fbpx

Podcast

Het is f*cking boring wat je doet’ (Podcast interview bij de Conversiepodcast!)

Onlangs mocht ik te gast zijn bij niemand minder dan Ernst-Jan Bluijs van de Conversiepodcast. Hij is zelf onlangs geemigreerd naar Zweden, maar lang leve het internet en technologie.

EJ runt de Conversieclub samen met zijn compagnon en zij houden zich bezig met converterende klantreis communicatie voor kennisondernemers. Oftwel: alles wat je als klant doorloopt, voordat je daadwerkelijk klant bij iemand wordt.

Ik kwam de Conversieclub online een keer tegen en lag direct onder tafel van het lachen over de eigen marketing. EJ maakt namelijk briljante memes (ooooo, check dat account op Instagram hier https://www.instagram.com/ej.conversieclub/alsjeblieft! Jij gaat net zo hard lachen als ik). Maar kom ook ff terug voor de rest van deze mail.

Ik weet hoe dat gaat, ik blijf ook op Insta hangen met 86.000 meldingen en berichten en vergeet wat ik ook alweer aan het doen was. Namelijk, deze mail lezen.

Anyway, ik mocht te gast zijn om te praten over de mindset kant van marketing. Wat bijzonder is, want deze 2 heren zijn altijd van het rationele en het praktische. Nu vinden wij elkaar sowieso in het praktische stuk, maar zij houden zich niet bezig met overtuigingen, energie en schaduwen.

Ooooooo, handjes uit de mouwen dus voor mij! En ik word er blij van.

Op z’n Madelon’s mocht ik met EJ in gesprek over mijn expertise en hoe mijn klanten omgaan met marketing. Want er kwam achter de schermen toch wat meer kijken bij dat proces dan EJ aanvankelijk dacht…

Beluister de podcast hier via Spotify

Beluister de podcast hier via iTunes 

Of bekijk het interview in video vorm via YouTube

 

laat een bericht voor me achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Madelon Rijkers

Kerkhofslaan 6
8479HH Oldetrijne

E: info@madelonrijkers.nl
T: +31850041025

Bedrijfsgegevens

KVK: 65461436
BTW: NL001595321B27
IBAN: NL45 INGB 000723696

© 2023 Madelon Rijkers | Alle rechten voorbehouden

Made with ❤ by Webblez

Pin It on Pinterest

Share This