly not.
Jij bent de hele dag mijn gast voor maar 297,- ex btw 😉

Vrijdag 11 november 2022
10:00-16:00 in Oldetrijne
VIP met 5 andere vrouwen en yours truly. 

Reserveer direct jouw stoel aan mijn tafel voor deze intieme en magisch speciale dag.

Heeft mijn bericht je geraakt?

Laat hieronder een reactie voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Share This